Fredag - grått

vaknade av att P kom hen runt halv sju som vanligt, de va skönt att få hålla om honom, somnade vaknade av klockan runt elva, usch mår inte alls bra, vill bara lägga mig ner och sova , men jag ska köra  på i helgen jobb jobb jobb... sen är jag ledig nästa helg, ska njuta till varje sekund, hoppas fia kommer hem, och annie kommer ner, ett par vänner till p skulle förmodligen ha lite fest, kan va kul att komma ut och träffa folk känns som hundra år sedan jag umgicks med någon .

färg i håret har jag oxå, rött ....kände för att försöka liva upp nått dött, tror inte jag lyckas men försöka kan man ju alltid göra har jag hört. om nån timma ska jag vecka P som ligger och trynar, inte många timmars sömn för honom idag, låter nog honom sova till två även fast han var fast besluten om att jag skulle väcka honom klockan ett. TOK ! vi somna inte förens runt halv åtta.

fy fan va glad jag är att jag har honom .


mitt stöd

De är så skönt att du finns , du är så skön att luta sig i mot när de blåser så hårt , och all vind är i mot mig ! Älskar dig och för allt du gör och säger !

När saker och ting vänds upp och ner, och man inte orkar så finns de för hoppningsvis någon själ som är där och kämpar med dig och för dig, även när allt känns hopplöst så är de skönt att veta att den som  kämpar med dig inte sviker. Aldrig .


artros

Jisses ! vilken huvudvärk jag har, läkarbok? träningshuvudvärk orsakas av felinställning vid sittande arbete artros i ryggrad ? Allright jag fattar ingenting, jag har väl aldrig huvudvärk så här? Drack jag igår? Nae sov jag dåligt ? JA ! Måste vara de, har varit seg hela morgonen och inte kännt för nått, gick till jobbet sovandes kändes de som, kom hem knappt vaken, kröp ner i sängen igen, läste ut min bok "mossviksfruar" jättebra bok ! Köpte den för två dagar sedan och har redan plöjt igenom den så för mig var de riktigt bra. Jaha somnade till i sängen , vakna av att P som jobbat natt typ drömde att jag en vägg och  han snickare, hans uppdrag var att riva väggen, han sparka och sparka till sist undrade ja om jag gjort nått, men han hade ingen aning om att jag låg i sängen . Sen nu sitter jag här i väntan på att gå att jobba .


Har häst schema enligt mig, men bara enligt mig inte enligt någon annan , P kanske tycker lite synd om mig, hans vän B var där i mot mer förtvivlad över mitt 7 veckors upplägg . Nu  klagar jag igen .

Tis 7-12-16.30-21.30
ons7-16.00
torLedig
fre16-21
lör7-16
sön7-13-16-21
månLedig
tis 7-11-16-2100
ons16-2100
tor7-16
fre7-1430

Jag hoppas att jag får de semesterdagarna jag ansökt om , det är vecka 12 hästveckan nr 1. Jobbar måndag tis, ons,tor ledig,fre jobb lör sön och mån . åtta- tio timmars pass jag måste få semester ! Kommer köre slut annars och jag har sagt de förr och ja säger de igen, i detta väder ! Jisses ingen är så trött på vädret som jag snöskottarna och brevbärarna. Fy fan längtar så till sommaren våren, då man kan njuta och älska sitt jobb igen , nu vill jag bara gå i pension Nåja denna vecka kommer nog gå fort, bara det blir fredag någon gång , helg för övrigt så man kan jobba sig igenom den helgen sen är det ny vecka med ny helg, och då är jag ledig :9 Då ska jag stjäla en bil och åka hem , hem till pålsboda hem till farmor och farfar .......Drömma kan man ju göra, men göra  nått ska jag göra i alla fall, skulle vilja att annie kom hit, och att fia sanna steiner och snoff larsson och karln och alla möjliga kunde typ käka bowla dricka krogen, skulle va kul och göra nått , nått riktigt kul , känns osm om de va länge sen jag va ute, de var de ju med. inte alls som förr herre gud kanke 1,5 månader sen, woooow morsan har ju inte vart ute sen oktober säker, men i alla fall, menar att de är lång tid, var gör jag mer än jobbar och sitter inne? Ingenting . Har inte ens tid att fika längre . När jag nämner ordet fika, tänker jag på fia, hon har åkt igen kom iväg inatt, 50-50 att hon kommer hem för gått igen , ska snart ringa och höra hur det blir med de, jag hoppas hon kommer hem ,saknar henne, men sen vill jag ju så klart att hon ska få göra de hon vill, lumpen ! Men jag blir glad hur det än blir . Mmm tabletterna hjälpte och kaffet, värken är borta, så det var nog inte artros i ryggraden :9 På torsdag ska jag ta med mig sanna till läkaren och berätta att jag har artros i foten, jag har nämligen diagnostiserat mig själv, det enda jag vill ha är en tid för operation och en billig räkning hem.

nu ska jag jobba
Byebye


Friend

Man ska aldrig få känna sig osynlig för en vän ! Aldrig !


Lundells ord

Vill du ha din glädje får du ta den
innan ängarna och stränderna förbjuds
Du kan leva utan humor
utan myter och musik
Men står du ut med ensamheten
i ditt tomma skrik?"


"Du frågar mej hur man
tar sej från dalen
upp till bergets topp
Du frågar mej hur man lär sej att leva
i sin egen kropp
Bli vän med din längtan
Bli vän med din lust
sen är det bara att ge sej av
Det är bara du som kan leva ditt liv
tills du ligger i din grav
Allting har ett slut
Öppna dörren och kliv ut!"


"Du kan komma och gå om du vill eller
stanna kvar, men om du kommer ta då med
dej all kärlek du har"

Desperado fyll ett glas med vatten
Drick det i natten
Kallt och rent
Kom tillbaka
Kom till klarhet och vila
Bäst du låter någon älska dej
innan det är försent"


"Du vet förälskelsen är en tokig idiot
Du slår igen dörren i ansiktet på honom
men han klämmer in sin fot

Du måste köpa ihjäl dej
för att få kunna jobba ihjäl dej
Du måste va som alla andra
för att dom andra ska se dej
Hur många drömmar har du kvar
när du fyllt tjugofem?
Hur många stora planer?
Hur många vägar hem?

Ah, vacker den som reser sej
som vågar tro
Som törs ett ja i alla nej
som vågar bygga bro
över hav av bitterhet
över ödsligt nattkvarter
Vacker den som är sårbar
vacker den som ser"



"När hon har gått
När hon har sagt sitt sista ord
När det är tyst i ditt hem
När du är ensam vid ditt bord
När det är slut, när det är över,
gå inte ner.
Låt inte ensamheten förlama dej.
Det finns ett liv, ett annat liv.
Ha det i sinnet, ha det i minnet,
när du vill falla ner för att aldrig mer
resa dej, aldrig mer leva.
Låt inte ensamheten förlama dej.
Det finns ett annat liv."







Os och vinter

OS och snö kunde varit de bästa, om man älskar vintern och är sportintresserad, ´jag tycker om att se sverige spela, och finland men sen är jag rätt så ointreserad av vad som händer må jag säga, och trött på snön är jag med. Usch vill faktiskt bara lägga mig ner och tjuta för att de bara vräker ner mer och mer snö över landet, fy fan ! Nåja efter regn kommer sol säger man ju , och de får vi verkligen hoppas .


lördag






Igår å kom isabell hit och va en stund vi låg mest i sängen ocg pratade, sedan kom mamma och vi drog och handlade, pirre lyckades övertala henne att äta pizza på babylon ! Kors i taket . Tror inte jag ätit pizza med mamma på en pizzeria sen................Dont know. nåja de va trevligt trevligt .

isabell - Vilka stora ögon du har Liina !
(Jag) vadå ! Du då du har ju skitsmå du har ju inte utvecklats ännu
isabell -  Vadå ! Om jag är underutvecklad är du ju överutvecklad !

sedan på kvällen kom B hit P`s vän vi såg på ishockeyn e va trevligt, la oss rätt så tidigt och vakna rätt tifigt med, sov så otroligt dåligt inatt, uach ! Snart kommer fia hit :) Fan på tiden ! :)


Bättring !

När jag kom hem idag ifrån första jobb passet så spydde ja så mycket galla över P som det bara gick, inget var bra, att vi inte ägde en bil de va skit, och att de fanns snö på backen va ännu värre, för att inte tala om mina fötter som ömmar, jag va så arg och så ledsen över allting, jag va arg för att ja har 10 besök om dagen vilket gör att ja i regel diskar 10 ggr torrkar köksbänkar 10 ggr och värmer mat tio ggr, när ja kommer hem vill ja slippa att diska torrka tvätta städa bädda plocka osv. Det va mitt världsproblem idag. Men P han satt i soffan och log och försökte att koppla bort sin argsinnta flickvän, jag överdriver inte när jag säger att min pojkvän är helt otrolig som orkar med en sådan jävla gnäll kärring som jag .

Jag förmodar att ja måste gå till en terapeft eller nå för att få ut min ilska, kanske ska börja med något för att avreagera mig? Kanske trots allt skulle överväga att börja träna ?..................Nae men jag måste bättra mitt humör, verkligen vill inte va så arg som ja jämt är, vill inte gnälla som en kärring.



BÄTTRING RAMSTEDT !


Förhlft&Förlängt

Igår berättade chefen att jag skulle få förhöjt och förlängt :) Blev riktgit glad, äntligen ! Fick gå upp ifrn 62% till heltid känns väldigt bra , börjar från och med Måndag, så då blir de skilnad, 7-16 dagar istället för 7-10 delat i veckorna och varannan helg, sen kan ingen säga att ja inte får va trött , komme förmodligen att vara död, men ska försöka strukturera mig verkligen ! Är räddast för att köra slut på mig själv vet hur jag är efter en helg, då vi gått långa pass , men jag ska försöka att hålla huvudet högt :)



men ja känner mig jävligt glad !


TALA TILL MIG !

Jag vet inte hur många gånger jag måste berätta för folk om det där med raka puckar, och gärna inte i efterhand utan direkt , jag bär inte på många principer , men just de att tala klarspråk med varandra är för mig väldigt viktigt. Säg aldrig till mig att "vi måste prata ...............sen" eller "kan vi ta de där sen inte över telefonen" Vad fan då har man ju redan fått järnspöken och sett livet i en revy . Tala till mig ! På en gång ju fortare ett problem dyker upp se till att få de undanröjt på två röda, sen hur de skiter jag i så länge man kommunicerar med varann, att man sen kanske inte vill ta saker över telefonen kan jag förstå, men att  att berätta att man måste reda ut en sak vid ett senare tillfälle är inte så mycket bättre heller . Dåså så så är det.


Väntar på att Kärleken ska komma hem , det är ca 12 minuter kvar till de, 21:45 stod jag vid spisen och kokade soppa och stekte pytt i panna, snacka om hemmafru och toffel, nåja för vänlighetens skull så gjorde jag kvällsmat åt oss och matlåda till honom , appråpå det där med att vara snäll, jag känner mig för snäll ibland, är det dumt att erkänna ? Det är mycket sällan jag känner mig dum, kan vara om jag inte besöker min gammelmormor på ett tag, då känner jag mig dum, men sen kommer jag dit med fikabröd och hjälper henne me de hon behöver och är där i timtal. Idag på jobbet, var jag så otroligt hungrig, och hade larmet, vi fick ett larm och vi hade inte tid att åka, och jag prioriterade situationer , men när jag och min bakjour som det heter skulle åka på larmet frågar hon om hon behöver följa med, jag blev givetvis ställd, vi båda va hungriga och ville in för att ära, men jag åkte till damen och lät min arbetskamrat äta. Egentligen hade jag lust att skrika, samma sak när folk får larm 15:30 inställelsetid på 20 minuter och vi på kvällen tar över 16.00 då sparar vissa på sig och räcker över larmet 16.00 och medlar att jag har larm .........och måste åka, då sitter man med hat i halsen och leendet på läpparna. Vissa på jobbet säger att jag borde säga nej oftare , men hur jävla lätt är det då den dagen man själv vill ha nått litet tillbaka, men det är ju så man vet ju verkligen vilka man kan fråga om saker och inte , jisses . Borde fan bli dummare tar på kraften att va snäll .

Kaffe




Har sovit som en stock, min väckar klocka ringer om en minut och jag är redan uppe med en stor kaffe mugg med starkt kaffe. Två mackor med ost och skinka ett kokt ägg och yougurt, en rejäl frukost, måste bärja denna dag bra för den är lång , blir extra jobb idag, två pass 10-14 sen 16-21 så jag vet i alla fall vad jag ska göra med denna dag, känns otroligt skönt att få lite extra i kassan , greklands sparandet går klent men framåt :)Hoppas på en stressfri dag och torra fötter och glada miner, jag brukar inte bidra med någonting av de dock. Men som sagt känner mig alltid glad när man får jobba lite mer dels känner man sig extra vehövd sen är de klirr i kassan med :)


Som sagt i natt sov jag kalas har inte varit i varken japan eller kina, inte har jag eller min mor legat med någon heller . En drömfri natt skönt . Jobbar i morgon kortpassen 7-10 enda fram till fredag, sen kommer Fia hem :) Ska höra vad snoff och sanna med sällskap ska hitta på, jag antar att fest är de sista de har i huvet, nåja tänkte i alla fall se melodifestivalen, om inget trevligare dyker, men men längtar efter helg ! :)


Byebye


lista

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat :ca 80%
23. Hur många barn vill du ha: två tre kanske
24. Har du några husdjur: en bosnier 
25. Vill du ändra ditt namn: Jo
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Låg as bakis och funderade över vad jag gjorde dagen innan
27. Vilken tid vaknade du idag: 09:00 av att P`s klocka ringde av någon anledning, vi var ju lediga . 
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov som en stock i soffan var i alla fall i japan runt 0300 så P väckte  mig, skulle byta nått chip i tullen ... hehe knepiga drömmar som sagt
29. Någonting som du längtar till: Sommar och grekland
30. Senaste gången du träffade din pappa: tre en månad sen
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: min lön
32. Vad lyssnar du på just nu: Lugna favoriter ( Marie fredriksson - bästa dagen)
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Nä inte va jag minns 
34. Vad gör dig irriterad just nu: att jag tappat orken med städningen

OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Liina
37. Singel/upptagen: Upptagen
38. Stjärntecken: Kräfta
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Folkasboskolan/ storängskolan
41. Gymnasie: Berska och Allé
42. Högskola: ´........
43. Hårfärg: För tillfället är de mörkt
44. Långt eller kort: lite längre en t axlarna
45. Längd: 175
46. Vad gillar du gällande dig själv: min envishet
47. Piercings: navel
48. Tattoos: nää
49. Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: När jag bröt armen  
52. Piercing: 13 i näsan
53. Tatueringen: ........
54. Bästa vän: Angelicka och sofia
55. Sporten du spelade: Fotboll.
56. Husdjur: ,im katt gumman
57. Vaccination du minns: stelkramp
 58. Konsert: Gyllene tider
59. Förälskelse: fredrik wingstedt
60. Alkohol du drack: Grogg


JUST NU:
61. Äter du: ska snart äta yougurt
62. Dricker du: kaffe
63. Är du på väg att: börja städa
64. Lyssnar du på: bryan adams på lugna favoriter
65. Väntar du på: att sofie ska komma

DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: jo
67. Vill du gifta dig: vill ja väl, men ska reh va så ska reh va.
68. Karriär i åtanke: jo 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: läppar
70. Kramar eller pussar: pussar
71. Kortare eller längre: längre
72. Yngre eller äldre: äldre :D
73. Romantisk eller spontan: oj bägge vill jag säga , men spontan
74. Snygg mage eller snygga armar: snygga armar
75. Tatueringar eller piercingar: tattoo
76. Känslig eller inte: Känslig men inte överkänslig
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: tveksam

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: japp
80. Gjort något sjukt spontant: japp mycket
81. Tappat glasögon eller linser: nej är väl de enda jag lyckats behålla
82. Haft sex på första dejten: ja
83. Krossat någons hjärta: i mycket unga år
84. Har någon krossat ditt hrta: Oo ja
85. Har du blivit arresterad: nej
86. Dissat någon: ja
87. Gråtit när någon dött: klart
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Ja
90. Mirakel ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: ja
92. Himlen: ?
93. Tomten: nej
94. Att kyssas på fsta dejten: ja
95. Änglar: nja

SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut:  Ja
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Mat!

Te utan cigg är som att ?



Sophie kommer hit på besök ikväll, mys ! Så långtråkigt på kvällarna , usch ! Dricka te och snacka skit, utan cigg ?! YES ! Blir svårt, brukar alltid alltid alltid röka när heta samtalsämnen kommer upp heta djupa allvarliga känsliga osv, många vanor man får stå ut med utan cigg . Men hon röker inte heller så de blir lätt hon har nog hållt upp över en månad eller två, duktiga hon ! Jag ska klara mig till Juni sen blir de kanske semester rökning i Grekland, jag vet att det är otroligt kopiöst dumt tänkt , men ska jag vara ärlig tror jag inte att jag kommer klara mig till Juni, kommer säkert dra till med några bloss, för ibland rätt ofta som jag brukar säga så blir jag extra stolt över mig själv att jag klarar av att hålla mig ifrån det. Rökningen är jag ju dock "av " med men nikotinbegäret är kvar eftersom att jag snusar, dick inte alls lika mycket som jag röker, kan h¨ålla en dosa i fyra dagar, och dessutom är det de billigaste snuset 25 kr, ja visst är det pengar de med , men va fan . Klarar jag av att sluta röka kan jag sluta med snuset. Det är visserligen 10 ggr svårare men jag kommer att bli av det med, det är nikotinet jag vill åt. Ska köpa mig plåster eller tuggummi, men jag tror inte på de heller, man blir ju inte av med beroendet av nikotinet, min arbetskamrats svärmor slutade röka och börja med nikotin plåster för 10 år sen, hon har vart beroende av de sen dess, vilket innebär att de blev dyrare än att röka . 169 kr för 7 plåster..... 25 kr för snus och 39 kr för en ask cigg ...



My day

Helgen har varit kämpig . Jisses va jobbigt de va att jobba helg nu, vädret som gör det, slask och snö , men solen kom ju faktiskt fram igår, äntligen fick man se lite bar mark på vägen , hoppas de smällter bort fort den här skiten . Nåja när jag kom hem ifrån jobbet så stod de rosor och choklad på bordet, och en milissa Horn skiva :) P fick en bok om andra världs krigen , vet att han är intresserad av de så jag tänkte att de var en bra idé´, och den blev omtyckt.  sedan så lagade han god mat åt mig sen var det mys i soffan :) visseligen somnade jag innan nyheterna började mitt i wallander filmen, sen skuffade P på mig runt tre tiden, då var de dags att lägga sig i sängen, det var våran alla hjärtans dag de :) Mysigt

P jobbar 14-22 denna vecka, skit tråkigt , blir att städa idag . Annars vet jag inte, inga planer på någonting, dagen brukar flyta på rätt bra segaste tiden är på kvällen mellan 19-22 hoppas de är någonting på tv så man kan poppa lite popcorn och bara slappa. Jobbar småtimmar denna vecka ons tor fre, sen helg , när fia kommer :) Äntligen , funderar på om vi ska göra tacos och se melodifestival eller nått, kanske utgång? Vet inte ännu får se vad vi ska hitta på.


my time

Kom hem , disk skitigt golv obäddad säng, dammtussar all over och en matta i badkaret ? Vände i dörren , åkte ner på byn med sanna sedan hem till henne där jag fick spy lite galla . Känner mig som världens gnällkärring, men de är jag faktiskt , men fan efter 11 besök med frukostar och förmiddagshjälp sen middagshjälp, då vill man inte bädda en enda säng till eller diska en enda kopp , har hela kvällen kvar att jobba, och hela dagen i morgon. P kommer inte va hemma när ja kommer ikväll, han ska spendera de hemma hos en vän med lite film och skitsnack, ja kommer vara helt död när ja kommer, ska somna i soffan tänkte jag . Och i morgon alla hjärtans dag. Ska firas ? Ingen aning, P verkar inte ha tänkt på de så mycket....Så vem ska man fira med ? Jag har i alla fall köpt en prisent till honom, hoppas han blir glad tänkte vi skulle laga någon mat och mysa riktigt mycket och bara vara. Men som sagt efter typ 5-6 förfrågningar så orkar jag fan i mig inte bry mig .

Ser ni va jag gnäller . Inne i en svacka ...igen känner mig värdelös och obehövd samtidigt som ja känner mig som den mest tillgängligaste personen i världen när det gäller vissa saker. Och ibland så finns man inte. Fick ett sms inatt av fia "du är världens bästa vän" Va skönt att höra, jag har inte hört att jag är speciellt bra eller snäll hjälpsam eller nått åt det hållet , kändes liksom skönt att få de bekräftat att de jag gör är uppskattat. Saknar henne mycket, hon kommer hem nästa helg, funderar över att erbjuda henne att kanske festa ...dock tror jag inte  hon kommer att orka eller ha tid, men bara jag får ägna ett par timmar av skitsnack och kaffedrickande så är jag väldigt nöjd:)

Lyssnar på cher, Mmmm ! Lyssnar på en låt jag lyssna sönder när jag bodde hemma i lyan , underbar, saknar mina stunder med hög musik så tankarna var oklara och ciggen i mungipan och bara sjunga , saknar det.  När man spela så pass hög musik att man strunta i grannarna några minuter, och kedjerökandet fördrev tiden och perienerna gjorde att man glömde bort vilken tid på  dygnet de var. Dock tror jag att det är cher och ciggen jag saknar mest. Älskar sambo livet på de sätt att jag bor ihop med någon ja älskar och att han alltid är där om jag behöver honom, han lyssnar och ser mig, och vet precis exakt när jag behöver höra orden "jag älskar dig"




Nåja , fan alltså jag är riktigt röksugen, känner mig förbannad och ledsen och riktigt irreterad, 6 dagar avklarade. Fan om jag endå kunde hålla mig nu, skulle behöva höra en domare skrika åt mig att ja ska kämpa .
För snart ger jag upp .


planering



Usch va uttråkad jag är. Men skulle jag vilja har jag en del att göra, plocka disken bädda rent i sängen , vika in kläderna, damsuga köket (som inte blev avigår) tvätta golvet i köket, duscha och göra mig reda inför jobbet. Jag ser verkligen inte fram i mot denna helg, vill vara ledig och bara slappa, men de går fort. Sen är jag ledig nästa helg, och det är guld värt att se fram i mot . Ska försöka städa innan jobbet, låter som en kärring, men jag vet att jag bara blir arg när det är stökigt och ja kommer hem  ifrån jobbet, gör allt för att inte bryta ihop av suget efter rök , hatar verkligen situationer när man vill röka, efter mat efter kaffet, när man går ut när programet på tv är slut, efter sex mm ! Dock på morgontimmarna är de lätt att hålla sig ifrån det eftersom att ja inte röker på morgonen .


Jaha hoppas på att Annie kommer ner nästa helg, skulle verkligen vilja de , hon är gräsänka tre veckor , hennes karl åker till tyskland för .......jobb i think, ska ringa henne ikväll och höra, har inte träffat henne på så himla länge , man ska va rädd om de vänner man har .


Jaha ska man sätta igång med nått, har en stissi hund som går på mig hela tiden, men jag måste verkligen plocka, de ser ut som om de inte behövs , men de gör de för sakerna försvinner inte av sig själv, och jag vet att pirre inte kommer vara hemma så mycket under helgen eftersom han troligen ska hjälpa en kompis med lite hemarbete, så lika bra att få de gjort, så behöver jag inte få utbrott på honom för att han inte gjort någonting.

Märkligt inte ett enda utbrott sedan i lördags, har hållt min lugn sen jag sluta röka, kan inte fatta varför de borde vara tvärtom, är rädd om den lilla energi jag har , för jag kan inte hämta ny ifrån ciggen .


Dog ?



vi blev helt plötsligt hundvakt åt denna bäst som ligger i mitt knä.
Pirre lämnade byggnaden när hunden kom in i lägenheten så jag blev ensam med en hund jag absolut inte känner, jag lät vovven gå omkring och nosa och strosa, gick bra , tills jag satte mig i soffan och hunden kom närmare och närmare och slicka mig på handen och börja naffsa, jag älskar hundar, men jag tycker det är obehagligt när man inte riktigt känner dem . Men vi gick ut kort efter de så han fick leka av sig lite, mööte givetvis en hund, men det gick bra, jag virade koppet tre tusen varv runt handen så om vovven skulle flyga iväg skulle jag garranterat flyga efter .  När vi kom in va han trött jag med ! Så vi satte oss i soffan och lugnade oss, kom och tänka på bessie , min älskade hund hon va inte blyg hon, de va inge ligga i knä utan där var det en egen soffa som gällde, hon sträckte ut sig så gott hon kunde hon. Skulle vilja ha en hund, men jag har absolut inte tid med det. Men det är bra sällskap när ingen är här. Mindre sällskapligt var det när pizzakartongerna med halva pizzan jag lämnade efter mig var tom ! Men det är dock sånt man får räkna med, nu måste jag dammsuga köket eftersom köket är fullt av räkor . Suck !


Blir varma mackor ikväll , gott gott . Jag fick order om att förbereda med mackor . MEN jag har fullt upp med att dammsuga efter hund , dessutom va han nödig så jag var ju tvungen att ut och gå, så mackor fick vänta. Kanske inte är så jävla mysigt med hund endå .


Bild




I helgen så var vi ute vid pirres mammas stuga för att skota av snö på taket, då tog hon denna bild på mig och pirre . Tycker så mycket om den, pirre tyckte inte at jag var så snöig , så han tyckte att jag borde bli det, jag varnade honom för att om han skulle slänga ner mig i snön skulle han garranterat få fälja med ner i drivan . På denna bild har vi just kommit upp ifrån våran brottsningsmatch . Älskar verkligen den här bilden , jag bli glas av att titta på den :)


min alla hjärtand dag till mig själv



Vaknade av klockan som pep allr för länge, skulle uppe till tandläkaren som gav mig dommen om ställningen i truten . Maj är sista tiden som jag fick, kommer åka dit nu med fyra veckorna mellanrum. Så förhoppningsvis någon gång i sommar kanske jag kan få le . Börjar bli trött på att inte kunna äta som folk, börjar bli trött av att frotéhandukarnas tyg drar sig fast i käften. Fyra år har jag haft den fem till sommaren, inte klokt . visst har jag missat tider, men herre gud en normaltid för att ha tandställning är 1,5 år -2 år och jag har ju inte missat 2 års tider . Nåja den har ju minst sagt blivit en del av mig nu .


Sanna va snäll och körde mig in , hon vill med att jag ska bli av med skiten så hon bidrar med skjuts , sen åkte vi till maxi för att leta efter några passande alla hjärtans"funckig" dags presenter till våra kära pojkvänner, svårt att hitta något man tycker tt de ska uppskatta, blommor? Nae , choklad ? Den skulle jag förmodligen äta upp ... Så men jag hittade en till slut, tror nog han ska bli glad, brukar kunna hitta efter ett tag , själv tyckte jag att jag hade varit duktig efter att ha hållit upp med rökningen i fem dygn, så jag kostade på mig ett lundell album (slutna rum) Love it ! Vill ha en speciell låt av lundell som heter "ett hjärta av sten" , älskar den låten så de gör ont, hittade dock inte de albumet med låten på så jag får fortsätta leta . INTENSIVT !


Lundell gör mig lugn och jag kan tänka klart, inte för att jag har så mycket bekymmer, men det är skönt att ha lundell i närheten , förstår inte hur man kan konsten att få till texter så bra som han .


Efternamn



Nu står våra namn på en dörr, vi båda delar på lägenheten och lever ihop. Det gick undan , men varför vänta när det känns rätt :)


dröm

I natt så har verkligen abstinensen tagit sina spår genom drömmar. Så jävla jobbig dröm.


Pirre skulle åka till falköping för att se en viktigt aik  match i hockey , jag skulle komma efteråt eftersom att jag inte hade biljett. Snoff jag och sanna skulle åka med andy och martin ( en vän till pirre) men de kidnappade oss , och skulle slå ihjäl oss vid en röd lite stuga , sanna bröt totalt ihop och snoff var i chock, jag bara stod och skrek och tjöt. Pirre rignde på telefon martin svarade och sa att allt var lugnt, och medens martin talade med pirre skulle jag bruta mig in i den röda stugan där andy hade tagit sig in, eftersom att andy var den som låg bakom kidnappningen tänkte jag slå ihjäl honom först. Men precis när jag skulle slå in dörren skriker snoff att de kommer någon nere vid vägen . Det är en neger med mockarock som kommer, och han stannar till vid brevlådorna............där andy hoppar upp och faller till marken . Sen var drömmen slut. Jag minns de så väl. Och att sanna hon tjöt som en gris .


Och någonstans där i mellan drömde jag att de vart party här i byn på torget. Pirre skulle komma upp på kristallen (krogen) men istället så ser jag honom hoppa in i en bil nere vid ett övergångställe mellan de två krogarna, och drar. Snoffiz tittar på mig och ger mig blicken "DÄR SER DU , HAN ÄR ETT AS" jag ringer  och ringer och ringer efter honom. När han tillslut svarar så ligger han och sover , jag frågar om han sover hemma , han svarar inte på de. då frågar jag om han är hos sitt ex då svarar han inte. När jag väl kommer hem så är han där med nikolaj ifrån rederiet och hans syster nina ifrån samma serie. Jag frågar om någon vet var det är som pågår, pirre säger att han brutit vårat lilla avtal, om vadå säger jag . Han berättar sen att han varit otrogen med sofia som är en av mina närmsta vänner. JAg frågar då sofia hur fan hon kunde göra det, hon svarar att jag ska följa med till viberga för att förstå hur hon kunde vara otrogen ....Det var en jävla soppa till dröm jag hade .


Fy usch . vaknar och får panik .
Hur kan man drömma att folk hoppar upp igenom brevlådor och att förklaringen om otroheten är på viberga .  Jisses .

än så länge

Hej

jag är trött ! Jag behöver nikotin för att vakna jag behöver fyra tusen olika gifter i mig, de fattas mig ! Men de går, det är uthärdligt än så länge , en tant på jobbet flög på mig å tyckte jag var jätte duktig :) Känner mig faktiskt skit duktig , älskar livet som rökfri, eller inte ! Jag vill inge annat än att slänga apelsinerna åt helvette å koka mitt fakke och sätta mig med ena benet på spisen å tända en cigg och snacka skit, kommer jag aldirg mer att få göra det ? Nej . Jag ska klara av det här nu, ta me fan ! Hur svårt kan de vara ? Är väl bara att lägga av, tänk inte på de, de är det enda då går det svin bra . Men så fort ja tänker på de, det är då jag blir riktigt sugen, inte ett dugg psyk eller hur .

Nåja P kommer snart, å det första han kommer säga .
-Hej Älskling ska vi knalla neråt då så får vi de där gjort .
Då menar han att vi ska gå ner å packa ihop resten av mina saker, som är porslin kläder och annat små plock , Jippi, hoppas han räknat med att han måste måste MÅSTE rensa ur de som är hans och som ska slängas för de får han göra. Eller vi får hjälpas åt, så brukar de vara, fick skit dåligt samvete igår när ja kom hem och han hade tvättat efter han kommit hem ifrån jobbet, sen stod det färdigt en tallrik med käk åt mig:) Det var faktiskt himla snällt av honom. Så ikväll tänkte jag att vi skulle mysa till de, jag står för maten :)


stop !




33 timmar och 20 minuter har jag hållt upp med rökningen , ska man hurra ? I dont know, sist höll jag upp i fem dygn och det var de värsta jag gjort . P`s mamma berättade att sedan hon slutade röka så sparar hon 300 kronor i veckan , helt otroligt ! Då känner man hur mycket man vill , eller hur mycket man skulle behöva sluta ! Jg läser på aluta röka sajter, men de känns som om jag blir mer röksugen än motiverad. Jag vill så gärna klara av det, men jag vill så jävla gärna ta en cigg oxå. Jag jobbar kväll ikväll, och jag funderar över om jag ska ta med mig viggaretter för att de kanske känns bättre , jag klarar av att ge fan i dom, sen kanske jag är så pass stark att ja kan slänga dem, för de kommer jan inte kunna göra nu , jag känner mig själv, även om ja inte skulle röka dom så kan ja inte slänga dem, för då skulle jag förmodligen köpa ett paket. Måste försöka att inte tänka på det , men det är svårt.


Jag hoppas jag klarar det

Fredags mys

Gubbarna ifrån fint har varit här och fixat nått ? Karln frågar vilka kanaler han vill att vi ska ta så det har väl med de att göra ? Helt plötsligt ska karln till staden , och lämnar mig ensam med gubbarna , vilket gör att jag inte kan göra någonting av de jag brukar göra ..........när jag är ensam, typ ligga i soffan och glo , sjunga duscha städa och aa you know . Fick vara i köket och göra det bästa av situationen vilket var att städa, torrka damma torrka mer ...sen höll jag på en timma, torrkade till och med disken och stallde/ställde;) in . Svärmor och  lasse kommer på middag så de ska fan i mig kunna spegla sig i golvet när de kommer, de kommer i alla fall se skillnad ifrån när P var  ungkarl, fan vad vi har ändar och gjort fint här . Är lite stolt jag vet :)

Ikväll blir det Fredags mys på hög nivå, myskläder och tacos , skulle så gärna vilja dricka vin, jag sucktar efter rött vin och whisky ! En sång av ulf lundell och djupa diskussioner , thats just me. Älskar det, känns som om att ägna en hel kväll åt tv tittande utan ett ljud till varandra känns lite under min ........hittar inte ordet igen intresseklubb ?! Helt fel ord med ni förstår. Oftast är det jag som kommer med frågor, typ är jorden verkligen rund, och vad skulle du göra om du var tvungen att amputera bort ena benet osv. Jag undrar jag frågar . Vill ju inte dö utan vetskap . Nåja ska bli riktigt mysigt med mys , i morgon är det snöskottning på taket i svärmors sommarstuga, hoppar högt av glädje, längtar verkligen tills vi ska bada i kyla och snö, men det är klart man hjälper till :) Korc grillning är ju på programet med, och är de mat med i bilden så vet n i att jag är inte den som är den :)


oönskad och oälskad




Igår såg jag på kvällsöppet med Ekdal. Jag var otroligt trött med diskussionen fick mina ögon att spärras upp . Det handlade om en far som skrivit en bok " den vackraste gåvan" (Pelle fredriksson) Han skriver om hur han inte kunde älska sitt barn , ett oönskat barn.


jag undrar hur man även om det barn som är en del av en själv inte kan älskad av mamma&pappa . Hur man kan se sitt kött och blod utan att bli berörd. Barn haralltid två förälldrar delaktiga eller ej, men ett barn är skyldigt till att bli älskad , för barnet har inte kommit med stårken så långt i utveckligen har vi kommit.

Jag har jobbat på dagis och praktiserat på skolor och jag har sett så mycket, undrat så mycket över hur vissa visar kärlek till sina barn . Jag tror att den dagen ja får barn kommer jag älska sönder dom, de gör man väl när man blir mamma , eller? Barn är de finaste som finns i hela världen och ingenting kommer någonsin att kunna ta det ifrån en, och så är det väl när man blir pappa ? För mamma och pappa enligt mig är samma sak, även fast jag innerst inne vet att i juridiken har mamma oftast alla fördelar, mamman har de sista ordet om graviditeten, och om mamma och pappa ska skiljas om de äe sambo ska mamma godkänna delat vårnad . Så pappa har inte mycket rättigheter men pappa och mamma har en skylldighet att älska sitt barn , det finns ingen annan väg .


Sen måste jag även tillägga att skaffar man barn med en man som inte vill så undrar ju hur stort ego man har ? jag hört många som råkat ut för att "få barn" utan vilja , dock lever ingen tillsammans med mammorna nu , de tog ett beslut över huvuden på papporna, de ville inte ha barn med henne, men de ville inte vara skittövlar och sticka. Men de älskar sina barn mest av allt i hela världen .


Jag sa fel !

Jag & p satt i soffan , helt plötsligt säger han till mig att ringa hans mamma och säga en tid till dem då de ska komma och äta på lördag .

(Jag) - ne gör det du
(P) - Men Liina de kan du göra
(Jag) Men oscar !

VAD HÄNDE ?! Kortslutning i hjärnan minnet tidsuppfattning , hallå ! Trodde jag skulle skämmas ögonen ur mig, hur kan man kalla nuvarande för såvarande ? Det går ju inte , har själv varit med om det och vet hur mycket det sårar . Saken var den att jag hade just gjort en jämnförelse mellan människor i mellan då Mr:O var inblandad sedan fanns han väl med i de omedvetna , jag har ingen bra förklaring. P förlät mig , men fy va ont de gjorde i mig , för att inte tala om va han måste ha känt . Men jag vet att de händer de kan slinka ur vad som, inge illa ment men jag kallar ofta folk fel, inte för att de ger mig en anledning för att killa pojkvännen för mitt ex namn, men tydligen händer det, varför mig ? De som gjorde mest ont i mig va att se hur ont de gjorde i honom, fy vad jag är dum klantig, och va jag skäms. Förlåt !

Nåja P gick till jobbet och jag hade/har dåligt samvete, haft en bra kväll satte upp hyllan jag köpte plus väggdekorationerna . Blev jätte fint här på berget . Undra när hyresvärden ska sätta upp Ramstedt på dörren då? Blir snart antar jag eftersom att posten snart börjar droppa in här . Ramstedt/Malmqvist fortfarande inte vant mig , men det kanns jätte bra .

Nu blir det lite te en och annan cigg och sedan sängen . Jobbar kväll i morgon och hoppas innerligt på ett bättre väder än detta som vart idag, jag vill ha vår !


All of my love




vissa låtar .........bara vissa gör så ont .

ikea

Vart på IKEA idag, skulle ju bara följa med sanna in, de slutade i ett diskställ hylla svå mattot och galjar ...Fan men de behövdes. P tyckte att ja kunde sparat pengar MEN man kan inte ha ett rött disk ställ i plast , BIG BIG NOW ! Så jag tog saker i egna händer, jag har verkligen satt min prägel här, ibland känns de som om ja kanske borde fråga P om han tycker att de ska vara se eller så, men man kan ju få ett nej och gör jag som jag tycker först säger han inte imot, egotrippat ? Ja jag vet, men jag har lite mer känsla över iredning osv,  det är inte fel på hans smak ..............i princip alla karlar fattas känsla för hemoch inredning . Det har blivit jätte fint här, och de är mycket kvar att göra  säger jag åt honom då spärrar ha upp ögonen och säger " VA!  Mera ?" Jag varnade honom innan att jag är en prylperson.

Skulle baka bullar , dock fattades det smör och bullformar så jag hoppas han köper det, så de kan bli några bullar, annars ska han få se på andra bullar , haha .

I morgon är det jobb, fy fan i detta väder . Hur mycket snö får de komma egentligen? Jag avskyr snö så mycket, oh nej det är inte fint vacker, eller kul för barnen . Det är ett jävla jobb med bilar som inte startar folk som kör av vägen, snöskottare som  inte vet var de ska göra av snön . Nu får de fan bli sommar !


Morgon

God morgon . Jag sitter vid datorn i lugn och ro och dricker mitt morgon kaffe , klockan är nu va 10:27 och jag känner ingen stress ..........Jag ska bara hinna med att göra mig iordning , leta reda på min telefon åka till stan och luncha med sanna, köpa underkläder handla mat, komma tillbaka i lagom tid tills karln vaknat så vi kan packa ner porslin och små plock borta på stationsvägen . . .  Jisses nää inte den tackten idag, idag ska jag ägna tid och sanna och umgås med henne, undra om snoff vill med ? Ska ringa & höra när alla tre är de ypperligt trevligt.


Vaknade runt halv tio, sanna ringde, vi beslöt oss för att umgås en smula, me like . Gick upp kokade kaffe som jag för övrigt nu sitter och dricker, och vid tangentbordet låg det en lapp, tänker inte berätta va de stod, men jävlar va glad jag blev :) Pirre hade lämnat den när han kom hem , så jävla ........uppiggande och snällt , ville bara springa in och krama på honom men han kom inte förens sex å klockan var då tio så jag tänkte vara snäll och låta honom sova .  Jag undrar om han läste gårdagens blogg nlägg om de kan ha någonting med lappen att göra ? :) Han är otrolig han .


Nähä försöka göra ve sig då . byebye


Lycka - Va dumt

Alla är inte lyckliga, alla är heller inte olyckliga . men mellantinget "trivs" funkar alltid . Om man trivs eller har de bra som det är eller någonting liknande så är det endå helt ok .  Men jag läste en av mina närmsta vänninors blogg om man känner sig trygg i de man är van vid, vare sig det handlar om humör plats situation osv. Jag är lycklig jag känner glädje, men sen vet jag oxå hur olycka och sorg känns , inte mer en någon annan men heller inte mindre . Efter att mr o försvann , eller en av de gångerna han lämnade mig så var jag apatisk , jag åt inte jag drack inte jag orkade inte ens tänka på att duscha, jag förstod att livet är fan mig inte lätt , och att bli så oerhört förstörd tog hårt på mig även när jag med hjälp av en stark vilja och mina goda vänner blev bättre och kunde förstå och smällta allt, så är jag fortfarande livrädd för lyckan . Lyckan drabbar inte mig.........inte fullt ut. Aldrig i livet , jag har en unberbar pojkvän och jordens finaste vänner . Snoff en människa som jag känner mig trygg med . sanna en person som är likvärdig sin syster hon gör mig glad och jag känner mig värdefull i dessa personers lag. Sofia och jag har en lång vänskap bakom oss så som sofie och annie . Men rädslan för att förlora någon man älskar som som exempelvis mina vänner tar mycket större plats än att bara få glädja sig åt det man har.

Älskar man någon så vårdar man de med så mycket kärlek och värme man har. Man visar sin uppskattning och sin trygghet . Man älskar. Alla är vi rädda för att bli lurade råka ut för svek och sorg, vilket kommer hända om man känner lycka hela tiden...Jag har kännt olycka och sorg och vill aldrig mer råka ut för den igen, jag är färdig med den känslan, men jag vet att de kommer att drabba mig dig och de flesta . Så varför vara lycklig, varför inte vara olycklig när det är endå den känslan som känns trygg.......för värre kan de ju inte bli.


Jag har svårt att planera mitt liv på ett lyckligt sätt, "allt löser sig" Säger många till mig , de kan oxå skita sig rejält , det kan gå käpp rätt åt helvette , är det någon som tänkt så? Jag antar det, "allt löser sig till de bästa " den har man oxå hört, men vem är det som kan garrantera det? Gud ? Jag menar jesus tyckte nog inte att de var den bästa lösningen att just han hängde uppspikat på korset , tror inte han kände någon större lycka . jag är inte troende så för mig gör det desamma . Vi lever i ett sverige där var och varannan är arbetslös , sjuka tvingas jobba unga knarka små flickor säljer sina kroppar.......Men de löser sig, allt sker till det bästa . Jag menar i finspång där jag lever samhälle 2010 har vi hemlösa , alkoholister som står i byns p-hus och sover i sopsäckar. Men allt löser sig . Allt sker till de bästa. Eller ?


Man måste någon gång åka på sorgen för att känna lycka . Men om sorgen och förlusten blivit så stor att man sedan inte vågar sig på lyckan , vad är det för mening då? När jag hör folk planera sina liv i hus med tre barn stor kök och en hamock o trägårdn så kääner, "men tänk om de skiter sig" då står du där med skitit kök trasig hamock och jobbiga grannar plus en karln som förmodligen hittat en yngre förmåga att sätta på" För de händer, "det händer inte mig, han är inte sådan" Jag varnade dig . Lyckan är till för att folk ska få känna på att bli olycklig.  Så fort jag känner att jag är lycklig så vet jag att de kommer gå över, de kommer inte alltid vara så här bra, de kommer inte alltid att kännas så här. För någon gång skiter de sig i alla fall .




Det är bra skrivit av en nykär nybliven sambo , jag har liksom inte ens fått upp mitt namn på ytterdörren . Men jag säger att jag är livrädd, han kanske tröttnar hittar en ny, en bättre . Sen står jag här utan hem och få dela rum men en 18 årig student ifrån linköping, vad vet jag ? De händer jag har vart med om de förr. Dock var jag en 17 årig blondin som tog en annan kvinnas plats . Å hon trodde sannerligen att de aldrig skulle hända, så som jag aldrig trodde att han skulle göra om det. Va dumt !


RSS 2.0