Det värsta jag vet

Hej

Igår kom det förbannade snö ovädret är det någonting jag hatar så är det snö ! Och precis när det toksnöade så atte jag mig i bilen och åkte, det var oerhört halt ute och jag trodde flera gånger att jag skulle sätta saken med fyra hjul i diket. Men ja kom fram till mitt mål. Grannkomun! Stannade hos min vän över natten, ska tillbringa helgen här, tänker inte gå ut mer en nödvändigt, eftersom att jag avskyr snö . när jag kom och tänka på saker som är det värsta jag vet så kom jag fram till att det var många saker, jag säger ofta just de orden " de är det värsta jag vet" så jag tänkte göra en liten lista på saker som är det värsta jag vet .

* Krig
*barnmisshandel
*kvinnomisshandel
* våldtäkter
* Att vara pank
* räkningar
* trasiga bilar
* snö
*blask
* regn
* att få lockigt hår
*när mitt vänstra öga börjar rinna
* att behöva vänta
* långa köer
* otrohet
*dålig musik
*folk som sjunger men inte kan
* trasiga mobiler
* när folk ljuger
*när folk överdriver
* skryt
*vita kläder som blir skitiga
*reklam på radion
* Kyla
*potatisbullar
*blodpudding
*folk som inte kan köra bil

Rätt så mycket jag inte tycker om, men det finns mycket jag tycker om oxå så här kommer en liten lista på det oxå så ni inte tror att jag är mellan sveriges mest negativa person.

* Min familj
*vänner
*mysiga hemma kvällar
*utekvällar
*ulf lundell
* Gammal musik
* sol och värme
*handla
*lön
* semester
* bra filmer
* sex
* prata
*fika
*dansa
*skriva
* läsa/studera olika saker
*sminka mig
* måla
*fotografera
* resa
*träffa nya mäniskor
* God mat
*konserter
* sång/musik

Myckert jag tycker om oxå, tur är väl det. Idag ska jag och flickorna in till stan, handla lite inför i morgon då det är utklädning som gälle, mina två vänner ska jag vara djävular själv har jag tänkt mig att ha kort kjol stövlar vit skjorta svart bh kanin öron och en kanin svans. En sexig kanin hittar kanske någon kanin hane som man kan para sig med. haha ! Får se vad kvällen erbjuder. Kommer befinna oss i den lilla byn i grannkomunen i alla fall, kommer antagligen vara som ett enda zoo på krogen i morgon kväll. Ska åka till kyrkogården idag och tända ljus, det är ju trots allt en helg för att tänka på de som inte finns med oss idag, för att uttrycka det på ett trevligt sätt. Kommer dock vara cevilklädd på kyrkogården och inte kanin.

Igår var lundell i örebro. hade biljetter två st sålde dem , ville gärna gå men personen jag skulle gått med är inte närvarande i mitt liv för tillfället, hade jag varit lärare och han elev hade han garranterat fått ogilltig från varo och indraget studiebidrag. Väldigt slarvig elev måste jag säga. Nåja kommer fler tog både för eleven och Lundell, lundell kommer till stockholm såg jag i tidningen försöka att få biljetter dit, otroligt bra låtskrivare, lite ludig i texterna men oerhört djup och känslosam. Sannerligen berusad när han skriver, men det är väl då känslorna kommer ut. Antar jag.

Nåja trevlig helg, nu ska jag drika kaffe : )
byebye


Guld och bilproblem - whats next on the program?

Hej

Vaknade tidigt idag, min vän låg på min soffa och snarkade i tackt med grävmaskinen som hölls utanför mitt fönster. Gick upp kokade mig lite kaffe, makade på min väns fötter och tryckte upp den heta kaffekoppen under munnen på honom, efter en stund kvicknade han till. Sorterade lite papper, hittade en räkning, en obetald sådan, gick genast iväg till banken för att få den betald, så var de problemet ur världen. Sedan uppstod ett annat problem, fläckremmen vi köpt till bilen passade inte trots att de på biltema garranterat mig att den skulle passa, men icke ! Åkte till grannbyn och fick en ny, tror ni den passa ? Nej nej nej och åter nej. Åkte tillbaka till grannbyn, denna gång klampade jag in med raska steg in i affären och slängde fram alla remmarna som jag blivit garranterade att de skulle passa.

Jag - Hej kommer du ihåg mig ?
Butiks nissen som inte kan ett jota - Ja visst du var här för dryga timman sen
Jag - Under den timman har jag kämpat med att få dit remmen men den är för kort. Här är den remmen jag fick av dig, här är den längden jag behöver,

Jag tog upp den remmen som gott av och han tittade på mig. Jag såg väldigt irreterad ut, medens han kliade sig i huvet. Han frågade mig efter mitt bilnummer så att han kunde knappa in på datorn vad jag skulle ha för längd. Då började jag att skratta, jag förklarade för honom att det var just det han hade gjort för ca 60 minuter sedan och fått fram fel längd. Jag bad honom om en rem som var ca 5-7 cm längre. Han log åt mig och trasskade in till lagret och hämtade en rem som var 5-7 cm längre, och den passade, dock fick vi bara dit den ena, sedan försvann solen och värmen, så det blir sannerligen ett par vänder till bilaffärer i morgon oxå. Suck ! under den tiden jag inte for runt för att leta remmar så städade jag, dock inte för ovanlighetens skull, det behövdes en rejäl sortering av kläder papper bäcker filmer foton tavlor kartonger mm. Så nu står allt jag inte vill ha eller de jag inte behöver i en stor klump i min hall. Eftersom att jag har en ofungerande bil så kan jag inte köra det någonstans. Så det får stå där tills nästa vecka för det är väl antagligen då bilen fungerar om det ska gå i den här tackten. Jag har problem med mig själv och tackterna, allting ska hända precis just i samma minut som problemet tillkommer, det måste åtgärdas direkt, som med den obetalda räkning, jag vill få bort problemet så fort som möjligt innan de byggs på. kan vara påfresstande för folk i min omgivning men jag blir stressad av att inte ha saker under kontroll vilket jag tycker att jag inte har för tillfället. Kanske var därför jag hann  med så mycket idag, springa till baknen åka och köpa bildelar försöka laga bilen, sortera städa tvätta packa, och planera inför helgen .

I helgen ja den är egentligen ganska oplanerad, Fredagen är och förblir nykter, Vi ska sitta hemma och se tv och äta onyttiga och goda saker och umgås. Lördagen ska vi in till stan, jag ska köpa mig en vit skjorta som jag ska bära på kvällen . Kommer sannerligen hem med örhängen och halsband oxå, kan inte åka hem ifrån stan utan smycken. Hittade ett par örhängen idag de låg väl gömda, jag hade lagt dem på ett ställe som jag säkert tänkt ut att jag skulle hitta dem där om ett par år. Fick dem när jag fyllde 18 ett par guldörhängen, tycker mycket om dem, kan dessvärre  inte bära dem för då blir jag bara påmind. Blev även påmind om honom när jag blev masserad av min vän på mina fötter, bar alltid alltid fotkedjan jag fick i julklapp, och när min vän masserade mig fötter var han alltid lika försiktig när han tog av mig strumporna så att fotlänken inte skulle fastna, jag upprepade alltid samma mening att han skulle ta av strumpan försiktigt så att inte länken gick sönder, han gjorde lika dant nu när han skulle massera mina fötter, tog försiktigt, sedan frågade han vart min forlänk var. Han blev förvånad att jag tagit av mig den, älskade att ha den på mig som mina örhängen. Men de påminner mig mer om allt, han sa att jag var mer än guld värd, endå är det bara det som jag har kvar.  Lite Guld och ett starkt pullserande hjärta.

To Day

Hej

Varit i stan idag men min goda vän, biltema skulle köpa fläcktremmar de gick åt pipan idag, köpte två lika bra att ha för förr eller senare rycker den andra oxå. Gick dock inte lika bra som jag hoppas på att sätta dit dem ger ett försök till i morgon. Sedan åker jag nog iväg till vännerna i grannkomun . Var där hela helgen och kära nån vilken helg, hur lyckad som helt . Lördagen var den dagen man var på topp, allting gick enligt planerna planerade in i minsta detalj. Vaknade upp på Söndagen mådde helt okej, det första jag sa när jag vaknade var " Det blåser " Det var luftkondisioneringen som hoppade igång var 15:de minut, den led jag med hela dagen. Sedan åkte jag hem till min mor och sov där, åkte hem till mitt place på måndagen. Efter jag slutat jobbet stod min överskning utanför dörren : ) Den andra mannen i mitt liv , han gör för tillfället lumpen men hade lov nu, så han fick den största kram jag kunde ge. Sedan gick vi hem till mig och satt uppe till klockan långt efter midnatt. Efter att han gott hem så kunde jag inte somna, så runt två gick jag en nattpromenad, var svinkallt och när jag kom hem runt tre tiden så var det rätt skönt att krypa ner i sängen, ikväll hoppas jag på att jag ska kunna somna i alla fall. Kalla nattpromenade är inte min grej.

Hålet

Hamnade trots allt på byns krog igår, hade trevligt. Min vän presenterade mig för hnnes flört. Byn har tagit hit finnar ör arbete inom industri, så det finns ett utbud. Jag slog mig ner vid min vän och henne flört samt hans vän, som oxå var finne. han talade varken svenska och knappt engelska, och jag försökte tyda hans ord på finska, samtidigt berättade jag för honom att jag var 75 % finsk och har släcktingar i Nantalii (Nådendhal) en turistort där mumindalen ligger, men han förstod inte vad jag sa, så jag bad om en penna och tog upp ett kvitto ur min plonka och ritade ett mumintroll, han blev full i skratt, men förstod mig till sist. Medens mina vänner flörtade hejdlös så tappade jag bort dem, Så jag greppade en taxi på gatan och åkte hem till min vän, och ser att hon inte ä hemma, inte hennes syster heller , blev fundersam . Den ena vännen hade sovit hos sitt ex, och den andra hos sin flört. Så idag har vi suttit i skamvrån hela bunten, i det så kallade hålet. det är en ny grej för oss att när vi gör någonting dumt så får vi gå  in i hålet. Och jag har bokat en vecka. I det förbannade hålet

Lista igen

Me.

1. Vad heter du? Liina
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Ingen aning
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Helena
4. Vilket stjärntecken är du? Kräfta
5. Vilken årgång är du? 89:a och har gott igenom besiktningen
6. Vart bor du? Utanför de stora städerna
7. Bott utomlands? Nej
8. Flyttat antal gånger? Sju grr
9. Vart skulle du vilja bo? Vid havet vore rätt underbart
10. Vilken skolklass? Bf 3a hette den jag senast gick i
11. Vad vill du bli när du blir äldre? krönikör ,

UTSEENDE
1. Hur lång är du?
  173
2. Hur mycket väger du? det beror på vilken våg jag står på ;)
3. Hårfärg och frisyr? Råblond
4. Ögonfärg? Blå
5. Mest nöjd med? ögonen
6. Minst nöjd med? fötterna
7. Skostorlek? 41
8. Glasögon? Ja använder dem endast när jag ser på tv och läser
9. har du några piercingar/tatueringar? Piercing i näsan, har den aldrig i. Haft i läppen tog ur den. Tatton är bokad

FAVORITER

1. Filmer? Mannen med järnmasken
2. Låtar?
3. Årstider? Bruce springsteen lundell, cash presley takida acdc bon jovi
4. Mat/dryck? kött (blodigt) med potatis mycket kryddat och vin. Annars öl eller vatten
5. Djur? Nej, men jag ska ha sköldpaddor
6. Färg? Varma färger, mörk lila vinröd . På kläder blir det svart vitt och grått, annars är rosa min favorit
7. Parfym? Lacost var den senaste jag köpte
8. Tv-program? Andra avenyn det enda jag följer
9. Ämne i skolan? Jag var bäst på samhällskunskap och svenska älskade psykologi
10. Sysselsättning? Motionerar lagar mat handlar umgås fikar, Läser bowlar åker bil.

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? Min svarta skinnjacka, och min svarta rock
2. Vad använder du just nu för skor?  Ett par svarta skinnstövlar och mina "run a way sho`s"
3. Favoritfärg på kläder? Svart vitt, rött , rosa
4. Favoritmaterial på kläder? Bekvämt
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Ingen aning har inte fönster schoppa på länge
6. Favoritaffärer? Gina, hm Carlings
7. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? ingen aning 500-1000 beror på
8. Favoritplagg ? mina jeans


BLANDAT
1. Vad heter din morfar?
Jouhanii
2. Var har du i din Byrålåda? Cigg tändare kondomer p-piller en bok, klocka, penna och mobil laddare
a) Jackficka just nu? cigg nycklar
b) Jobbväska just nu? fliströja regnjacka
3. Vad är du beroende av? Cigg kaffe mobiltelefon kärlek.
4. Vilket land kommer du i från? Frågan är vilken planet
5. Vilken sorts lipsyl använder du? De där vanliga blåvita
6. Vad tror du på? mig själv , ödet när det passar.
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Min egen ,
8. Vad köpte du senast? Skithuspapper ost kaffe och en kyklingsallad
9. Har du nåt husdjur? dammråttor, men om jag fick välja så vill jag ha en varghund eller en boxer


Åldergränser

Hej

Pratade just med min goda numer arbetslösa vän, hon får lika mycket pengar av arbetsförmedlingen som hon fick när hon gick i skolan, enbart för att det fattas 50 poäng på hennes slutbetyg. Hade hon fått dessa 50 poäng så skulle hon fått mer pengar. Hon är alltså mindre värd för att det fattas 50 poäng. Jag frågade då om hon inte kunde gå på komvux för att tenta upp dessa 50 poäng och där med blir mer värd. Men nej svaret ifrån henne som ifrån början kom ifrån arbetsförmedlingen var att man måste ha fyllt 20. Är det så i detta samhälle som vi kallar sverige att man måste ha uppnått en viss ålder för att kunna få delta i de man vill och uppfylla sina drömmar? Vart man än vänder sig så finns det åldersgränser, till och med när det gäller studier, och över allt. Krogen - ibland måste tjejerna vara 21 killarna 23. På kryssningar - 21. Bolaget 20 . Köpa nikotin - 18 köra moped - 15 till och med i bollhav måste man vara högst 8 år. Sjukt ! och när vi talade om komvux och att man skall vara fyllda 20 år så gick det upp för mig, det är samma sak med karlar, antingen så är man för ung, för gammal, eller så verkar man vara för ung eller för gammal. åldern är bara en siffra. Och man är inte äldre eller yngre än vad man gör sig till . Jag får ofta höra att jag ser ut som 21-22 men vad jag verkar vara är ju en helt annan sak. Det är ingen längre som bryr sig om ålder, pågrund av att man är lika gammal som man gör sig till. Jag har en vän hon är 18 hon beter sig som 15 ibland. Jag har en vän som är 22 och är gift och har barn. Men skulle jag inte ha berättat att hon var 22 så skulle alla förknippa henne med ca 30, för det är då man är gift och har barn. Åldern är en siffra ! Det ska inte spela någon roll hur gammal man är för att få uppnå det man vill. En ålder är som ett utseende näst intill, de går inte riktigt hand i hand men det är ingenting som man kan göra åt. Man ser ut som man ser ut, och man är så gammal som man är. Men är man inte nöjd med sitt utseende kan man göra någonting åt det, samma sätt som med åldern, man kan verka vara 23 när man är 43. Allting handlar om vad man vill se, och vad man se. Skönheten kommer ju näst intill alltid inifrån. Och då spelar ålder och utseende ingen roll. Inte för mig och jag hoppas fortfarande att någonstans där ute så finns det en del som håller med mig.

Nåja
Nu ska jag åka till min kära numera arbetslösa vän. Om man pratar ca 11 grr om dagen fast 10 av de 11 grr är helt oviktiga så kan jag lika gärna åka dit. Känner dessutom för trevligt sällskap.

Bye Bye

Sen Tisdag / Tidig Onsdag

  • Hej

    vaknade runt tio tiden i morse, ville bara dra täcket över huvet och somna om, men jag förflyttade mig istället till soffan. Ringde en god vän och pratade en stund medens jag satt och rökte min morgon/förmiddagscigg i samma veva som ja kom på att jag skulle sluta röka idag, tar det en annan dag istället. jag och min vän pratade om våra delemman, vi beklagade oss en stund för varandra tills vi beslutade att träffas under eftermiddagen hemma hos mig, och dricka enorma koppar med stakt kaffe, samt bosätta oss under min fläckt och röka röda corner och prata om våra problem, antagligen utan att komma någonstans med dem. Våran problematiksnivå i våra delemman är på samma höjd, vi har ingen aning om hur vi ska kunna hantera situvationen som vi är i. Vi båda har dränkt våra sorger i fylla, dansat hela nätterna sovit bort dagen därpå.  schoppat fler påsar än vad vi orkat bära, slösat pengar på taxi och lyxiga drinkar. Bokat tid hos en tatuerare funderat på att färga om håret. Det är medicinen som skrivs ut när man fått en brusstet hjärta. Hjälpte de ? ja för stunden . Men nu är vi båda helt black trött på dryga taxichafförer, irreterade över svullna fötter och avbrutna klackar, och orkar inte med en andra vers på happy houer. Det är enda som finns kvar att göra är att besegra det som gör en gott för en liten stund, sluta schoppa sluta dansa sluta dricka. För då kanske man vänjer sig med den smärtan man bär, i stället för att skjuta undan den med olika ting.  I helgen kommer den värlskända vita helgen för mig, den där vita helgen som alltid kommer efter att den berömda droppen har kommit. Blir hemma kväll med middag och förmodligen mycket skratt och trevligt umgänge. Är oerhört glad över att ha de vänner jag har, som orkar stötta mig i det som jag går igenom, och med det som jag går igenom går även mina vänner igenom tillsammans med mig.


 

Min vän kommer över efter jag slutade jobb, jag bjöd henne på äggsmörgås varm oboy och ett glas rött. Och en sesong av sex and the city. Efter att klockan både slagit tio elva tolv och ett så beslöt vi oss för att fullfölja en andra sesong av sex and the city den kommande dagen, så hon fick sova över. I morgon ska jag göra det som är mitt beroende näst efter mitt nikotin, STÄDA ! Jag är helt beroende av att ständigt plocka runt torka diska damma rensa sortera osv. Så i morgon blir det en heldag, hoppas på att få sova till klockan slagit eftermiddag men det har jag inte gjort sedan...Sedan jag var riktigt trött på att vara vaken, vilket jag egentligen är för min vardag är för tillfället dötrisst. Men endå måste den genomföras. Nåja bäst jag slänger mig i sängen.

God natt.

Rakt på sak

Hej !

Gick ifrån jobbet runt nio tiden ikväll, när gick och sparkade löv i den blåsiga höst kvällen så ser jag en person står vid ett träd och lutar sig och ser ut att vänta på någon. När personen får se mig så sträcker han på sig och hälsar, jag ser då att de är min tonårskärlek "the first one" som står där. Vi hälsar och kramar om varandra vänskapligt, och våran konversationvar verkligen intressant. Man börjar ofta med att fråga hur det är vad man gör, och vad man ska göra. osv, och de gjorde vi oxå, men efter alla dess frågor så frågar han om jag har en karl. Jag blev stum, börja tveka på svaret, och säger "kannske de kanske" hanskrattar då, och påstår att jag haft de svaret till honom i 2,5 års tid. Jag skrattar och han frågar mig då.

Han- Men har du ingen karl då?
Jag - Nej det har jag ju inte,
Han -men sex och så då?
Jag - Man behöver inte vara ihop med någon för att ha sex
han - ingen KK då?
Jag - Nej de vill jag inte heller påstå
Han - Så du klarar dig på egen hand så att säga (skratt skratt)

Jag blev då förvånad att höra ifrån en person man talar med tre grr om året när han ställer den frågan om jag klarar mig på egen hand, ORATIGT ! Och att han ens ställer frågan om jag har en KK, hm. efter att ha svarat på alla hans frågor så frågar han vart jag bor, och hur ofta min far är hemma, han hinner även slänga in frågan om jag jobbar den kommande kvällen. Och jag kände redan då att jag va tvungen att fly fältet. Han kunde lika gärna ha frågat mig om han fick komma över på en knullbulle och kaffe den kommande dagen. Jag är inte den som är blyg över att tala om mitt sex liv, eller resterna av det vill säga. Men jag själv hade aldrig stallt frågan till någon jag knappt träffar längre, om personen ifråga onanerar eller har en kk. Varför skulle jag ens dra upp de ämnet när man möts en Måndag kväll efter klockan nio. Och står mitt på gatan i två minuter. Men sen när vi sagt hej då, efter hans försök till att ragga. så gick ja och tänkte på vad som just inträffat mig. Och det är ju kanske så att de inträffar väst intill varje dag. För alla singlar som dejtar, man ska lära känna varandra, käka middagar gå på bio, och ligga med varandra, och de kanske är antingen efter andra dejten eller efter ligget, man skiter i det, för när man fått sig ett såkallat "ligg" så kanske man är nöjd, eller så kanske man skiter i ligget och bara går på bio och orkar inte vänta tills ligget kommer. Men han gick verkligen rakt på sak. han kunde lika gärna ha frågat om vi skulle kunna gå ut och käkat en bit och dra en bio, men han gick som sagt rakt på sak, och ville fråga om han fick en knullbulle och kaffe. Så kändes de för mig. Karlar !

Nåja,  nu ska jag göra mig lite te hoppa in i duschen och sen blir det en tidig sömn, förhoppningsvis.


God natt

Återuppbyggnad

Sitter och funderar på vad jag ska skriva . Kommer inte på någonting, känner mig tom samtidigt som jag är så full av tankar och känslor, jag vet inte vart jag ska göra av dem bara. De sägs att det är bra att skriva ner vad man känner, men jag kan inte sätta några ord och pussla ihop de jag känner till bra meningar. Känner mig ........Känner mig trött, inte sova trött. Men trött. Hittar ingen ork i mig.Jag lever på de lilla som får mig att riktigt le, när jag tänker efter så var de rätt länge sen jag log, de va länge sedan mina smilegropar syntes på riktigt de va länge sedan.just nu spökar de känslor jag inte vill kännas vid. Det är de känslorna som får mig att känna de jag mest av allt fruktar . de sägs även att man måste göra sig av med de man känner, beroende på vad man känner. Och de jag känner bör resultera i ilska gråt skrik, kanske hysteri och panik. Men för första gången på länge tränger jag undan de, vilket jag vet är fel. ofta kommer de känslorna när man minst anar det, fel tidpunkt och fel tillfälle. Det är inget fel med att uttrycka vad man känner , men de finns tillfällen man bör låta bli att visa det . Jag pratar gärna inte om det , svarar oftast inte på frågorna folk ställer. vad var det egentligen som hände ? Den frågan kommer fortfarande upp, även fast de var länge sen allting inträffade, och de känns som om jag berättat för alla. Bara för att slippa frågorna. Frågorna och svaren får mig bara att börja tänka tillbaka på det som hände. den där kvällen i Augusti då allt i princip rasade. Och därefter har bit för bit fallit ifrån mig. Jag håller på att bygger uppp de som rasade, men tar jag två bitar och sätter på plats, så faller en bit ner efter en stund igen. Det tar tid. det måste få ta tid, kanske ja skynda på prossesen för att laga de som var trasigt, lagade för fort och för slarvigt, och då är det lätt att de går sönder för minsta lilla beröring. Har jag otur får jag börja ifrån grunden igen och bygga upp det jag vill ha. Jag vet vad jag vill ha, jag har ritningen ligger brevid mig. Men det är inte jag som gjort den, det var en helt annan person som gjorde ritningen, samma person som inte var nöjd över bygget, och rev de, och det är de jag får bygga upp nu. Kanske kommer jag nyanställa personen ifråga, och vederbörande får hjälpa mig att bygga upp det som föll itu. Kanske , kanske inte. . beroende på om vi är överens över bygget. Men jag börjar att bygga så länge så får vi se hur långt jag kommer.Det kan ju bara bära eller brissta.


I Morgon är det Fredag, och jag ska sova ut, om de nu går. Har inte sovit bra under veckan, vaknat på nätterna, tittat på klockan och vridit och vänt på mig. Så i morgon hoppas jag att få sova ut. Sedan ska jag packa och fara iväg, ska till en gammal god vän och fira födelsedag, blir nya och gammla bekanta som kommer, trevligt . På lördagen vill jag även sova ut de timmar jag missa under veckans gång. Sedan åker jag förbi min ej drickande kaffe kompis, som gör underbart kaffe. Har inte träffat henne på länge, pratat fem minuter 10 grr om dagen i telefonen bara, så jag tror att jag måste träffa henne en sväng. Under Lördag kvällen ska jag ut och äta med nära och kära på byns innekrog, sedan är det faktiskt oplanerat de som kommer ske, har ingen aning, vilket är ovanligt för mig, brukar planera allting . Men just denna helg ska jag köra de mesta inpulsivt. Så mycket de går i alla fall. Men nu är det hög tid för sista ciggen, sedan släng i säng.


God natt


Du får inte

Du får inte knacka på min dörr

Om du inte är beredd att komma in

Du får inte göra om mitt namn

Och börja kalla mig för din

Du får inte vandra på min väg

Utan att visa mig ditt mål

Inte stjäla av min godhet

för att fylla upp ditt hål


Du får inte riva mina murar

Som ja omsorgsfullt har byggt

Om du inte skyddar mina drömmar

Så jag kan somna tryckt

Du får inte ha mig som en dröm

När ja vill vara din verklighet

Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet


Men du får ta den tid du behöver

För att förstå va de är du vill

Du får be en bön om tiden

Du behöver räcker till

Och du få Samla dina tankar

Så att vår själar kan få ro

Så allting som vi lovade

Oss själva kan få gro


Och du får inte andas på min panna

Inte få mig falla mer

Om du inte sen kan stå för

All den oreda du ger

Och du får inte rör vid mitt hjärta

Som om allt var uppenbart

Men ja önskar inget hellre än att du göra allting mot mig snart


Hörde ¨låten otroligt fin text. Får mig att orka lite mer, en sekund i taget .


Trött, helt slut

Hej .

Josef Fritzl, mannen som under sitt hus i Österrike höll sin dotter fången i 24 år och tvingade henne föda sju barn, är inte psykiskt sjuk.
Det ska vara slutsatsen från den psykiatriker som utrett det psykiska hälsotillståndet hos den häktade mannen. Det uppger Wientidningen Der Standard.

Jag kan inte tro att detta är sant, först Anders Eklund, sedan denna fasansfulla person, jag vill inte kalla denne för människa, är han inte psykisk sjuk ? Vad är han då ? Finns det någonting som säger i mot att han inte skulle vara psykisk störd? Jag skulle verkligen vilja ha en lågisk förklaring på detta, han hade sex med sin vuxna dotter lät henne föda hans barn och höll henne inlåst i 24 år. Men nej han är inte störd ? Men herregud vad är han då? Jag blir så otroligt upprörd, Bestört ! Vad är det här för värld , vad har världen för rättsystem? Finns det någonting som ens heter så ? Det verkar inte som det. Jag förstår inte hur karln inte kan vara psykisk störd, vad ska man kalla äcklet då?

Har jobbat idag, till 14.00 börjar igen klockan 17.00, ska gå och ta en liten gubbvil . Är otroligt trött idag, har inte kännt mig riktigt utvilad på länge, skulle behöva ett miljöombyte, igen ... Har inte råd att ta en sista minuten just nu, och har inte tid att vänta, blir bara tröttare och tröttare. Ska boka kryssning snart, inte för att det blir miljöombyte, är som att vara på krogen skillnaden är att man flyter. Men det är havet jag vill åt. Älskar havet, dessutom är det väldigt finnt ute i skärgården så här års. Måste få komma bort en liten stund, skulle nog hjälpa med bara några dagar, bort ifrån verkligheten. Även fast den är svår att undvika så måste jag bara få känna de där som jag kände nere i turkiet, det enda jag kände var lugn. De där lugnet var så skönt att känna, sedan kom man hem och allting kändes som man aldrig vart iväg. Samma känslor kom tillbaka samma tankar osv. Men vi ska ta tag i kryssningen snart som sagt, antagligen i slutet av denna månad eller i början på nästa. Sen har jag bokat in mig på att fara iväg i min lilla röda bil till småland, blir antagligen borta någon vecka, ska träffa min vänninas lilla son : ) och hennes bedårande dotter . äntligen, sedan blir det en sväng till Ullared där jag ska möta upp några vänner eventuellt. Så lite har man i tankarna, men dessvärre inte i allmenackan. 

Nu ska jag rusa till jobb nr 2, har inte hunnit vila ut mig riktigt, får bli att gå till sängs tidigt ikväll. Måste verkligen det, lång dag på jobbet i morgon, samt Torsdag och sedan är det entligen Fredag.

Nomore "Donk" fore me

Jag och min goda vän åkte till stan idag för att äta på donken, det är tredie gången vi var där tillsammans på ca kort tid, och varje gång har jag kännt att jag inte har någon lust att äta, från och med att jag sätter mig i bilen och kör tills de att jag fått maten, och när jag väl fått maten vill jag inte ta en enda tugga, jag får en konstig känsla en slags motbjudande smak. Och när jag väl åt min QP chees så kom jag på va det var som gjorde att jag tappade suget. jag sa till min goda vän (jag citerar)
- Sanna
- Mmm vad är de jag äter ?
- Är det inte så att en smak kan påminna om någon ?
- En smak ?
- Ja jag har precis kommit på varför jag inte är hungrig när jag äter på donken.
- Jaha ? ( sanna fattar inte vad jag pratar om och tittar på sin pojkvän som ser ut som ett frågetecken.

Men jag kom på att eftersom jag och Aa har inget bra namn på honom, men vi åt säkert på donken 50 grr tillsammans och varje gång som vi åt d'är beställde jag en QP chees, och smaken påminner mig om honom, inte för att han smakar QP men ni kanske fattar vad jag menar? Sedan satte vi oss i bilen, och jag började tänka på om han tänker på mig när han äter ketschup. Ajja så nu äter jag inte på Donken längre.


.

KortFattat ?

Hej .

Kom , stressig dag hann inte ens med att titta på klcokan idag, och de känns i huvet nu. Måste snart gå och lägga mig ska bara skriva av mig lite först. I morgon jobbar jag från 07-14:00 känns skönt, kort dag sen hoppas jag att få bilen så jag kan köra iväg alla tidningar som ligger i tre stora påsar orkar inte se dem varje morgon och bli påmins om att jag behöver ta tag i dem. Sedan återstår en enda arbetsdag till av mig tills min arbetsvecka är slut, fick förslaget av en vän om att gå ut att äta och ta en öl - After work och nedräkning till forbollen på Lördag, men ja tackade nej, eller inte jag utan min ekonomi. Efter att ha varit klantig och lämnat in lönerapporten för sent så kanske rapporten inte hinner in till lönekontoret i tid, så jag kanske inte får lönen förens nästa månad. Fattades bara de ! Har mig själv att skylla, men de är hårt . Nåja de skulle göra allt de kunde för att få iväg den i tid. Ett evigt tack till dem i sånna fall. Så Fredagen får bli lugn, ett glas vin och lite bubbelbad och så givetvis idol, de evigt frälsande programet, jag hejar så klart på " rock robin" trots att han har flickvän ;) vilket alla snygga vettiga karlar verkar ha, men men gillar även "kevin" även han har flickvän, men sedan finns det en tjej" ann" hon har verkligen en jätte fin ton och en djup klang i rösten, och jag vet inte om hon är singel eller ej, de spelar mig ingen roll efter som jag är lagt åt de andra hållet. Kanske skulle pröva någon gång ? citerar nu Lena PH`s fras i en låt " jag har prövat med unga pojkar, och även roat mig med äldre män, funderat på kvinnor ibland men där saknas de en del" tycker inte alls om Lena PH, men den texten är rätt klockren och stämmer in på mig. Skulle vela skriva en liknande låt till en person och jag tänker inte skriva hur den skulle gå ifall jag söker in till idol och kommer med, får då ska den låten vara med på mitt debut almbum , de skulle nog heta " Unga pojkar hjälper inte endå, inte heller män över 32" Klockrent !

Det stämmer nog in, karlkar i eller nej föresten, pojkar mellan 18-22 de är verkligen pojkar, de sladdar runt i sina vovlo 740 `s på vintrarna och hänger med fjortisar vid korvmojjen på sommrarna. Jag attraheras inte av de, karlar över 25 , ja nu kanske vi börjar snacka om karlar i alla fall, men de har för och nacktdelar de me, antingen så har de aldrig haft en flickvän, eller så har de precis gjort slut med sin och vill leva livet som en 21 åring igen, träffar man en mogen karl som man tror har gott igenom 18-22 stadiet plus 25-30 så kanske man kan känna sig säker. Girls, dont do that !  För att karlar mellan 30-33 är som barn, de funderar över saker som de tror är deras problem, och när man väl förklarar för dem att de inte är dess problem, så får de det till att de någon gång kommer bli de, eller klassikern, bitter/rädsla, de är rädda för unga kvinnor, jag tror att säkert mellan 30-50% drar sig till äldre, jag nekar inte till att jag är en av dem. Skitsak samma de jag vill komma till är att män attraheras av unga kvinnor, coh männen blir då så till sig att de kramar om oss som barn gör med sina små gosedjur, de blir beroende och med de beroendet inser de sedan att de kommer förr eller senare att förlora den förbannade gosedjurs kaninen, så de slänger den, för de gör nog fan mindre ont att slänga den en att bli lämnad av den. Så är karlar de blir rädda för att de unga kvinnorna ska lämna än i sticket, sen står de där totalt Dumpade. Och då lämnar de kvinnorna i stället. De är därför alla kvinnor är karlhatare. Kanske inte just precis av den anledningen men det är motiverande upplevd och genomtänk.


jaja nog skrivet om min stressade dag och min kommande helg. Mitt drömmande debut album och mitt hat till män. Nu ska jag lägga mig för att ta tag i den kommande arbetsdagen, ska upp klockan 04.55

Natt Natt

Psykisk störd . inte Eklund inte

Hej .

Folk kan ibland få för sig att den och den måste vara psykisk störd, men de verkar vara mycket som krävs för att "uppfylla kraven" Jag har nu fått bekräftat på Nyheterna att Anders Eklund, jag torr inte att han behöver någon visare presentation, han fick idag livstisd fängelse för mordet på Engla och Pernilla. Alla har läst eller hört om de två morden på ett eller annat sätt, han våldtar och mördar och dömd även för barnpornografi, och har tidigare suttit inne ett flertal gånger för olika sexbrott. Men han är inte psykisk störd ! Det är inte klokt, vad är han då? Normalstörd finns det någonting som heter så ? Va fan är karl om han inte är störd ? Och dessutom så såg jag på nyheterna idag att han ska inte sitta på kumla på grund utav säkerhetsskäl, och gissa för vems säkerhet, Anders Eklunds egen säkerhet, de kan finnas intagna som kan skada honom för de brott han begott. Ja de tror fan de. Sätt idioten i isoleringscellen då, för hans eget bästa, det är väl de mildaste man kan göra mot ett sådant vidunnder som han är.

Träffade en fångvacktare nere i Turkiet, jätte trevlig kille och lugn som en filbunke. Han sa till mig att man måste koppla bort de som de har gjort internerna alltså, man får bli förbannad och arg efteråt, men där inne avtjänar de det brott de har begott och betracktas som mäniskor, utanför grinndarna får man bli förbannad och hata dem, men innanför grinnarna så är man till dess säkerhet och de närmaste som de har. Men jag kan fortfarande inte förstå hur de helvetet till människa någonsin kommer att bli betracktad som en människa, hur kan folk ens bry sig om att tänka på hans säkerhet , jag skulle inte ens göra de för pengar .


Lista Igen

Namn:  Liina
Född: 1989
Hårfärg: Blond
Hur många hårfärger har du haft: Sex
Ögonfärg: Blå

Har du ett jobb: Ja
Drömyrke: Hjälpa andra
Vilket program gick du på gymnasiet: Barn och Fritid
Körkort: ja
Platser jag vill besöka innan jag dör: Italien Paris New York - Los Angelses  tahiland .

Detta attraherar dig hos partnern (utsidan): De kan vara små saker, sättet att tala, sättet att skratta sättet att gå.
Detta attraherar dig hos partnern (insidan): Bra verderingar, moralen . Sättet att se på olika saker
Trosor: Hotpants
BH-Storlek: 75 b
Favoritfärg på underkläder: Rosa svart rött
Blev av med oskulden: Dagen innan valborg år 2003 klassisk ungdomsoskuld - vill aldrig göra om det :)
Önskar du att du väntade med sex: Ja det hade kanske varit bra.
Hur många fasta förhållanden har du haft: Två och ett halft -
Hur många sviniga killar har du träffat: Sex som jag verkligen kommer ihåg, men av de sex så finns de vissa som verkligen känns fortfarande.
Har du pussat någon av samma kön: jajaja
Har du kysst någon av samma kön: jajaja
Vill du gifta dig:  Det beror på, om jag fick välja vem såklart ;)
Vill du ha barn: Ja ett eller två.
Har du tänkt ut barn namn: Ängla Alva Saga Joline Carline , William Hampus - finns ju hur många som hälst, förhoppningsvis så är vi väl två om saken.



Två saker som skrämmer dig:
1. Bli ensam
2. Mista någon man älskar riktigt högt

Två saker du har på dig just nu:
1. Mitt nya nattlinne
2. Aa de är bara de

Två av dina favoritlåtar just nu:
1. Pink - So what
2. Acdc - You shook me all night long

Två saker du vill ha i ett förhållande:
1. Massa kärlek
2. Sex

Två sanningar:
1. jag är blond
2. Att jag blir galen av att inte få träffa sanna nykter haha för då känns de som att man inte träffat henne, alltså har jag varit ifrån henne typ över en vecka.

Två saker som du attraheras av:
1. Mat - nevars karlar som ser skit bra ut och är trevliga
2. ............

TRE av dina hobbys:
1. Sjunga
2. Skriva
3 . Umgås med vänner

Två saker du verkligen verkligen vill ha:
1. Att äga en tillit vore ju kul.
2. Pengar


Två saker du vanligtvis inte skulle erkänna:
1. att jag dricker för mycket
2. Tänker på mig själv för lite.

Två saker du tänker på just nu:
1. Om de va bra att jag skrev att jag kanske dricker för mycket.
2. Och om jag kanske skulle ta och äta någonting


Två saker du kräks av:
1. Ont i Magen
2. Äta tidigt på morgonen

Dagens händelser och helgens bravader .

Hej .
I helgen blev lyckad, även denna, en gos vän följde med mig ner till grannkomun för att titta in folket, och hon blev mer en nöjd. På fredagen slängde jag mig i bilen efter jobbet, och sedan åkte vi raka spåret till festen. Folket välde in och ut och vi alla hade riktigt trevligt. Min vän och jag samt 20 personer till drog oss senare ner på krogen, där var det fullt ös som vanligt. Vi dansade ordagrant tills vi inte kunde stå upp, och de var länge sedan jag dansade så mycket och så länge. När vi sedan dansat och druckit klart, drog vi oss ut ifrån krogen, där min vän träffar en karl som hon fattar tycke för, hon vill dra med mig och hans kompis hem till honom, så vi kan övernatta där. De slutar med att vi splittras åt varsitt håll, jag hoppa in i taxi till min lilla röda stuga, och hon hoppade in i en taxi hem till hans lya, dagen efter så åkte jag hem på morgonen till ett par goda vänner för att få låna en mobil, eftersom min var helt död, då fick jag tag på min andra vän ifrån kvällen innan, och hon mådde bra, och vi beslöt oss för att åka hem, men inte för att vila, utan för att uträtta några ärenden. Sedan va vi på det igen, dock lite lugnare på kvällen, vi drack och bowlade, och allt va trevligt, trots en riktigt dålig bowling. När vi sedan skulle åka dit vi skulle sova så var väntekön i taxin på tok för lång för flickor i våran smak. Så vi gick över gatan och tog en skattefri bil. Vi frågade först ett par "grabbar" i unga år va de skulle ha till trackten dit vi skulle, men de hade ingen ork i kroppen att sätta sig i deras fula rishög till bil och köra, och de var då räddaren i nöden dök upp. En liten halvsnygg knubbig skåning ifrån kristianstad, jag fatta typ hälften av vad han sa, men han bad oss hoppa in i bilen för att vi såg ut att frysa så pass, och dessutom ville han inte ha en spänn, de kallar jag vänlighet.

När vi väl kom till vårat övernattningställe så satt vi uppe mycket länge jag och mina vänner och diskuterade, de 'r alltid givande och trevligt att diskutera mitt i natten , Vaknade runt halv tio i morse, och blev överklycklig att min vän brevid mig äntligen hade gett upp hoppet om att få allt täcke, så jag var varm och skön när jag vaknade upp, och hela dagen har vi tagit en enda lång siästa, tittat på fyra filmer käkat bakfyllepizza och bara degat, de behövdes. Blev en sen hemfärd, och jag har letat ihjäl mig efter min almenacka där mina arbetstider finns, men den ligger på jobbet, så jag har ingen aning om , om jag jobbar i morgon, de bör bara vara jag som kan lyckas med det, men jag har för mig att jag är ledig, men de är bäst att ta de säkra före de osäkra. men de får jag bjuda på. Folk får ha överseende med att man är lite virrig.

Nåja, hoppa i sängen kanske, behövs nog, är helt slut idag igen.
Tack för titten. See you

Värd att fundera på


Allt medan vi blir äldre, lär vi oss att vissa personer som vi trodde aldrig skulle lämna i oss, helt säkert gör just det en dag!
Ditt hjärta kommer att brista, troligen mer än en gång och det blir svårare för varje gång.
Även du själv kommer ha sönder hjärtan - kom då ihåg hur det kändes när ditt eget gick i bitar.
Du kommer gräla med din bäste vän, kanske även förlora den.
Du kommer söka tröst i hos en ny älskare, på grund av vad den förra låtit dig gå igenom.
Du kommer gråta över att tiden går för snabbt och med tiden kommer du förlora någon du älskar.
Så, ta för många foton, skratta för mycket och älska som du aldrig blivit sårad, för om du så bara grubblar i 60 sekunder är det en minut av för evigt förlorad lycka.
Hitta en pojke som säger att du är vacker och inte att du är bara bra, som ringer upp dig även om du slängt på luren, som stannar uppe bara för att se dig sova.
Vänta på pojken som kysser dig i pannan, som har lust att visa upp dig för hela världen om du så bara var iklädd en säck och som håller i din hand inför sina vänner.
Vänta på honom som regelbundet påminner dig om hur mycket du är värd och om vilken tur han har som får vara med just dig.

Vänta på honom som säger till alla sina vänner: "Det är HON"


Kärleken drabbar oss alla, det gör även sorgen, trösten kommer komma till oss, vändningen i livet kommer att infinna sig i våra liv. Upp gångar och nedgångar kommer att komma i din väg. Funderingar och tankar, frågor utan svar. Det är vad livet erbjuder oss mest, livet är en  hård marknad att handla på, man köper saker man vill ha, men kan oxå få något billigt skit på köpet.


Värt att fundera på

RSS 2.0