Skin




Underbara dagar Har jag :) Vem kunde tro det ?

.


Måndag Morgon

Äntligen är den lediga dagen här ! Jobbat hela helgen, de enda som faktiskt besvrade mig var att de i stort sätt öste ner regn . Igår var de sista kvällen innan ledighet, och de märktes, jag va trött stressad och våt ! Vilket gjorde de hela värre. Men sen lugnade jag ner mig då jag for till adressen som jag fkatiskt spenderar en hel del tid på. Lugnade ner mig en smula, tog en dusch såg på en film, sen lite prat om allt och ingenting i sängen. Älskar dubbelsäng ! Sover fruktansvärt bra i större sänger och tillsammans med "någon" givetvis, och vem dene "någon" är får vi se om allmänheten får veta. Denne "någon" är i alla fall riktigt riktigt go :) Har varit en mycket spännande vecka och nu börjar en ny, så framåt går det.

Idag ska jag på Demensutbildning med jobbet, så ledig är man ju inte riktigt, men jag tycker att de ska bli kul, har inte gått på någon demensutbildning tidigare så nått bör man väl lära sig. 14.30 - 17.00 hemsk tid, i morgon skulle de vart mellan 9-12 hade passat mig bättre . Men men arbetar hela veckan, utom Fredag . Blir nog en lugn Fredag ,på lördag blir det att tända ljus och klä ut sig, jag måste hitta en cowboy hatt , ska införskaffa mig en rutig skjorta oxå, eller om jag ska vara brud, jag har verkligen inte bestmt mig :) Drar väl in flickorna till stan får vi välja och vraka. Ska upp till hem byn oxå, troligen i morgon efter jobbet. se hur de har det mm . Nu ska jag göra frukost, sedan gå hemåt :)


Byebye

en hel helg full av jobb

Lyft med lift , snurrbräda sele. Kokar gröt , mycket salt lite salt, inget salt, bädda sängen , överkasstet utan för innanför, inget överkasst. Vädra sängkläder Lördag morgon, lördagkväll. I helgen hade jag verkligen velat slippa alla önskemål som de vill ha . Hoppas på att alla är friska och krya både bland brukare och personal. fattas det en så personal så blir de genast mycket stressigt , och efter januari ryker de huvuden, för att kommun har gjort en undersökning statistiskt om hur mycket vi har via ett stapeldiagram, men de diagrammet är ogiltigt pgr av att det är gjort mellan januari och Augusti. Men om de skulle göra om den undersökningen nu ifrån augusti till november så skulle de se att de inte kommer gå ihop sig om de tar bort tjänster. I sådana fall blir det varannan helg jobb för alla och delat pass i veckorna, vilket leder till sjukskrivningar och ut brändhet i värsta fall. Man orkar inte jobba hur mycket som helst . Och jag kan inte förstå hur de kan räkna ifrån "förr i tiden" när de är i nu läget som de bör räknas ut hur mycket personal de behövs . Man får vara glad om man sitter på häcken i tio minuter och hinner tugga klart innan man far i väg. Men det är bara att bita ihop och köra i gång klockan 16:00 till 21:00, slutar 21:00 på söndag kväll, sedan på Måndag så ska jag på en demens utbilldning tre timmar. Så det blir inte att sova ut förens på Onsdag. Det enda jag tänker på när ja ska få sova eftersom mina nätter inte är speciellt bra, sover knappt någonting , vaknar hela tiden, men idag är jag endå hyffsat utvilad.

Ska hoppa in i duschen nu , luncha med Mamma på byn, sedan hem och förbereda mig inför arbete .

ha`t Bra :)


Sofia




Helt plötsligt kom ja  på att jag måste berätta om min stora uppskattning till min återfunna vän Sofia :) Är glad att vi tog upp vår förlorade vänskap efter åratal :)


Grisgäsp



Gick coh la mig alldeles för sent i natt . Men kunde inte somna, och när jag väl kände att  inte ögonen hängde mig slöt jag dem givetvis, sa god natt till Jorden Sverige , Byhålan . Men ja kunde inte somna, jag försökte verkligen , jag va trött med kunde inte slappna av och somna . Vaknade av magont igen, men jag va så trött att jag försökte bortse ifrån de och tvinga mig att sova, sen ringde klockan . Känns som om klockan är två på natten, Jag sitter fullt påklädd och ska gå till jobbet alldeles staxt . Antar att kaffe och cigg inte är en bra start på dagen , ska köpa hälsofil eller nått som är snällt för magen .








Magkramp



Har haft en H-vetes natt denna natt. Vakna hade sådan fruktansvärd kram känsla i magen, har så ont ! Usch ringde till vårdcentralen , de ansåg att ja skulle byta bort mina laktos produkter i kylskåpet och skafferiet eftersom att jag kunde va intolerant Så jag får väl pröva det, inte för att jag tror på att man kan få en sådan smärta pgr av de. De är ju någonting som inte stämmer . Känns som om magen har en en panikattack .


Likheter?




Lika ?

Die Mauer




Jag tror jag var fem år när jag hörde denna låt första gången hemma hos min farbror. Pappa berättade va den handlade om , och jag såg en viss charm i låten, och ja älskade den, älskar fortfarande . Jag spelade sönder låten för både min pappa och farbror, men ja kan inte sluta lyssna på den om ochom igen . Otroligt bra låt !

Imperiet




Veckans mest spelade låt :)

släkten är värst




Går runt i lyan och små plockar, har upptäckt att jag börjar i köket, torrkar av köabänken, tar sedan fram ajax rengöringsmedel för att sen gå till badrummet och städa där, jag gör aldrig klart på ett ställe först, utan jag utnyttjar mina 33 kvm till 100% jag städar över allt på samma gång till lasse tennanders stämma. Inte för att jag tröttnat på bruce utan för att minnen väcks när jag som 17 åring drog på en tennander skiva hemma hos pappa och plocka iordning. Snart är de dags igen , måste upp till far för att ta ut de sista som är mitt. Tydligen en himla massa kläder ifrån mig och mitt ex som ska göras av någonstans ? De mesta av kläderna ska jag skicka till någon som behöver de mer än mej. där i mot alla saker , vart ska jag ställa dem, bokhylla skrivbord och en massa små plock, får bli förrådet tills jag tar mittt pick och pack till nått större, dock skulle en bokhylla göra sin nytta här i lyan .


Fia kom förbi, jag bjöd henne på mat och lite av mina bekymmer och funderingar och hon på sina .  Känner att jag inte räcker till på många sätt nu för tiden , till vissa personer , finns många i mitt när verk som visar sin uppskattning och tillit till mig, både bland vänner och vänners föräldrar som jag har god relation med. Men känner mig isido satt av vissa i min egen familj . Kan exempelvis inte komma ihåg den senaste gången min mor var här och drack en kopp kaffe, eller bara tittade in för att säga hej . Ja kan heller inte minnas att min pappa sett mer än hallen i min lägenhet , den jag umgås mest med i min familj är min mormor, enbart för att vi jobbar ihop, innan de sågs vi aldrig. Jag är väl bara nojig, men helt plötsligt så har någon fyllt år, och de haft en liten tillställning som man får reda på när man ringer och ska höra hur de är. De är inte de att jag blir ledsen utan mer förbannad. Förbannad över att jag far land och rike runt för att hinna med och träffa fan och hans morfar, och sedan är alla samlade på ett och samma ställe, utan att jag är där. Säkert småpotatis att gnälla över. strunt samma . Jag över vägde länge om jag skulle skriva det här, men ja känner att jag är inte längre än ett telefonsamtal bort, jag bor långt ifrån min släkt , vilket gör att jag vill träffa dem så ofta som möjligt när alla är på ett och samma ställe, gärna så slipper jag dra finspång , hallsberg , kumla , fjugesta sedan hem igen på 24 timmar. Nästa gång alla är på plats så är de väl jul, tack för att man jobbar ! Gillar inte att bli bjuden med armbågen . Jag och mormor går ner till gammelmormor på julaftons dagen sedan arbetar vi kvällen , sedan får man väl hämta familjen h-stad för att de ska göra g-mormor sällskap julaftonskvällen , de får bryta traditionen att fira jul hos morsans karls bror, en jul kan avvaras för att fira den med g-mormor. slipper hon fira den ensam för första gången . Ja kan dessvärre inte medverka till julfirandet pgr av arbete, ska gå runt och önska de äldre god jul och ge dem en kram, alla de som sitter ensamma och ingen har. Förra året var jag även då hos g-mormor, då fanns Lasse kvar i livet, honom önskar man att man hade kvar, han förstod och lyssnade. och hade säkert mer en gärna funnits här för mig, vi var inte blodsband,Men han förstod, och även om han inte gjorde de så lyssna han. Kanske just för att vi inte var släkt , man behövde aldrig ta hänsyn om man kände sig illa där ann av någon i familjen , man behövde aldrig ha skuldkänslor för att man inte kunde förlåta eller gå vidare för någon nån hade gjort, han  fatta att man inte kunde älska alla , han sopa inte undan den sanna verkligheten som skiter oss rätt i ansiktet ibland .


De ena leder alltid till nått annat

Hej

Vaknade runt åtta, gick förvånansvärt upp då. kokade mitt ägg bryggde mitt kaffe . Sedan en lång dusch och sedan var de dags för medarbetarsamtal, chefen var mycket nöjd med mig. Såg mig som en oerhörd tillgång och ville behålla mig inom enheten, jag berättade att jag ville bli undersköterska och gärna vidareutbilda mig efter de, kanske till sjuksköterska. De tyckte hon va ett bra val av mig. De var många frågor om vad jag gör i olika situationer , och hur jah gör för att ta hand om mig själv . Jag måste medge att jag inte nämnde någonting om ulf lundell och mitt röda dyrkande vin , utan jag hävde fram motion och frisk luft mycket mer än mina goda utekvällar med väninnorna Hon frågade faktiskt även om jag levde ihop med någon . Kändes konstigt att svara nej, inte för att jag inte är van , utan för att de kändes som om hon förväntade sig ett annat svar. Hon höjde ögonbrynen när jag sa "nej jag lever ensam" är de så konstigt ? Jag är ju bara 20 år ? Dock vet jag att ett flertal på arbetet träffade mannen i sitt liv vid min ålder, men jag har ju bara vart 20 år i tre månader , så jag har ju ett par månader på mig . Ingen panik , lyssnar på ulf lundell , han sjunger " du kan inte ljuga för ett hjärta" de passar rätt bra in på mig. Ja skulle kunna ta någon bara för att ha , för att smälta in på par middagarna hemma kvällarna, och familjesamtalen , semesterplanerna. Men vissa stunder kan jag känna att de är skönt att bara ha min egen vilja att ta hänsyn till . Sa även de till min chef, vilket resulterade i att hon tyckte jag var en klock ung dam. Jag tyckte mest att de förklaring var långsökt och komplicerad.

Fast dock när jag tänker efter så har mina 5 närmaste väninnor sällskap var av en är gift. Vi diskuterade de när vi sågs, jag sa då till den gifte att hon inte hade hunnit med så mycket själv när hon var i min ålder, fast ja kommer ganska snart på att hon faktiskt vart förlovad och hunnit skaffat barn . Dock höll de inte , men jag har levt i två långa förhållanden, och pgr av de har jag varit fullt upptagen och har inte kunnat träffat den rätta . Om maninte kan träffa den "rätta" två gånger. Men det är som min vän säger, de kan bara klicka en gång. Och de tror jag dessvärre oxå, sedan får folk ha sina egna åsikter . Men jag kanske har träffat ett par tusental karlar som man mött på i olika sammanhang, eller bara sett. Och av alla de tusen gångerna har de bara klickat en gång . Så det är ju en intressant tanke. Å andra sidan så ska jag enligt statistiken leva i ca 55-60 år till  . Så någon gång under de här närmsta 55-60 åren så ska de väl kanske inte klicka, men något i den stilen , dessutom för övrig information så kan jag säga att när jag mötte min stora "kärlek " så sa de inte klick , utan mer "crash bom bang"    ... Men saken är väl faktiskt den att jag är jävligt kräsen . dessvärre, få som faller mig i smaken, Man får alltid med en massa på köpet när man skaffar karl. De har ju funnits ett liv innan de träffar oss . Vilket gör att vi "kvinnor" jämför oss väldigt ofta med de liv som varit innan oss. Vi har många olika tendenser , tror att vi tjejer är en vetenskap som varken vi själva eller någon man aldrig kommer förstå sig på. Jag är inte perfekt på de området, och dessutom så konkurerar jag oftast med mäns ex flickvänner som är i snitt 15 år äldre än mig, och då har man mycket att lära, man är ung och dum, men även de har varit unga och kära, och då finns de inga gränser, i krig och kärlek sägs det att allt är tillåtet och jag är beredd att hålla med till punkt och pricka. Jag har gjort många ledsna och besvikna . Men är man kär och galen så är man, det är den enda sjukdom man väljer att inte få någon medicin emot .

Videoblogg? Not !



Hälften av vad denna människa säger finns inte med i varken uppslagsverk eller svenska akademins ordbok, jag förstår inte hur man kan göra en sådan här videoblogg? Vad exakt pratar hon om ? Och vad är det för ljud hon gör ifrån sig ? Tycker det är väldigt roande och se på denna lilla flicka som försöker föra en konversation med sig sin spegelbild i stort sätt . "mm aa Hm ii Mmm aa men de va väl typ de , mm Aaa mm hm aa" det är de enda hon säger i brisst på andra ord , så varför göra en inspelad blogg om man intr har vettigt att säga ?


min dag

Hej

Jobbat kväll, blev trött, va stressigt idag. Har inte huniit suttit ner hos alla som jag borde ha gjort, de känner sig ensama i höst mörket. De gör de alla, så man försöker ge dem de tid de vill ha . Allra helst skulle de vilja att man stanna i timmtal, vilket tyvärr är en omöjlighet.  En arbetskamrat körde mig hem pgr av min lilla rädsla för mörker, och sedan va jag trött och ville hem till mitt. har tagit en lång dusch , fyllt ett glas med rött och tatt på en skiva med lundell. Det är en ssådan knaäll i kväll . Ledig i morgon, ska sova ut. Lova fia att följa med in till stan som personligt stöd för ett hjärta på foten som ska gadda dit, själv ska jag boka tid, för en text som ska sättas på någon kroppsdel livet ut. Ångrar man de så gör man, men det finns mycket som sitter i livet ut som man kan ångra, och ångra kan man alltid göra, men man kan inte få nått ogjort. 

i livet mitt har de inte hänt så mycket sen sist. Vart på Lars Demian i stan , de var riktigt bra, dansat på btns hotell, sjungit karaoke på byns krog, fått färlängt på jobbet tre månader till. gått ner två kg , hälsat på ewe och farmor. samt tappat bort min telefon. Vilket inte är allt för ovanligt . Har dock ett reserv nr och en reserv telefon, ska fjäska mig in hos mor och be henne om ett bidrag till en ny telefon samt ett senilsnöre. Kan behövas .

Nu är de tid för sängen , är riktigt trött ikväll .

Go natt

01:51

klockan är närmare två på natten, jag kände eller ja känner inte för att sova .  Haft fredags mys hemma hos snoffiz och steiner. Äntligen har de tagit ut de personerna som ska underhålla mina fredagar. Men var gick det fel när Jon fick gå i eddies ställe ? En sådan speciell och hur go person som hälst, en sådan röst som Jon har enligt mig är oersatt. Men nu blev den "ersatt" av en ostämd gura röst.  eddie låter för tasskigt, men jag får ge han en chans, calle och mariett är mina personliga favoriter. Nåja men Laila har ja svårt för sedan hon satte hela musiksverige på spel efter att ha dragit in Johan palm i musik branchen, henne har jag svårt för. Usch ! Sanna och patrik kom efter att snoff drickit upp 1,5 liter cola, och ja smällt i mig en 200 grams chokladkaka:) Somnade i sanna knä, otippat att det är de första knät jag somnar i efter ett år. Nåja :)

I morgon blir att ställa klockan, måste städa, suga av golvet, dam,ma torrka´diska tvätta, o sånt kul, "inga" har vart här å städat så att säga . sedan bolaget, cityracet, och där efter en extrem makeover inför kvällen, hoppas på en trevlig fest, på ekmanska. Sofia funderar på att fälja, men men de krävs lite tjat ifrån min sida :) Söndagen , blir de att ta de oerhört lugnt och fint . Sedan kommer en ny arbetsvecka, ska till tandläkaren på tisdag, usch ! Men men måste göras de med.

Har inte skrivit på ett tag nu, by the way. har hälsat på evelina , de va riktigt kul att träffa henne , och hennes nya tillskott, Kellie och kevin, joline få bli en annan gång, måste försöka ta tag i mig själv och hälsa på där nere, inte varit där nere sedan oscar och jag var nere förra året i juli och de va första gången vi sågs nu i veckan sen dess. Tiden går fort, de kändes som igår när vi sågs, vilket va skönt . Va även förbi min farmor och fick kaffe och smörgås och en pratstund, mycket trevligt de med. De hade vart hos kusin som fyllt år . . . .  Försöker komma upp så ofta ja kan, dessvärre är födelsedagar någon får påminna mig om, speciellt eftersom jag bor tio mil ifrån behövs de gärna information en tid innan så ja kan planera att komma upp, men de får bli en annan gång. Nåja . Pappa ska flytta , måste hjälpa honom med inredning de får han lämna till mig, annars slutar de i katastrof.

nu ska ja se några avsnitt på rederiet på tuben ...

RSS 2.0