betyg i rövslick?





Läste en artikel i en tidning i dag om at betyg skiljer sig i stora drag beronde på vilken skolan dugår på . När jag läste artikeln så va de faktiskt så att jag tänkte " har de kommit på de nu" Herre gud alla som gått i skolan vet ju att de finns rövslickare i varje klass, de som slickar röv helt öppet, och andra som inte kommit ut ur garderoben ännu . Så är det även med lärare de favoriserar sina elever , sedan finns de sånna lärare som tur är som ser de elever som har de svårt och kämpigt . Och som ger elever extra tid osv, tack för dem ! Saken är den att under de år jag gick på Alle gymnasiet i Hallsberg så såg jag mycket favorisering i skolan bland lärare , de fanns som små packter näst intill , lärare och elever var närmre än vanligt mm , vissa elever fick fler chanser , medens andra knappt fick en . Sen beror de ju mycket på vem man är osv... Jag minns under den tiden som jag gick i Pålsboda på högstadiet då var en stor del avgörande om , inte vem du var utan vilka dina föräldrar var , jag hade tur som va skonad, men mitt efternamn var känns eftersom att min far och farbröder gått på samma skola som jag och dessutom haft samma lärare som mig i vissa ämnen. Dock fanns ett x antal elver där vars  föräldrar var på god hans med lärarna och de var ju knappast ett minus.

Lärare har alltid ett visst sätt att tänka, alla har i början samma chans men som i livet så förtjänar man mer eller mindre under vägen, så är det i skolan värld oxå . Detfinns många tråfar att rycka i . Men va de gäller betygs delen som artikeln handlade om så har i alla fall jag haft en satans tur, de lärare jag råkade ut för strök jag verkligen medhårs de sista halvåret för att fåde betyg jag va tvungen att ha . Mendens andra knappt behövde smeka alls , de gick ann endå så att säga . Jag hade turen att ta fram sidor av mig som jag inte trodde fanns, jag nästa cklades av min egen "trevlighet" till lärarna , jag blev en av de som inte kommit ut ur garderoben med mitt rövslickeri . Men va gör man inte ? För att klara av skolan behöver man ha god egenskap av skådespeleri eller rövslickeri, eller bara en jävla tallang och läshuvud .

Söndag på berget

Sitter på berget hemma hos pojkvännen , som är och jobbar . Han gick på natten idag, kraken ! Ville inte att han skulle gå . Jag sover här i natt med , mitt tillstånd har under dagen varit ostabilt så ja orkade inte flytta hem . Gör de i morgon ? Kanske .

Igår dagens va de trevligt, de rann ner nått otroligt, vi va hemma hos familjen steiner/brangen de var riktigt kul, fia va oxå med, va kanon kul med allt folk mm . Sen gick vi ut och dansade på byns hotell , när vi kom ner va ena krogen avspärrad och poliser all over , en vakt att blivit hugen/skuren ? .......Ingen aning, men de va inte allvarligare än att vakten åkte in till sjukan och kom tydligen hem , rykten gick att han dog mm , konstigt va de kan spridas , nåja . Pirre träffade mormor inne på hotellet , hon snodde hans öl tre sekunder efter att dde hälsat på varandra för första gången, men de är ju trots allt så hon är, snurrig och klumpig ...Nåja vi kom hem välbehållna, jag vaknade i soffan med kläderna på , var är karln ? Han låg avklädd i sängen ,han påstod att han kämpat för att få in mig till sängen , men lyckade inte.  jag tror honom, ligger ja så liger ja :) Men ja kröp ner brevid honom sedan sov vi ett par timmar, vaknade bara tre gånger , sanna ringde, steiner ringde och fia kom. Jaha de va den morgonen de, vi drog och åt pizza, mycket gott ! Åkte ner en varvpå julmarknaden där jag stötte ihop med halva släkten. Har varit seg, nästa helg är de nolltollerans på berget har vi sagt, inte en droppe . POST IT ! Jag jobbar ju visserligen . Pirres pappa kom förbi och vi såg på fotboll ihop, de va trevligt, zlatan gjorde mål som vanligt, och de va bra tror jag :)

Nu ska jag göra en favorit i repris, somna i soffan :)

så synd om mig




Hoho jaja ! Nu är synd om fröken Ramstedt, sitter uppe på berget hos pojkvännen, känns som om någon har präntat in sten i huvet på mig, de är tugnt , har feber på de med. Det är så synd om mig ! La mig i soffan direkt när ja kom upp till pojkvännen , han pyssla om mig gav mig mat, och gav mig order att dricka mycket. Sen gick han och jobba:/ Så tomt när han inte är här. I morgon är han min hela kvällen . Och va fan ska jag laga för mat ? Han erbjöd sig eftersom jag är så sjuk , men jag vill absolut göranått åt honom . Han är så snäll och go mot mig , jag känner mig som en hagga i jämnförelse, skyller på min pms plus feber vecka, dessutom vägrar jag sjukanmäla mig så jag tvingarmig till jobbet, hur svårt kan de vara ? 7-11 pass lite jävla självdiceplin får man lov att ha .

Hoppas jag är frisk tills Lördagen , utgång ... Träffat flickorna extremt lite i veckan så jag hoppas på att jag kan genomföra utgången felfritt. Sofia ska med oxå :) De tycker jag om alltid kul när hon är med.




Dagens citat
fia -Ska du bara ha den där stenen ? (internskämt)

Return




For hem till mitt för ett tag , för att förbereda min senare ankomst nästa vecka, jag flyttar hem över att par dygn, eftersom att pirre jobbar natt. Usch ! Sen jobbar jag helg efter det, hat ! Så jag är hemma för att göra plats åt mig, passar på att diska och röja de lilla som röjas kan, boka tvätt tid oxå. POST IT på de . Lyan ser lika dan ut som den gjorde när jag åkte, konstigt va !? är som om tiden står stila, lika tyst , lite dystert faktiskt, är som om att kliva tillbaka i tiden , tack gode gud för att jag slipper de. Ser ljust på framtiden .

Usch, huvudet känns som om de skulle spricka vilken sekund som helst, Ont ont ont ! Kaffe kanske skulle hjälpa ?  har inga dunderpiller som kan lindra smärtan, ska cykla "hem" sen till pirre då kanske luften gör sitt, luft och kaffe är den bästa medicinen mot huvudvärk. Det blir tidigt ikväll, upp och jobba i morgon , sedan in till staden först betala räkningar , riktigt tråkigt ! Skulle ha en räkningsfri månad om året eller kvartalet. Ska faktiskt försöka att att dra ner på en del utgifter.

Har lovat karln att skämma bort honom på fredag med middag, tror jag lovade för mycket , hallå ! JAG laga mat ?! Kan inte laga mat, jag är usel, men de tror han inte på, vad kan man göra en fredag kväll ? Kommer sluta med pizza, de duger säger han , så jag gissar på att mina kvaliteer i köket inte är tillräckligt bra om pizza duger :D Nåja disken väntar , klähögen i soffan med .

Byebye


förbannade bönder mm




Harhört och sett på nyheterna om den vanvård som försegår runt om i landet av grisar, de bilder jag valt att titta på gör mig förbannad och ledsen , först vände jag blicken bort för att jag visste hur min reaktion skulle bli, men sen vald jag att se den förbannade sanningen vi lever i . De personer som vanvårdar sina djur ska ha ett straff , och då menar jag givetvis fängelse .....Du kan ju knappast betala ut böter till en höna eller ko, för exempelvis sveda och värk . Nu har de varit så mycket om vanvården på senare år att jag tycker att man bör införa en lag där man grundlgt går igenom om den som vill skaffa djur är lämplig för detta . Gäller alla djur från hamster till ko .

nervös?

Jag kan faktiskt bli nervös.

Tillfällen jag blir extra nervös är när jag ska träffa svärfar och svärmor . Idag bjöd kärleken mig på lunch ute på byn , sedan smyger han in med meningen "ska vi gå upp till farsan och säga hej ?" Absolut tänkte jag, nu får jag fan i mig ge mig, de kan knappast bitas. Vilket de inte gjorde, hur snälla och gulliga som helst. Jag vet inte riktigt varför jag är så nervös , är nog efter de första svärföräldrarna jag fick med på köpet, som dömde mig ganska så direkt efter att inte ens ha träffat mig . Men jag verkar vara helt godkänd hos kärlekens föräldrar . Och de är nog för mig väldigt viktigt . Han visste dessutom att jag helst ser att man träffas på tu man hand , och inte under en lång tre rätters middag . De glädjer mig mycket att han vill att jag ska träffa dém .

Tyvärr så kan vi inte hälsa på mina släktingar efter som de är mil ifrån, saknar dem mycket .Ringde min far i förrgår, han lät glad över att prata med mig .........Han tittade på trav , så de var väl inte så intressant att prata med dottern när man kan dra hem ett par lax på tipset kan jag tänka . Han lovade i alla fall att laga bilen , då är jag nöjd , känner att jag skulle behöva den nu, av flera anledningar .


My day - gaga





Låter är faktiskt charmig , jag och fia hade den på repitigår, och när den inte fanns i högtalarna så sjöng vi. Kunde inte sluta, pirre tycker nog med att den är okej, jag satte på Mtv bara för att få höra och se videon till frukosten :) Hon gör bra party låtar , behövs i mörkret . Lite raj raj .

Idag har ja inte kommit så långt ännu, karln ville äta lunch med mig på byn , mysigt :) Innan de fick jag order om att tagga ner mig en smula sen göra mig ve, han for iväg på morgon kvisten för att fika med en av hans vänner . så här sitter jag och ska försöka komma igång, har en  världsberömd ovana , att tycka att jag har hur mycket tid på mig som helst, sedan helt plötsligt sitter jag där med fem minuter kvar och hinner ingenting.

Fia kommer sen och umgås med mig, vet inte vad vi ska hitta på . De löser vi ofta :) Undra om hon sov hos mig inatt? Tror inte de, måste se över min post mina blommor mm. Sover hemma nästa vecka eftersom karln jobbar natt. Usch vill verkligen  inte ! Hatar den där saknaden som infinner sig, sen jobbar jag helgen därpå så de blir den osociala veckan de , dessvärre :( Ibland att ångrar jag att jag jobbar varannan helg, fast det gjorde jag ju enbart för min livssituation såg ut som den gjorde då, som singel behövde jag inte vara ledig mer än varanan helg, just nu vill jag bara vara ledig hela tiden . Är glad över att  jag tog ut semester denna helg som var, det var värdefullt för mig, tar nog ut några dagar till sen .


ska fara upp till hembyn på torsdag tror jag . Träffa Annie som jag lovat :) ska bli riktigt kul att träffa henne igen.

love is a rose





Lyssnat sönder den här låten ............enligt vissa, själv lyssnar jag på den dagligen . Pojkvännen tycker att de börjar bli tjatigt med love is a rose låten enbart , så han köpte hela skivan åt mig :) Inslagen och allt . Han är underbar han :)

lika par leka bäst

 

Helgen

 

Fredag .

JObbade till 21.00 , stres som vnligt, slocknande tidigt .

 

Lördag .

Började med frukost med pirre , sedan gick han till svärfar för att köra veckans tips, jag gjorde mig iordning medens fia gjorde mig sällskap, drog en repa till stan för att handlapå gross . Sedan var de städning som gällde innan våra par-vänner kom, snoff och steiner , de vankades förspel kväll. Steiner och snoff var väl förberedda på vad som komma skulle, så att säga, medens min kärapojkvän skulle tycka de blev intressant att få lära känna mig mera. Det gick inte alls så bra för oss , minns en fråga vi fick och vi båda var riktigt självsäkra över att vi skulle ta hem ett poäng . Frågan löd

 

Vad är det din partner harlärt dig.

Jag skulle alltså svara vad pirre lärt mig, och han skulle svara på vad han trodde jag skulle svara . Osv ....

Han svarade bosninska eftersom han lärt mig en del. Jag svarade att nötkött är billigare än blandfärs. Det blev ett gott skratt . Var riktigt trevligt den kvällen . Helgen blev lyckad med trevligt sällskap . Nästa helg är det dubbeln på byns hotell, karln tvekar om han vill med , måste locka och muta hela veckan :)


Underbara morgon





Fick sova med öronproppar i natt, karl han snarkade så de stod härliga till . Hade så himla svårt att sova ,men till slut gick det .  Vaknade vid halv nio, låg och bubbla om mina PMS - tankar . Har en sådan vecka nu överkänslig och överhormonerad om de finns ett sådant ord. Vi gick upp efter nio , jag lagade frukost, kokt ägg stekt ägg, tonfisk köttbullar, tomater gurka, kaffe oboy saft mm :) En riktigt brakfrukot som var uppkattad . Hade mysmorgon en lördag som denna. Solen skiner och himlen är blå, underbart ! Vi ska in till stan sen, fia ska hämta biljetter, och vi ska handla lite, sedan ikväll blir det att umgås med vapendragarna snoff oh steiner , riktigt trevligt ! Kommer nog bli en kanon dag , är på riktigt glatt humör tack vare de fina vädret. Karln står och sjunger i duschen , ulf ljuder smått i högtalarna , idag njuter jag riktigt :) Är väl hormonerna ?:)


Halv black , lite trött , irretead på jobbet . Men Jag är hur kär som helst, har världens underbaraste pojkvän , jordens finaste vänner, och känner mig riktigt nöjd med livet :)

Torsdag

Vaknade vid fyra i morse av att lampan i sovrummet var tänt, försökte klättra över sågverket, misslyckades, somnade om. När jag vakna va lampan släkt , så då va de problemet löst. Pratade med snoff förut , va trevligt . Vi ska förmodligen hitta på nått på Lördag kväll,dricka lite och umgås , uppskattas mycket ! Dessutom kommer våra karlar överens vilket är hur skönt som helst ! Vore en mardröm annars. Sanna vill att vi ska festa på varvet, kan bli en senare fråga , om vi drar ut dit. Sofia kom förbi med brev som harkommit hem till mig, har visst fått paket som ja ska hämta ut . Undra va de kan vara ? Nåja sedan fick jag ett brev /inbjudan ifrån min gamla kör som vill att ja ska ställa upp och sjunga på lucian i Hällestad , jag och sofia ska i alla fall upp titta på tåget i kyrkan , får funderapå om jag ska ställa upp med min stämma :) Sjunger enbart på fyllan och i duschen, och att komma berusad in i guds hus vore väl antagligen en synd .

Ska iväg till optikern med sanna , sedan in på banken, och ner och hämta den hemliga paketet. Beställer nog kina mat till mig och karln, lovade att laga någonting, men de kom nåt i mellan (rederiet) men han älskar kina så jag hoppas de ska duga åt honom .



lista

Vem är din bäste vän? Snoff Sanna , Sofie sofia och Annie och så farmor:)

Vem hade du sex med senast? Pirre

Vem är den bästa artisten? Oj ! Mycket svår fråga , men då måste jag nog svara the man in black på den .

Vem pratade du senast i telefon med? Catrin på planeringen :) Innan de var de sanna såklart .

Vem har du en liten crush i? Liten och liten:) Pirre

Vem är snyggast i världen? hm ...... ingen aning  persbrandt är het, men snackar vi om snyggast i världen blir de svårt. axl rose och bon jovi va heta på 80 talet :)

Vem skulle du ge en miljon? Pappa

Vem är snällast i världen? Finns många som är mycket snälla mot mig iolika situationer, tycker de som jag umgås med dagligen och mycketofta med är snällast i världen .

Vem vill du prata med? annie va 40 år sen jag pratade med ,

Vem sov du med senast? Pirre :)

Vem såg du full senast? pirre han va rätt packad i alla fall

Vem vet allt om dig? Sofie har hela mitt liv i sin mapp:)

Vem kysste du senast? Pirre :)

Vem kramade du senast? Pirre men innan de var de en tant på jobbet

Vem kan berätta allt för dig? Sanna snoff mina närmsta vänner

Vem kan du berätta allt för? sanna snoff och mina närmsta vänner . mina farbröder och farmor


God morgon världen

Vaknade och sklle hålla om min andra hälft, men han var borta han . Tittade på klockan , närmare åtta, skönt ! Fick sova ut , vaknade till när jag fick en puss på kinden innan han gick till jobbet, svagt minne visserligen måste vart runt 05.38 i morse :)  Somnade i soffan igår, ett par sekunder, jag och soffan har en speciell relation, ja tycker om att decka där, blev väckt innan jag föll in i den djupa sömnen, men de gör ingenting, huvudsaken för mig är att jag fick sova mina timmar. Karln därimot total slocknade två timmar mellan halv sju och halv nio, skönt förhonom , då fick jag min chans att se mina rederiavsnitt på tuben :D
Jobbar idag 12-16 vilken tid ! Men det är medens de andra har möte , eftersom vi nu slagit ihop både grupp ett och två så ska vi ha gemensamma möten, men eftersom vi måste spara pengar får vi inte ta in vikarier på mötestiden vi har, vilken i sin tur gör att man får jobba själv och missa en jävla massa på mötet . Mig gör det inte så mycket, men just nu är de riktigt spänt inom gruppen och våran arbetsmiljö som är i botten, jag hade gärna vart med och diskuterat en situation. Litar på mina arbetskamrater som kan diskutera , hoppas att dem som gör sin röst hörd när inte chefen är i kring kanske kan tala ur skägget nu med.



Nåja . Nu är de dags för frukost :) Kaffe oboy smörgås och ägg :) har blivit tokig i räkost, de får man inte glömma :)

Morrn Morrn !






helgen osv

Om ja inte super bort min mobil, så super jag bort mitt kort, och gör ja inte de så letar jag förbrilt efter min extra nyckel, som jag igår såg att den fanns på min nyckelknippa . Suck ! Jag är en slarvmaja !

Igår vaknade vi upp runt jag vet inte när, men efter en mängd alkohol och en mycket trevlig kväll så insåg jag att middag hos svärmor skulle bli hård. Men efter promenaden till östermalm så piggnade jag till, vi fick mycket god mat och kaffe :) som jag hade längtat hela morgon efter . Jag är både godkänd av svärmor och vänner, känns mycket bra . Första mötet är alltid lite "jobbigt" i alla fall för mig, ja kan till och med bli nervös, tro de eller ej . Men de gick kalas bra, ska dit på fika i veckan , trevligt, va kalas gott kaffe dessutom , så svärmor ligger bra till hos mig med :)  Har turen att ha fått en underbar pojkvän plus ett underbaert närverk kring honom , hans vänner är lätta trevliga roliga och enkla. Inge konstigheter. Känns kanon att jag går i hop med hans och han  med mina. Fick ett sms av honom " jag tänker på dig" stod de, de värmer de tre orden. Va tvungen att ringa honom och berätta att mina tankar är hos honom . Puttenuttigt va ? :)

Har haft en jätte bra helg, förtom att kortet är borta. Men de löser sig de med, få gå till banken å beställa nytt, be mor om ett bidrag tills jag kan pumpa ut pengar, eller pumpa ut och pumpa ut, ta ut de sista som finns. Måste handla lite hem till karln,  i äter som hästar bägge två så jag ska betala min del av kakan:) Rätt ska vara rätt:) Idag blir de lugna puckar för mig, va karln har för planer de vet jag inte, men jag blir nog liggandes i någon slags dvala. Är inte ledig förens torsdag, och sen är de semester i helgen som jag tidigare har nämt.

Julen närmar sig den med . Vill åka till stockholm på julmarknad, eller göteborg. jag vet va karln skulle ha sagt " vi kan ta luleå när vi endå är igång, " :) Men jag vill faktiskt åka iväg en sväng, kom på förut hemma hos en tant va jag skulle ge karln, han kommer garranterat bli glad. Jag har dessutom fått turen att få en karl som de är lätt att handla till. Min arbetskamrat föreslog kläder . Eller hur ! Jag sa igår till karln att de va tur att han köpt en byrå som vi kan lägga kläder PÅ , och inte I . vi är väldigt slarviga med kläder ............Bättring? Så småning om kanske :)


lista


BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln:  Japp jag r trots allt brud, gör de flera gånger om dagen

Gnälla:
Japp flera gånger om dagen ,
Skrika:
de hnder mindre sällan
Sova:
!Ja jag sover om nätterna , tar nått gubbvil ibland
Ha ångest: Ja de händer

Skada dig själv med flit:
Nej de händer inte
Ta mediciner du inte borde ta:
Nej
Vilja dö:
Nej
Drömma mardrömmar:
De hnder mer ofta
Drömma sexdrömmar:
Ja de brukar jag göra av någon ikänd anledning , sist hade jag sex med en som va med i rederiet . hehe
Ta droger:
aldrig testat
Försöka vara annorlunda:
Se
Klä dig i svart:
.
Gå till kyrkan:
på saker ut i från andra perspektiv
Gå i skolan:
Nej
Röka:
För ycket, för ofta .
Ha sex:
Lever man i ett förhållande så är det en förutsättning för mig .
Ljuga:
Nej, vita lögner , exempelvis om jag ringer mamma och säger att jag stukat foten för att ja inte orkar gå till jobbet .
Hata folk:
Japp , hatar en person väldigt välsigt mycket , ja kan känna hat mot vissa folk i olika situationer .
Lita på folk:
Man ska aldrig litapå någon annan än sig själv, brukar jag äga , men jag litar starkt på mina vänner så klart, och min pojkvän . Tilit r väldigt viktigt om man ska kunna komma någon stans .

VEM:
Saknar du:
Saknar min pappaväldigt mycket , och min familj uppe  pålsboda . Vänner upp i från byn som jag inte träffat på väldigt länge .
Vill du döda: Önskar livet ur alla sexbrottslingar hustrumisshandlare och barnmördare
Rörde dig sist:
Pirre :)
Vill du slå:
ingen aning ,
Kysste dig sist:
Pirre :)
Vill du kittla:
dessvärre är inte karln kittlig, men sanna är fruktansvärt kittlig så de skulle kanske vara något:)
Kramade du sist:
Pirre :)
Vill du prata med: min chef

Skrek du på sist:
martina på jobbet :) avreagerade mig lite på henne :)
Vill du vara som:
ingen aning, skulle ju inte tacka nej till att vara som sanna lundell
Sårade dig sist: ingen aning , säger väl mr : o på den då.

Vill du bli galet full med:
kungen vore ju nån att supa ner , men annars skulle de vara lundell och persbrandt
Gjorde dig riktigt glad senast:
Pirre :) hn hr gjortmig glad de senaste veckorna :)
Fick du sms från senast:
Sana , hon påstod att de fanns en bild på mig på facbook dr jag var naken , dock var de ett skämt jag gick på.
Ringde dig senast:
snoff:)
Är vackrast på jorden:
oj ...hm på jorden ? Ingen aning

HAR DU:
För många vänner:
har precis agom :)
Förföljelsemani:
haha pass
Tvångstankar:
ja dessvärre
Någon annan psykisk sjukdom:
mänskliga
Någon fysisk sjukdom:
har mina krämper
Någon skada:
nej?
Färgat håret:
X antal gånger!
Brutit några ben: Jo, två stycken
Några piercings:
Öron och navel och näsa
Egen dator:
japp
Bra självförtroende:
ser inte ner på mig själv
Kysst någon:
Jo, det har jag!
Haft sex:
ajjemän
Köpt kondomer:
japp
Tagit nakenbilder:
japp
Sagt jag älskar dig till någon idag:
nej
Bjudit ut någon:
ja
Varit kär:
absolut
Dumpat någon:
ja
Stulit någonting:
ja
Lämnat landet:
jo, fast bara för semester
Tuttat eld på nått:
mjo, eldade upp minnen när vi var yngre och slängde en bensin bomb på konsum .
Gjort något olagligt:
japp

HUR:
Går du:
jadu ,vinglar för de mesta
Svarar du i telefonen:
de beror på vem som ringer "hääääää" brukar funka
Fördriver du tiden:
det beror på humöret
Mycket pengar har du:
ganska lite
Tjänar du pengar:
arbetar
Ofta diskar du:
När jag måste
Ofta städar du:
Ofta
Många stör du dig på:
Alldeles för många förmodligen
Ofta träffar du din familj:
sällan

TROR DU:TROR DU:

Att du kommer bli något:
ja
På gud:
näe, i
På rymdvarelser:
nått liten mask finns de säkert på pluto elle nå
Att folk tycker om dig:
ja de tror jag
På ett liv efter detta:
kanske
Att fiskar kan tänka:
förmodligen
Att du kommer leva länge: sånt vet man inte


Carolas stämma

Vaknade efter tio, riktigt riktigt skönt att få sova ut idag, de behövdes verkligen . Karl gick i väg en stund efter uppvaknandet och for iväg till sin vän för att ta en fika . Jag gick upp och såg på tv och webb-tv , såg på ett program där carola medverkade , även sjöng . Va den personer skriker när hon försöker sjunga , hon va klart mycket bättre för jag  tjugo år sedan, nu består hela hennes sånger av ett enda skrik i olika toner . Hon är för mig en föredetting, och inget helgon . Hon är visserligen mycket mycket stor , och kanske en av våra bästa svenska sångerskor. Eller hon var, 80-90 talet var hennes . Men 2000-talet är något helt annat, nya stjärnor, som faktiskt enligt mig är mycket större en carola. Carola  överlever på omgjorde psalmer och gosspel låtar , var är hennes alldeles egna sånger , jag tror säkert att carola skulle vara riktigt "nice" att höra på i en lugn låt utan tonartstsbyten . Men men . Efter att jag kollat på några youtube klipp på sveriges "folkära" sångerska så tutade sanna utanför huset. Vi åkte till bolaget, eftersom jag förberett min helg så handlade jag ingenting. Nu sitter jag hemma hos familjen B . Ska ta mig ett par koppar kaffe och bli som folk igen . Hade en jätte bra kväll igår med fredags mys , rött vin mycket mycket god mat som pirre lagat, och så ett nysigt bad, somnade i hans knä. Någor jag tyckte va mycket mysigt, när jag vaknade till så frågade han om vi kunde gå in i sängen " armen är stel och benet har somnat" kände mig inte lika mysig längre, så vi gick in till sängen . Jag slog ihop, va trött men endå inte. ville inte somna , men tillslut så vaknade jag efter tio, mycket glas lycklig och utvilad. Så min fredag den 13:de var inte alls en olycksdrabbad dag


Ikväll ska vi dricka öl med nära och kära , vilket jag uppskattar. Kommer säkert bli trevligt. Sen kommer problem nr 1 , va man ska ha på sig. Outfit fire the night? Ingen aning faktiskt . Tog med mig halva garderoben till karln igår, endå verkar jag ha glömt hälften . Men allt fick plats på den hylla jag fått av honom att ha kläderna på :) Fia kanske skulle vara med ikväll , hoppas de tror hin skulle behöva de, träffa andra och umgås. Snoff kanske sviker lördagsmyset även hon, vore trevligt, har inte träffat henne på länge heller. I morgon ska vi hem till pirres mamma och fika , senare på efter middagen så vi kan vara bakfulla en stund , kommer bli en kalas helg :)


Fick ut semester nästa helg , underbart skönt ! Tar mig tid till de saker jag känner jag behöver .



Tro !





Ja Känner tro .

Jag känner allt de Marie Fredriksson vill känna . Jag känner tro , få personer berör , han berör mig .

stress stress

09.30 ringer mobilen , en gapande mormor/arbetskamrat som ringer, säger att de är panik på jobbet och undrar om ja kan komma in inom en halv timma. Tvivlar mycket starkt på om jag över huvud taget orkar, och säger att jag faktiskt jobbar kvällen , vilket gör att jag måste arbeta närmare tolv timmar och förmodligen kommer bryta ihop, plus att de högre ifrån komun ringt och sagt att jag måste börja jobba 08.020 i morgon fredag istället för 7, ingen elva timmar vila där inte ! Min arbetskamrat säger även att om ja inte kommer in får hon jobba två timmar övertid , OCH ! är det bättre att jag får jobba tolv timmar. Snäll som jag är så kommer ja till jobbet, har  fem minuter att samla i hop nycklar, pengar kvitton osv. Ser inte fram i mot att jobba kvällen , snarare tvärtom , känner att ja kommer klappa ihop . Skulle dessutom sovit hos Pirre (sågverket) Hur ska jag hinna hem hämta kläder, duscha varva ner efter klockan 21 . 00 ? Känner stress, stress , stress . Dessutom ska man hinna att vara trevlig .


Jag och fia gickoch la oss runt halv fem i morse. runt 01-tiden kom vi på att vi var hungriga, så vi tog mcdriven i stan :) Informerade sedan pirre om beslutet då han och hans arbetskamrat kom  på att de oxå var hungriga, så vi beställde mat till dem med :) Måste ta hand om de man tycker om . väl hemma i finspång så skulle vi svänga in på den berömda stora allén som ligger hyffsat centralt. DÅ stöter vi på en ko och en kalv , i älgformat. Mycket märkligt . Både jag och fia var övertrötta när vi väl kom hem , mycket snack och djupa diskussioner . Somnade senare  in. och vaknade sedan som sagt upp av ett mycket jobbigt samtal . Suck ! Bara bita ihop och se glad ut.
Hade en diskussion med mina arbetskamrater att jag aldrig säger nej, vilket säkert är sant . Men va händer om man säger ett nej ? sura och tvära miner ? Säger man ja så dör man troligtvis i stress. Jobbet just nu är ohållbart, förstår inte hur vi alla egentligen orkar, chefen vill inte ta in mer folk,utan ska efter den 24 januare skära  ner på 2,5 tjänster, förstår inte hur hon tänker . Situationen är ohållbar ! Suck


Usch ! Vill bara ha helg nu, få ligga och hålla om den jag håller av mest. I morgon ska vi äntligen ta en långt bad, sen god mat och riktigt mycket soffliggande. Kommer slockna i karet . Men bara jag får varva ner i älsklingens armar är jag helt lugn!

Smink



Förstå hur mycket fejk de finns . på bilden till höger ser ni exakt hur jag ser ut, eller ja inte ens de, på bilden där jag är helt osminkad har jag plattat håret , annars hade mitt barr tagit upp hela bilden så hemskt är det faktiskt. Jag vet att ja och mina vänner pratat om hur mycket fejk det finns. Och jag är otroligt glad över att sågverket tycker om mig precis som jag ser ut, eller ska jag säga precis så som jag egentligen ser ut. Blek hy lockigt hår små ögon och smala ögonbryn. Jag tackar sminkguden för all make up som någonsin gjords och kommer göras . I morse när jag stod vid spegeln och sminka mig så kom jag och tänka på just detta med fejk, jag har dock bara mitt smink och plattång som gör att jag kan visa mig bland folk. Men jag kunde lika gärna ha solat mig till neger haft kroppstrumpa, inlägg här och där plus löshår lösnaglar mm . Så egentligen så har var och varannan karl blivit lurade ifrån första början, för vi tjejer ser ofta inte ut helt som vi egentligen gör. . . Tycker de är förundrande att ja kan stå och säga att jag är nöjd som jag är , när jag spacklar på mig så mycket att jag ser ut som en annan människa, mycket förundrande, jag har i alla fall till tröst att säga att ja inte är ensam, definitivt  inte :)


utanför fönstret





"Utanför fönstret slår våren ut, marken blir grön igen "

Så sjunger Ted gärdestad i sången  för "kärlekens skull" långt kvar till vår . Tig är regn blött, blåsigt, kallt . Tur de finns en och annan känsla som värmer . Var med sågverket igår, vi planerar helgen, Fredag blir de god mat, god dryck och ett långt bad. Längtar ! Ska låsa in mig ifrån Hösten eller kan vi kalla de vinter nu ? Segaste månaderna har inte ens börjat , februari och Mars . Skulle göra mycket för att få slippa dem . Sommaren gick för fort i¨år. Var mycket som jag inte hann med pga jobb. Återfann förstås en gammal god vän, vilket gör de hela lite mer värdigt att återblicka till. Hösten kan jag nog säga att den börja bra :) Jag mår faktiskt bra, om man bortser ifrån de trista vädret och den stressiga miljön vi har på jobbet. Men den är ju många med mig som har de likadant, dessutom ska jag vara glad att jag har ett jobb. Det är jag . Mycket glad ! :D


Inneboende ligger fortfarande i sängen och drar sig, jag har satt på plattan med äggen , tar fram lite köttbullar oxå, jag har blivit galen i köttbullemackor .........Med rödbetssallad, inte alls nyttigt jag vet de, men gud vad det är gott ! Ska ha lite  kvalitetstid med sanna sen efter lunch. Sen ska jag försöka ta  mig ut till snoffiz för att byta ut en bok.  Ska försöka få tag på släkten upp i landet och höra om det är något som gäller under helgen med födelsedagar osv...Både faster och farfar fyller, så klart jag ska ta mig upp. Hoppas pappa är med och firar, har inte träffat honom på länge , två - tre månader kanske ?


Nähä, dags att ladda kaffe bryggaren och ta fram frukost till mig och inneboende . äggen är nog klara nu .


Bye Bye


Dörrar på glänt ?






Vad pågår runt omkring mig?
Nu faller allt isär
Kan nån förklara vad som hänt?
Den ömhet som jag kände, finns inte längre där
För alla broar som vi bränt
Min barndomssorg har återvänt

Står det några dörrar på glänt
Och när han vill försvara de misstag som han gjort, så tror jag inte på hans skäl
Det är så svårt att mötas och livet går så fort
Jag kvävs av våra bittra gräl
Ska jag våga ta farväl

Alla bara spelar sitt spel
Den som följer regler gör fel
Lämna inga dörrar på glänt
Var och en gör sin lyckas smed
Den som är för dum trampas ner
Lämna inga dörrar på glänt

En obekrivlig längtan har vaknat i min kropp
En dröm som jag vill hålla kvar
Jag söker efter kärlek men utan tro och hopp
Den enda rikedom jag har
är tusen frågor utan svar

Se dig inte om när du går
Ta den lilla njutning du får
Lämna inga dörrar på glänt
Vill du ha en chans ta den fort
Ångra aldrig något du gjort
Lämna inga dörrar på glänt

Börja inte tro nån nåt gott
Tvivla jämt på löften du fått
Lämna inga dörrar på glänt
Alla bara spelar sitt spel den som följer regler gör fel
Lämna inga dörrar på glänt
Och tala aldrig om vem du är
Bättre ta emot än att ge
(Lämna inga dörrar på glänt)
Slösa aldrig bort en minut
Fatta alltid snabba beslut
(Lämna inga dörrar på glänt)
Hämta aldrig hjälp av din vän
Han kan alltid lura dig sen
Lämna inga dörrar på glänt
Se dig inte om när du går
Ta den lilla njutning du får
Lämna inga dörrar på glänt



Min vän som flyttat in under en tid lyssnade på den här låten och lade ut texten på sin blogg, vi lyssnade mycket på den här låten för ett par år sen . Så ja tänkte förmedla budskapet vidare. Tycker texten är helt underbar och kan kännas så rätt i många lägen . I  Min livssituation  hör inte till texten, men de kunde mycket väl ha gjort de, och denna låt har jag spelat i omgångar för mig själv. Och nu lyssnar inneboende på den , och jag tycker uppriktigt sagt så synd om henne, de hon går igenom nu är svårt. Man står och trampar , vill ha svar tecken , en liten gest som är avgörande, men vad gör man när man inte ens får de ?  Jag vet inte hur jag ska kunna hjälpa henne på ett bra sätt, antar att bara finnas där gör mycket. Hon rådfråga sågverket igår om vad hon skulle göra" följ ditt hjärta" svarade han , tror både jag och fia stannade upp någon sekund För de hade vi ju inte kommit på ...? Och vi är ändå tjejer som ska vara känsliga och tycka och tänka. Men följa hjärtat grejen hade vi inte tänkt på. Jag nämnde de senaste när vi pratade att man kan ta fel på magkänsla och hjärta, eftersom de sitter så nära ? Kan oxå va en grej att skylla på .


Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 20

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Sofia

3. Hur lång är du? 175

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Johan Falk

5. Vem ringde du senast? Pirre

6. Vem ringde dig senast? Sanna Brangenfeldt

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "jag ska käka nu ringer dig om en stund hjärtat"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringer helst går fortare

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? skilda sedan 12 år

10. När såg du senast din mamma? Idag runt ett tiden inne på ica

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du i dag? 06:20 karl kom hem ifrån nattjobbet, va bara att kliva upp för att gå till jobbet .

13. Vilken är din favoritjulsång?! "tänd ett ljus och låt det brinna"

14. Vilken är din favoritplats? Goda vänner lag

15. Vilken plats föredrar du minst? För tillfället mitt arbete

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Absolut ingen aning, kan vara precis var fan som helst . Troligtvis har jag nog familj och hela de kittet, eller så har jag motsattsen .

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Ingenting

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När karl försökte låta medlidande när jag förklarade situationen på mitt jobb

19. Hur stor är din säng? 120

20. Har du stationär eller bärbar dator? Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Naken

22. Hur många kuddar har du i sängen? har typ fyra stycken , sover dock inte med någon

23. Hur många landskap har du bott i? 2

24. Vilka städer har du bott i? städer? Små orter, Pålsboda Hallsberg Hällestad , ljusfallshammar och Finspång

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? strumps :)

26. Är du social? Ja, det är jag, väldigt mycket men när jag mår dåligt drar jag mig tillbaka.

27. Vilken är din favoritglass? Choklad med daimkross i

28. Vilken är din favoritefterrätt? blåbärspaj

29. Tycker du om kinamat?  Love love love

30. Tycker du om kaffe? Älskar kaffe . Med mjölk och socker

31. Vad dricker du till frukost? Te eller kaffe

32. Sover du på någon särskild sida? Ja ytterst eller närmast möjliga en utgång , och de brukar vara vid dörren

33. Kan du spela poker? Nej

34. Tycker du om att mysa/kela? Klart , om jag har ro att sitta på arslet så.

35. Är du en beroendemänniska? Ja. Är beroende av flera saker .

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej , kände men de är faktisk döda allihopa

37. Vill du ha barn? Ja de tror jag i alla fall.

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska teckenspråk

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja men bara som sällskap så att säga  .

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet är skönt, men utan salt tack, så de blir bassäng

41. Vad spenderar du helst pengar på? Nöjen

42. Äger du dyrbara smycken?  jo för mig är de dyrbara

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Har inget favorit program , vem vet mest och postkoden bara för att jag försöker spöa karl i kunskap :)

44. Kan du rulla med tungan? Nej men jag ska genast försöka lära mig .......

45. Vem är den roligaste människan du känner? Har många roliga vänner, tycker att mina närmsta vänner är himla roliga

46. Sover du med gosedjur? Japp , gamle ruffe han hänger med .

47. Vad har du för ringsignal? ingen aning

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Nej , de är om mamma har sparat nått

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? en daim påse :)

50. Flirtar du mycket? Eftersom man har sitt på de torra så blir de inget, men som sigel gjorde jjag de, är uppenbarligen därför jag är i ett förhållande nu, man kom liksom någon vart med de :)

51. Kan du byta olja på bilen? Japp

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?  Nej konstigt nog .

53. Vilken var den senaste boken du läste? Anna Jansson – Svart Fjäril

54. Läser du någon dagstidning?  Japp folkbladet aftobladet nt, och na .

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen?  Absolut , kommer de en bra bit så svänger jag på mina lurviga :D

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rockklassiker

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Daim papper :)

59. När var du i kyrkan senast? När min lilla syster slutade skolan för terminen 10 juni 5 månader sedan .

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?robban

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Usch, typ ett par timmar


Home .


Borta bra men hemma bäst ? NOT ! Hade de inte vart för fias sällskap så hade jag förmodligen blivit galen

Hemma på stations vägen tre trappor upp. Min nu mera inneboende åkte i väg för att bubbla lite, fia bor här ett tag tills saker och ting har ordnat upp sig, inte mig imot, trevligt med sällskap :) Ska städa lite plocka lite, sätta på lundell och bruce som om de tre senaste veckorna aldrig har existerat, känns konstigt att vara här igen , själv . Kan inte säga annat än att jag saknar mitt sågverk.  Men pgr av hans nattvecka som började igår så sover jag hemma med inneboende på stationsvägen för att inte störa honom . Så denna vecka kommer jag få aktivera mig till max för att inte känna den jobbiga saknaden .

Ringde vallonbygden idag för karln räkning. han äger en tvåa på djurgårdsvägen och i den tvåan existerar ett iskallt sovrum som vi kallar iglo. De skulle komma och fixa och trixa med värmen i  morgon , post it på de. Får inte glömma att informera sågverket om de , så han inte har hantverkare i sovrumet när han slår upp ögonen .

Ska försöka ta mig i kragen och gå till gammelmormor har inte vart där på länge, har inte riktigt rent samvete . Men när jag berättar varför kommer hon säkert förstå .


Riktigt skönt att va ledig nu, ska sova hela dagen i morgon känns de som, helt slut efter helgen och arbetskamraternas riktigt sega takt i vissa fall, eller lathet. Ibland känns de som om de är lata med flit så att man ska få ta jobb åt dem, tycker de är trevligt att umgås med mina gamlingar, dock är de roligare att umgås och hjälpa dem när man har tid, vilket vi inte har, kan inte påstå att man har sittsår efter helgen .


överallt




Dom är blå dom är gula, svarta små stora breda och precis överallt . Dessutom har de alla resurser en barnvagn kan kräva. Dock så verkar alla dess "syrmän" ha en svår frovmotorik, har ilsknat till under dagen då jag har fått väja för var och varannan vagnjävel som är i vägen . Varför har folk inte vett och flytta ett steg åt sidan så övriga kommer fram. Jag bara undrar ?

Byråbygge

Hej

Somnade igår mellan vädret och sporten . Vaknade någon gång runt elva tiden och gick in i sängen. Vaknade av att det numer tysa lilla sågverket gick in på muggen , och sedan kom tillbaka och låg ovanligt stilla, när jag senare tittar till honom ligger han spikrak, för att inte väcka mig . Jag som vart vaken till och från en timma undra va fan han hölls med, efter att vi fattat att vi inte skulle somna om en fredag morgon klockan åtta på morgonen så gick vi upp. Jag bänkade mig framför nyhetsmorgon och  blev serverad frukost . Sedan efter att vi ätit beslutade sig karl för att bygga i hop byrån han  investerade igår, då va klockan ca 09.00 och nu är klockan 15.00 och nu är de lådor skruvar muttrar och diverse ting all over the place. Vi tog en pause kring lunch och gick ner på byn och kkade thai med sofie, de va trevligt . Och nu sitter vi här igen bland lådorna. Runt sju ska vi vara på Byns enda pub och ta ett par öl och köra en bowling med goda vänner. Fredags myset blev inställt denna helg oxå, men en öl eller två i goda vänners lag kan varken göra till eller från.


Sågverk / IKEA

Hej

Idag gick jag faktiskt tro de elle ej upp efter att jag stallt om klockan en gång, helt otroligt kräver beröm. Råkade väcka de lilla sågverket som va ovanligt tyst under nattens gång . Han gick upp efter att han kanske förstått att han inte skulle somna om , vi satt som ett gammalt par och tittade på nyhetsmorgon innan ag for i vg på den lånade cykeln i snöovädret. För mig behöver det inte snö för att jag tycker att de ska vara ett ovder, bara de att de ligger snö på vägen gör mig galen . Kom två minuter innan jag börja, där får jag höra av "finnen" att de trodde jag tagit sovmorgon bara för jag jämt brukar vara först. Svaret blev då att jag någon gång då och då tar mig tid för att äta frukost i "hemmet" sedan rann larmen in , fick sitta på arslet tio minuter, slutade dock elva, så jag satte mig på cykeln hem till sågverket , han hölls med tvätten jag la mig i soffan och va lat och lyssnade på lundell. Åkte sen och hmtade pizza , i morgon har jag lovat mittöde åt den råa fisken som vi ska äta. snart ska vi fara till den stora grannstaden och spendera pengar på IKEA  . Trevligt trevligt :) Måste ven medela bloggen om att jag fått en egen hylla i garderoben och badrumskåpet . "SÅ SLIPPER DU HA KLDERNA I VÄSKA OC SMYCKENA PÅ HANDFATET" sedan fick jag ett brett leende , kan faktiskt inte låta bli att le när jag tänker på de :) Vi ska hem till mamma och fika, efter IKEA prata lite skit ...


Nu ligger karl och gubbvilar brevid mig , kors i taket så snarkar han inte, kanske ska pasa på jag med medens han är tyst . ska snart köra ner honom i tvättstugan så vi kommer hem någon gång efter mamma och IKEA .


I helgen blir de jobb. Usch usch ! Som tur är jobbar jag med med de jag arbetar bäst med, kommer överens med alla på jobbet, men just dessa två tycker jag är på den nivån jag är, kanske inte just för tillfället, jag är nu för tiden , fjollig lgld och pladdrar om allt och ingenting .

allmän skrivning

Hemma på stations vägen , inväntar kvällens arbete . Usch riktigt omotiverad idag. I morgon är det 08-12 pass så de är skönt, ska leka med Sofie i morgon en sväng, ha lite kvalitetstid med henne det var ett tag sedan vi hade det . vaknade runt åtta tiden idag, hann vakna innan klockan ringde, gick upp tog en dusch och insåg att balsamet var slut, innan hela håret hann förstöras så for jag ut ur duschen , blir post it på den att köpa balsam . "post it" skämtet dras för övrigt varje dag, efter som både jag och min nya har närminne på skala 0 så säger vi att vi får sätta upp "post it" lappar för varje sak vi ska komma ihåg. Och det behövs jag har glömt enormt mycket på senaste tiden, eller så är de väl så att ja inte har så mycket mer i tankarna än mys kärlek och prat, ja och så givetvis mat :) Och jag får mycket av allt hela tiden :) Igår handlade jag tacos, jag skulle ha tillagat kött och potatisgratäng, men jag glömde sätta upp "post it " på att ta upp köttet ur frysen, så jag inhandlade tacos, de bästa var att de blev över till frukosten med :) Riktigt gott . Var på kurs idag hur vi bokar in oss på jobb, herre gud, en hel vetenskap i de . Gå in på en speciell sida, logga in , skriva i när vi är lediga vilka tider som passar, sedan få en bokning som vi ska tacka ja till, via mejl eller sms. Vad är de för fel på att ringa nu för tiden och få svara ja eller nej, nu måste man verkligen ha dator och telefon vid sidan 24-7 .

Nåja jobba i helgen , kan väl säga att de känns väldigt jobbigt och tugnt , tyckte nyss att jag jobba helg . Magen gör ont , hoppas de ordnar sig . Va på ungdomshälsan och boka tid, nya p-piller , tål verkligen inte dessa vidriga piller . Kanske p ring, p-stav p - spruta ....bla bla bla. Är ett satans bestyr, Sanna har plåster hon verkar gilla de . kanske ska pröva på . Apropå de, ska jag förska sluta röka , av rena ekonomiska själ, kanske ska pröva med plåster . Blir ett projekt de med.



Nästa helg blir det att åla till hembyn , faster och farfar fyller år , faster 45 och farfar 69 I THINK ! Måste hälsa på dem en sväng . 12 december ska jag och jennifer på lasse stefans :) Ska höra med flickorna om de vill med, hoppas de :) Hela ligan :)


nähä nu är jag klar med skrivning .


Helgens Bravadbilder


bilder




Jag och fia på haloween . Fia var pirat och jag Kinky . Riktigt trevligt

AIK





Igår tog AIK hem guldet, och vilken fest vi hade för dem uppe på OLé . Med ramsor sånger öl och skålar . Va otroligt skönt . Vi var ett stort gäng som satt och hejade på. Mamma och lilla syster kom upp för att se andra halv lek. P skämdes över att svärmor kom då han satt och skrek för kung och fosterland , inte en av de sidor han ville visa först, men de gjorde ingenting, tror mamma har rätt stor förståelse för hur man skriker när det äe kamp om sm-guldet .  men tror han glömde av de , mycket trevligt . Sedan nr Guldet va vårt va de bara glada miner, kom hem runt halv tio, mamma körde oss han lagade lite mat, lika gott och hett som alltid , sen slocknade vi mbåda med ett leende på läpparna:)


drömmar av guld :)

RSS 2.0