Time is on My side

Dammsög
Diska
Damma
Skura golv
Tvätta
Hängde tvätt
Tvätta igen
Ut med hund
Hem till mamma
Ut med hund
Hem
Ut med hund
Stan
Handla
Hem ut med hund
Stan
Hem

Nu ska jag sova !


Liljekonvalj

Finns inget mer väldoftande än liljekonvaljer , skulle kunna ha en vas i varenda rum .


Hej måndag

Hat till alla måndagar !
Helgen har varit bra , tjejfest hos Malin - man i huset + en hund till . Men allt Gick att lösa . P har varit i Stockholm och jag hämtade hem honom i går kväll . Idag ska jag ännu en gång in till stan för att hämta Sofia som flyttar hem , äntligen ! På onsdag ska jag klippa håret , fredag är det marknad utanför huset och lördag bröllop . Och vad ska man ha på sig ? Min fulsko förstör allting ! Spelar inte någon roll om man kommer i världens snyggaste klänning alla kommer ju bara se den där jävla skon ! 5.de blir jag av med den i alla fall ! Riktigt skönt , eller gipset i alla fall så jag hoppas på att skon åker med ! Ska bli skönt att kunna röra sig som folk hoppas jag . Gå ut med hunden , börja
Träna , duscha utan att ha en plast påse på foten. Att kunna få
Stå och duscha ! Härligt .


Blommor och blader

Va inne och handlade blommor idag , så nu är ute platsen förgylld av blomster . Nu är det bara värmen och solen som ska komma fram , vaknade i morse av åskknallar och spöregn , helt perfekt dag för egentid i stan .


Bild

Var och hälsa på farmor och farfar idag , härligt och trevligt som vanligt .


Att vara beroende av andra

Usch ! Att va beroende av andra är det värsta jag vart med om, be om hjälp till hur mycket som helst, ut med hunden , handla , ta soporna sjukhusbesök, Apoteket mm mm . Tack de som hjälp mig ! Helt underbara människor som ställt upp dag som natt , Sen finns det vissa som verkligen visar var de står när det gäller att hjälpa till . Men det är rätt skönt att veta att man slipper stå i tacksamhetskuld till dem .

Idag ska jag försöka ta mig till sjukhuset med egen maskin , vet inte hur det ska gå men det måste
Gå, är jätte nervös för att ramla eller att slarva bort mig . Konstigt nog så gör foten ondare nu än på länge ? Får se vad doktorn säger . Har tid 14 för röntgen sedan 1,5 timma senare har jag läkartiden . Kul ! Ska bli skönt att få bort den här klumpen till fot .


Bruce , älskade Bruce

Har aldrig haft så ont som i lördags hela kroppen skrek " sätt dig ner " men jag stod dryga fyra timmar , och det var det värt, andra konserten men Springsteen å jag är lyckligast ! Bruce Springsteen är så sjuk speciell för mig så att se honom live krävs mycket reflektion och eftertanke .

På söndagen åkte vi till Kungsträdgården för att se de omtalade körsbärsträden , som sjöng på sista versen , men vi fikade och prata massa strunt , mest om konserten , jag passa på att andas lite stockholmsluft och njöt ordentligt . Längtar till nästa gång !

https://cdn2.cdnme.se/594738/6-3/pic_5192a24eddf2b33d1ed434f1.jpg">https://cdn1.cdnme.se/594738/6-3/pic_5192a24eddf2b33d1ed434f1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/594738/6-3/pic_5192a24eddf2b33d1ed434f1.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/594738/6-3/pic_5192a24eddf2b33d1ed434f1.jpg" class="image">


MeAndI


Fotografering

Jag och Malin blev erbjudna att bli fotograferade med ihop med en gammal jänk, allt ät tänkt att det ska se ut att vara i 50-tals stil, och sen får vi se vad som händer med fotografierna . Roligt i alla fall !


Är det så märkligt ?

Ligger i sängen och läser tidningen , den ena undersökningen efter den andra . Yngre människor känner allt större press på livet , och på nyheterna berättar de att svenskarna skuldsätter sig mer och mer , Nähe ?

Alla jämför sig med alla , eller en hel del
, det finns fortfarande personer men självrespekt . Först och främst Facebook där de flesta använder sig av " hej se mig, hör mig BEKRÄFTA MIG " Det handlar om träning matlagning , lekmamma, konditor städerska osv alla ska vara bäst på allt " har städat hela huset , dammsugit skurat , tvättat fönster sorterat kläder tvättat , lämnat barnen på dagis , lagat mat, gjort matlådor för hela veckan storhandlat och slängt ihop lite bullar som
Doftar gott i ugnen " så kan en status på facebook se ut , jag blir stressad bara jag ser vissa
Uppdateringar . Den ena ser den Andres uppdatering och de är uppkryddade till månen. Bilder läggs ut på bloggar twitter facebook instagram på saker man kom hem med efter shoppingrundan som är betalat med pengar som egentligen skulle gått till nudlarna man måste äta på grund av dyra vanor . Allt ska va nytt och fräscht och det senaste , du ska ha träningskort på det bästa gymmet och vara skitsnygg innan du går dit, bära slimmade träningsläger värde minst 2500 . Du ska inte ha ett jobb som du har tänkt att ha under ett par år utan vara hungrig på nytt , vidareutbilda dig och aldrig bli klar och ha studieskulder tills du är 50 om du inte har en tät farsa . Ha råd att resa , helst ha upplevt alla världsdelar innan en ålder av 30 för sen kommer ju barnen och då är livet slut , " man måste passa på att leva"

Pyttsan !

Undra varför allt fler yngre känner press ? Min slutsats är ju att Man måste prestera allt mer idag, lite som när man va liten " annars får du inte vara med " i leken . I den här fallet det sociala spelet ...



Livet som sjukskriven

Har inte
Skrivit på några dagar , händer inte så mycket i mitt liv , att va sjuk är ingen höjdare direkt , lönen såg inte allt för rolig ut , och jag har ingen aning om f- kassan hur de funkar. Förlitar mig på att allt ska gå smidigt . Man behöver vara raketforskare för att vara sjukskriven , sjukintyg hit och läkare f-kassa . Bröl !

Fint väder tack och lov, suttit ute och njutit. Hoppas på varma dagar. Håller på att bli tokig när alla dagar ser lika dana ut , inget spännande liv alls . Vaknar , käkar frukost går
Ut i solen och steker lite , väntar på att tiden ska gå .


Periodare

Jag är periodare på sömn . Inatt sov jag inte alls , somna när pirre kom hem vid halv sju från jobbet så den här dagen har jag varit i ett vakum . Är helt slut , Sov en stund på eftermiddagen , ikväll blir de tidigt i säng . Vet inte var de är , men jag är knappt ute och så ser dagarna lika dans ut .

Inväntar skjuts för att helg handla. Tror att det är fredag i morgon , eller ? Inget är rätt i huvudet på mig som sagt . Vet i
Alla fall att det är dags att handla .


Första maj tåg

Följer traditionen med jänkare i följe .


RSS 2.0