Mitt år

Hej .

Min jul har varit händelserik . På julafton så jobbade jag i grannkomun, efter jobbet åkte jag hem till min gammelmormor och åt julmiddag, mycket trevligt . Sedan tog jag en taxi upp till byns olerys där goda vänner väntade , vi tog ett par öl andra lite för många, dock inte jag eftersom att jag skulle jobba dagen därpå, tog en taxi dock inte hem till mig, vilket inte förvånade mig särskilt mycket. Dagen därpå fick jag låna min nattkompis bil till jobbet med lite huvudvärk men det gick . Sedan var det bara att öppna upp eftersom att juldagens kväll närmade sig, åkte till ett par goda vänner och drack mig lagom för att sedan bli enormt berusad på byns krog, vilket resulterades med köpstop i baren. Hamnade även den dagen på sänghalvan jag sov på dagen innan, och även de kommande tre dagar framöver. Har haft en trevlig julvecka med bowling ishockey och mängder av öl och god mat . Och nu är det slutet på detta år och snart början av ett nytt år.

En liten utvärdering av året 2007 kommer här.

Janurai februari och mars samt april var inga speciella månader i mitt liv hände inte så mycket.

April :
Jag fick tillbaka förtroende för min såkallade "pojkvän" han hade dock en jobbig tid med sitt privata och min tid gick åt till oro och väntan. pålsboda marken var i April, trevligt då jag förstod att min tid med att hänga full vid kiosken var över. Projekt arbetet i skolan tog mycket tid och våren närmade sig.
Maj:
Nära till studenten, pluggade upp många ämnen i skolan i hopp om att klara kurserna.
Juni:
 jag klarade körkortet och var i stort sätt lycklig , jag tog studenten vilket jag vill minnas som den lyckligaste dagen i mitt liv, minns dagen som om de vore igår, då jag blev upphämtad av mina klasskamrater utanför mitt hem, och jag blåser i huligantutan så hela p-boda vaknar till liv. Blir rätt full under champangfrukosten, mycket skratt och minnen, utspringet var underbart då alla mina nära och kära tog i mot mig. Fick åka i min efterlängtade raggarbil som jag drömt om under alla år att jag skulle göra under studenten, det var helt underbart, en liten dröm gick i uppfyllelse. Tog då mitt pick och pack och åkte ner för att jobba och bo i grannkomunen, trivdes mycket bra med livet i mitt lilla hus i utkanten av den stora byn, gick upp åkte till jobbet , arbetade åkte hem, fick mina små besök under kvällarna och lediga stunder. Fick en bra sommar.
Juli : Under hela juli månad arbetade jag en hel del . Fyllde då 19 år, fick en tårta med nonstop och riven choklad på så som jag hade önskat . Minns juli månad som en månad med mycket rött vin och hemmakvällar.
Augusti :
Slutade arbeta och flyttade upp igen till P-boda efter smärtsamma omständigheter. Det var då jag förlorade de mest betydelsefulla och mitt singelliv började, fast i en deprission ångest och panik . Alla vet hur de känns att förlora någonting man älskar , och få vet hur man kan lindra smärtan . Skogröjet i rejmyre ägde rum, och takida spelade vilket var en härlig känsla av att få se dem på scenen.
September :
Packade min hockeytrunk och åkte ner regelbundet till mina älskade vänner i grannbyn, drack en hel del för lindra min smärta, träffade många nya mäniskor som jag har mycket att tacka för nere i turkiet : ) en mycket trevlig resa med sol och bad och massor av sex on the beach.
Oktober:
hände inte så mycket , fick jobb i byns kiosk och på förskolan , trevligt och lärorikt.
November:
Började umgås mycket och intensivt med min vän Annie igen, vi åkte ner till grannbyn då jag presenterade henne för mina vänner, och hon trivdes bra, och vi var där en hel del . Trevligt
December :
En mycket jobbig månad, då jag förlorade en nära vän Roy, mycket sorg infann sig i mig och tankar. Begravningen var mycket fin och den kommer jag minnas otroligt mycket, 19 december ägde den rum och de kommer jag alltid att minnas när jag var tvungen att ta farväl av en vän .

Det var mitt år de , och snart kommer ett nytt år . Och jag hoppas att det kommer bli en aning bättre en detta. Jag ska absolut inte kära ner mig i några karlar, för de resulterar sig alltid i total skit, ska bara lägga all min kärlek på mig själv och mina flickor : ) hehe. Så länge ingen karl lägger vantarna på mig, men för de krävs de mod. Nu ska jag göra mig iordning och åka till Roys grav .

Hej då .

lista



ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: Japp
2. Är du lycklig?: Jag är de jag är , men jag klagar inte :)
3. Är du uttråkad?: ja för tillfället
4. Är du ledsen?: ne snarare mer förbannad i sånna fall
5. Är du italienare?: Skulle inte tro så
6. Är du cooling?: absolut
7. Är du från irland?: ne
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nix

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ingen aning, kanske de
2. Har du någon gång blivit sårad?: Ja
4. Har du gillat en kille/tjej utan att berätta det för henne?: Japp
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Japp
6. Har du haft en hemlig beundrare?:Ne jag vet vem han är .
7. Är du kär?: vet inte
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Beror på

TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar?: hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? vanliga polare och några närstående vänner
5. Tv eller internet?: Tv
6. Coca-Cola eller Pepsi?: Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Utekväll med flickorna tror jag ,
8. Pengar eller lycka?: pengar ä lycka skulle behöva bägge
9. Dag eller natt?: natt
10. Msn eller mobil?: mobil


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: japp, men ja har lyckats ett par gånger med :)
2. Brutit ett ben?: japp ben i armen:)
3. Gjort nåt du ångrar?: ja massor av gånger
4. Hoppat Bungee Jump?: ne men de skulle vara grymt kul
5. Ljugit för någon du tycker om?: japp
6. Ätit en hel tårta?: hehe ne
7. Gjort bort dig offentligt?: japp
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? ja det har jag velat , men nu får fan han ta en kölapp
9. Gråtit när ett husdjur dog? ja
10. Velat försvinna?: ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?: Snoffiz
2. Telefonsamtalet du fick?: Sanna
3. Personen du var med? Holm ... vi drack kaffe
4. Roligaste grejen som hänt? Senast ? hm har inte hänt så mycket roligt på sistone
5. Personen du smsade: Annie
7. Du skrev till på myspace . nopp
8. Du kommenterade? söt
9. Du tillbringade natten med?: Bananmannen
10. Du kramade?: holm

Me annie and bruce.

Hej .
Var inte hemma särskilt länge igår, Annie ringde och bad mig komma över till Larsson som bor några gator bort. Vi skulle tittada på en film och ta det lugnt. Vilket vi gjorde med över några öl . Tillslut var det inte bara vi tre i soffan, utan det var fullsatt men allt efter att timmarna gick så försvann en efter en , tillslut var det bara jag annie och bruce springsteen i soffan, jag och annie satt och sjöng oss in på småtimmarna och sedan slocknade vi, låg skavfötters i den långa delen av hörnsoffaan, min rygg har mått bättre. Men jag hade en trevlig kväll . idag ska jag beställa nytt nr så jag kan prata med alla mina flickor på ett normalt sätt igen, kommer då dock efter jul eller nyår, så tills dess går det inte att nå mig . Suckar djupt ! Nåja har mig själv att skylla och min kåthet då, så klart det är ofta de som gör att jag hamnar i trubbel, sätter min i hålet ikväll tror jag . Ska ner till flickorna, vi ska in och göra staden osäker i morgon , handla julklappar. Trevligt trevligt, jag ser mest ifram i mot förmiddagens fika : ) alltid lika trevligt med flickornas sällskap, brukar dock inte visa min uppskattning så ofta, men de vet att jag tycker om dom rätt mycket, hehe : ) vi är inte så känslomässiga av oss , vi visar det genom att ligga sked på kvällarna och låna ut tändare och pengar till varandra . Hehe :)

Nåja väntar på min trofasste vän Holm, han skulle gå till affäern och köpa mjölk till mig så jag får mitt morgon kaffe :) sedan kan dagen börja , farmor skulle komma förbi och lämna julklappar till mig , i like :) har redan öppnat två, kunde inte hålla mig, öppnar alltid före jul . Det är mer tradition än kalle anka för mig . Jaja bäst att städa efter som farmor är på ingång, annars får en hjärtattack lagom till jul.

Puss Hej


Min helg utan bananer




Hej

Fredag :
Begravningen för Roy, Det var väldigt vldigt fint, jag mötte upp pojkarna vid pizzan, sedan åkte vi och köpte rosor, sedan vidare med limmon till kyrkan , var fullsatt i kyrkan , alla var va i tårar och sorg, jag bröt ihop när låten "the flame still burn" spelades när vi skulle gå fram till kistan, var hemskt jobbigt . Under begravningen spealdes de låtar som Roy tyckte om, bland annat så stod alla upp och sjöng nationalsången, roys pluton var där allihopa de stod runt kistan och sjöng den. Väldigt fint. Efter begravningen var det fika, alla följde med dit, där tittade vi på bildspel och en film, då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna mycket jobbig dag. Senare under kvällen så sa jag hejdå och pojkarna och de åkte åt sitt håll och jag åt mitt, Finspång . Skulle vara nykter på kvällen, lyckades dock mindre bra med det, det blev en bra kväll med massor utav känslor .

Lördag :
Åkte tillbaka till pålsboda, Annie kom hit och vi gjorde oss i ordning inför en krog runda, vilket inte slutade alls som planerat, när vi skulle dra till krogen åkte annie i en annan bil med mitt legitimation, så jag fick ringa ut henne ifrån krogen, och efter mycketom och men så fick jag mitt legg, kom  dock inte in på krogen, och då inte för min onykterhet utan för min ålder. Sedan gick vi in på en annan krog, där jag frågade om de hade bananer i baren , haha . En lång histora, under begravningen på fredagen  så sa en kille som jag satt brevid under begravningsfikat som var kvällens chafför att äter man en banan så orkar man med sex i tio minuter, och han skulle ju som sagt köra oss hem ifrån krogen, och jag tänkte att han kanske villle ha en banan. Dock fanns det inga bananer , men det funkade utan oxå ...

Söndagen :
Gick upp klockan två, inte likt mig att ligga så länge, men jag kände att jag var värd detta så jag låg ...När jag sedan skulle ringa till några av mina flickor för att berätta lördagens händelser, hittade jag inte mobilen, och har fortfarande inte funnit den, den är ingenstans ! Jag vet att jag hade den senast 03:35 i natt/morse hemma hos personen som inte behöver bananer . Och vi letade halva morgonen men hitta ingen mobil, jag känner mig helt bortom den sociala världen, får beställa ett nytt kort och köpa en ny mobil, och be sanna 10.000 ggr om ursäkt eftersom att telefonen såklart är hennes , suck ! Men den bör komma fram den ligger ju någonstans hemma hos bananmannen, det är jag 98% säker på, saker försvinner inte , de byter bara plats .

Ja, det var min helg de, i morgon ska jag försöka laga bilen som jag faktiskt fått av pappa nu : ) underbart, mindre underbart att den inte går att köra med. Men men de ska jag ändra på så fort jag kan. . Nu ska jag göra någonting annat roligt, hänga tvätt suck !


BYEBYE

ryggont gör mig förbannad

Hej

Har så fruktansvärt ont i min rygg . Har inte gjort någonting speciellt , kanske det som är delet men "ontet" kom bara sådär helt plötsligt kan varken sitta ligga eller stå. Om jag går runt så känns det lite bättre men det är svårt att gå runt i en trea hela tiden, kanske ska gå ut och gå min vanliga kvälls runda , är för kallt går väl bara och spänner sig då och så får man mer ont, jävla rygg rent ut sagt ! Att den aldrig kan få vara bra, är det inte ryggen är det fötterna och är det inte fötterna är det benen, och annars är det fan i mig allt ihop . Hjärnan är inte i speciellt bra form heller för den delen, mycket som snurrar runt i huvet . Begravningen jobb ekonomi bil osv... Allting är ostabilt inte bara för mig utan för alla som precis har slutat skolan , allting är så osäkert för oss, ingen erfarenhet ingen ålder inget jobb inget boende ingen livskvalite osv.. Ska vi bo hemma hos mamma och pappa tills vi fyller 25 ? Sedan kanske vi kan få hyra en etta med kokvrå i andrahand och dusch på gården . Vi lever ju som om det vore på 40 talet detta, ne tame fan vi hade nog ett bättre Sverige då . Var inne på arbetsförmedlingens hemsida idag, tittade på en tjänst som personlig assistent, " Du ska ha goda erfarenheter och kunskaper , du skall vara kvinna mellan 40-50 år önskad ålder " Okej ? Men vi unga då vi mellan 20-25 är det meningen att vi ska ta studielån och plugga och sedan kanske få ett jobb inom det arbete vi läst till ? Jag vet att många tycker att vi får göra som alla andra har gjort , och det är ju så de har gjort läst läst läst och läst och tagit på lån på lån på lån . Och arbetat som samma sak i alla år för att de inte får några andra jobb.

Jag är utbilldad barnskötare, vilket betyder att jag kan ta hand  om barn jag kan ta hand om pedagogiken, jag ser när ett barn utvecklas , jag är som en utbilldad förällder utav varken barn eller jobb, för nu ska man vara Förskolelärare, varför ? Räcker det inte med barnskötare längre ? Barn är alltid barn . Det kommer alltid vara desamma , men sedan kommer det tillkomma nya teorier om barn och nya forskningar och  undersökningar om barn som man måste ta del av för att förstå dem. Herre gud, inte undligt att barn blir stressade hela tiden i låg ålder när de blir uttitade och observerade av vuxna hela tiden på grund av att det ingår i någon kurs som det ingår i . Vad är man lämpad till i dagens samhälle ? Vad duger en 20 årig ung tjej till egentligen , arbetsgivarna vill att man ska vara unga men sedan ska man ha en lång erfarenhet, men för att få det måste man skaffa sig det , på något sätt, och det är de som är omöjligt i dagens samhälle.

Jaja, Ne men det blir att bo hemma tills man är 25 käka falukorv och macaroner med farsan och lyssna på aktuellt på p1 . Yea

Ps jag vill tillägga att jag blir lite irreterad när jag har ont i min rygg :( Byebye and Gnatt

quiz

Hej



Frågor  om mig på den här länken , så gå in och se hur mycket du vet om mig :)
http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0812151607288531&a=1&

jakt

Hej

Igår hade jag verkligen roligt, jag och annie ägde dansgolvet inne på klaras, hela pålsboda ligan dansade skjortan av stadsborna. Annie och jag hade en lite jakt igår, milt sagt. Det fanns en kille vi båda var intresserade av, mycket intresserade av, vi båda dansade med honom oavbrutet, én och en. Efter ca fem danser och två cider så var jag helt slut i kroppen annie satt och tog de lugnt vid ett bord, då passade jag på att ta det lugnt jag med eftersom att hon då inte kunde ta mitt ragg ifrån mig. Men så fort jag satt mig så var hon upp på dansgolvet med honom, så det var bara för mig att gå upp igen och stöta bort henne. Det slutade med att vi dansade med varanndra istället. Otroligt kul hade vi. Sedan träffade jag en gammal klasskompis , han sa att jag hade genomgått en totalförändring, han sa att jag kunde ta det som en komplimang. Vilket jag gjorde. Sedn när vi skulle hem så får jag syn på någonting som liknar mitt ex , my first love, vi log åt varandra och inget mer för tillfället, sedan tog jag modet och en klunk öl och gick fram till honom, han kramade om mig och var glad att se mig efter så många år. Vi han dessvärre inte prata så mycket eftersom jag samtidigt försökte få annie att hålla sig lugn och få tag på en taxi. Efter mycket om och men fick vi tag på en taxi som körde oss hem. Halvfyra var jag hemma , stekte ett ägg och la mig och tittade på tv. Sedan ringer telefonen, det är holm som är på flyckt ifrån sitt ex, han kommer hem och lägger sig och somnar som en stock, lika så jag.

Vaknade vid halv nio , annie kommer instormandes berättade om sin natt med min gamla klasskamrat, och jag berättade om min natt i soffan. Vi talade om gårdagen och skrattade åt det, sedan kom dajje, då blev det bed and brekfast här, jag bjöd på kaffe och mackor, sedan fixade vi så att pizzan blev hemkörd, allt handlar om rätt kontackter i detta lilla samhälle. Myckt rolig dag. Och nu sitter jag och väntar på mitt andra ex, han ska hämta mig för att köra ner mig till flickorna, det är kånstigt att ex blir snällare efter åren, varför var de inte så när man hade dem i sin ägo ? Skumt. Nåja denna dag kommer antagligen bli trevlig då jag får träffa min flickor : ) ser fram i mot det.


byebye


Blickar som kan döda. the new girlfriends

Hej

Idag är jag hemma i byn för sörsta gången en fredagkväll på mycket mycket länge, kan faktiskt inte minnas sista gången som jag befann mig i hemmatrackten. Ska iväg och träffa några gammla vänner som jag inte träffat sen många år tillbaka. Även några gamla ragg kommer infinna sig, antagligen spännda blickar ifrån de gamla raggen, och deras nuvarande flickvänner. Alltid de som är värst , blickarna man får, om endå blickar kan döda, är det inte så man säger. Men jag ska väl inte säga något, jag är antagligen lika dan, men jag är endå väldigt bra på att hålla huvudet högt och hålla masken, kan fortfarande minnas då jag satt och åt middag tillsammans med mitt dåvarande ragg och hans dåvarande flickvän, då var det inte spända blickar mellan henne och mig, utan mellan han och mig, han såg praktiskt taget livrädd ut medans jag åt upp honom med ögonen. Man är snygg vare sig flickvännen är med eller inte. Och jag tror det är den tacktiken jag ska använda mig av ikväll, och om jag gör det så kommer jag antagligen bli borta ifrån byhålan lika länge som jag varit denna gång. Vill inte påstå att jag är en bitch snarare i behov av att se hur långt man kan gå och hur lågt en karl kan sjunka. I och för sig så vet jag ju redan det och jag förvånas fortfarande att han bara sjunker.

Nåja, i morgon får jag se mina flickor, skönt ! Har saknat dom mycket denna vecka . Men i morgon blir det en utgång med gänget sedan så får vi se om vi är lika många som kommer hem till huset som vi var när vi lämna det, brukar inte sluta så . Snoffiz hamnar hon finnen, jag hamnar .....ja jag kan praktiskt taget hamna var som helst, men oftast så hamnar jag hos någon i bekantskapskretsen. Sanna är duktigast av oss, hon lyckas alltid ta sig hem med sina egna ben och inte någon annans, vilket jag och snoffiz bör prova på, garraneterat . Men va fan man är ju bara ung en gång, och för att bli gammal och erfaren måste man först varit ung och galen : )

Well well, på med bootsen sedan iväg till blickarna som kan döda .

byebye

Finns inom oss



Tänkt mycket under helgens gång, på de som hänt. Jobbigt just nu hårt och betungande men framförallt tomt .

Hejdå:(



Vi alla som känt Dig

och vet vem Du var

önskar så att Du endå

kunde fått stanna kvar
det är med ett stort tomrum som du lämnat oss
men minnena av dig sliter sig aldrig loss. Du var alltid snäll tacksam ödmjuk och hade moral,
det är de vi kommer minnas främst av dig i alla da`r
Det är oerhört Hårt att behöva ta farväl av en vän, det är smärta
att aldrig få se dig igen. Men Jag hoppas att vi någon gång ses endå,
 men till dess Roy Kuhlin , hej då !






Åkte dot olyckan skedde . Satt i bilen säkert i tio minuter innan jag tog mig ork att kliva ur. Var ljus runt hans forografi och massor av fina texter som skrivits av nära och kära. Några av ljusen hade blåst ut, så jag tännde upp dem igen, stod en stund och tittade på fotografiet , kände hur tårarna oavbrutet rann ner för kinerna. Varför tänker man, varför . Varför satt han inte kvar på bussen, varför hade han ingenrelflex, varför finns det inga väglysen, varför finns det ingen gångbana, varför kom bilen just då? Varför varför varför ? Jag komihåg sist jag träffade Roy, det var när jag jobbade kväll i kiosken, och han kom in och köpte någonting, jag tror det var snus. Han frågade hur det var med kärleken, och jag svarade som vanligt att det var skit.  Han skrattade och berättade att han hört rykterna om min förlust av pojkvän, han gav  mig en lätt klapp på axeln och sa att de nog skulle ordna sig . Sedan gick vi till baksidan av kiosken och rökte, vi pratade mest om lumpen, han var glad för det var bara då tre veckor kvar till muck då för hans del. Sedam sa han att han skulle komma förbi på en kaffe så fort han muckat, han kontrollerade att han hade mitt nummer så han kunde skicka ett sms. Sedan så sa vi hejdå, sådär lite fort, som man gör när man är lite halv stressad " aa men vi höres och synes, ha de bra . Hej då"  Det var sista gången jag pratade med Roy. Hade man vetat att det var sista gången så hade det där med "hejdåandet" blivit en aning längre . Men varje gång du säger hej då till någon kan vara den sista, om man skulle gå runt och tänka så skulle man antagligen behöva vräka ur sig kärlek och tankar till var och varannan . Men man kan ju alltid ha det i åtanke, jag önskar att jag haft det .

Anta dig ingenting om någonting.

Vill skriva av mig lite, eller ganska mycket. Men då skulle det bli en hel novell om allt skulle behöva komma ut, någon gång måste det väl kännas bra igen , eller hur ? Någon gång går det väl över , eller ? Jag antar det, så som jag antagit allt annat. Jag har antagit för mycket här i livet . Jag antog att de skulle bli bra, jag antog att det skulle gå . Så som jag antar att det ska kännas bra igen, och så som jag antar att detta ska gå över. Att anta är anledningen till att saker och ting går åt helvete

Förbered dig alltid på det värsta , så blir du inte lika besviken när det du fruktade väl inträffar.
Jag antog att det bara vat ord, men det var sant.


Tjejhelg.

Hej

I helgen har det varit full rulle, i Fredags blev det en lugn ute kväll, jag och snoffiz var ute på dejt med varandra, sedan gick vi "the hole famely" till kristallen, blev en seg afton, kände mig inte riktigt kry. På Lördagen så vaknade jag inte alls i form, jag och Sanna gick till Öppet hus på skolan och fikade. Vi hade försökt se bättre ut än vad vi mådde, vi lyckades, därimot var det en annan kvinna som misslyckades totalt med sin outfit, snoffiz. Hon stormar in i kafeterian iklädd "kläder du använder när du är väldigt bakfull" hela kafeterian tystnade ner efter att ha försökt uppfatta vad det var som stormade in och luktade bardisk. En kort tid efter att de vandrade bryggeriet kom så begav vi oss hem. Nu var det hög tid var dagens aktivitet. BAD . Vi packade våra badkläder och åkte till byns äventyrsbad, sanna och lisa var  exhalterade över alla dess saker som badhuset hade att erbjuda . Jag och snoffiz undrade bara en sak " where is the guys? Hittade inga guys men vi hittade en otroligt rolig Vattenrutschbana, där alla flickor åkte ca 20 grr är väl bränskadad i arslet efter alla turer. Efter badet satte vi oss i bastun, sanna och snoffiz stannade ca 1,5 minuter och lisa 20 och jag fick ligga där tills flickorna började bli trötta på att vänta. Åkte sedan hem, då jag förstod att jag inte alls var pigg för kvällens aktiviteter, kände mig stelopererad i rygg och ben, vilket jag gjorde på söndagen efter lördagskvällens dansande och badande. Går som en påsatt anka och rör mig i övrigt som en sumobrottare. Måste göra någonting åt min vikt, igår kom jag på mig själv igenom att fråga sofie på mcDonalds vad vi skulle äta sen. Jag är otrolig när det gäller mat, nu är det värre än någonsin, är konstant sugen på någonting hela tiden, suget tar aldrig slut. Måste börja missbruka någonting annat än mat nu .

Sex kanske, jag snoffiz och sanna satt idag på olerys och kollade på bowling, och då började vi fundera ut vilka yrkestitlar vi ville "sätta på" Jag vill garranterat ligga med en polis, sanna ville ta en brandman och snoffiz oxå, sedan raddade vi upp alla möjliga, så som en doktor en sjökapten, hockeyspelare, pilot , sedan när ideerna var slut så säger snoffi " and meaby a king" så hon måste få tag på en kung, och jag ville lätt "sätta på" en jultomte. Så det är bara att börja leta efter karlar som har lite speciella yrkestitlar. Sedan får vi börja bocka av vart efter. Well well Over and out

RSS 2.0