Tecken

Tecken på att du bör se över dina tecken .




Hej!!!!!!!!!!!!!jag sitter och läser på mail och undrar vad det är för åldersgrupp jag har på min inkorg.....Det är personer i alla åldrar och varje person har trusenåttahundratrettio punkter.................... utropstecken samt frågetecken sedan lägger det gärna till femtio punkter efter varje mening men ogärna ett kommateckan( vill oxå säga att det är mycket svårt att läsa ett mail som aldrig inhåller ett slut eller uppehåll vilket ett kommateckan kan vara bra att ha ( ANDAS) ) ..............Varför??????Är det för länge sen ni gick i skolan?????Eller har ni bara aldrig lärt er skriva????.... JAG UNDRAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


;)

Words

"jag blir glad att se er två.
det är verkligen kärlek. att stötta varandra, att älska varandras brister, att försöka tillsammans hitta lösningar på problem. att se min bästa vän tillbringa livet med en så fin människa, det gör mig glad"

Sofias Fias ord om mig och pirre :) Blir glad när man hör sånt :)


Var på Easy line igår, var riktigt kul , medans sofia och linda hade svettighetsgrad 0 så sprutade om mig . Men det var riktigt kul så de kanske är så att sofia får rätt och får mig att fortsätta . Var uppe och simma i morse, var riktigt skönt. När jag kom hem kom sofie och AG ner på frukost och kaffe , trevlig ! Idag blir det lugnt jobb ikäll.

OCH  så fick jag förlängt till dec riktigt skönt , jobbar dock jul så alla julplaner om london får vänta ....Men men Thats life, jag vet i alla fall att jag jobbar för tredje julen rad..

Brilliant !



Jag älskar den här låten ! Lyssnat på en hel del godingar under den senaste veckan, och så kom den här upp i mitt huvudet, och hjärtat klappar så hårt när jag hör den.


London ?

Både jag och min kära sambo är som det så fint heter , skilsmässobarn fast nu i vuxen ålder . Men tack och lov kan man nu bestämma var när och hur man vill ta sig och vara med alla olika familjer i alla olika tillställningar. Dessutom är det ju dubbelt upp nu . Så men lång framtidsikt faktiskt enda fram till jul så har vi tänkt att vi kanske skulle ta oss råd till en resa över julen , och London tycker jag låter bra. Börjat titta på lite resor nu och drömma mig bort.

För att slippa stressen, med att åka hit och dit, vi räknade ut att om vi skulle besöka alla våra nära och kära som vi vill besöka under julen skulle vi få åka ca 60 mil under julhelgen
" var firade ni jul i år?"
"i bilen " Roligare och lite mer stillsammare kan man ju ha det . Pirre sa till mig förra året att han trodde jag var en riktig "julperson" som han sa det, men det stämmer kanske . Jag vill ha alla hos mig med god mat lite stämningsmusik , kalle på tv jultomte klappar och nötter, ljus och gran. Men det där får jag . . . . fast på fem sex olika ställen . Jag har under två jular valt att jobba för att jag inte har ork att åka och hinna med alla . Så som sagt i år får det kanske bli en resa.


Jag kommer ihåg när jag var liten, vad jag älskade julen , farmors julmat alla var där och man var liten och julstress fanns inte, den enda stress som existerade var att man skulle få upp alla klappar så fort som möjligt, men det var då de. Nu är det en helt annan sak. En helt annan sak .


Vattengympa


07.30 stod jag i vattnet för att göra något jag aldrig trodde jag skulle göra. Fia fick med mig upp på vattengympa. Det var faktiskt kul. Ikväll blir det simma . Får se om jag får upp ett öga för träningen .


I skuggan av värmen



Vem kan tacka nej till en film med Joel Kinnaman ? Inte jag i alla fall ca 06.30 i morse gick det en film "i skuggan av värmen " den verkade verkligen jätte bra, jag har helt och håller missat att den finns. Men jag såg en liten del av den , och det verkar sjukt bra ! Måste se hela :) Handlar om en polis som träffar en väktare, givetvis blir de kära som tusan, hon tar regelbundet heroinutan någons vetskap och har gjort det sedan 14 års ålder, och är man väktare och är tillsammans med en polis är ju det inte så bra. Så den är nog värd att se, jag ska ta reda på det:)


Lyckan

Lycka är en känsla av varaktigt välbehag.



Min lycka .

För mig är lycka att få somna tillsammans med dig min älskling, känna hur du tätt intill mig börjar andas djupare och tyngre andetag och somnar in varje kväll. Hur du varje morgon innan du går till jobbet stryker bort min hår och kysser mig i pannan, för att du åtta timmar senare ska komma hem till vårt hem och kyssa mig ännu en gång och säga att du saknat mig.

Lycka för mig är att jag får ställa fram två tallrikar , en till dig och en till mig istället för att ställa fram en framför tv`n . Lycka för mig är när jag får vila mot din arm och då lutar dig mot mig , i stället för att luta mig mot armstödet i den alldeles för stora soffan. Lycka för mig är att få planera vår framtid tillsammans i stället för att undra vad jag ska göra i morgon. Lycka för mig är att höra dig säga "jag älskar dig " om natten när du tror jag sover istället för att se det i någon kärleksfilm från 86.

Lycka för mig är att få stå framför dig och höra att jag duger precis exakt som jag är, i stället för att få stå framför en spegel och säga till mig själv att håret duger idag. Lycka för mig är att få höra att du alltid kommer finnas för mig, hår hårt den än kommer blåsa, och hur kallt det än kommer bli . Lycka för mig är när du skrattar tillsammans med mig än att höra folk skratta åt mig.

Lyckan för mig är att jag träffade dig,  att vi tog chansen . Vi flyttade ihop, vi har alltid kul och roligt tillsammans, att vi kan skratta så högt att folk tror vi är tokiga. Vi kan prata och förstå varandra. Och att vi är fortfarande lika tok kära som för snart ett år sedan.

Jag är så glad över att just han såg mig precis som jag var . Och att han älskade de han lärde känna hos mig. För jag älskar honom så. Lyckan för mig är att få älska just honom!


Visit ?


Hoppas på besök av Rudin I helgen ! Har inte
sett flickebarnet sedan det låg snö på backen

Drömma




Igår så satte sig pensionärsparet framför tv`n med en varsin bingolott. Inga duttpennor tyvärr, var finns dom att köpa by the way? Nåja jag vann hela 100 rikstalet, ja kan ni tänka er. Vi ringde in tre gånger men ingen respons av lotta Engberg. När vi satt där och kryssa under bingon så sa pirre "Om  de säger olof 69 då åker vi till USA hjärtat" Och jag drömde mig bort lite så där, tänk om om om om vi skulle vinna 500.000 kr eller 75000 kr , undra vad vi skulle göra.

Om man vinner mycket pengar så skulle jag
Resa runt i USA under ett halvår eller så
Köpa en bil
Köpa en bostad
Göra massa galna saker .

Är så sugen på att åka iväg på en resa, långt eller kort spelar ingen roll, varmt eller "mindre" varmare. Vi pratade om Italien , jag pratade om London över jul . Prata om drömma är gratis.


Shutter island


Usch vilken dålig film, till en början verkade den helt okej, men den sabbades gång efter gång, hur kan man som manusförfattare och regissör inte fatta att " detta blir nog inte så bra" Nåja, jag tyckte den var riktigt dålig . Men kvällen igår var mysig, bara P och jag . "Jag hatar ordet fredagsmys" Säger P, jag svarar då med att det här är inte fredagsmys, utan .....Kvalitetstid. Jag brukar alltid somna så fort jag slappnar av i soffan, men igår hade jag en taktik som aldrig för. Jag satt upp i soffan, drack te målade naglarna, åt ostbågar mm . Så jag höll mig vaken. Duktiga jag :)

Ikväll blir det fest, ska bli riktigt trevligt, hoppas jag :) Fia ska sova här, p ska inte dricka så han får toffla för fia och mig när vi är bakfulla och dana :)


HUNGRIG !

Jag är konstant hungrig, jag vet inte om jag är hungrig , sugen eller bara lite ........hittar inte ordet igen , men men ni förstår. Käkade varma mackor förut, jätte gott! Men nu vet jag att jag har glass i kylen och choklad sås så nu är det kört. Alltså är jag sugen .

Var på vuxen utb idag, ser inte alls mörkt ut, det är väl valet och kvalet om jag ska komma in på utb , eftersom jag har mina matte svårigheter . Men hon var underbar syon jag pratade med. Trodde det var slut på vettiga personer i detta samhälla , men det finns tydligen en och annan , och två satte sig till bords idag och pratade om min framtid. Trevligt nu ska man bara vänta tills december för att veta om man kommit in eller ej . Men det skulle vara väldigt välsigt kul och motiverande för mig att göra någonting, lära mig saker forska, läsa skriva berätta mm . Jag lever i min bubbla, jag äter såver jobbar och allt där i mellan. JAG ÄR JÄTTE GLAD ÖVER MITT JOBB ! Men jag vill så gärna lära mig nått nytt, jag vill kunna säga att "Jag är undersköterska" Än att få de klassiska "Ja HA et " när man berättar att yrkestiteln är vårdbiträde, som egentligen inte existerar samma sak som barnskötera. Jag är alltså två yrkesroller som inte finns. SUCK ! Vad hände med min karriär?

P kom hem klockan sex i morse och berättade om att han fallit på jobbet och slagit i huvet, jag som BARA är vårdbiträde ställde de tre gyllene frågorna
1 : Har du yrsel?
2 : Mår du illa ?
3: Har du kräkts ?

Yrsel var svaret, nu är det konstaterat hjärnskakning. Tycker synd om honom, buler här och var. Otäckt sånt där. Men jag ska ta hand om honom. Inge drickande för honom på lördag inte, huvudsaken (haha , humor har jag ;)) är att han blir bra :)


ps
I morgon har fia lovat mig en bakelse, jag har väntat i tre dagar nu, dör av längtn, det enda som varit i mitt huvud är en bakelse, så sugen ! Men snart så. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG ! Ska leta igenom frysen och kyl se om det tillkommit något gott, om inte annat finns det glass :)


New Life ?!




Fia har tagit över maken. Hon ska ta upp mig till gymet nästa vecka. Baktanken är att jag ska bli fast i det så hon kan träna med mig, förmodligen så har hon gått upp i vikt de senaste halvåret pgr av att jag göder henne med massa godsaker till kaffet;) Nåja jag ger det en chans , ska köpa mig en träningsgarderob för flera tusen, kan ju inte direkt komma i ett par tights och en urtvättad komuntröja. Eller så gör jag det, då kommer hon nog inte vilja träna med mig längre. Fast jag tror jag ser det så här, jag ska inte träna med henne utan hon ska träna mig. Får se om hennes envishet slår min, få som kan tjata omkull mig . Men jag kan erkänna att det vore kul om jag hitta intresse för det;)


vår tid


Vaknade vid sju i morse, eller rättare
sagt jag gick upp. P hade jobbat natt
så jag fann ingen anledning att ligga
kvar och bli tröttare. Så jag gick upp
och blev tröttare. Piggnar aldrig till
när jag vet att jag ska jobba, dock
bara mellan 13-16. Sen ....Fritt brukar
alltid ha någonting jag ska göra, men
inget inplanerat.



LÄngtar till Fredag, Vi ska käka och vara själva. Var länge sen . Dock skulle jag dö om jag inte får träffa mina vänner i alla fall 6 dagar i veckan , ( ni som känner mig vet) Men nu var det ett tag sen som kvällen bara var vår. Lördag där i mot blir det Party, jag är taggad ! Tripplat hår och nya kläder . Jag och Fia kommer röja så som vi gjorde för hm fem år sen på samma ställa, Kafé´t på storängskolan, 90 års fest denna gång ska bli kul att komma in där igen, har inte vart där sedan avslutningen i nian, och den var ju som sagt inte igår:)Men det ska bli kul !


My smile !



Äntligen kan jag visa gaddarna ! SOOO HERE THEY ARE ! :D Taaaadaa !


Tappa inte humöret

  • Hösten är här , japp so it is. Bara att bita i det sura äpplet , hoppsan verkligheten sket mig i ansiktet . GILLA LÄGET . Jag får alltid någon deppperiod med hösten, jag orkar inte göra nått, tycker det är trist osv. Men nu är klockan 17.24 jag ska sätta igång med disk och städning . Här ska de inte deppas igen, hemmet är min räddning, har man ett rent och fint hem mår man bra, eller i alla fall bra över  att man har det fint hemma . Så jag ska ta orken som inte finns och sätta igång.


    Mera saker som är min veckoplanering som får mig att må en smula bättre, och glömma bort men samtidigt njuta av att det är höst.

    Handla Fredag , allr ifrån goda the smaker till mysiga koftor !
    Fika i höst solen
    Äh .........
    Höst städa
    Tända massa ljus
    Gå mysiga promenixar och fota , det finns faktiskt hundra fina färger överallt, i rätt ljus .


    Så jag ska njuta av hösten och inte tappa humöret, och le , jag ska le i 4,5 år men mina vita snygga tänder som inte täcks av en metallställning ! ;)

G O N E !




Nu jävlar ! Den är borta . Jag kan äta och jag kan äta llt ! Äpplen dubbelmackor, kräftor kebabrullar tacos, popcorn ALLT ! Inget sätter sig fast utan slinker direkt ner i halsen , utan att ta vägen förbi ställningen och ätsar sig fast ! I love it ! Its gone ...:)


rött


Till morgonkaffet


Depp

Fy tappat lusten till allt . Fy ! Har aldrig kännt mig så här förr.

Allt flyer på men jag står still

Simma




Vakna tidigt av ett mess i morse, hur kan man vara så lätt att väcka ? Nåja beslöt mig för att göra nått av denna dag eftersom att jag inte är ledig förens Tisdag . Jag kunde valt att sova, men ska städa ut ur berget idag, suck ! Usch klart de finns hur många bra  minnen som helst där i vår förra lägenhet, men jag trivdes aldrig där. Verkligen inte någon gång. Så det är skönt att ha lämnat det, för alltid ! Här trivs jag faktiskt , trivs på centrum, de enda är väl att det är lyhört så in i bänken, och 740 raggare som gör burn out runt om. Men egentligen är jag rädd att P ska tycka det är hemskt när han går skift, men men vi trivs och jag älskar tt det är nära till allt, utom mitt jobb, men lite motion får man ju.

Som sagt tidigt i morse vaknade jag, fia skulle åka och simma, och jag beslöt mig för att följa . Så nu kanske jag har hittat den där kragen jag ska ta mig och göra nå vettigt. Simma är bra träning det är skönt och man blir inte svettig.


Nu blir det frukost .


Personer i mitt liv

Vissa saker kan man inte riktigt få fram på rätt sätt. Men när man får respons på vänskap, då blir man jävlar i mig lycklig !

Jag har underbara vänner ! Är lyckligt lottad som har så underbara personer i mitt liv.


Old Song !




Fråga mig inte, men jag hörde en liten sekunds snutt av den här låten, och så mindes jag hur jag faktiskt lyssnade på den här låten en gång i tiden . Den är ju underbar !


Jag har alltid haft nån passion till denna sortens musik, och de kommer jag alltid att ha ;)


Boxer




Do you want me ?
YES I DO !


Drömmer mig bort när det gäller denna underbara ras , älskar boxer hundar har alltid gjort och kommer alltid att göra.


RSS 2.0