Härliga dagar



Härliga dagar, å jag jobbar. Men det är skönt att få lite strålar på sig. Börjar klockan tio idag, vilken skilnad de är att gå upp 8.15 än 05.45 har hunnit en massa på morgonen. Jaja Idag blir det att fira lilla syster hemma hos mamma, hon blir 14 år, herre gud va fort det går, kanske blir ett kvällsdopp efter de, årets första i sånna fall.


Återvänt

Sitter¨på ballkongen med mitt morgon kaffe, fast det börjar närma sig lunch, jobbar kväll så jag ska passa på att njuta av lediga dagen. Jobbar hela helgen så de kommer inte bli ledigt, men men semestern kryper närmare inpå, vecka 29t. är det min tur, så skönt ! Blir stockholm ett par dagar och göteborg, de som verkligen är spikat, sen får vi se. Så länge vädret är fint så är sommaren i sverige guld. Fick erbjudande att följa med till Turkiet i två veckor av ett par vänner, 4.800 kr för resan dit, sedan fick pengar på de, har lite mycket inplanerat som kostar annars hade jag inte tvekat.

Det slog mig att jag fyller år snart, 22 år ! De kan inte vara möjligt, jag är 19 !  Jaja önskar mig de vanliga, pengar och pricent kort. Kommer inte på nått jag behöver, energi finns det att köpa? Känner alltid att det fattas det inteför helg jobben. Men annars är allt skönt i livet, vänner och sol finns, och sommaren är här!


Huvudsaken



3,5 timmar och ex antal hundra fattigare. Jag vet vad som väntar mig nästa gång den 30 juni då ska de blonderas mera, detta är en avfärgning på vad som komma skall. Men va skönt det är att inte vara svart i skallen. Underbart ! Så give me sunlight silver skampoo och blondering för nu vill jag ha tillbaka min gamla blonda färg:)


Slutar snart



Funderar på att sluta röka. Jag började sommarlovet till 7:an alltså så är det.................Jisses det är ju 10 år ! Jag är 22 och har rökt i 10 år! Ja det är nog dags för mig att fimpa, inte en enda cigg har varit god idag, och inte igår heller för den delen . Usch varför började man egentligen? Jag minns hur jag stal cigg från farfars skinnjacka i höger innerficka fanns det alltid ett mjukpack prince som de var taget två tre stycken ur, han märkte de säkert men sa nog ingenting. Kanske för att han själv tjyvrökte för farmor, så vi täckte väl upp varandra eller så får han reda på det nu (förlåt farfar, jag ska betala tillbaka) Nåja det är nog de onödigaste jag lägger pengar på, ja kan lika gärna tutta på halva min inkommst och se den brinna upp. Näe jag ska sätta ett datum ocg förbereda mig noga. Det går bara man vill, och vill , vill jag. Jag har helt enkelt ingen lust . Och min farfar började i väldgt tidig ålder och han slutade, och klarar han de, så kan jag och vem som helst.


På tal om min farfar så var jag och gjorde en visit där för ngra dagar sedan, en bukett röda rosor och ett krya på dig kort, tillutbyte fick jag en bit mat och fika, var skönt att komma till farmor och farfar, lägga sig i sängen och bara vara. Ingen stress och inget som var tvunget att göras . Ibland är det skönt att bara få komma tillbaka några år i tiden och vara med dem. Nästa gång blir det en övernattning som jag ser fram i mot.

Fick ett glatt sms igår.
"GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN" stod det. Jag bugar och bockar, fick dock bara ett grattis sms igår, förklaringen till de lyder att jag fyller år om en månad ...Men det är skönt att folk tänker på en och kommer ihåg.


Har blondiner roligare?




Kanske har man mer roligare som blondin, trött på att vara svartskalle nu så att säga. Men det är fint, men jag har tröttnat på att se mig själv i spegeln dag ut och dag in med mitt svarta kallufs. Nu blir det en ändring.
Det ser omöjligt ut. Men på Torsdag ska jag ge det ett försök att få in lite blont ihåret igen. Jag levde i sex år med platina blont hår, oh va jag älskad de ! Sen tröttna jag , hamnade i en situation där jag var tvungen att ändra på nått, och då fick de bli svart, trivdes i de, men älska de gjorde jag inte. Och nu ser jag min utväxt och då hatar jag de verkligen, svart svart svart, kan aldrig göra nått åt de där svarta, ville lägga in rött, men de är som med barnen ena dagen ska de bli bagare andra vill de bli dansös. Så jag ändrar mig i perioder. Det kommer ta lång tid att bli blond, jag vet de, kommer hata de där oragna i början och inte vilja gå ut för jag ser ut som en kyckling, men what the fuck. Tänker inte va mörk de de gråa stråna växer fram, vilket faktiskt kommer att hända en dag. Så jag ger de ett eller ett par försök och besök hos frissan.


summan av


Uteplatsen :)
Så härligt att kunna gå ut och sätta sig med morgonkaffet ute nu . Men en dörr i vardagsrummet så fick vi tillgång till framsidan där möblerna står på plats. Nice


Fuska se till en bränna


Varje år säger jag att ja ska pressa i solen, men igår tog jag mig hjälp av soloteket på östermalm. Satt ute halva dagen och sedan fram på kvällen for jag dit, de kändes skönt och jag gjorde det med gott samvete. Avskyr att se folk som är precis gyllenbruna och sommarfina, medens en annan kommer blek som en äkta finne. Är ju dock 75% finsk men det vill ja inte ska lysa om mig.  Så att fuska se till en bränna det är inge fel. Jag vet flera gånger jag stött ihop med folk och jag berättar för dem hur fint bruna de är, sedan säger de att de legat ute i solen, men sen ser man på benen hur flammiga de är och de där med att lega ute i solen var inte riktigt sant, orsaken till de flammiga benen står förmodligen i badrumskåpet och kallar sig "brun utan sol" så att fusk i all grad är tillåtet för att få bli lite sommarfin. Herre gud vi använder oss av så mycket fusk endå, fejknaglar , fejkhår fejkvita tänder fejk bröst, fejkläppar mm .


RSS 2.0