Håll Käften ...Tack?

Som sagt biopremiär igår, måste tyvärr säga att jag är besviken ...Efter 45 minuter undrade jag när filmen skulle komma igång och den hade liksom ingen direkt huvudhandling i sig , borde varit mer som hade hänt och filmen borde ha kommit igång fortare . Men jag är en sex and the city dyrkare så jag kan inte hata den. Men de borde ha hållit sig till den första filmen, jag tröstar mig med att den är hur bra som helst :) Hade trevligt igår med fia, fick så klart en skrattattack under filmen när ett citat från Miranda kom.

- "Jag trodde att min chef hatade min röst, men jag misstog mig, han hatade de faktum att jag faktiskt hade en röst " Och givetvis kommer jag att tänka på mig själv, ja håller nämligen sällan tyst , dock träffade jag en närking igår, och herre vad hon talade, jag kom på mig själv att falla tillbaka i min älskade dialekt , ska nå få lite fall tillbaka .

Men men åter till bion, föreställ er en biosalong och premiär på just sex and the city , det var alltså 99 % brudar, och de som var karlar var troligtvis tofflar eller homosexuella Nåja , jag och fia hamnade mitt i mellan ett tjejgäng, de talade igenom hela filmen, sprang på toa handla popcorn, de höll aldrig tyst, förstår inte va de är med att sitta på en bio och prata och veta att de stör andra, hyr filmen istället !

Nähe nu är kaffet uppdruckit sminket på plats, drar och hämtar jezzy och går på marknad :)
byebye


SexAndTheCity 2




Snart Bio med Fia . Popcorn DELUX ! och Cocacola XL :)


Jag har försökt fått tag på en klipptid i flera månader, och fick en om två och en halv månad. P har fixat en tid till mig :) på couise . I morgon klockan 14 , hoppas det blir bra , har ingen aning om hur jag ska klippa mig, men de löser sig i morgon :)


Donkey Boy


Planeringnen

Hello .

Hur härligt är det inte att somna till någon som sätter en puss, rätt  pannan :) Jag är lyckligt lottad som somnar till det varje kväll :)

Hemma på lunch nu, tittar på klockan och ser att det blir stressigt hur jag än gör. ÅTTA EFTERMIDDAGS JOBB från 13.00 hur ska jag hinna det ? Hoppas på att få lite assistans. Ikväll blir det sex and the city premiär för hela slanten . Love it ! Hoppas att den är bra, stänger öronen när de resenserar ifrån smyg prämiären igår. Vill inget höra !


Innan bion blir det att sola en sväng ca 20 minuter , hämta P som är och klipper sig, han skulle försöka fixa en klipp tid åt mig med :) Tack för det. Behöver klippa av mig håret igen ja. Helgen är fullspäckad, me like !

Fredag - sola på morgonen , gå på marknad med jezzy . Sedan möta snoff och gå på marknad med henne, förmodligen så går jag och sanna ett varv med :)

Lördag  : sms:a Fia som fyller 21 , som förövrigt kommmer vara i London :) Fun . Klä upp mig inför kvällen då det är melodifestival , betygsättning . Garage fest och hotell, men mycket dans, hoppas på att alla flickor återförenas på kvällen fore nice. Sällan vi får ihop alla .

Söndag. Planerar att vara bakis, men ska försöka att ta mig ut till moder som har son dag( mors dag )


Gaga Fever




Gagas nya Alejandro är mycket härlig att lyssna på. Jag och fia undrade när hon kommer att sluta göra bra låtar ? Min oro kom när jag på radion hörde att hon hade slutat ta Kokain men att lite Extasy var helt okej, för det hade minsann ingen dött av ....Så kanske är det kokainet som gjort hennes bra låtar, eller så är det att de kommer börja gå utför nu. Jag håller andan och njuter ås länge gagas låter som det gör ;)


FY FONUS !





Höll på att tappa hakan i bilen när jag satt och lyssnade på radio. Fonus(begravnings bryå) har skickat ut till PRO medelmmar runt om i sverige en 500 kronors rabatt som de får ta ut på sin begravning(som död då) om de från och med den dag de får rabatt checken dör inom två år. Snällt ! Tycker att det är kränkande och stötande för alla äldre .


Byggare Liina?





Jag har alltid haft kort stubin, när någonting inte fungerar från första stund så blir jag väldigt arg , speciellt om det är mig själv det är fel på. Köpte en liten "bänk akting" sak idag som jag tänkte vara duktig att bygga ihop, det gick inte alls, när jag hade byggt ihop lådan så såg jag att vardera sida var felvänd , just när hopper kommit till mig att jag var lite duktig, så visade sig det att det var helt fel. Så jag ger upp.


Usch borde ta tag i städningen idag, men jag orkar inte, jag orkar verkligen inte. . .
Vill bara blåsa ur hela lägnheten och börja om, hatar lägenheten och det vet P men det är ju inte hans fel, men jag vet inte va det är, någon har vart här , här före mig . Och det är den känslan jag har, OCH SÅ KOMMER DET VARA . Det är ingenting jag kan göra någonting åt , tyvärr . Känns fel när jag skriver att vi vill flytta, för det är inte vi som vill det, de är jag . Och jag vill att det sk vara vi , annars är det inte till hundra. Fötta veckan var vi hos hans mamma och fikade, hon frågade då P vart "vi" kunde tänka oss att bo, " Liina vill bo på östermalm eller centrum" säger P . Liina vill och Liina vill . Det enda jag inte vill är att inte bo här, vill trivas .


Nåja . Farmor ringde förra veckan och pratade lite trevligt, de visade sig att även hon läser bloggen, trevligt, och många med henne för det hade varit diskussion hur jag mår IGENTLIGEN .... Det går fortfarande bra att ringa och höra, spekulationer är inte min sak, så kan man ju passa på att fråga när man endå ringer. Hade tänkt att åka till byn en sväng snart och hälsa på , Annie framför allt, saknar flickan, var länge sen, men det hinner det alltid bli. Och det är inte längre hit en var det är upp för mig, hon är faktiskt en av få som fortfarande håller kontakt . Tack till henne .


Love





Love !



Save the last dance for me




Går igenom dolly partons underbara stämma , finns så många mer låtar som är så underbara än bara" Joline "och i "will always love you" jag lovar . Några tips här på dålly låtar .

*The wai i see you
*I hope you´re never happy
*Just because I am a whoman
*All i can do
*we had it all
*Heartbreaker
*Higher Higher
*Potential nwe Boyfriend
*Baby im burning
*The grass is blue

Många underbara låtar från våran kära Dolly Rebecca Parton.



Skydd

Hej .

Hörde på radion att Viktoria vill föras fram av kungen på henne bröllop, men tydligen är det "krig" enligt tidningarna . För nu tar ärkebiskopen ton , så är det inte enligt svensk tradition, och så ska det inte bli. WHAT ! Herre gud människan är ju prinsessa är det verkligen så att de bara är i sagorna som de blir som man tänkt sig ? Njaa så hemskt är det väl inte, men jag tycker det är fånigt, och i radio säger de "varför vill hon inte vandra längst med gången tillsammans med Daniel fram till altaret"  Ja hörni varför varför varför... Varför bry sig ? Var för inte bara låta de bli som de blir och låta kungen leda fram henne , så får alla som de vill, ha inte ärkebiskopen förstås med resten . Vi skattebetalare har betalat så pass mycket pengar för detta stå hej då ska de fan bli bra ! Jag skulle nog kunde bli "överlämnad" av min far, säkert med glädje han skulle nog verkligen inte ha nått i mot det. Jag förstår inte va det är för lagar och regler här i Sverige , det ska vara si för det är traditionellt, och de ska vara så för att så är det , så ska det vara och så får det förbli. Jisses förändringar det är inget vi hade tänkt förse oss med eller ?

Just när jag endå skriver om förändringar kan jag säga så här, vi cyklar ju omkring som tokar på jobbet, hit och dit, vi har tilldelats cykelhjälmar, vissa har dem och vissa inte, jag är i "vissa inte facket" och folk som har de säger så här "Ja jag kan då inte förså varför vissa inte vill ha hjälm " och vi i "vissa inte facket " säger som så " Jag skulle aldrig ta på mig en hjälm på huvudet " Men nu är det en .............TADA ! Regel som säger att vi måste ha hjälm för annars om det skulle hända någonting så kanske vi inte få ut någonting på försäkringen eller våra anhöriga . Det kan gå så långt att vi avskedas om vi inte har hjälm på skallen , när jag hörde detta på morgon mötet så sa jag DÅ GÅR JAG FAN I MIG" Jag sätter inte på mig en hjälm som 28 personer haft på huvudet det är inte en god hygien för min del, om kommun kostar på mig en hjälm så kan jag överväga saken , men då vill jag även ha hockeyskydd när jag går .


Kumla !

Har hört och läst att de byggt om eller till på anstalten i kumla, för att de ska få en bättre miljö för det intagna ! Intagna - de personer som bland annat våldtait mördat mm , de ska ha en bättre miljö. Våra gammla då i samhället ? Sätt dem i frihet på fängelse....där de kan aktiveras med olika saker mm , sätt in de intagna på hemmet, där de får lägga sig klockan sju, duscha en gång i veckan och får betala dyr mat inpackiterat i plast och smaken därefter.



Visar verkligen hur vi preoriterar i vårs samhälle .


För övrigt så sitter jag här, kan inte sova, lång dag i morgon på jobbet , p och jag går om varandra . Han går när jag kommer, om det ens är så, idag var han väck när jag kom . Tänkte på vad jag hade ätit idag när jag kom hem, två mackor och ett ägg till frukost, glömt bort det totalt. Snart åker vi, måste få vila upp och ut mig efter allt, miljöombyte är det enda jag tjatar om, men odet ska bli så skönt att komma iväg, satt och smed planer för något mysigt vi ska hitta på , bara han och jag inga andra. Bara han och jag, personen jag älskar så !


Vecka 28 planerar vi att åka till västervik med steiner och snoff, de ser jag fram i mot härligt, hoppas på fint väder de dagar vi ska vara iväg. Men med trevligt sällskap kan inget slå:) Nähe om det skulle vara dags för läggdags för mig . Sova själv, en stor säng för mig själv.........Hade hellre velat haft min stora karl brevid mig, hans bröst är det bästa att luta sig åt i alla väder, och det bästa med honom är att han alltid låter mig luta mig i mot honom. I alla väder.


Söndag slö !

Underbart att vara ledig i morgon . Jobbar nästa helg, har redan ångest över det, suck  ! Min snälla pappa tänker låna ut sin bil till mig då han inte behöver den, så jag kan åka bil till och från jobbet , kan även hinna med att göra de saker jag behöver göra för att må bra, bara det där att åka en sväng är dyrt, men bra för själen, åka till vänner som bor längre bort, åka och handla när man känner för det. Skönt !


Fia har beställt sex and the city biljetterna nu , love it ! 27:de 21:15 vet man vad man gör :) Längtar, längtar även efter grekland , hela tiden vill jag iväg, sol bad , miljöombyte ! Vi har planerat en västerviktripp oxå med goda vänner, de gillar vi :) Så fint i västervik , åker förmodligen min födelsedag så det tycker jag är ett härligt sätt att fira mina 21 år :) Vad ska hända detta år , mitt tjugoförsta år. Önskar jag mig någonting, klart jag gör . Massa saker , hoppas på att min mobil blir lagad så jag kan använda  den , min älskade eriksson mobil !

Snart ska vi dra och handla , hatar att handla, det är tråkigt, bröd smör, ost nått annat som slinker neri korgen .


Lurad



Ut och käka ikväll, ska pröva det Italienska köket nere på byn se vad de har att erbjuda. Sedan har jag köpt hem piggelib, och för er som känner mig vet ni vad det betyder, mumms . Love it ! Bra kväll i goda vänners sällskap .


Jordens blåsning åkte jag på idag med , skådelspelaren som jag har en historia med ringde idag.
dolt nr ) - Ja hejsan detta är från polisen i norrköping , stör jag ?
(jag ) Ja jag jobbar så fatta dig kort .
(polisen matt) Jo det är så här att ditt namn har förekommit i en utredning och du är högintressant, så det vore bra om du kunde komma in till stationen .
(jag) VA ! VADÅ !

Sedan blev det ett garv som hette duga , jisses , han lurade mig totalt, inte undra på att han sattsa på skådespelaryrket.


Pain





Smärta ! Det gör ont , riktigt ont. P har varit underbar , och vänner har ringt och messat , tack för ert stöd, sanna snoff fia Martina Malin , tack ! Börjar släppa nu, hoppas att det förblir så, försöker vara uppe och gå lite, men sängläge hela dagen, är helt slut .


Kan man jobba i morgon ?


Miss



Miss this but never last it .

Stödet

Vaknade tidigt , har kunnat sovit , tack och lov ! Var hur trött som helst när jag väl vaknade . For in till stora staden, vänta i 45 minuter sen var de vår tur. P Var världens stöd, tvekade aldrig på de heller, men underbar med kyssar och smek på min svettiga panna . Tack min älskling !

Åkte sen till Maxi handlade underkläder, hitta en bikini jag ska investera innan grekland. Sedan blev de donken , kom ich tänka på att det var första gången jag och P åt ute bara han och jag sen han bjöd mig på grillen , den där höstkvällen 09 :) I helgen ska vi till de Italienska köket och käka, trevligt trevligt . Lördag ? Ingen aning om vad som händer , syster vill hit och sova , kanske går och ordna ... Fick låna Fias bil idag , ett stort tack ! Så jag kunde fara upp till hembyn, hälsade på holm olle, pappa och farmor, stannade hos mamma ihopp om att hennes karl kan fixa min  gamla mobil som ett helt ny, fick den i julklapp 08 i think , sen la jag den ute (fuktskada ) enda skada som inte täcker försäkringen , skit oxå ! Men men hoppas  att de ska gå att ordna !


I morgon jobbar jag kväll, är så trött , måste sova ut i morgon , Onsdag är jag sjukskriven kanske Tors vet ej riktigt ännu, beror på hur ja känner mig. P är ledig oxå skönt att ha honom här. Underbara skapelse !

När jag for i bilen idag så lyssnade jag på radio, hörde då en "HISS & DISS" lista , så jag tänkte ta efter och köra en dagens "hiss&diss"

Hiss

Sjuksköterskor Barnmorskor och läkare

Diss

Folk som bromsar när det är grönt .

förvirrad




Idag va en sån dag , jag ville inte gå upp , sova sova sova , glömma glömma , och glömma . Usch , tog mig upp och gick runt i någon dvala jag har inte vaknat än , P är på jobbet, usch önskar att han va här, önskar att någon var här. Hur ska de här gå egentligen ? Kommer jag att klara de och hur mycket kommer de att påverka allt om kring .


RSS 2.0