lista

Hur bor du: Finspång i en etta
 Brukar du komma i tid:  japp
Hur lång är du:  175
Kan du laga mat:  jarå
Vad jobbar du med/pluggar du: hemtjänsten
Vad har du på dig just nu: ett linne och trosor
Har du någon fobi: råttor
Hade du en bra kväll igår: japps
 Vilket är ditt senaste inköp: öl
Din favoritdryck på morgonen: oboy och kaffe
Var fick du dina senaste pengar ifrån:  gammel mormor
Har du sovit i din egen säng inatt: jao
Vad hade du sönder senast:  ingen aning
Vem snackade du med senast: Linus:)
Varm favoritdricka: kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: cola
Alkoholhaltig favoritdricka: Öl.
När gjorde du senast något riktigt dumt:  ingen aning , gör aldrig dumma saker
Saknar du någon just nu: jaa :)
Vad ska man göra för att få dig irriterad:  prata över huvudet på mig, snacka skit. Och påstå att man känner mig när man inte gör det.
Någon jag stör mig på: finns ett par
Intressen: har många , sex polare fika, och göra olika saker
senaste person du kramade: oj hm måste la vara Linus
Senaste person du ringde: Linus
Senaste person som ringde dig: farsan
Vad drack du senast: Kaffe
Vill du ha barn: .ja typ två tror jag om kanske tre fyra år eller nått
Längtar du till din nästa födelsedag: givetvis fyller 20 ...på en söndag visserligen , men de kommer bli party
Har rakat dina ben någon gång: ja ett antal
Är du sugen på något nu: japp:) mat och bira.
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag:  tre fyra stycken
Använder du hudkräm:  Japp jämt
Attraheras du av män med skägg: kanske inte skägg, men tre dagars skäggstubb är väl inge fel
Micro-pop eller poppa själv: micropopp, poppat sj en gång och glömde sätta på locket:)
Brukar du baka: det händer, men inte allt för ofta
Röstade du i det senaste valet: Ne men hade jág gjort det så hade jag inte röstat på Moderaterna iaf
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: jag i stora drag så är jag nog de, lite mer i lön och en karl annars är det nog rätt bra.
Vilken låt lyssnade du senast på: HOt and cold
Har någon annan sovit i din säng inatt: nopp
Vad tycker du är äckligt: råttor
Har du pengar på mobilen: yes

valborg



I dagens så vaknade jag relativt tidigt, gick dock inte upp förens sent, åkte sedan till morsan en sväng, och just när jag satte mig i bilen så fick jag ett mess där jag blev varnad om att snutarna stod utanför byn, tog då östergötlands omväg till mor för att inte riskera något. Man vet aldrig .  Sedan tog jag samma väg tillbaka, trodde jag, men jag och mitt lokalsinne är inte det bästa, vi vandrar inte hand i hand om vi säger som så. Hamnade ett par kilometer fel. Men efter mycket om och men kom jag till byn. Åkte hem till sanna och fick en kopp kaffe. Sedan plockade vi upp snoffiz, och åkte till bolaget och inhandlade diverse onyttigheter. Ikväll blir det grillparty, trevligt som attan , förhoppningsvis, sedan blir det ut på byn pub och träffa folk, hoppas på en trevligt kväll. vilket det förmodligen blir.


Byebye

aik


                                                                                                                snoff och jag

Hej .

Söndag . Vaknade hemma efter Lördagens bravader . Efter uppståndelsen ifrån de döda så kom jag på att att bil kläder och skor var på bergslagsvägen. Så det var bara att knata dit, banka på dörren och klev in hemma hos sanna som inte var hemma. Gjorde mig iordning inför matchen som gick av stapeln 18:00, jag och snoff skulle ta 14:00 bussen in till staden. väl på bussen sänkte vi en öl var och sedan hamnade vi i stan. Satte oss i första bästa park och tittade på folk , då vi plötsligt hör
- allmänna idrott klubben AIK, vi är överallt .........
Jag och snoff tittade på varanndra och sa bägge två i kör
- Hoffa liten ?
Hooffa liten är ett gammalt ragg till snoff , och hans "ljuva stämma " hörs . Han är ofta hes innan matchens start. och mycket riktigt så är de hoffa liten med vänner som kommer ifrån tågstation. De gör oss sällskap i parken på några öl. Därefter vandrar pojkarna vidare och jag och snoff lika så. Vi sätter oss vid krogen palace och tittar på alla "fågelmåsar" när vi sedan fått i oss de flesta av alkoholen behöver vi göra oss av med det, vi ser oss omkring dock så är vi omringad av hus , med endast en buske, där sätter vi oss , men för att komma dit krävs de bergsklättring på högnivå. Snoff hade rivsår på armar och ben medens jag hade turen att få sticksår på häcken efter att vi konstaterat att det var en taggbuske vi vattnade . Vi drog oss efter ett tag upp mot dröttning gatan. där vi mötte våre lagkamrater, det var fullt ös på olearys, tog en bira sedan var de ljuv aik sång och trevligt folk. Bar oss av mot matschen runt halv sex, där det var fullt ös. Snoff flyttade ner ifrån läcktaren , där jag stod kvar under en stund, förflyttade mig ner  till snoff efter att hon skrikt "Liina vi vill ha dig" över hela klacken. Där stod vi och skrek för fulla muggar. Under pausen gick jag och snoff en runda, där jag stötte på en karl, som jag raggade på. Snoff vände ryggen till och när hon sedan vänder sig om mot mig säger hon " ska du inte hångla upp de där karleriet?" mitt svar blev då " har jag redan gjort" Snoff såg förvånad ut, brukar inte bete mig så :) men efter aik:s mål var jag uppe i varv , de tycks inte gått ner ännu. matchen slutade bra, och vi begav oss till vårt andra hem, i Örebro är det en krog, för snoff och mig är det Donken i Norrköping, åt och tittade på folk, satte oss ännu en gång vid en park och klagade på våra smärtor i fötterna. Sedan kom snoffiz karl och hämtade oss, jag tvärslockande när jag kom hem, va dö trött . Sedan var de bara upp och jobba dagen därpå, men en sådan dag är en dag de med :)

Under måndagen , åkte jag till sanna , tog en kaffe och lånade en kartbok, för jag var tvungen att se vart Tranås låg. Mitt i kartboken fanns det en röd streckad linje, jag frågade då sanna.
- va fan är de här för röd linje? aha är det här fågelvägen eller?
sanna svarar - Japp
Jag höjer ögonbrynen-  jaha ja

Sanna as garvar och säger då att det är gränserna. haha jag gick på de stenhårt !

tre år tillbaka

Hej

Igår var jag och sanna ute och åkte en sväng, trevligt den enda kanalen på radion som vi fick in var p4, trevlig kanal om man går in för att bli tokig. Vilket vi blev, vi åkte igenom östergötlands mörka skogar och små pratade . Åkte igenom den lilla byn G, där jag svor på att inte titta om han var hemma, jag höll ögonen på vägen och stirrade rakt fram för att inte ens kunna se i ögonvrån. Då skriker sanna - "Han va hemma rööh" och av en ren reflex så tittar jag till, och skymtar en bil bakom hans. Fick ingen direkt klump i mig snarare någon slags ilska över att jag var där för två nätter sedan, och nu är det någon annan där. Igentligen vet jag inte vem det är mest synd om, han hon eller lilla mig ? Hon har förmodligen ingen aning att han " sätter på" mig fortfarande, och hon tror att han älskar henne mest över allt annat, troligtvis är det så. Vi kan säga att hon och jag har gjort lite ombytta roller. Jag var hon fast för tre års sedan, jag trodde då att mitt liv skulle delas med honom och att han älskade mig över allt, det lät så på honom och jag kände de faktiskt. Tycker lite synd om henne samtidigt som jag inte kan låta bli att hata henne, lika mycket som hon bör hata mig om hon fick reda på mig. Och om hon vet om mig så har sannerligen han förklarat mig som " hon betyder ingenting" precis som han säger till mig om henne. Enligt honom älskar han mig, och enligt henne älskar han henne. Herre gud vilket soppa allting är egentligen. Tre år av mitt liv är bortkasstad tid, och hade de blivit som vi planerat , att de skulle bli han jag och allt va det skulle leda till, så hade det faktiskt vara värt allt bsvär, alla lögner alla svek , all kraft tid och väntan. Men nu är det som om jag vore någon hållplast för den tiden, tills det ledde till något bättre för hans fördel. Han sa en gång att det var tack vare mig som han lämnade sitt ex, JAHA och till vilken jävla nytta då? Herre gud, jag har säkert hela livet på mig att hitta någon som jag vill dela de jag ville dela med honom, fast minus tre år.



Känner mig bara mer och mer lurad, kränkt sårad . Jag är uppriktigt sagt ledsen och förbannad. Fast mest ledsen. Men endå så går livet vidare . Har bara gått sju månader , eller det har bara gått tre år och jag har samma dröm och samma förhoppning. Men någon gång så kommer jag leva i min dröm och i den förhoppning jag hade, och kanske berätta för mina framtida barn hur dum i huvet jag var, och att kärleken kan döda en, men samtidigt få en att leva. Jag fick ett smakprov på bägge dera.


Nåja . Sitter på jobbet nu, slutar 13:00 sedan ska jag upp och krama alla mina vänner kanske handla lite på marknaden. Ska träffa Annie det ska bli riktigt skönt att träffa henne , ventilera lite. Och ikväll ska jag ut med mina flickor :) Najjs . Nu är det kaffekok på G här .


Ps farbror fyllde år 24:e glömde gratulera honom, har två st och bägge är världens bästa farbröder :)

puss och kram liina

inför helg

Hej

vaknade innan klockan ringde, men däremot var det något annat som skrålade utanför lyan . Fiskmåsar, var full ton på vidundren Gick upp och gjorde mig redo inför dagens aktiviteter. Var klar redan vid sju och en halvtimma senare infann jag mig på arbetet med en full kaffekopp i handen. Slutade vid tolv och åkte för att hämta snoffiz, vi begav oss in till stan där jag shoppade en tröja ett skärp, och bling bling :) På hemvägen blev vi ner prejade av en stads bo, de beter sig inte direkt efter vett och etikett, kräk ! Ja ja kom hem välbehållna. Tog mig upp för de tre hundra trapporna med alla påsar. Och ringde sanna, som förmodligen kommer hit lite senare. Ska jobba i morgon, var inte alls inställd på det, men men slutar ett, sedan ska jag brumma upp till hembyn , marknad där och umgås med lite folk:) Köpa nått onödigt oxå kanske. Sen blir det en wild and crazy night på byns hotell med flickorna. Jag ska förmodligen ha en " kom och ta mig om du vill ha mig"outfitt i morgon. Funkar nog bra. På söndag är det match , wooohoow AIK-Norrköping ska bli riktigt funny. Blir en händelserik helg. Vilket uppskattas.

well well. ByeBye

Try to walk the fucking line

Klev in i min lägenhet idag efter att ha undvikit den under de senaste dagarna, ser faktiskt för jäkligt ut här. Vilket tyder på att jag inte är speciellt på topp, tappat de mesta av de så kallade gnistorna jag har haft, har haft min topp nu, och nu känns det bara som om jag rasar neråt i humöret orken viljan och kraften. Musiken slår i mot väggarna och cigarettröken ligger tät i lyan, och jag sitter i min lilla oas med kaffet som inte bara har blivit svalt utan kallt, askkoppen är full och persiennerna har inte varit uppe på många dagar. Finns saker jag skulle behöva ta tag i här hemma, men som jag låtit ligga. För att orken inte finns , Sitter och drar fingrarna igenom håret och funderar på vart jag ska börja plocka både i tankar och i saker, bara för att kanske få tankarna på annat så bör jag väl göra något . Att lyssna på metall och undra över saker man inte kan göra någonting åt gör inte direkt saken bättre. Men hade jag vetat vad som skulle få mig att må lite bättre så hade jag gjort vad som hälst. I want back down .....But Im on the way. But I try to walk the fucking line .


Funderade på att åka iväg en stund med bilen bara för att rensa tankarna, men å andra sidan så kommer jag mötas av samma känsla när jag låser upp dörren och kliver in här . Man påminns om det man hade och det man inte har. Ibland är ensamheten värst och på frestelsen av den fruktansvärd. Men det finns stunder och personer som lyser upp min tillvaro, vilket uppskattas av mig. Försöker visa det men är rädd att misslyckas . Det är väl då det händer , det man är rädd för. Well well i morgon är en annan dag...

bye bye


Monument

Hej .

Jobbade till 11:15 idag, sedan ringde jag snoffiz , hämtade henne hemma hos hennes karleri. Vi åkte då för att finna några sevärda monument. Första stop blev i Hällestad där jag skulle tanka den gamle golfen. Sedan satte jag mig i bilen igen, och meningen var att jag skulle köra iväg, men bilen startade inte. Helt död, jag och snoffiz tittade undrande på varanndra, sedan beslöt vi oss för att putta bort bilen ifrån macken. Vilket vi gjorde, sedan försökte jag starta bilen med mina magiska händer, och det gick, var säkert nått simpelt fel, eller inte för det är de sällan på gamle golfen. Rullade vidare till min hemby där jag visade henne min gammla skola , sågenrakan aphyllan och så givetvis byns pizzeria, snoffiz var mycket intresserad dock mest av pizzan. Sedan åkte vi mot våran hemkomun. Dock inte utan problem, först kommer det en kronhjort i högsta hasstighet springandes ifrån en åker rätt i mot bilen, fick bromsa för kung och fossterland, den mötande bilen såg ingenting och missade hjortjäveln utan problem. Utan att behöva bromsa. Det andra problemet kom när vi tog en omväg då vi ville undvika länsman, vi åkte då som sagt runt i stället för rätt igenom , och där står det ett monument liknande en vägvakt som stoppar oss. Mitt ute i ingenstans, efter några minuter får vi åka. Andra problemet uppstår när det står en skylt mitt ivägen som jag faktiskt missar.....................att köra på, men det var som att slicka en tjuga, jävligt nära, för det var nämligen ett cyklande monument som for förbi så jag hade ögonen på annat håll, men det gick bra. Sedan skulle vi passera en bro, men där är ytteligare ett problem. En stor lastbil som inte vill flytta på sig, lastbilen tar upp hela bron som vi vil över, så de var bara och vända. Och väl tillbaka står den förbannade vägvakten som just har släppt förbi oss för att vi sedan ska vända igen. Jag stannar bilfan och vevar ner rutan och säger " vi kommer ju för fan inte förbi på bron för de står massa monument i vägen" snoffiz börjar asgarva efter min förklaring av hinnder på vägen. Vägvaktsjäveln säger då att vi får ta en annan väg. NÄHE ! hm konstigt folk , typiskt karlar först står de i vägen och visar riktning sen får man vända efter en stund och åka tillbaka samma väg som man kom. Jävla monument.


Nåja hemma hos mamma nu och våldgästar, har inget bättre för mig, egentligen städa, men det är inget bättre för mig så jag blir nog kvar här en liten stund .

byeybye


Söndag

Hej 
Gick hem till systrarna B och grillade, drack en två tio kalla. sedan gick vi flickor ut på krogen och skålade in kvällen. Vaknade dagen därpå med en en otrolig huvudvärk , lindrade den med att gå hem till G-mormor för en kopp kaffe, det hjälpte stannade ett tag och pratade skit. Under lördagen så mötte jag Hubbe och ena brodern butbro samt tvilling gravida jezzy. Tog en två tre bira, och sedan åkte vi hem till systrarna B och en flaska rött gick ner. Blev sedan en oplanerad utgång, mycket trevligt. Vaknade med en superstar brevid mig. Hade tydligen köpt krubb på hemvägen, klädde på mig de som närmast låg och skulle gå och köpa cola, affären var stängd, så jag knatade hem till systrarna B där vi delade på dubbelsäng och ett par cigg ute i vår vädret. Åkte sedan och handlade lite tacos och hyrde en film. "låt den rätte komma in" mycket underlig film, tyckte inte den var så bra som alla säger. Men men . I morgon blir det att återgå till jobbet, och invänta helgen ännu en gång, full rulle då. Pålsboda marken och AIK möter norrköping sedan en liten utgång på byns hotell. Men först en arbetsvecka. Ska försöka bli trött inom en snar framtid, men de går inget vidare. I morgon blir det att gå upp tidigt för ett arbetspass. Och ta tag i veckan på bästa sätt.

Bye Bye


La grillkväll



Hello !

Var klar redan vi sju tiden i morse, så jag åkte upp till jobbet för att dricka morgon kaffet. Gick bra även fast det inte fanns någon mjölk. Gjorde jobben och åkte hem i min obesiktade bil. Var lite halv sur under dagen pgr av en "arbetskamrat" som har trott att jag var sjuk under måndagen pgr av bakfylla ifrån helgen. Hon frågade migidag om jag var bättre , jag svarade då att jag fortfarande kände mig bakfull ifån helgen. Hennes morfråga blev då " Jobbade du inte i helgen" och jag svarade med ett skarp "jo just det! " Inte fan super jag under helgen jag jobbar och tar en vilodag på Måndagen. Nej nej nej, jag kan medge att det har hänt men jag har aldrig tagit en vilodag flera dagar efter. Man är väll ingen kärring heller.

Nåja Idagens så ska jag grilla med flickorna and la familia. Första gången för i år :) Ska bli trevligt, ska faktiskt slå till och köpa mig lite cider, de kan jag gott unna mig efter denna hårda vecka :) Sedan ska jag och exet göra stan osäker , kör nog en varning på stan idag. Kan lätt bli några sånger för mycket kombinerat med öl på byns pub. Men inte mig i mot för i dagens är jag riktigt på hugget . . . Ska hoppa in i duschen och skrubba och polera inför kvällen .


Bye bye

på något konstigt vis


Hej

Vaknade vid åtta tiden i morse. Han hade åkt och det var som han aldrig varit här, så som så många gånger förr. Det enda som påminde mig om att han varit här var den lilla närhet jag fortfarande kände. Och de som påminde om att han någonsin varit i mitt liv var saknade han lämnade kvar. Hade en trevlig kväll tillsammans, som vi brukar ha, Mot alla odds. Solen sken när jag steg upp, tittade ut över gatan med kaffe koppen i handen, kan inte neka att jag stod vid fönstret en bra stund och lät värmen av solen värma mig till ytan , när jag kände mig kall inombords. Jag tänkte släcka ciggen som höll mig sällskap och ta upp telefonen för att ringa. Men de skulle inte tjäna någonting. Efter allt så vet jag att det här är allt som är kvar av de tre åren som vi haft, som han haft medens jag delade de med flera andra. Orden som fortfarande säga mellan oss är bara kanske bara ord, handlingen kommer kanske aldrig därefter. "När det blir du och jag vill jag visa upp dig för hela världen" så sa han en gång ,men det var den gången de. Då kände jag lycka . Nu känner jag mig bara som en handling i en tragisk kärleksång av Tomas le din . Eller en handling i en dikt av en gammal rödvins poét . Kanske är efter allt en asfaltsblomma, som tränger mig upp när det är som hårdast. Men på något konstigt sätt så älskar jag dig. Kanske föralltid kanske inte. Men som Tomas ledin sjöng "En del av mitt hjärta kommer alltid att slå för dig" Och så som vår gamle rödvins poét lundell "jag saknar dig" .........På något konstigt sätt .

Unchained melody

Oh my love, my darling
I've hungered for your touch,
A long lonely time
And time goes by so slowly,
And time can do so much
Are you still mine?
I need your love,
I need your love
God speed your love to me

Text ur Unchained melody . Underbar sång ... 


Speciella plaster

Hej

De senaste två dagarna har jag legat sängliggandes , har råkat ut för magsjuka, suck ! Inget vidare må jag säga. Tre dagar av tv tittande och nyponsoppe-drickande. Idag känner jag mig mycket bättre , går till jobbet i morgon, hade turen att bara behöva sjukskriva mig en dag denna vecka. Lite synd att bara behöva ägna mina lediga dagar i sängen tillsammans med magsjuka.Men är ledig i helgen, ska grilla med flickorna om vädret tillåter och magen. Ska bli trevligt, känns som om det var länge sen vi gjorde nått ihop, trots att vi delar fritiden tillsammans var och varannan dag. Känns som om jag jobbat en hel del så jag har inte haft så mycket fritid till övers.Men i helgen ska jag ta igen flickorna och nästa helg bär det av till hem byn. Det är pb-marken och mycket folk , ska upp och träffa gamla vänner och familjen , farbror J fyller även år, och även om han inte ska ha något större firande så tänkte jag åka förbi och gratulera honom. Ska försöka träffa farbror N också, var ett tag sedan. Svårt att försöka sammansvärva alla på en och samma plats. Så man får försöka göra de bästa för att hinna träffa alla .

Pratade med Annie igår , vi skulle ses på marknaden och gå en sväng igenom byn där vi växt upp. Bli lite sentimentala kanske nostalgiska. Det är något speciellt med pb. Tyvärr någonting som man alltid kommer komma tillbaka till. Det kommer alltid vara så att jag åker hem när jag åker dit, även om det bara är pappa som är kvar där. Så kommer jag alltid att åka hem till Pb. Det är stället som jag alltid har flytt till när de blivit för jobbig. Alltid där som aj känner mig hemma och trygg. Konstigt att en plats kan betyda så mycket. Men det är väl så att det finns sakern som får speciella platser. Dessutom är jag uppväxt där och upplevt både svåra och jobbiga, men samtidigt väldigt betydelsefulla saker där. har lärt mig mycket där samtdigt som jag tappat många viktiga hjärnceller där. Men pb är där jag kommer ifrån . alltid hem till pb, och det ska bli skönt att få tillbringa en hel helg uppe byn :)

fick tre

Hej

Igår jobbade jag delad tur, vilket betyder morgon jobb,  ledig middag och arbetar kväll. Efter att ha arbetat kvällen och känt doft av grillat så blev jag sugen på att gå ut och ta en bira eller två. Men soffan lockade mycket mer så jag la mig, och tack gode gud så somnade jag. Runt tre tiden durrade i hela sängen, mobilen ringde och jag svarade utan att vara medveten om det. A ringer och frågar om han och L kan komma upp, klockan var då ca 02:30 jag var inte alls på humör för nattgäster men men. Öppna fönstret i trapphuset och slängde ner nyklarna till dem. Det var då A L och H som kom in den lilla lyan, mycket påvärkade och den magiska kemeska betäckningen - Alkohol. jag låg i sängen och försökte sova eftersom att att jag inom tre timmar skulle gå upp för att ta tag i mitt arbete. Men det var minst sagt en omöjlighet. A pratade om utgången medens H höll med , och L beklagade sig över att de störde mig mitt i natten. A och H la sig i mellan mig i sängen, och där tyckte de att de kunde ligga, visst kunde de det, dock inte jag. Fick panik av den rent ut sagta fyllestanken som började övergå till bakfylla. Så jag reste mig upp och förflyttade mig till den mista soffan i lyan, där jag la mig . L låg i tresittsen och beklaga sig över att jag var tvungen att ligga i den minsta , han försökte övertala mig att flytta mig till tresittsen, och han skulle till tvåsittsen. Dock är L ca 60 ca längre än mig och jag var alldelses för trött och förbannad och ville bara sova. Så i natt blev de en karl i tre sittsen två i sängen och en trött förbannad liten flicksnärta i en på tok för liten två sitts soffa. Jag har bett om en karl, men fick tre. men det var en upplevelse . . .


Orken tack !

Hej

Vakna i morse efter att ha stallt två mobiler och en väckarklocka på rigning. Kände en stor olust att gå till jobbet. M hämtade mig så åkte vi tillsammans till jobbet , rullade ut på cykeln och gjorde mitt bästa som alltid. Sedan så åkte jag hemåt , skulle duscha skeulle diska skulle gå till gammelmormor, och nu sitter jag här och väntar på orken till att göra någonting. Men jag få ta mig i kragen, om jag orkar. Börjar jobba vid fyra igen, suck! Jobbar i morgon med hela helgen går åt till att jobba . Dock var jag ute en sväng igår på byn och tog ett par bira me la familia. Mycket trevligt . Ragga loss på taxi chaffisen , hehe vadå desperat haha, men han var riktigt trevlig, funderade på att ta en taxi till jobbet i morse hehe. Snoffiz hade hittat ett ragg åt mig tydligen igår , själv blev jag uppdaterad i dag så det var ju lite sent kanske. vilken miss ! Nåja . Kanske ska ta tag i mig själv , ska gå till apoteket och köpa vätskeersättning oxå, gammelmormor tydligen riktigt dålig :(

La dejt

Hej

Jobbade idag, super stressig dag. Eftersom att komunen ska spara pengar så vi, idag va en sjuk på jobbet och vi ska då dela ut arbeten istället för att ringa in en vikare eftersom att de står oss dyrt ekonomiskt. När vi går ut på job får vi ett dags schema där de står till vem vi ska gå till , vanligen brukar man ha tre-fem morgon jobb om man går ifrån ca sju till fyra, idag gick jag sju till elva och fick sex morgon jobb. Kanske inte låter så mycket men när man har fyra timmar på sig att åka till sex personer som ska klä sig en del duscha sedan ska man göra frukost och plocka undan och fara till nästa, så blir de stressigt. Och visst de kan va skönt att få ut lite övertid, men eftersom att komunen ska spara så ska vi inte ta ut övertiden i pengar, utan i komp. Suck ! Vilken dag.

Kom sedan hem , då jag la mig i soffan och var kopiöst trött och utslagen. Slog på en rulle som jag redan sett för att inte behöva konsentrera mig allt för mycket . När filmen var slut va klockan närmare två, och faster farmor och farbror skulle komma, samt kusin och hund runt fyra, så jag städade för kung och fosterland. De var trevligt och uppskattande att de kom och besökte mig. Farsan va inte med, vilket inte kom som en överaskining, hade snarare varit tvärtom om han hade dykt upp. Farbror J försökte laga min Ordagrant sönderknullade säng , farmor frågade om plankorna släppt av något speciell anledning......Hm njaaa jag sa bara att jag inte va den enda boven i dramat, vilket är sant, de krävs två till mycket, till och med att ta sönder en säng.

När de hade fart iväg så kände jag mig sällskaps sjuk, hörde med sanna om hon hade lust att komma, mutade med mat, så hon kom snabbare än de flesta tror jag. Så nu är de tacos på menyn :D

Sömn TACK



Hej

Jag har snart inte sovit bra på säkert tre fyra år . Jag får vara glad om jag inte vaknar tre till fyra ggr om nätterna. Och ännu gladare om jag inte är totalt utmattad efter alla uppvaknanden. Jag har faktiskt försökt med de mesta som har erbjudits för att få sova . Promenera innan bedtime, Pröva med varm mjölk, en banan eller kamomillte, sova i ett svalt rum ett varmt rum, ett ljust rum , ett mörkt rum.  Receptfria sömtabletter reseptbilaggda sömntabletter osv osv ... Inte ens i dagens samhälle kan de ta imot en desperat ASTRÖTT rar flicka som mig. Som desutom betalar skatt för att kunna få hälpmedel , eller i alla fall en läkartid för ett möjligen sannerligen svindyr räkning på hjälpmedel. Jag vill bara sova , jag vill bara vakna en morgon och känna att jag är utvilad, dock utan desperata försök långt in på natten . I natt låg jag vakemn till och från, klockan fyra jag jag upp hoppet om att kunna få sova, dock lagom till klockan ringde så sllöt jag mina ögon och slappnade av för en stund, samtidigt på cesar -mannen som talar med hundar slutade, och nyhetsmorgon började. Roligt att jobba sen sur lättretad med påsar under ögonen.


Men men är ledig på Fredag så imorgon ska jag planera natten så jag kan sova långt in på dagen. Min kära farbror och hans underbara sambo och barn kommer och hälsar på mig i morgon, och kanske farmor. De är de första som hälsar på mig upp ifrån. Ska bli trevligt att träffa dom, ser fram i mot de.  I helgen blir de jobb och åter jobb , sedan är de en ny vecka igen ...Som innehåller förvånadsvärt lite planer. Men de dyker säkert upp något. Ska åka till kyrkogården och sätta dit lite liljor kanske sitter en stund. Kanske inte men liljor ska han få i alla fall.

Byebye

Tisdag

Hej

Natten har varit hård . Har inte sovit alls mycket, vrider och vänder , tittar på klockan dricker vatten ...Är alltid samma sak varje natt i alla fall nio av tio nätter. Måste nog försöka ta tag i mina sömnproblem. Hm Nåja Är ledig idag så jag ska gå till gammel mormor på en fika, första ska jag städa like always , hoppa in i duschen och sen blir det fika. Hubbe skulle komma förbi på eftermiddagen troligvis och försöka få upp min motorhuv ladda batteriet och sen måste jag besikta den. Suck ! Varför klan man bara inte tuta och köra? Hm har den kvar över sommaren sen blir den skrot, orkar inte se den mer. Får jag bara tid och ork så ska jag ta mig tid och fara upp till farbror så kan han säkert hjälpa mig med den, ställer alltid upp :D Jag har världens bästa farbröder :) Tur man har två en ujtav den skulle möjligen komma ner snart och hälsa på trevligt trevligt :) Annars får jag ta mig tid att komma upp...Trevligt de med.

Nåja Påsken närmar sig, Jag jobbar hela påskhelgen , tur för mig skönt att jobba helg, kommer få börja jobba varannan helg nu när nu schemat drar igång, inte mig i mot jobbar så pass lite en då , jag kan ha min fritid mitt i veckan då de händer att jag är flerdagars ledig. Dessutom så har jag inte någonting i mot att jobba mer. 


 En liten kille fyller år idag, vill passa på att framföra ett litet grattis på 3 års dagen :) Kram

aik

Så jävla kul igår . 


lista IGEN

Lovar du att vara ärlig? Japp
Du heter: Liina
Smeknamn: Pb
Låt som när du är ledsen sörjer till? from this moment
 Beroende av kaffe cigg och vännerna
Vem behöver du mest just nu : en bilmeckaniker
Vad tror folk om dig? en glad skit
Stämmer det? japp

Vad får du oftast komplimanger för?  uteendemäsigt, mina ögon . Annars att jag är duktig....

Vad säger du för att imponera på någon?  en komplimang kanske, beror på vem jag ska impa på

Hur imponerar man på dig? .Man visar sig vara jordnära båda fötterna på jorden.
Brukar du skratta för dig själv? Ja :)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "kom hit och mys"
Var bor du? Finspång

Trivs du där:  De får duga så länge
Äger du några converse: Nopp

Sprit, cider, vin eller öl: .Öl

Brukar du bli för full: Ja när jag dricker
Vad har du för mobil operatör: halebop

Är du allergisk mot något: ... Nej men päron tycker jag inte om :D

Har du haft sex idag: Nej inte än ;)

Nästa mål i ditt liv: Jobba o spara pengar
Hur svarar du i mobilen: "japp, hålla hello, tjaa , yes , aa liina" osv..."

Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen hon skulle komma runt tre hugget
Antal timmar sömn inatt: 8

Sov du ensam: Japp
Brukar du komma i tid: Alltid
När mår du bra: När jag har pengar på kontot en karl i sängen och mat i kylen. Då mår jag bra
Hur känner du dig nu: uppskattad
Vanligaste färg på dina kläder: svarta
Vad tycker du om fötter: haha skulle tycka bättre om dem om de inte existerade

Vad saknar du: det jag inte borde. Faster mina farbröder :) Farmor farfar PB ....

Hade du en bra kväll igår: Äh hm ja jag jobbade igår och det var trevligt som vanligt

Favoritdryck på morgonen: oboy
Rakar du benen: japp
När brukar du oftast gå och lägga dig: 22-23

Är du blyg? Nej inte alls.

Sysslar du med någon idrott: .Hm sängridning
Vill du hellre ha mail än brev: Ne brev är ju mysigt :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Jag har tänkt på de där mycket, och mitt svar blir nog ja det gör jag. Efter att själv ha råkat ut för de så bör de finnas i tron. Men sedan tror jag nog att det hände once in a lifetime.
Har du spytt offentligt: ... Ja det har faktiskt hänt både en och två ggr
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Inte en aning
Är du nöjd med ditt liv: Ja till viss del,
Är du bortskämd: Nej
Vad gör du i morgon: .Ingen aning , har inte planerat min kväll till punkt och pricka än så man vet aldrig.
Vad är det värsta du vet? . Krig misshandel våldtäkter djurplågeri R lögner svek magsjuka och blodpuddning. D¨liga hårdagar mens regn snö, trasiga bilar mm.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Oj ....för mycket
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? finns det några sånna?

Vad längtar du till? sommaren

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det tycker jag :) är faktiskt väldigt nöjd med mina vänner

Vad använder du för shampoo? wella

Vad är det finaste du fått? en leksaks ferrari :D väldigt romantiskt . Min fd pojkvän ordnade en raggarbil till studenten och det var det finaste jag fått, slår allt :)

En speciell dag du minns:  Min student , absolut den bästa dagen jag haft. av flera anledningar :)
Hur gammal är du: 19,5

Tycker du om någon just nu: Japp:)

Om fem månader:  antagligen jobbar eller studerar, har varit på cypern med flickorna, en tatuering och förhoppningsvis några kg lättare

Du samlar på: Änglar
Gröna eller röda äppeln: Gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Snoffiz sanna annie....beror på. Vem lr vad jag är förbannad på
Gillar du golf: Nej hatar golf
Vilken tid gick du upp idag: sju sov morgon :)
Har du sovit i din egna säng inatt: yes

Har du strumpor på dig nu: japp
Är det okej att gråta: absolut

När grät du senast: en vecka sedan
Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa en bil.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Ne, har gärna kläder o i nget märke
När går du upp ur sängen en helgmorgon: typ nio hugget - typ 12 -13 om bakfyllan delar säng med mig

Har du piercing: jao

Vill du gifta dig kanske , eller jo det vill man väl
Vill du ha barn: japp
Solar du ofta:  när jag är i mina solperioder gör jag det

Är du bra på att laga mat: .jag är urusel på att laga mat, riktigt katastrofdålig
Är du flygrädd: ja oerhört
Hur vig är du:  som en rematiker
Är du musikalisk? ja det är jag nog

Vad dricker du helst när du är törstig: cola:)
Vilken är din favoritglass: chokladsmak
Tror du på ett liv efter döden: Ja nått bör väl hända ?

Tycker du om sushi:j, Aldrig käkat

Vad äter du helst när du ser på film:  popcorn och choklad

Har du tandläkarskräck: japp

Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll

Vilken ögonfärg har du: blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: vilken tjej har inte gjort de?
Biter du på naglarna: Jag biter inte, jag äter upp mig till armbågen , ajja bajja

Hur ofta tränar/motionerar du: varje dag , men inte med meningen

Senaste låt du hörde: Djurgårdjävlar


utnyttjad av mej ?

Jag kan inte påstå att jag är någon ängel, jag inte heller påstå att jag är guds bästa barn . Och har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig att bli det heller, det är inte riktigt mitt mål här i livet. Även om mina förutsättningar är goda.

Jag minns när man var 13-14 och åkte runt centralkiosken i hembyn på en halvtasskig trimmad dt och tyckte att det var coolt att få åka med en sväng bakpå. Eller när man första gången fick sätta sig i en 240 som stank doftgran, och man fick höra sen hur man "bara var kompis för att den och den hade det" vare sig de va bil moppe penga cigg , snygg brorsa osv....Saken är den att jag var aldrig än av dom, jag utnyttja aldrig. Jag har aldrig utnyttjat någon. Hade jag gjort de så hade jag inte haft de underbara vänner jag har idag, då hade de garranterat valt bort mig, om de kännt sig utnyttjade. Men så får man höra, av den man trodde skulle bli den sista på jorden att säga de " du utnyttjar mig" WHAT ? Missförstå mig rätt, men vad har jag utnyttjat ? Jo en gång gjorde jag det, det var den gången jag skulle flytta tillbaka till hembyn, och vi inte alls kände varandra väl och jag frågade dig vid pizzan om du hade lust att köra ett par last. Jag utnyttjade inte dig, utan ditt körkort, visserligen. Men hade jag aldrig frågat så hade vi aldrig blivit så pass bra vänner som vi är. Men var det värt de? Var de värt att få det slutet som de blev på vår vänskap. jag har aldrig avvisat någon som jag avisade dig idag. "hör inte av dig mer" så skrev jag . Och de menade jag. Jag har varken tid eller lust med att ha vänner eller såkallade vänner som tror att jag har dem som en slags leksak. Som jag bara plockar fram när jag har lust. För de är precis en sådan leksak som jag själv har varit.  Jag fick välja , att känns mig utnyttjad eller att vara. Jag kände mig utnyttjad och gick. Jag stängde en dörr och öppna en ny. Jag stängde din dörr. Nu får du öppna en ny. För jag kommerinte vara den som ber dig komma tillbaka efter den anklagelsen. I sånna fall finns det säkert "riktiga vänner" för en sådan är ju inte jag ..............eller hur?


Jag behöver inte sånna vänner . Jag har sollat ut en del "gamla bekanta" i mitt liv som jag kan klara mig utan. Sånna jag inte känner något gemensamt med. Jag har mycket gemensamt med dig. Men du har blivit en av dom som kommer bli "en gammal bekant"



Efter allt som jag gott igenom borde du veta mer att känna sig utnyttjad, du borde känna mig bättre än så .
Man tror att man känner någon ..............


RSS 2.0