Gammal nucka

Har gjort illa ryggen , så nu är man illa där Ann igen  . Går som en korsning mellan gravid ko på två ben och en 78 årig berusad person som gjort på sig . När jag kom hem från jobbet så blev jag irreterad på min kappa som tappat knappar , och så plockade jag fram mitt lilla syskrin och nål och tråd för att sy dit knapparna . Och jag svor och tänkte " varför i h/vete gick jag inte på syslöjden" men till sist fick jag dit sista knappen och jag såg ut som en nåldyna. Jättebra ! Men så skulle jag resa mig upp , tror ni jag kom  upp ? Nej där satt jag i morgonrock och tofflor med min kappa i ena handen och nål och tråd i andra . Tre gånger försökte jag innan jag greppa tag i bordet och reste mig upp med ett " aj fan !" Och då gick jag runt böjd som en banan, tills jag såg mig i spegeln och konstatera att jag såg ut som coasimodos syster . Så Kossan parkera i soffan och nu ska jag försöka ta mig till sängen . En resa på ca 30 min . Bröl ! 

Ynkrygg .

Fultjut

Satt och titta på farmen och bröt ihop i gråt , eller gråt och gråt " tok böl " eller " ful böl " snoret rann och tårarna spruta , farmarn fick brev från sina nära å kära . Och jag kände hur mycket jag saknar dom som jag träffar så sällan . Pappa farmor och farfar , mina farbröder , Marie , mina skit små kusiner som folk säger är vuxna nu . Mina gamla vänner och så . Jag vill ha alla på ett å samma ställe och träffas jätte ofta . Nåja ibland svämmar känslorna över men så gul tjuter man lite så blir det bra sen . 



När jag tänker

Vi har i år  talat om att köpa sommarstuga . Jag vill köpa i Närke eftersom jag är där ifrån å vill ha nått som kommer binda mig dit . Så vi har tittat å letat . Men man kan inte köpa bara för att köpa . Å det kan ta lång tid innan de rätta dyker upp . 

Men så har vi tänkt om . Vi bor just nu i ett helvete . Man hör exakt vad grannarna gör , de smälls i dörrar , man hur hur de pratar , går i trappen och minsta ljud . Det är ett gammalt hus , men bor man längst ner får man ju ta alla smällar bokstavligen . Massörer intill  henne hör man exakt vad hon pratar  om med hennes kunder och hon har mottagning vägg i vägg med vårt sovrum . Det tär ! Pirre jobbar natt å vaknar lätt , jag är i behov av sömn men får det knappt . Lägenheten håller på att rasa samman och vi har lite utrymmen som garderober osv . Men ! Så har vi en jävligt låg hyra , och vi har kommit fram till att kanske strunta i sommarhuset för att lägga pengarna på ett hus , om kanske två år . Så man kanske måste härda ut ? Men just nu är jag så less på det . 

Men jag kan inte tänka mig någonting annat alternativ nu . Hus är ju kul, eller ?   Helst av allt vill jag bosätta mig i utkanten av nått och ha tyst i kring mig
. Köpa ett billigt hus i hembyn och flytta här ifrån . Finspång är halv dant och konstigt . Har aldrig gillat stället , och trivs gör jag inte så bra . Men nu har ju jag familj här och jag kan ju gärna inte flytta här ifrån , inte utan dom . men skulle p säga att vi kunde flytta i morgon och mena det skulle jag inte tveka.  Men men. Det är ok . Fast jag är lite rädd för att jag alltid kommer känna så här . 

Allt är rörigt , min hjärna rinner ut genom öronen snart . Å jag ska hinna med massa som jag inte hinner för jag måste göra annat före de , osv jag står liksom kvar på perrongen och vinkar till mig själv medan tåget går , med hjärtat i handen och frågar " vems är det här " 

Rörigt är det . 

Grå helg

Sån skön helg ! Fredagen var det alla hjärtans dag , där jag tänker på alla som inte har någon . Lite att jag vill sätta på mauro's scoccos gamla dänga " en sång för alla dom " och springa runt med rosor till alla . 
Jag gick blommor från två håll ;) och delade även ut . Pirre fick en tröja med AIK loggan på , tycker det är roligt att ge , men också kul att få . Vi åt gott och jag kämpa för att hålla mig vaken tills nio . Är slut efter denna vecka . Lördagen bjöd på lång promenad. Hotellfrukost , kaffe med mormor , lite spontanschopping och så idag ska vi hem till mamma på kalas. Och jag har bakat en tårta som jag ska bjuda på .  Lugn skön helg ! Älskar't .





Det fruktansvärda

I tisdags så skulle jag blondera min utväxt , detta har gjorts hemma i flera år ! Jag köpte en ny färg som jag hört ska vara bra , den kosta hälften än vad den skulle , å nu fattar jag varför . Jag tvätta ur färger och så såg jag på mina toppar när jag stod upp och ner i duschen att de var blå ! BLÅ ! jag skrek på pirre och han försökte lugna ner mig med att det kanske inte är så farligt , han bad mig att tända lampan , å jag såg ju på hans reaktion att " shit det var värre än jag trodde " Malin var förskräckt pirre försökte bara krama mig , och jag funderade på att att hoppa från en bro . MAlin åkte och inhandlade ny färg medan p ringde en gammal tjejkompis som är frissör , hon hade bara ett svar , bli brunett . 

Så nu är jag det . Jag hatar det , det är inte jag ! Ska snart gå till frisören som ska hjälpa mig att få det att se ut som om " det är meningen att jag ska se ut så här " istället för " det här var ett panikartat beslut " 1300 spänn blir det . Fy fan ! Men så kan det gå , nu måste jag gilla läget och försöka att inte bryta ihop i gråt framför varje spegel jag passerar . 



Lill-gammal

Nått blev nog fel när jag föddes , eller var det senare i livet ? Jag har alltid varit " Lillganmal" jag undrar om de har med att göra att jag ofta var kring vuxna när jag var liten . Eller att att jag blev vuxen fort . Jag ville bli vuxen snabbt med. Jag satt och titta på rapport med farfar och tänkte på vad de vuxna prata om när de gorma om politik och problem . Lekte för mig själv , och tog efter de vuxna sa . 

Men idag när jag är 24 så tänker jag att jag i huvudet måste va ca 30 -35 . Jag har nästan bara äldre vänner , och jag är yngst på min arbetsplats så de måste ju göra sitt . Jag satt idag å såg på paradise hotell , vilket skit för övrigt . Men deltagarna där är lika gamla som jag och jag känner mig som en antik grek när jag tittar på dom . De har ett ordförråd som är så kopiöst litet att de måste lägga in " fucking" i varannat ord för att det över huvudtaget ska bilda en mening . Nåja , känner mig gammal ! Jag är en gammal 24 åring som egentligen fyller 36 , kan det vara möjligt . 
Här är några bevis 
Jag dricker kaffe och hat gjort det i 20 år. 
Jag har rutiner som jag följer noga för att min dag ska bli bra . 
Jag går upp tidigt 
Jag stryker 
Tycker att " go kväll " är ett intressant program 
Jag gillar ernst 
Jag ser fram i mot hemma kvällar 
Jag är väldigt vett och etikettig av mig 
Och jag säger " jösse namen " i stället för " fy fan" 
Går aldrig på efterfest 


Nej jag måste vara jämngammal med Sven-Bertil Taube ! Måste jobba på mim 24 ålders look . Få se på kort när jag var  14.  För mentalt kanske jag var 24, eller så fyller jag som hundarna 7+ år varje år ... 



Det materiella

Det materiella . 
Var inne på instagram i morse och kolla bilder som de jag följer lagt ut . Vissa lägger ut på sina barn , andra på löpskor , sina djur eller på nått de bakat.  Sen finns det vissa som man kikar in på som lägger ut bilder på klockor , väskor , kläder , sitt hår sina nyinköpta jeans eller någon slags fejklyxlotion . Jag undrar , jag som är lite gammalmodig varför det materiella är så viktig att visa .  Eller jag undrar inte , jag tror mig veta . Allt måste väl handla om skryt ? Jag vet att jag tagit upp tidigare om bilder på barn i olika söta jumpinsuits och på olika lekplatser , men det ser jag inte som skryt , det är mer tjat ;) dessutom har jag sorterat bort de som la ut foton på sina barn , jag tycker det är ointressant trots att jag älskar mina vänner som har barn , men jag vet ju att den personen har världens gulligaste unge . Men är kanske inte intresserad av att se barnet på bild varje dag . 

Men det materiella . Jag förundras så, det verkliga livet måste väl pågå, men plugg , arbete osv ? Ber om en jävla vardagsbild . På en disk hög eller en ombäddad säng . Ett stökigt vardagsrum . Eller är det bara jag som inte har mina samlingar av Victoria secret parfymer och lotion prydligt i ordningställda i mitt fantastiska badrum ? Eller har en ständigt orörd walkinclosset och underbara snittblommoe stående doftande på bordet . Allt är så perfekt i en värld som kanske inte är så underbar . . . Men vad vet jag .



RSS 2.0