Spårlöst

Sitter och tittar på spårlöst, bra program . MEN det är ju samma sak hela tiden´. De åker dit med lite papper å några bilder, folkbokföringen ger inte ut uppgifter, de blir svårt , lite tårar sen reklam. Hoppet är ute sen har de en chans kvar, och då hittar de mamma eller pappa syster, eller bror, och innan sista reklamen får man reda på att de´ska hitta den de söker efter, i varje program ...Suck ! Äh nyter kanal istället.


partyhelg



Helgen har vart fylld av party och mycket skratt. Men nu så här på Måndagen är man rätt trött. Jobbar kväll idag och i morgon så sovmorgon får jag allt, skönt ! Mycket skönt till och med. Jobbar i helgen, sedan ledig två på raken eftersom att jag unnar mig själv en semester helg. Tycker jag att jag är värd !

I fredags var det babyshower för Snoff och Steiner , eller ja, för den lille i magen. Jag bidrog med, babyshampoo en bok, nallebjörn tvättlappar,bitring lakarn babyolja babybody en mössa och en "här kommer jag skylt" Blev en riktigt trevlig kväll.
Lördag
Jah blev uttvingad av fia , började med att kläder inte fanns och mitt humör var allt annat än stabilt, sedan fick jag på mig någon som passa , va här hemma kom lite vänner mm , jag och fia lyssnade på båra teenage låtar ssom vi spelade förr. Haha tänk va låtar kan få en att minnas.


Fia blev gisslan på hotellet , förstår inte hur han kan bete sig på de viset mot henne, så givmild och så tålmodig hon har varit mot honom och så förstör han så mycket för henne.


Lasse stefanz




Lasse stafns 11/3 bugga loss . Ska bli riktigt kul att fara iväg till grannkommun.

mamma och jag ska överaska mormor igenom kliva på dansbussen ett par hållplatser senare . Ska bli kul att se hennes min:)


Baby shower



I morgon är det baby shower för de blivande mamman och pappan steiner och snoff, ska bli riktigt trevligt. Har inhandlat allt de jag kände att jag kunde åstakomma. Lite vin bli det möjligen i morgon, baby shower måste vara ett smart drag av jänkarna faktiskt. Det ska jag också ha när storken kommer. på Lördag är det en efterlängtad lång frukost. Lika mycket värt som sovmorgon. Fia är sugen på utgång, men ja måste erkänna att en  harmonisk helg ligger nära till hands. Bio kanske ?


Röntgen



Röntga fötterna i morgon då, hänga på låset till "dropin" på sjukan, se vad de säger om skapelsen.
Gör vad som helst bara jag slipper smärtan.

Förmodligen kommer det vara fullt hus inne på sjukan, usch . Hatar att vänta men men, de måste ju göras så farbror dr kan ställa allt till rätta.


Drömmer om




Vill in och handla, handla och åter handla, skita i räkningarna i räkningslådan i hallen, bara handla tills jag inte orkar bära mera. Men ....Först räkningar, mat sen en runda på stan. Hinner inte bli av med mitt köpstop innan det nya infaller. Tycker jag sett ut lika dan hela vinter nu . Nu vill jag som sagt ha vår nya kläder och en stark sol som skiner , vill ha solglasögon på mig och sitta ute och dricka kaffe !


Kanske är dags att ta i tu med.


Spring !



Våren ska komma nästa vecka , är det visst någon som sagt, så jag håller mina tummar. Är så mätt på denna snö. Det är överallt! Får panik när man springer runt och småhalskar hit och dit, grud med in i hallen snö i luvan och söndersaltade skor. GIVE ME SPRING ! Vill ha tusselago och snödroppar, vårfåglar och solglasögon. Nu får det vara bra med denna vinter, jag har heller absolut inga vinteraktiviteter, jag hatar skidor, får ont i fötterna av skridskor och pimpla tycker jag är långtråkigt. Nu vill jag bli aktiv !


Fredag

Jobba hela långa helgen ... Blev väckt i morse av jobbet som ringde , " det är kris!" Ja sa jag. "Jag sover " Hade verkligen längtat efter att sova ut , men men . Steg upp tog morgonkaffet hemma hos gammelmormor, pratade lite skit, jag och gammelmormor hon 88 jag 21 tänk att vi kan prata om allt. Sedan for jag vidare och handlade, och efter det till jezzy och tvillingarna. Fia och tippen efter det, städ och tvätt, sortering av räkningar och lite "bankaffärer" haha. Snart hem till svärmorder men man och käka lite Fredags middag, mysigt !

 laddar för helgen jobb.


Jag vill inte !

Usch ! Sov hela natten och halva morgonen, hade jag fått välja skulle jag ha sovit till nu, känns som jag behöver det. Ledig en dag denna vecka, och det är i morgon annars jobb från Måndag till Måndag.  Fredag funderar jag på pizza hut med P får se vad han säger om det, kanske ska passa på att göra nått när man är ledig. Idag blir det Matte 14:15 till 15:15 sedan bort till jobbet och köra det andra av tre kvällpass för denna vecka. Högt tempo, men bara om helgen är gjorde och ny vecka på gång så kommer allt kännas okej. Och så äntligen Lön !

Känns som om jag har så jävla mycket att göra. Mycket jag inte orkar eller vill just nu.



Mina alla hjärtansdag hälsingar ....lite sent

Kärlekshälsningar

Till min älskade Farmor och Farfar som är de två mest älskvärda personer i mitt liv, som har en stor betydelse för mig och som jag ägnat oerhört mycket tid tillsammans med under min uppväxt. Älskar och saknar er så !

Farbröder med familj. Träffas inte allt för ofta, vilket är synd, saknar er och tänker på er.

Pappa . Älskar dig !



Dolly Parton



28/8 Ska jag till Stockholm för att se denna underbara sångerska , de kommer bli en riktigt stor musikalisk upplevelse ! Älskar det !


Kärleken



Mina tankar om den här hjärtans dagen .
För flera år sedan, så hade jag en person i mitt liv jag inget ville än att den 14 Februari fira alla hjärtans dag med. Men han hade sin familjen på ett håll och mig på ett annat. Vi bägge gick inte ihop. Jag vet faktiskt inte om visste om mig , det vet jag inte än idag . Nu när man ser tillbaka så undrar jag vad jag egenbtligen visst, och hur mycket jag gav . 3 år av mitt liv, 3 år av väntan . "jag ska lämna henne, jag ska berätta, det passar inte just nu osv. Och jag gick faktiskt på det.Och kanske hade de blivit annurlunda, kanske inte. Men efter ett par glas rödvin och ex antal spelade skivor av Lundell så tog jag tag i mitt liv.

Och så hittade jag ju P. Att alltid få frågan hur det har varit på jobbet, när man kommer hem. Att alltid mötas av ett leende och en kram när man kommer hem, det är underbart. Jag drömde här om natten att P lämnade mig, lika hasstigt som mannen för flera år sedan gjorde. Det går inte fortare än att vända på en hand , han var borta. Och jag fick den där känslan av panik i drömmen , jag slet i P och skrek " du får inte! snälla !" Det var fruktansvärt och vakna upp. Och då förstod jag ännu en gång hur beroende man gör sig av varandra, hur man faktiskt blir näst intill en person. P sa någon gång att jag var en sådan stor del av honom, så att han inte skulle kunna vara sig själv om jag försvann. Och jag skulle inte kunna känna igen mig om jag inte hade honom.  Man växer ihop och blir ett "vi" man lever med personen i alla dagar och situationer man älskar, hatar gråter skrattar skriker . Allt. Och det är de som jag är så tacksam för att jag fått .


Kärleken för mig har blivit så mycket annat sedan jag träffade Pirre. Den har blivit på riktigt.


Mina vänner som var med mig på den tiden för tre år sedan, ser nog en skillnad på hur jag ser på kärlek . De ska ha ett evigt tack för hur de fanns där, både nu och då!


Ge mig sommar!



Jag vill ha sommar, jag vill ha jordgubbar, sola vid en sjö. Dricka en kall öl på nått hak.
Åka bil och klaga på att det för varmt. Bli skitig under fötterna . Få fula bikiniränder och lukta sololja. Jag vill ha sommar , snälla ge mig sommar !


Power!


Working girl .

Slut på jobbet för ett par dagar, jisses vad trött jag varit. Men nu vilar jag upp mig för nya krafter .

Got to do.

Lyssnar på Winneräck, helt okej , faktiskt bra. Får perioder då vissa låtar kommer upp. Solen lyser in här, och jag blir påminnd om att jag borde gå ut. Så jag drar ner rullgardinen en stund och gör de jag måste göra.


God Morgon ? Eller.


God morgon ! Klippning idag . Ska man köra på en BIG förändring ? Eller bara tråktoppa? Hm lägger upp en bild på hur det blir, står i valen och kvalet.

Mina drömmar tar kål på mig. I natt gjorde pirre slut, men sedan så befann jag mig i ett djupt samtal med mitt ex, ex...Vi skulle tydligen dela villa i deras föredetta hus, samtidigt som exet nuvarande flickvän var rosenrasande över att vi befann oss i hans liv igen. Allt var så konstigt, inte första gången flera olika parter är indragna i mina drömmar. Och allt ät ett enda stort treangeldrama, undra om vad det betyder.

Nåja tillbaka till verkligeheten, kaffekopp , nyheter och plugg de närmsta timmarna.
Hej da !


Köpstop ..STOP !




Jag har köpstop nu, inga mer plagg denna månad. Men se vad fins klänningar jag hittade ! Men nej nej nej .


RSS 2.0