Taxiväxel



Va på maskerad i helgen, riktigt trevligt var det. Jag var Nunna och pirre munk, alltså motsvarheter .. Gjorde ett försök att gå ut, misslyckades då Finspång är Finspång . Skulle ringa taxi, och hon i växeln lägger på luren när jag beställer. Jag säger att ja inte riktigt vet vilket nr jag befinner mig på, men sedan kommer jag fram till att jag är på djurgårdsvägen 4, då jag först sa fel och sa fem, hon säger då att jag ska dubbelkolla för att hon just skickat en taxi till nr fem. Jag säger ännu en gång att jag befinner mig på nr fyra. Då börjar kärringen skrika på mig och är skitdryg och säger .
- du ska dubbelkolla med dina kompisar vart du är för jag skickar inte upp dubbla bilar, sen la hon på !
vilken tant ! Ska lätt ringa och klaga, inte första gången de är otrevliga, och jag är säker på att det är samma tant! Har man ett sådant yrke som hon har ska man vara trevlig, å visst jag var onykter men jag var långt ifrån full . Väldigt långt ifrån, bara för att jag råkade säga fel gatnr så ska man väl inte slänga på luren . Skulle hon göra lika dant om man ringer när man ska föda, eller måste iväg till sjukhus, flyg eller nått annat. Herre gud !


Hm.

Fia kom förbi dagen därpå, och vi sa hej då. Så nu är hon väck, men kommer om 39 dagar. Hoppas hon har det bra, kommer sakna henne så mycket ! Men i maj/ juni har vi 1 vecka att se fram i mot:)


Det rosa bandet




Jag har skänkt 100 kr, köpt rosa plastpåsar, och två rosa band.
Jag vill inte dö eller drabbas av bröstcancer, jag vill inte heller att mina vänninor gör det, min mamma, din mormor, min farmor. 
mina barn , min kollega , eller min granne.

tycker att alla kan ge en slant.


Melissas ord

Vi sätter oss ner
Utan ett ord
Som så många gånger förut, du beställer ett glas vin och jag en kopp te

Och fast vi båda vill
Mer än någonting annat
Så står det skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan

Vi har blivit som dom
Någon tittar på oss
Är det min tanke hon ser eller dina röda kinder som avslöjar mer

Vi har blivit som dom
Som aldrig får bli
Som sitter tyst på nått café, ingen får ju se att han är gift och hon är fri

När jag går därifrån
Och du håller kvar
Så vet vi båda att det är såhär man mår när man hemligheter har

När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två.. mmm

När jag går därifrån
Utan ett ord
Så vet vi båda två..
Känner så starkt för den här låten, underbara ord av melissa horn. Vad har hon varit med om? Hon och hennes texter är underbara. , Hon har hjälpt mig med igenom dagarna












pärlor åt svin



Otrohet.
Satt och tittade på pojkvänsakademin, funderade kring de där med otrohet. Jag tycker att folk förlåter för lätt, speciellt vi tjejer.  Jag vet inte varför, men det känns som om vi inte klarar av att bli lämnade ersatta och utbytta. Men låt oss säga att man får reda på att ens partner vart otrogen och förlåter. Kan man verkligen gå vidare ? Kan man låta bli att undra, vem de var, vart de var, hur de började vem började, låg ni med varandra , hände det en gång, hur såg hon ut, var hon längre smalare snyggre än mig och bla bla bla. Jag hade aldrig klarat det, jag hade aldrig utsatt mig för den psykiska pressen som skulle bli. OCH vem har inte frågat sin partner " SKULLE DU KUNNA VARA OTROGEN IMOT MIG?" "ALDRIG" endå finns det svin som är otrogna, en gång är ingen gång säger en del. Men en gång är en gång för mycket.  Jag förstår inte hur tjejer kan förlåta, eller är det bara jag som tar väldigt hårt på otrohet?


Mopsar upp mig


Har upptagit kontakten med mops kenneln, hon var jätteglad att höra ifrån mig igen . Så snart ska det bli parning så får vi se om det blir någonting utav detta. Hoppas på det:) 
Namnförslag uppskattas , kommer förmodligen ta en hanhund.


Folksjukdom

Vaknade, utsövd. Gick direkt till kaffebryggaren och efter det pluggböckerna. Orkar inte skriva mer om det. Helgen blev allt annat än det vi planerat. Fredag blir det hemmamys , lördag lika så. Fias sista dag innan hon flyttar, tack och lov inte för gott. Bjuder på lite mat och gott dricka. Kommer sakna henne !

Själv börjar jag känna en längtan bort, en flytt kanske ? Pirre och jag pratade lite om det för några dagar sen, ett körkort till honom sedan så kan man faktiskt flytta ifrån den här orten men fortfarande jobba här, för att kanske sen söka nytt. Gillar i alla fall tanken. Finspång imponerar på mig mindre och mindre ju mer jag hör. Sofia gör rätt som drar ett tag. Själv försöker jag att fly genom att inget se inget säga, inget höra. Men tillslut blir det också olidligt när folk inte vågar säga ifrån för att bara stå och nicka , och hålla med. För att sedan spy galla.. En syndrom, som leder till folksjukdom.





Moraklocka



jag älskar den lantliga stilen , jag kan inte med IKEA stillrena ytor, Inte min sak, nog för att de kan vara fint, men jag vill ha gamla saker, älskar när jag får krukor, kannor och vaser och de nötta slaget. Nu är jag på jakt efter en klocka, en moraklocka eller golvklocka. Något i den stilen på bilden ... Så jäkla snyggt.


tråklista

Stjärntecken: kräfta

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Tatueringar
: one

Längd: 1.75

Skostorlek: big foot 41

Hårfärg: blond, äntligen !

Fräknar: nopp

Motto: har massa motton.

Kär?absolut :)

Önskar du att du bodde någon annanstans?
Ja

Tycker du att du är attraktiv? ibland, en lördag morgon efter när man vaknar med sminket och partyklänningen på och luktar bardisk är man väl inte helt 100 kanske. Men ful är jag nog inte :D

Dricker du? Ja

Röker du? Ja.. Men vill sluta

Vilket schampo använder du? Evitall

Vad är du rädd för? råttor, canser

Gillar du att tvätta? Nope

Gillar du berg- och dalbanor? Älskar dem !

Senaste…

Filmen du hyrde? Irene huss

Låten du hörde: Adelle

Personen du ringde? Sofia

Personen som ringde dig? Larmet på jobbet

TV-program du såg? Landet brunsås, skitråkigt

Person du tänkte på? snoffiz haha.

Favorit…

Låt:  just nu är det Adelle låtar. Someone like you

Sak att göra:
vara med personer jag tycker mycket om. Röka, dricka kaffe , sova ut , långfrukostar, Lördagmorgon. Festa, skratta .

Kläder
: Ursnygga klänningar, och mysdressar

Film: såg green street huligans för ett tag sedan, den var riktigt bra.

Bil:  Mmm Gammal amrikanare :)

Serie: Rederiet :) 

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? En?

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal

Gånger ditt hjärta brustit? 1

Hjärtan brustet på grund av dig? Jag är ett helgon !

bilar du ägt . Hm två

Senaste…

Personen du fick e-mail av? skolan

Personen du fick brev av? Farmor tror jag

Personen du fick sms av? Pirre

Saken du köpte? havrefras

Vad har du gjort idag? pluggat, städat jobbat

Brukar du svära mycket?
Ja

När stiger du upp på morgonen? 06.30-08.00

Vad har du på dig? Mysbrallor o linne

Vad ska du göra ikväll
? göra te och sen sova

Var har du ont? axlarna

Använder du hårspray? Bara till fest

Salt eller socker? Socker!

Gillar du ketchup? Yes

Är du glad nu? är jag väl

Var du glad igår? ja


humor



Bra bild :) Tycker så synd om äldre som inte kan ta sig ut när snän snart faller. Men denna man ser att ha fått en snilleblixt :)


Helg jobb

Helg jobb.

Ska jag berätta för er hur det är att jobba helg.

Man jobbar och jobbar . Sover i mellan jobben , äter lite kanske osv. Man orkar inte med så mycket mer , jösses. P kom hem 15.20, 15.30 åkte jag, men i morgon får vi kvällen tillsammans . Vissa tycker att de är guld att vara ledig mitt i veckan, visst det är skönt, men när man jobbar på jul släktmiddagar och på födelsedagar mm så är de där dagarna i veckan lätta att byta bort. Nåja har i alla fall hitils en bra helg på jobbet, i morgon är det storfrukost som jag och Malin börjat med , och nu har alla hakat på, så storfrukost med kokta ägg , härligt kaffe och hembakt bröd som jag och malin står för:)

Ser på idol, herre gud  ! Stylisten är kass, hur ser folk ut ?

Hoppas på sömn i natt, har så ont i mina skulldror och axlar:(


Its me !

Omotiverad. Men måste sätta mig vid böckerna, dessutom har jag feber, blev väl inte bättre för att att jag gick till jobbet trots att jag var sjuk. Men får vila upp mig under dagen.Fast så mycket vila blir det inte.

Slipa kistan
Måla kistan
köpa trälimm
städa
handla
plugga
och det absolut tråkigaste jag vet, tvätta .

Usch, skulle gärna vilja börja träna, men helt ärligt, jag har inte tid just nu, det finns inte . Har inte tid att hälsa på någon, inga middagar , födelsedagar eller nått annat. Och så undrar vissa  " men vad har du att göra om dagarna ?" Jag har inga mänskliga ursäkter, vilka är 100% arbetstid vilket motsvarar 7-16, och sedan har jag inga barn som måste hämtas, lämnas och bytas på. Ursäkta mig, men jag har andra viktiga saker i MITT liv som jag preoriterar. Sen får folk säga vad de vill. Jag orkar inte sätta mig själv åt sidan, nu är det jag som gäller. Folk som känner mig väl, vilket inte är så många vet hur jag funkar, och jag vet att ni förstår, andra som tror sig veta vem jag är utan att ens försöka lära känna mig, håll er utanför. Usch och fy.

Satt i övrigt igåt och tittade igenom vänner listan på facebook. Jösses,
Måste man vara vänner för att man setts en gång? Eller är det för att vara trevlig, vissa hälsar man ju knappt på. Facebook för mig är ointressant, men det är ju där man pratar med "vänner" Jag får reda på hur alla mår, vad alla gör och var de är osv. Visst är det bra på sitt sätt, men jag vet ju redan allt som du förmodligen kommer att berätta för mig när vi träffas, för de har stått på facebook.

Jaja . Gnälliga kärring är vad jag är. Men känner mig allmänt trött på folk.


Härlig promenad

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description


Gunilla persson

Ikväll ska jag följa den svenska Hollywoodfrun , Gunilla Persson . Men är hon verkligen en Hollywood fru? En gammal avdankad skådis som hyr ett hus . Hon är inget charmtroll. Förra avsnittet upprörde mig något fruktansvärt när hon tvingade sin dotter att tävla i en talangtävling trots att flick kraken kräktes strax innan hon gick upp på scen. Undra vad hon ska göra ikväll...

Jag skulle aldrig behandla mina barn åå det viset , jag får intrycktet att hon skaffat ett barn för att hon själv ska bli hyllad och älskad , en slags substitut . Näe usch stackars flicka att ha en sådan mamma.


In med det nya !

Har inhandlat detta fina bord idag:) Såg detta bord på den lilla butiken "home 4 you" idag, kunde inte låta bli, utan bordskiva var det så litet och sött, så jag kunde inte låta bli:)

Behöver en kick !

Hoppa falleskärm , USA resa , vad som, behöver ett ombyte en kick, spänning ... Jag valbarhet jobbar jag pluggar och sover , fikar då och då . OCH ibland blir jag berusad. Skulle vilja resa bort , två veckor bara, hämta lite ny energi få lite vitaminer av solen , träffa folk man aldrig behöver träffa igen , äta sådan mat man inte behöver smaka igen. Behöver något , rätt snart tror jag.

Saker har på sista tiden gjort mig mer införstådd hur det är med småstadsliv, inte för att jag själv kommer ifrån ett större samhälle snarare mindre. Men där vågade folk vara uppriktiga och ärliga . Man hade inte då mycket annat att välja på. Här pratar folk om varandra och inte med varandra, hugger varandra i ryggen för att sedan le åt varandra . Jag försöker att inte bry mig, jag kan inte göra nått åt det, men är rädd att bli blind och flyta med. Är man tyst håller man per automatik med, säger man ifrån är man konstig för man tycker nått annat. Att sticka ut är fel , att säga vad man tycker är bra, så länge jag tycker som majoriteten . Att bjuda på sig själv bör man inte göra, det finns en risk att folk tycker att du tar plats . Va bara vanlig , tyst och perfekt . Storhandla på fredagar å ät tacos. På söndagar ska du ha familjemiddag och sedan får du inte dricka mer en två glas rött vin för att du ska städa dagen efter .

Is this it ? Är det så här det ska behöva vara ?

NEJ ! Jag är 22 och tänker inte låtsas att jag är 44 . Tänker inte ändra mig för att det ska passa andra. En ny genration är kommen ...


RSS 2.0