Summan av kardemumman

Lämna in bilen idag . Troligen landar de på 9000 kr med kamremsbyte .men det drabbar ingen fattig . Någon som vill ha mitt konto nr så är det bara att skicka ett meddelande . Ne vars . Man får va glad att man har hälsan .

Så , idag har jag arbetat till 16, måste ta oss ut med hundarna . I morgon har jag ett möte som jag hoppas ska gå vägen ,   Annars är veckan lugn . Blir ingen träning heller då bilen är där den är , och går gör jag så mycket endå till å från jobbet så gymmet får vänta . Ska nog börja läsa böcker , det är billigt och stillsamt . 

Biljävel

Bilen läcker in kylarvatten in i kupén 80 gradigt vatten som kommer in vid passageraresidan . De kunde vart en igen bommad slang , de skulle kosta en tusenlapp , men sådan tur har man inte så nu kostar de ca åtta lax . Perfekt ! Undra just vad jag skulle göra av alla mina pengar . Usch , känns så tråkigt , men det är ju bara att betala å vad glad . Jag har alltid otur med bilar , och dammsugare. 

I helgen har jag lidit av sömnbrist , är hundvakt , så tre hundar vill ligga i sängen , Vilket är omöjligt , men för dom är allt möjligt , Pirre jobbar natt inatt så då kan vi kanske få plats alla fyra , fem individer i en säng blir mycket . 

En väg

Doktorn sa att jag hade en infektion i kroppen men att den var så låg att de inte ville sätta in antibiotika . Hade fortfarande lite feber också . Fanns inga grunder att sjukskriva mig på. Så jag får väl ha feber och gå och jobba med snuva och hosta. Vill aldrig mer träffa den läkaren igen , inte på grund av att han inte sjukskrev mig utan att han inte lyssna på mig , det var helt ointressant att jag haft feber till o från i tre veckor , jag är totalt slut och sover 12-15 timmar per dygn . Jag tycker kanske att man borde lyssnat. Han fick inget handskak av mig när jag gick där ifrån i alla fall . Jag undrar vad som händer om jag smittar de andra? Blir det nån form av avvikelse på det ? Jaja fick med mig en halv liter cocilana hem . Det var ju bra för nu är Pirre sjuk också . 


Annars mår jag fortfarande skit . Vill bli bra, börja träna orka med saker . Just nu så är det botten med hälsan . 25 bast så kan man lämna in, tack för kaffet ! Nä vars, men tröttsamt att må såhär . Men det finns bara en väg och det är upp ! 



Sjukt sjuk

Sitter på sjukan . Insåg att man inte kan vara  så här sjuk i så många dagar tredje veckan ca , så ringde i morse till sjukhuset och prata med en jätte trevlig sköterska som trodde jag var fem år . Och " lilla gummade " mig två gånger . Så nu sitter jag här , läkaren är 30 minuter försenad och jag håller på att somna . Ska hem och sova efter middag sen , vilket menas med 15-18 . Har i alla fall bytt ställe från sängen till soffan . Ett steg framåt . Får se om jag får någon kur , mot denna flunsa.  Jag sover vara hela tiden , och så sover jag lite till . Sen får jag febertopp sen sjunker febern sen kommer den igen . Jätte konstigt ! 

Min såkallade pappa


Såg på filmen " min så kallade pappa " den var riktigt bra . Sån här film man kommer på dig själv att man sitter och småler till . Sen var den tragiskt också på många sätt , men faktiskt bra ! Bra film , bra skådisar och bra handling . 



RSS 2.0