Skärtorsdagen

Letade jacka i stan, ett ingenmansland i kläder och skor just nu. Hitta inte en enda, tacka vet jag nätet . Jag behöver inte ta mig någonstans och jag kan leta i olika närbutiker utan att bli irriterad . Smidigt och enkelt ! Och skor , jag behöver skor men å andra sidan så har jag fått operationstid om en månad för foten och den kommer ju vara i paket så jag vet inte om man ska invänta skoköpet.


Efter statsbesöket kom Fia och vi promenerade i parken med hundarna . Lagade påskmat och smällde i oss och så dog vi en stund . P gick till ett par vänner så jag och Fia körde ut honom i soffan så vi tog sängen med samtliga hundar .


Morgonstund

Somna åtta igår kväll och slog upp ögonen halv sex . Så nu ligger jag och ser på tv och Fia brer ut sig till Max . Jag ska bjuda Malin på frukost . Sen ut på promenad med Fia , åka och handla påskmat och tillreda den , har längtat efter Jansson alldeles för länge !


Earth hour

Igår kväll käka vi gott efter jobbet Och vi tröstade oss med det eftersom den planerade bion blev uppskuten . 20.30 släckte vi ner för att medverka i Earth hour. Jag som redan har svårt att hålla mig vaken blev trött då endast få stearinljus var tända , så vad händer ? Jo ca tre min efter vi släckt ner så somnar jag , och vaknar fem timmar senare runt två tiden på natten . Jag måste vara det optimala sällskapet en lördag kväll :)


Egentid

Efter jobbet drog jag upp till gymet och körde på . " kötta" så att säga , ett ord som är inne att säga när man kört hårt . Då där stod jag på gymmet och köttade på. Sedan åt jag sen lunch , ensam . Ja det var skönt att sitta själv och lyssna på andras problem , fick mig att glömma mina egna . Sen blev det fredagshandling . Och snart ska jag piffa till mig för att gå på dejt med Malin , vi ska ut och impuls käka på nya stället , som har riktigt god mat ! sen ska jag krypa ner i onepiecen och se på skilda världar och äta popcorn :)

Min egna fredag .


Negativ

Ingen ide att skiva nått då allt bara är negativt . Kan inte lösa nått , och skriva av mig är Ingen idé då hälften av problemen inte känns lättare om man skriver om dom . Pekar finger åt hela världen idag , fy för fan ! Jag förtjänar fan inte det här .


Work out

Åkte upp till gymet idag , skönt att komma igång igen ! Skönt att få pepp och pusch från folk när man tappar motivationen . Men nu är jag på gång :)




Torsdagens bestyr

Idag blir det klippning och jobb. Bara toppa så håret kan växa vidare . Så jobbigt att håret växer men i tackt med det går det ju av använder värmeskydd oljor och allt möjligt med värme är ju värsta boven , och blomstring ! Men jag måste platta håret och blondera ! Det finns inget annat . Så Jag hoppas håret hinner i kapp någon gång .

I morgon ska det bli irländsk afton för att fira st Patric , en årlig tradition som blir större och större , för tre år sedan stod vi nere i Martins källare med band och vänner och bekanta . Och nu firas det med ett stort evenemang på hotellet med biljettförsäljningen osv. Kul !


Sommar !

Längtar till sommaren ! Jeansshorts turkost nagellack , converce , solglasögon och islatte ! Powermeet och 50-talsklänningar , give me !


Förändring

Känner för att göra
Nått helt annat !


RSS 2.0