Klippt



Ikea igår gick  bra . Det första vi såg i entrén var ett matsalsbord med stolar . KLART ! Det tar vi . P trodde då att vi skulle åka hem . Haha ! Nej du gosse ! Här ska de handlas . Kom hem med lite ihopplock . I morgon ska jag och Sanna hämta stolarn i Linköping till köket . Hoppas köparen av kökssoffan infinner sig så jag blir av med den . Klippte mig igår med . Resultat , mindre hår , mindre slitet och 500 spänn fattigare . Otroligt att man betalar den summan egentligen. . Men bra blev det . Ingen större förändring , men jag har ingen kris så jag kan va som jag är i håret . 

Jobbade idag till fyra , skulle gått ut med vänner ikv , men jag vill vakna och må bra i morgon . Inte vara bakis och ödsla en hel söndag i sängen lidandes och törstandes efter det ena och det andra . Nä utvilad är vad Jag behöver vakna till .


Nu måste jag sova . 

Köpstopp

Jag tröttnar så fort ! 

Jag är ständigt så att om jag exempelvis är på en plats så tänker jag oftast på var jag ska va sen . Jag lever liksom aldrig i nuet . Är jag på jobbet tänker jag på när jag ska hem . Är jag hemma så tänker jag på när jag ska till jobbet . När jag är i affären tänker jag på när jag är hemma ... Förstår ni. Så har det alltid varit , sen tröttnar  jag på saker , möbler kläder smycken osv . Nu har har tröttnat på kökssoffan . Min gulliga älskade kökssoffa som vi målat och gjort så fin. Men ni har vi haft den ett par år och den fallet sig liksom inte in på rätt ställe i köket längre sedan vi flyttade . Stör mig mer på den . Så har slängt ut den på loppis . Hoppas på att kunna bli av med den i helgen. Och i och med att jag älskar kökssoffan , och alltid sitter i den  så hatar jag kökstolarna så köpte jag ett par hendriksdalstolar på blocket som jag ska hämta på söndag . Känns
Som den onda cirkeln tagit över . Sen har jag officiellt  köpstopp . Tog i hand med P igår att nu är det bra ..... Ska till Ikea idag också . Fast då är ju P med så de räknas inte . 



Inte din Business

Idag så sa en människa till mig " när ska du skaffa barn då ? Du är väl ganska gammal ? Eller du kanske
Inte tycker om barn ?"

1 .  Fråga aldrig en människa när den
Personen ska skaffa barn. För du vet inte varför , och det är typ den personligaste frågan näst efter har mycket du har på ditt sparkonto. 
2 . Att antyda att någon är gammal när man är typ tre år yngre än den man antyder är gammal är fruktansvärt " icke självuppfattande " och På riktigt jag är 26 år ! Jag är liksom inte 42 och äggen börjar ta slut eller har öken vad de gäller blivande far till mina barn ... 
3 . Bara för att jag inte har barn betyder de inte att jag inte tycker om dom . Jag har inga miljoner på banken heller . doesn't mean that i dont like money ! 


Blir så fruktansvärt frustrerad när folk ställer den frågan . Ok om du är bästa vän med någon , men då har man Nog redan tagit tag i de frågetecknen .
Men är du en såkallad random person så , På riktigt . På ren svenska, håll käften . It is not your business. 








Helgen

Helgen var kanon ! Fredagen var lugn , eller egentligen så var den ganska så stressig . Från det att jag slutade tills att Jag faktiskt satte mig ner så gick det ett par timmar . Först hämtade jag
Pirre , efter att jag jade jobbat ,
Sedan in till stan för att hitta en svart T-shirt . Handlade
På citygross, stannade på bolaget , sen hem .  Ålandsbesöket kom därefter . mat fick han och massa gott skratt . Gjorde världens godaste tacopaj som jag ska delge er reseptet på . Lördagen började med brakfrukost . Jag är en riktig frukost människa . Jag kan äta hur mycket som helst och hur länge som helst . Och när vi har besök så skämmer jag bort de extra mycket . P får näst intill alltid frukost serverad på helgerna . Jag skulle förövrigt dö för att få vakna till doften av kaffe och typ scones . Men men , nu valde jag ju tydligen att dela livet med en KOPIÖST morgontrött människa , så då får man vara glad om man får sällskap framför frukost tv'n ;) . Jaja , P med band hade spelning på lördag kvällen, så vi satt ett par vänner och  jag och lillasyster å drack lite på balkongen , lätt värt att ha inglasad ballkong ! Riktigt mysigt . Sedan åkte vi till storstaden . Det var jättekul och spelningen var jättebra ! Kvällen var i alla fall suverän . Söndagen var det ganska så slött . Besöket åkte hem , och det var horisontellt läge i soffan ett tag , innan Jag fick mitt städryck . Fia fäller nått så in i ..... Som slöjmoln med päls all over här hemma . Köpt b-vitamin olja som hjälper på ett par dagar mot slöjmoln . Får toktyck av det , så det är bara att bita ihop ett par dagar . 





Hemskickade


Atti inreda är ju mitt stora intresse . Och jag är en jävel på det . Det är något somjag verkligen tycker är superkul . Jag tröttnar i bland på färger och möblering . Och just vårat sovrum har ingen " känsla " det är verkligen ett rum vi sover i . Det som jobbigt med sovrum , är att de oftast är de minsta rummet . Och man har mycket textiler för att man måste...  och så har det ju med mysfaktor att göra . Mattor , kuddar gardiner piffpuff kläder osv så blir det ju ofta mycket damm som
Samlas där . Vilket har gjort att sedan vi flyttade hit har jag inte inrätt det riktigt . Så somjag vill . Men nu har jag beställt lite nya sängkläder och tänkte lite AMORE ! " gammrosa" som jag säger . Blir lite mysfaktor . Undra va P säger .. Rosa är väl inte riktigt hans grej . Men men . Mest varit vitt vitt vitt . Hade en turkos period . Men nu får det bli gammrosa :) 

Torsdag


Sitter och dricker kaffe i soffan . Det smakar jättekonstigt av någon anledning . Blev inte bättre när jag drog i socker i det heller . Kan de bero på att jag hade i mjölken förre kaffet ? Hm ... Jaja . 13-21 pass idag igen , det tredje denna vecka . Skönt med sovmorgon dock . I morgon blir det Ikea , och en sväng in till någon form av butik . Hårfärgning och matlagning och säkert någon actionrulle . F kommer från Åland så jag måste väl offra mig för att att se på på något grabbigt . Lördagen så har P spelning i Linköping , så då åker vi ett gäng och beundrar och står längst fram och klättrar på kravallstaketet . Ser fram i mot den här lediga helgen . 

Resa


Bokade en resa till Kroatien igår . Eftersom jag och P har noll semester tillsammans i sommar så åker vi en vecka tillsammans i september.  Och Kroatien när ett ställe vi pratat om i flera år och nu blir det äntligen av ! 

Sköna söndag

Sköna söndag . 
Var ledig igår efter en lång vecka på jobbet . Söndagen bestod av att sovmorgonen infann sig . Gjorde brunchfrukost och satt och titta på nyhetamorgon. Vi gick ut i skogen och tog en långpromenad med Fia . Det
Resulterade i skoskav och tankar på sommaren . Nu är det slaskväder och tö , vintern är bara fin när snön ligger där den ska och allt är vitt . Men det varade bara några dagar . Bilen valde att inte starta med . Allt smååkande som gör att   Batteriet laddar ur . Men som ett brev på posten så blev vi erbjudna en bilplats med elstolpe . TACK OCH LOV ! Får den första februari . Så då slipper man oroa sig för kallstarter . Sen lagade vi mat och gick och la oss ganska tidigt . Känns så skönt att ha sånna dagar . Längtar redan till helgen som är helt oplanerad . Blir på sin höjd en Ikea tripp gör att bestämma en matsalsbord . Sen hoppas jag på mysbyxorna hela helgen .




Nyår och Beck

2016 är här ! 
Vi åt En supergod middag igår som P lagade, sedan så spelade vi bingo ( pensionärer ) och jag somnade typ i mitt kaffe runt 22. Vi gick och la oss vid 23. Pappa ringde runt 23:50 så Jag vaknade . Han tyckte att det var märkligt att jag inte festa . Ja tyckter egentligen också det , men amatörerna afton har lärt mig en sak . Det kostar mer än vad det smakar . Festblåsa , nytt smink , mat i form av förrätt varmrätt efterrätt , raketer bubbel tilltugg avecer mm. Så vi gör det enkelt för oss. Och så vaknar man sämre än vad man förtjänar.  Så som sagt vaknade och såg ut över raketerna . Vi bor så pass bra att vi kunde ligga i sängen och se ut över fyrverkerierna , det var mysfaktor . Sen slockna jag som ett barn . I morgon ska jag jobba söndag och måndag också . På söndag ska vi på bio , ska bli mysigt . 


Idag har vi bara slappat . S och P var här och såg på nya Beck . OCH NI SOM INTE SETT DEN . Sluta läs nu ! 

Total värdelös regi och manus. Att Mikael Persbrandt skrivs ur filmerna vet alla . Men det finns ingen värdighet i hur det går till . Gunvald Larssons karaktär har varit med sedan 97 i dessa Beck-filmer och att göra slut på honom på detta sett tycker jag är oproffsigt . Usch . Tacka vet jag när Kjell Sundsvall stod för regin . Grymt besviken på denna film och ifrågasätter hur Beck kommer kunna fortsätta utan gunvald Larsson . Han hade kunnat skrivas ur på 100 olika sätt ... Stor besvikelse . 




RSS 2.0