Pustar ut

I soffan , jobbat på att ta mig till sängen .
I morgon ska jag och Malin äta brakfrukost och kommentera fula nyhetsankare på Nyhetsmorgon .


Bad

Hemma på timmar . Är en zimbie , Fia var här igår och berätta massa kul å jag bara satt som en levande död . Usch vilken bad friend jag är ! Sova en stund sen återgå till arbetet
Med mitt dåliga samvete .


Pizza hut

Malin & jag tog pizza hut idag . Väldigt gott, och tänka sig att det är värt pengarna :)


Piff puff

Att piff puffa till hemmet för mig är viktigt , jag vill ha känslan att " här bor någon" älskar att köpa in saker till hemmet och ha en mys känsla , gillar ordet mys by the way. Idag fick set bli nya gardiner som passat utmärkt till de nya lamporna , en duk som passa till gardinerna och så fick Fia nya skålar :)

Vill bara inreda . Love it ! Andra shoppar kläder skor och väskor , men jag vill ha saker och inredning , jag tar hellre komplimangen " va fint du har hemma " än " va fin du är idag " haha .


Rosenrot

Det sägs att man ska pigga på
Sig av Rosenrot så jag ger det ett försök . Och då lite extra järn och c-vitamin :)


Efter 16.00

Ska jag gå en lång promenad med hunden i skogen . Sedan ta en lång dusch och en lång tvkväll och inte göra nånting ! På sin höjd värma en kopp te .

Det ska jag göra !


Ullared

Hemma !
Med på tok för lite saker så jag har redan bokat in mig på december :) haha ! Var så mycket man såg som man ville ha men som inte kunde prioriteras . Men det har vart mycket trevligt :) mamma överskred budgeten brutalt , My god, jag chockade mig själv när pirres shoppoholick syndrom kom fram då hans gick på mer en mitt :)

Nu sitter jag nermyst i soffan med hund och man och försöker hålla mig vaken . Dags för jobb i morgon efter denne semester som vart allt annat än lugn och harmonisk :)


Tack alla

Flickorna från kryssen :)


Avrundar

Avrundar nu en hård helg .
Kryssen var riktigt roligt men så mycket skratt så magmusklerna har fått sin beskärda del :) så kul att åka iväg så där med bara roligheter ! Var riktigt trött när vi kom hem igår , men nu har man sovit lite grann . Och nu är jag på väg ner till Ullared med mor syster och sambo .
Så avrundar jag helgen :)


Ett sms

Fick ett sms idag som gjorde mitt hjärta varmt !


Klar för kryssning

Så där ja, nu är jag redo för Östersjön :)


Ett avkopplande

Bad tog tog jag hemma hos mamma , bad ska ju vara avkopplande , men först tar det tio minuter innan benen ska ner och man tänker " fan va varmt det blev " men jag låg där med Ansiktsmasken och hårinpackningen och försökte koppla av , lillasyster knacka på dörren och varmvattnet höll på att ta slut så jag klev upp efter en kvart :) men lite avkoppling fick jag allt. Önskar att jag hade badkar , jag kanske inte skulle bada allt för ofta , men möjligheten skulle finnas i alla fall :)


En matlagande

Man i en sparkdräkt är nog det vackraste mina ögon skådat , Pirre fick en onepiece när han fyllde , Som han ständigt går i . Riktigt sexig 😜

Helgen började med att farmor kom hit. Bjöd henne på mat och fika . Va mysigt att ha henne här , längtar tills nästa gång ! Men då får farfar följa med .

Kvällen började och morgonen kom kan man väl säga , men trevligt har det varit . Nu gräddas gratängen i ugnen och köttet tar färg. Ansiktsmasken och hårinpackningen är i ljusen är tända söndagen är här .


Min torra..

Humor . Hahaha


Lina's matkasse?

Funderar på att pröva denna kasse , inte bara för att det står mitt namn utan för att jag avskyr att handla och att jag alltid får med mig lite extra hem i påsen från affären , har läst på lite och de flesta verkar nöjda med den. Plus att man slipper tänka på vad man ska laga .

Ska informera kocken om detta , innan jag beställer :)

Fick skäll av Fia att jag inte skrivit nått på länge , är inne i min " förändra mitt liv fas " igen . Vill hit vill dit och resa nytt jobb , ny hårfärg , ny bil , ny bostad . Förändring ! Men så länge man är i denna håla snurrar hjulet på, ( bitter) en dag hinner allt i kapp och så står man där och undrar " va fan hände "

Ska i alla fall upp och träna snart, efter förkylningen hade jag vett att ta det lugnt . Tänkte köra i gång till helgen så kilona kan försvinna .


Massage

Efter Sjukdomsveckan har jag bokat in en massage på em, ska bli skönt ! Viktigt att unna sig nått i vardagen .


Dyskalkyli

Blir så jävla förbannad att jag skakar .

Jag har dyskalkyli , jag hatar det av hela mitt hjärta så avskyr jag det handikappet . För det är de, jag kan inte räkna . Hur fan jag än försöker så kan jag inte få in vad 3*6 är jag har ingen aning om hur man ställer upp ett tal " lånar av grannen " osv.

Detta upptäckte man i nian, då det gjorde en psykologisk bedömning av mig , i nian ... Då har jag läst matte. Sedan sex års ålder och ingen hade gjort nått åt det. Lärarna anklagade mig för att vara lat , slö , dum i huvudet osv . Och så övriga personer som man fått höra " lina kan inte räkna " hon fattar endå inte " saken är den att personer med dyskalkyli är normalbegåvade bara det att
Matten inte fastnar det är hemskt . Jag ligger på ca en tio årings kunskapsnivå när det gäller matte . Men jag försöker ! Jag vill jätte gärna läsa på högskola eller universitet , men ja kan inte för det råkar vara så att på mitt betyg står inte " matte A = G . Faktum är att matte inte ens står med i mitt betyg . Man kan jämföra det med att en rullstolsbunden inte har diplom i höjdhopp . Men som förmodligen är mycket bra på annat .

Det jag blir så förbannad på när jag sitter och läser på nätet om vad det finns för möjligheter för en som har dyskalkyli vad det gäller att läsa vidare verkar vara små . Men så möter jag människor på forum som uttrycker sig så illa . " mindre begåvade , osmarta sannerligen en psykisk störning " osv .

Hur fan kan man uttrycka sig , jag har lärt mig att leva med det här , men jag hatar det. Jag tänker främst på alla 13 , 14 15 åringar och alla andra
Som
Sitter hemma och inte förstår varför de inte fattar matte , och så googlar på detta och får se dessa elaka kommentarer .

Jag lever med det här , och tro mig jag får höra pikar och blir påmind om detta dagligen. Med koder och lösen , rabatter , rea osv . Jag vet att det är svårt och att jag kanske aldrig kommer lära mig matte , men en sak har jag lärt mig , jag är fan inte dum i huvudet ! Jag kan bara inte räkna .


Födelsedag

Ska återgå till jobbet idag , tre timmar utbildning . Sen blir det lite födelsedagsfirande , då Pirre fyller 30+ idag :) är jätte ivrig att få ge min present , älskar att ge bort presenter av alla slag . Ville helst att han skulle öppna igår , haha . Men jag kunde hålla mig ;)


Love


Söta


RSS 2.0