Död?

Det har luktat fruktansvärt illa  i trapphuset de senaste veckorna , nu börjar vi åter igen fundera om grannen ligger död, en alkis med stora problem, har ringt störningsjouren ett par gånger då vi en annan gång misstänkte att han låg dåär inne död, så på grund av att musik hade spelats på hög volym 24-7 i dagar ! Men nu är det stank och illa luktande som är orsaken till vår misstanke . P jobbar natt så det ska bli kul att sova själv. Usch !

Men men , skrev hyreskontrakt igår :) Flytt under juli och augusti månad . Ska bli riktigt skönt att komma ner till min gammla kvarter - centrum ! Längre till jobbet, men det är de värt, skrev in att jag kunde jobba natt , pröva på de kanske vore en liten förändring, men just nu letar jag lite jobb som personlig assistent, måste förnya sig lite med. Sökte på ams " du ska vara mellan 20-30 år och  erfarenhet" yea right ! Som vanligt då, jag kan dessvärre bara vara ett utav det, men men .  Letar lie jobb runt omkring .

I morgon hoppas jag på sol, då blir det sjön för hela slanten . P ligger och sover hela dagen i alla fall, så jag kan passa på att steka :)


Love




Idag ringer vi och tackar jag till vår första gemensamma lägenhet :)

Love Lycklig och levande


Elvis The King Presley





Dekorerade hallen med en elvis tavla, stod och tittade på den ett tag, sedan flög de fram elvis saker , undrar om sambon tycker att det är för mycket när ha kommer ? Nåja Lyssnar på hans underbara stämma, jävla krut har han . Började lyssna på elvis när jag ca 13 år , fråga mig inte varför ...Men att som 13 åring få upp ögonen för presley så där 25 år efter hans död de tycker jag man kan kalla äkta kärlek, men det äe mellan migoch elvis ;)


Flytt?




Ringt runt på lägenheter här i byn, varför ska de små hyresvärdarna vara så osynliga ? De privata syftar jag nu på. Sofie har nydligen flyttat ner mot centrum och i det huset fanns det en 70 kvm ledig tvåa , JA TACK ! Ringde så klart direkt så i morgon ska vi se på den, och jag hoppas så innerligt att det är bra och att min sambo älskar den .

P sa nått klokt idag, om man är negativt inställd så kan man alltid bli posetivt översskad , och de kanske stämmer . Hoppas i alla fall att den är fin och vi kan ta den , som vanligt var just den lägenheten väldigt eftertraktad....de är de alla . Men men klockan 10.00 i morgon blir det lägenhetstitt. (dessutom var de på nedre botten vilket gör att OM  vi kan ta den så kommer min kära släcktingar in som har svårt att gå) Mycket bra! 


Ska till staden i morgon, vet inte riktigt vad jag söker efter , men ett par byxor och ett par skor ska jag i alla fall söka efter . Sofie följer med mig så det blir kvalitetstid med henne , var länge sen nu,för länge sen ! Alltid så att det är någon man träffar mindre som man bör träffa mer . Tack och lov har jag förstående vänner , det är inte som för ett par år sen, alla vi jobbar och är innerligt trötta när man kommer hem, men nu är de tvådagars ledigt ! :) Härligt och fint väder ska det vara med !  


Sex rätt !

Att det är bra för sexlivet att träna vet de flesta, men är sex bra som träning

Absolut! Forskning visar att när vi har sex så utsätter vi kroppen för samma fysiska påfrestningar som under ett intensivt träningspass.

Psykologer och hälsoexperter är överens: Sex gör betydligt mer med dig än får dig att le. Sex kan bota huvudvärk, bygger upp immunförsvaret, gör dig avslappnad och är ett bra komplement till din vanliga träning.

Sex gör att hjärtat får jobba hårdare, ämnesomsättningen ökar, vi får mer energi, vi sträcker ut musklerna och så, förstås, bränner kalorier.

Hett är bättre
Undersökningar visar att en genomsnittlig kärleksstund – 30 minuter – bränner mellan 50–100 kalorier, men precis som med all annan träning varierar detta beroende på till exempel hur mycket man väger, hur varmt det är, intensitet och position.Att ha sex tre gånger per vecka bränner cirka 7 500 kalorier på ett år. Grovt räknat motsvarar det en löprunda på 12 mil! Men, ju hetare i halmen desto fler kalorier som ryker: Upp emot 15 000 kalorier per år, om man har sex tre gånger i veckan. 15 000 kalorier per år = 2 kilo minus på vågen. Inte illa!


Lista

Har du pojkvän/flickvän? Jajjamänsan  
Är du kär? Upp över öronen
Hur tidigt stiger du upp? 06:33 är min klocka stäld på
Vem/vilka vet mest om dig?  Mina närmsta vänner .
Gillar du att slåss? Ne, slåssbusa kan va kul så länge inte jag får ont
Vad ska du göra ikväll? Tvätta av mig sminket och svabba gaddarna och lägga mig
När var du senast full? I förra  tjosan hejsan hm ...Minns inte men vi säger lördags
Har du utländska föräldrar?  Invandrarbarn bör min far vara .
Var har du ont?  Oj vilken fråga . Jag har ont i huvudet nu, ont i mitt vänstra knä, mina fötter samt ryggslutet . Men annars är det helt okej :)
Är du bra på att måla? Ja de som sett de jag målat "på riktigt målat" tycker det är fint .
Vem kramade du senast? Min pojkvän
Vad längtar du till? Tills vi åker till västervik v 28 och tills jag och fia kommer överens om ett datum då vi ska göra vår "thing"
Vad heter dina husdjur?  Pirre ?
Har du körkort? Japp sedan 8 maj 2008 klockan 08.00 på morgonen
Favoritgodis? Choklad !
Morgon- eller nattmänniska? Har funderat över de, och jag måste säga att ja är morgon människa , jag är trött på kvällen och är intställd på att sova .
Sparare eller slösare? oj slösare ! Mycket
Har du några homosexuella vänner? ja
Bio eller promenad? beror vad för bio, och vart promenaden äger rum
Är du kittlig? nått så otroligt
Rädd för insekter? nej
Anser du att du är stark? Ja


Telefon minne / telefon hjärta .



2008 - 2010 - I dont want 2012

Till höger - Jag Till vänster -  Jag



lagat min älskade mobil ! Och där fanns de saker må ni tro, saker man trodde man kunde spara förevigt och saker som man verkligen inte ville spara  forevigt. Bilderna måste jag säga tog mer knäcken på mig en medelandena som jag tvinga mig själv att läsa. Vilka kontakter man haft och brutit. Vilket hår man haft, vilka ben, vilka bekantskaper. vilka patetiska mess man skickat, fått motagit osv, eller ska jag säga godtagit ! Jisses . Men jag känner igen den där 18 åriga tösen god ! She´s here yet. Att låsa upp telefonen var som att låsa upp den dörr jag stängde låste, bomma , plomba spika bakna igen . Där fanns allt, bilder från tillfällen jag minns , medelanden ifrån folk som då aldrig skulle svika mig, filmer på folk som alltid sa "fest i helgen ?!" Allt fanns där, till och med jag . För när jag ser bilderna så ser jag mig själv, fast nu i en helt annan person, kan inte säga att jag vuxit eller växt.....som person då, kroppen ska vi inte nämna.


Fick upp bilder på ex, medelanden . Och jag kan ninte sticka under stolen med att den känslan jag fick när han skrev de messen, den känslan var den motsatta när jag läste dem nu. Kändes konstigt att de ens existerade. Gick igenom telefonen noggrant för att inte kunna missa nått som kunde påminna mig . Jag vet att P såg, och jag visste att han visste att de fanns där. Men så är det, innan fanns det någon annan, samma i mitt fall. Jag är inte den första , det kommer alltid ha varit någon här före mig, som sagt" jag älskar dig , du är mitt allt" det kommer alltid ha funnits någon annan som pussat på min sambos kind och sagt god natt. Alltid, hur man än vrider och vänder så ha vi älskat någon annan någon gång. Och folk med stora hjärtan finns det plats för många , jag har älskat och jag har hatat , i mitt hjärta finns det mer hat än kärlek till folk jag en gång älskat, märkligt är det, men så är fallet. Ofta är människorna man älskat i de samma när det en gång tar slut. Och då är det för alla en jobbig tid, man ska bygga upp ett förtroende, en tillit till andra och sig själv, man är sviken ensam och känner sig utbytt. Jag var utbytt det var väl det som tog hårdast.


Men ...........Så har jag träffat min P och det är en underbar person ! Och för honom är jag  inte utbytt , eller den andra kvinnan , jag är inte heller något som går att särra på en gång i veckan . Utan jag är hans flickvän som han stolt visar upp hur jag än ser ut eller är. Accepterar mig och klarar av mitt humör . Han älskar att hålla om mig när jag somnar, han ber mig komma och lägga mig på hans bröst , han får mig att tokskratta, tröstar mig och lyssnar på mig. Och han älskar mig precis hela mig ut ifrån och in . Och jag är den lyckligaste flickan i hela världen som har en sådan underbar pojkvän, och skulle inte kunna för allt i världen kunna komma på en tanke att skada eller göra honom illa på något vis.

Och raderas inte, varken ur min telefon eller ur mitt hjärta.













Fy fan va glad jag är att jag har träffat han som är 100% på riktigt :)


La Guurls !



Senaste bilden på oss tre :9 Riktigt bra på alla !

Love you Guurls;)


The time is here ..






Hej .


Dagen började med att jag verkligen  inte med några som helst metoder hade lust att gå upp . Men jag tog mig orken och steg upp. Hade sista mötet idag på jobbet innan sommaruppehållet, tack gode gud, jag blir som en tre åring , får verkligen myror i brallan . Men de gick de med. Åkte ut till sindet där vi grillade korv jag hade varit på byns storlager och handlat en kyckling och potatis sallas, underbart gott i sommaren . G-mormor uppskattade verkligen att vi satt där i trädgården och åt tillsammans, hon sa att hon trodde att hon inte skulle få uppleva det igen . Men det fick hon , och det gjorde mig glad . Gick igenom stugan och fick hundra minnen tillbaka . Olika intryck och känslor, jag har spenderat många stunder där, värdefulla stunder , härliga stunder, hemska stunder jobbiga stunder, men oxå underbara . När de säljs så kommer de bli ett hål i mitt hjärta, det är mitt lilla smultronställe, som för mig är guld värt .


Och i morgon är det äntligen dax, Grekland here I come ! Har med mina tre P´´n Pengar Plattång och Pirre :) Allt jag behöver . Kommer sakna flickor , men jag vet att de tycker att jag är värd lite semester :) För det är jag så det så. 11 dagars ledighet, kärlek sol drinkar, hav strand och inga pensionärer och middagsjobb , just nu passar det mig ypperligt bra ! Det är 25 timmar och 57 minuter kvar tills vi åker , skönt att man sover ca 8 timmar så man kan sluta stirra på klockan . Imorgon har jag fullt upp, vill träffa flickorna innan jag drar, fia kommer upp på kaffe och ballkongsittande i alla fall, sedan packa checka av . Frukost på Fiket med hjärtat i morgon bitti , mys ! Sedan till gammelmormor en sväng till :) P jobbar eftermiddag så han går vid två, sen har jag allt id för att förbereda mig :)


Have A nice trip . Yea Thank you !

Ps skickar inga vykort .


RSS 2.0