Sjuk

Någonting har legat i kroppen länge, har kännt det, men jag har varit envis och inte lyssnat tillräckligt på kroppen, men nu tog det över halsfluss upptäcktes i förrgår , men men att ringa till jourmottagningen gav ingen nytta.

"kan du äta" frågade de, ja givetvis men ont gör det . Och med det att jag kunde äta kunde jag ju svälja panodil och alvedon, så jag skulle fortsätta med det, gick det inte över skulle jag ringa igen . Men halsen är dock bättre idag, kan till och med känns smak när jag väl tvingar ner maten .

På Lördag kommer det folk från höger och vänster hit, P fyller 29 år. Så det blir fullt hus , smörgås tårta ska jag ge mig på hoppas det blir bra och han blir nöjd med det jag köpt, så svårt när människan inte säger vad han önskar sig . Mn men jag har använt mig av en gnutta fantasi lite kvinnlig intuition samt en en smula av nått annat jag inte kan sätta ord på. Nej nu blir de åter till sängen .


Over and out


I love the way Lie






Så bra låt ! Inte de som jag brukar lyssna på. Jag är en väldig allätare när det gäller musik. Men just detta är nått speciellt .


Skånska !





Jag är så trött på skångar , jag har fått för mycket av det, i tv radio överallt är det skånska . Varför finns det inga norrlänningar med deras härliga dialekt, en gnällig närking , kanske en gotlänsk metriolog ,  eller en rikssvensk  talande människa , va är det för fel på dem? Något som har stört mig oerhört länge. Satt och lyssnade på p3 idag och det var två skånskar som påratade med varandra (tror ja) Jag hörde nämligen inte va de sa till varandra . Hörde bara de gurglande ärren och massa skratt Nåja vi får väl stå ut, men då kan lika gärna en invandrare ifrån det forna Jugoslavien få presentera nyheterna. Punkt slut !


Rokoko



Rokoko . Jätte fina möbler, har velat haft i flera år, var inne i en atikaffär i vintras och föll för en grupp . Men jag vill bara ha en fotälj, jag nöjer mig med det (så länge) Håller på att kikar runt på några. Riktigt charmerande möbler,

IKEA släng er i väggen , jag göra på 1700-tals mode istället.


Ståbas?



Funderar på att köpa en ståbas.
Och varför det ? För att jag kan och jag tycker att det är ett väldigt vackert intrument .


Hjalmar


Jag och mig själv

Jag rusar, och jag springer, hinner inte se mig om kring. Jag glömmer bort de viktiga. Men framför allt mig själv , jag och mig behöver tid .


Märker hur jag stressar på hela tiden, stress stress stress. Och sedan försöker jag komma hem varva ner, göra allt för att koppla av , kiper ihop ögonen för att försöka sova, hjärtat bankar och jag känner bara stress. Jobba snart, sista kvällen sen ledig två dagar, thank god ! P går på natten, hatar att sova själv, men men jag får klara mig, är lyckligt lottad att jag har honom.


Sträcker mig

Usch ! P började tvätta, sedan vika kläder, och med de hänga in kläder i garderoben och med de började han rensa ut kläder han ville spara, och kläder han ville slänga, sen var det n enda röra i sovrummet, eller ska jag säga "förvaringslokalen" Jisses , vad sake vi har , VAD SAKER HAN HAR ! Filmer spelkort, cd-skivor, tavlor kläder skor......Rena rama loppmarknaden i garderoben . Vill inte ens börja, men jag måste väl hitta den där kragen och ta i innan den berömda droppen rinner över. Fy nu står det still... Men målningen är klar, bara mina garderobsdörrar som jag har skapat ett projekt med. Men jag tar det i morgon . Känner mig trött på jobbet är det jobb som sagt, hemma är det flytt, vädret varierar och livet rullar på. Är faktiskt väldigt lycklig och glad, även om jag för de mesta dels spyr över folk och olika saker. Men jag har underbara vänner som jag älskar, ärliga seriösa och sig själva TACK TILL ER! En helt fantastiskt pojkvän(jag skryter gärna över honom, för det är han värld) Han står ut med mig , hjälper mig och finns där när som helst. Jag kommer snart flytta in i en toppenlägenhet med personen jag älskar, och jar har ett jobb och tjänar pengar .


Jag sträcker på mig och känner mig extra nöjd med tillvaron .

Målning


Iver

Ledig idag , riktigt skönt . Har ätit en mysig frukost med kärleken, och återigen förstått att våran kaffebryggare gör så groteskt kaffe . Det är så vidrigt att jag gärna går ner på fiket och betalar för kaffe och påtår. Måste köpa en ny kaffebryggare. P fyller år snart så att jag sprider ryktet till släkt och vänner .

Bröllopet var jätte fint, de svarade ja på att leva lyckliga i alla deras dagar, att älska varandra u nöd och lust osv. Sen var det fest , klapp och hopp och en riktigt stå hej på dans golvet, var riktigt kul :) De måste vara underbart för dem , och de var roligt att få dela dagen med dem.

Idag så SKA vi ner till lägenheten , måla klart och komma överens om var det ska vara blått , jag kan nog till och med sträcka mig till att jag blir ledsen om jag inte får blått där jag vill, jag vet att det är ego, men som sagt, vitt i hallen vardagsrummet och sovrummet, de räcker, jag kan få ha en liten gnutta av mig själv i köket , och det är blått. Fia stöttar mig djupt i mina blå tankar, hon hejar på mig, medans andra tycker att vitt är en bra färg, själv tycker jag den är opersonlig och tråkigt, mycket tråkig, jag vet att om fia fick välja skulle det vara vitt, jag anklagar inte fia för att vara opersonlig men jag tycker att vitt är tråkigt, jag har aldrig varit för vitt. Nåja får se om det blir krig nere i lägenheten om färgen , men det går nog bra. Längtar så mycket nu tills allt är klart, men det känns långt bort, längre bort nu än förr. Vill ha en ny soffa, divan .... Men pengar måste finnas, och pengar måste bli över, det är ingen hemlighet. Men men det löser sig alltid , bara inte p stöter ihop med någon försäljare av soffor och får ett "KANON ERBJUDANDE" så är det nog ingen fara på taket.



Jaha och så är det den 2 Augusti , höst är det nu. Nu kan man handla stövlar och mysiga koftor , ta framtubsockarna och slinga håret i höstfärger. Sluta sova med ballkongdörren öppen och dricka te på kvällarna och se på utagningen på bonde söker fru. Jaa nu är det höst. Det regnar och en målnigt , men det är fortfarande grönt ute, så tack för det, sensommar det är det i alla fall ................snart .


RSS 2.0