rättvisa ?

Hej

klockan piper 05:38 jaha dags att gå upp, gör mig iordning , å ska göra mig lite frukost, får syn på kalendern, tar mig en titt klockan är då 06:10 jaha ja, jag börjar 08:00 och  inte 7:00 Suck !  Läste gårdagens tidning, där det stod om en eventuell frigivning av en barnmördare och hustrumördare, personen ifråga har suttit inne i 10 år och nu anses han vara så frisk att han kan släppas fri inom nått år. Denna man har misshandlat sin fru, mördat henne och deras gemensamma dotter, grävt ner dem vid deras sommar ställe, och sedan lagtgång platter över platsen där han begravt sin familj . Men som sagt han är frisk nu...Han är dessutom djupt troende och har studerat än väldans massa ämnen under sin tid i fängelset . OCH ! Bara för att man suttit inne tio år och studerat å blivit troende så betyder de inte att man är frisk, titta på fosmo, ska han oxå kunna knata omkring på allmänna platser å anses frisk. Sveriges lagar ska man strikt följa, men va gör de om man bryter dem , man hamnar bakom lås och bom några år, sen kan man friges . Tycker det är sjukt, i det är landet kan man våldta och döda och få max tio år för de, och tio år blir ca 6 år genom automatik . Tacka vet jag USA där får de livstid på 350 år plus dubbla dödstraff . Det gör mig förbannad när jag får läsa om sådant, minns för ett par år sen då en man sköt ihjäl en varg, och i samma veva var det en rattfyllerist som körde ihjäl en farmor och dess barnbarn, de bägge fick ett års fängelse. Kan tänka mig hur diskussionen löd inne på finkan " va sitter du inne för ? " Nja jag sköt ihjäl en varg. Du då? " Ja jag körde ihjäl två personer när jag var full"  Är de rättvist ?

Våra straff är så ynkliga , skulle jag bli våldtagen en kväll då jag är på väg hem ifrån krogen , så skulle de i första hand ses som att jag hade utmanade kläder, jag hade givit signaler till mannen som tvingade ner mig i en buske, och dessutom var jag med på de. Och om han mot all förmodan skulle bli dömd , blir de max tre år, vilket resulterar i 1,5 . Han är ute långt innan jag ens kunnat leva ett normalt liv igen. Helt sjukt ! Det finns ingen rättvisa och jag tvivlar på att de någonson kommer att finnas de heller .


Bingolotto och mat

Huvudet är tungt och halsen river de i som de gör på en vägg när man skrapar av färgen . Nacken är lika stel som ett vägräcke och ryggen ömmar, ja herre gud det är bara fel med mig. Har ingen feber så jobba de ska ja allt göra . Bara i morgon och måndag kvar, sen ledig. Min Idé´jag haft under en lång tid tänkte jag ta i tu med i morgon Söndag, jag har länge tänkt sedan gammel-morfar lasse gick bort att ja skulle köpa bingolotter till mig mormor och gammel-mormor så kunde vi spela lite, bara för sällskapets skull, dessutom gillar ja inte tanken att hon sitter ensam om kvällarna, vill nog helst inte tänka på de för att jag får dåligt samvete. Men jag ringde min mormor över att ideé´n slagit mig, och hon tyckte de lät trevligt. . . Min mormor och hennes mamma har god kontakt momor är nere hos gammelmormor näst intill varje dag, jag är där en gång i veckan, jag stannar 1-2 timmar och ibland längre, medens min mormor far in och ut å inte kan sitta ner på arslet mer än två sekunder,de gör både mig och gammelmormor stressad, så nu ska hon fan i mig få sitta ner och spela bingo! Mamma säger ofta åt henne att hon ska lugna ner sig, men morsan missar den lilla detaljen att hon är lika dan själv, fast hon sitter ner en minut , dricker en halv kopp kaffe, eller sveper i sig det, diskar ur den sen säger hon " nähä jaha om man skulle ta och fara då" sen är hon borta, tycker att man kan stanna öängre än en kopp kaffe .

Nåja .  Ska nog gå och knoppa snart, känner mig inte alls i form. Sov ingenting under timmarna jag var hemma på dagen, så de börjar bli time. är hungrig för ovanlighetens skull ....fan jag göringet annat än äter, häll på att bli tokig på jobbet, åt fil, en macka , en macka till, mer fil, sen avslutade jag de hela med att fråga vems äpple de va som låg på bordet... Ni ser jag är helt matgalen. Finns inget stop! Kommer troligen dö av matförgiftning eller nått.

Jaja nu ska jah öppna kylskpået igen för att se om det tillkommit nått på de senaste tio minutrarna ...Ha de :D


Folk !

Hej

Har vart ute på byn och fikat i två omgångar , trevligt . Ikväll ska jag och fia ha fredags mys med tacos ( ovanligt) Men fan va gott det är ! När jag och mamma åt på kina i förrgår när vi lunchade så skulle jag ta mig upp för en trappa, som har ca 30 steg, men framför mig kom ett par kostymnissar och de va 4 - 5 stycken , de kunde inte gå på led utan de kunde endast spela fyra i rad i trappen , plus att de gick som om de hade något väldigt stort i arslet, jag kunde inte ta mig förbi dessa människor, jag höll masken , de såg att jag var där och fick gå i samma tackt som de för att dem inte ville släppa förbi mig, vilka människor ! Samma sak igår när jag var inne på maxihuset men mamma och syster, folk men barnvagnar HAR INTE FÖRETRÄDE ! Jag är så trött på att släppa förbi folk med sina skrikande ungar, ja är trött på att bli avkörd min hälsenor, och riktigt less på att behöva stanna upp för varenda steg jag tar för att de inte kan lägga i en högre växel och gå i normal takt. Varför ska vi utan barnvagnar få lida för att vi inte har barn med oss in i butikerna? Stör mig på mycket i samhället, idag skulle jag passera över gatan för att ta mig till min bostad, då ja inte väntar på bilen som kommer ifrån sidogatan, enbart för att han inte ger tecken på att han ska in på den gatan jag passerar för att komma till bostaden, men va gör den förbannade lilla blonda flickan som haft körkort i två timmar och inte kan trafikens regler ? Jo hon tutar ! Why ? Hon blinkade inte, och jag passerade över ett övergångställe där jag som forgängare får gå. Missa hon de kapitlet i teoriboken ? hm . Folk !


Snoff och Jag



Helgens bild :)

Helg !


Hej .

Igår hade jag Fredags mys med flickorna . Såg män som hatar kvinnor, å där satt vi fyra kvinnor som hatar män, men mitt under allt så blev jag väldigt tagen av filmen, den var mycket bra.  Tror den bästa scenen var när hon blivit våldtagen av en karl, och hon går dit och slår ner honom, binder honom och sen trycker upp en dildo i hans arsle, helt rätt ! Så man vill göra med alla karlar som måste uträtta sina sjuka behov, hur skönt karlarna än tycker att de är så är de så sjukt , de påstår att ögar är äckliga som vill "knulla varandra i röven" Ändå ska vissa karlar göra desamma, utföra exakt samma sexuella övning fast då på kvinnor. Va är de för skillnad? Ingen alls i min mening. Nåja filmen var väldigt bra faktiskt längtar efter uppföljaren som kommer på bio i höst.

Idagvaknade jag av först 04.38 av att en vän ringde till mig, var inte medveten om nått, så jag slängde telefonen under sängen, o somnade om, några timmar efteråt ringde sanna, då skulle vi in till stan i ottan, köpte ett par brallor äntligen ! Ska fråga morsan om hon kan pröjsa ett par skor åt mig. Bär göra mig iordning inför kvällens bravader, flickorna kommer hit, förfestande på G , sedan blir de staden ikväll :) Trevligt Trevligt, ett gäng med flickor, blir mycket kackel :) Som tur är vi alla på samma nivå, beroende på alkoholkonsumtion. Jag borde göra mig iordning, duscha platta pressa. Men jag har ingen ork just nu, måste städa innan den kommer oxå. Men men får damsuga medens jag duschar ? hehe . Skulle behöva åtta armar ibland. Men jag ska nog hinna som sagt.


Veckans Mest spelade
Hooters - satellite
Hooters - And we danced
Ulf lundell - Lit de parade
Ulf Lundell - Hon älskar dig
Ulf Lundell - Låt inte ensamheten


My day

Hej

Ville bara ligga kvar i sängen idag, men jag tvingade mig själv upp.  var på jobbet klockan 07.10 även fast jag började jobba klockan 08.00 hade smygtittat igår på dagens arbete och kände att jag ville va i god tid, kom iaf inte ut i den tid jag hade tänkt mig men men. När ja kom hem plockade jag ur min tvätt som jag slängt in under morgonen, va några enstaka tröjor, sen hann ja inte tvätta mer, eftersom alla älskar att tvätta här i huset. Slängde mig sen i sängen efter att jag lagat min fisk å potatis, sedan somnade jag , klev upp 17.30 helt slut , Fia skulle komma förbi på te och smörgås efter sju, men jag kände för tacos, så jag bjöd henne på de. Var riktigt gott, sen avslutade vi med te, och snack om allt ifrån dipsåser till den perfekta mannen och dess ålder. Fick min födelsedags pricent av henne idag : ) Va en bok med åratals gamla bilder på oss, första sidan föreställer mig, för det första as smal och skitfull började as garva när jag fick syn på den, året var då 06 och jag kan med glädje säga att jag är nöjdare över att väga 10 kg mer och va mycket vackrare , skämt å sido :) Blev jätte glad över boken massa fina ord och bilder på oss :) Me like Har varit en bra kväll med Bonnie tyler i bakrunden och massa prat, i morgon ska jag med henne in till stan för att fylla i en gaddning, sedan blir de väl att knata på stan å köpa nått lämpligt, ska in på party i staden på onsdag :) Ska bli riktigt kul, jag fia snoff lisa och jennifer :) Tror de kommer bli kalas .

Klockan är redan halv tio, och ja är allt ifrån trött, mörkt är det ute, så jag vågar inte gå ut :/ Hemma i byn kunde man knata runt hur som, men här i byn är man lite på sin vakt, idag när jag skulle slänga soporna var det ett fylla so frågade om ja skulle följa med honom hem ..Inte för att ja är känslig på de viset men jag har respekt för mörkret och är vaksam mot invånarna i denna by, de är ett märkvärdigt folk .



Karlar och tvättmaskiner ?

Hej

Jobbat idag, i morgon desamma. Börjar känna mig lite knackig, hostar och har mig , är väl svininfluensan eller mul&klövsjuka. Eller bara vanlig rökhosta , jag antar det. Borde vara dags att sluta röka, men det är det ju alltid. Tog en varmt kopp med te i mina betty Boop mugg till mina varma mackor som jag hade inne i ugnen. Tog en ovanligt lång dusch och hade scorpions på högsta volym i lyan. satte mig och läste lite i en gammal tidning och såg på nått ointressant program på tv, och njöt för första gången på länge av att vara ensam. Brukar gå runt och sjunga och nunna i lyan, ja ibland kan jag till och med komma på mig själv av att jag pratar med mig själv, eller muttrar, men de har jag väl efter farfar, men inte ens de gjorde jag . Det var så skönt , med ljuva toner av lundell och mitt varma te så njöt jag ett par sekunder av att vara själv . Telefonen vibrerade, vilket tydde på att jag fått ett sms, jag orkade inte ens läsa det.  Orkade gjorde jag kanske, men jag valde att låta det vara, trivdes i hop kruad under en filt med mej och mej.

har varit en stressig dag på jobbet, men jag höll mig lugn , fick inget utbrott ett lugnt sådant, om man nu kan få det. avreagerade mig på cigg och de få kaffekoppar jag fick i mig, hade larmet vilket gör att de ska bli stressigt i vissa lägen, men det gick bra. Är trött nu, men ja orkar inte sova , men det är en dag i morgon oxå, jobb jobb ...jag klagar inte, men det ska bli  att få sova på Torsdag : ) Men ska nog på börja min sömn nu , häva in en maskin tvätt i morgon bitti, folk i huset tvättar ta me fan hela dagarna här, efter i morgon finns det inte tid förens den 26:de , det är faktiskt inte klokt, och när jag gick ner idag för att se efter möjligheterna till att få rena kläder så var det en uppbokad tid tills 21.00 , men tror ni det var någon som tvätta ? NEJ ! Jag är så snäll så jag sätter upp en lapp när jag är klar med mitt tvätteri, men men det är ju jag det, har länge tänkt på att strunta i det, men sen tänkte jag att ja inte ska vara lika dålig som min grannar. Ja menar tvättar man två maskiner så tar de va två 1,40 minuter och då är de ca 4 timmar kvar på tvättiden, då kan väll någon annan få den tiden, istället för att vänta två veckor ? Konstigt att det finns oftast en sak grannar har gemensamt och det är tvättstugan, och det är alltid den det blir bråk om, eller det är ju inte så konstigt , eftersom attdet är det enda man har gemensamt. En tvättstuga i ett flerfamiljshus är som en karl, man inte riktigt pejl på hur många som ska använda dem, eller när de ska göra det. Men man vet att man delar intresset om att få tid till den, sen blir det alltid bråk om tiderna i slutet iaf. Just nu skulle ja hellre dela med mig av en karl, än utav en tvätt maskin, för jag är i behov av en....Tvättmaskin . Med dessa kloka ord avrundar jag kvällen .

Natt natti

Sköna sånger



Familjen ?

Tänker mycket på min familj uppe hembyn å runt om i skogarna . Inte ofta man ser dem längre när man flyttat å blivit vuxen . Inte ofta jag ringer eller skriver . . . Ringer när tillfället infaller att nu vill jag prata med dem, och ibland är de tillfället illa till då ja inte kan ringa. har inte träffat min farmor på en månad, och vi har alltid haft en nära kontakt , å jag saknar henne mycket. Tänkte ta mig i kragen nästa vecka å åka upp till henne och farfar och hälsa på . Hon blir alltid glad och överaskad när jag plingar på och sedan kliver in. Farfar brukar oftast sitta i sin fotölj och se på hem till gården och muttra, och mest se butter ut, fast jag vet att han blir glad när jag kommer in. Han får en kram då och då , och den kramen värmer lika mycket som när jag får en kram ifrån min egen pappa. Tror sist jag kramade pappa var på min student för över ett år sedan, kan även ha varit närmare i tiden då vi stötte på varandra på stan i örebro, då ösk mötte aik, men då var vi båda onyktra så de räknas inte. Dock var jag onykter på min student oxå, men men .  Men jag saknar dem mycket. Så skönt att återvända till farmors famn och krama om henne. Fika och prata om allt möjligt . Var länge sedan hela släkten var i samma rum, tror det var när farbror firade 40 år. Å det är ett år sedan snart, den 16:de tror jag bestämt . Jag tror att jag är rätt ensam om att stor trivas när alla är sammlade , får den känslan när alla är på ett och samma ställe. Tycker inte att någon ska behöva fylla år när man ses eller att det ska behöva vara någon speciell högtid som påsk eller jul... Kan man inte bara träffas för att umgås ?


Lista


ALLMÄNT...
Namn: Liina
Piercingar: en i naveln
Tatueringar: Nopp
Längd: 175 cm
Skostorlek: 41
Hårfärg: Brunett för tillfället
Är du kär i någon: No
Önskar du att du bodde någon annanstans:  Ja , men jag trivs där jag är
Tänker du på självmord:  tänkt å tänkt
Tycker andra att du är attraktiv: Ja de tror jag iaf
Vilket shampoo använder du: Fruktis
Vilken parfym använder du: Puma
Vad är du rädd för: Bli sårad
Gillar du att tvätta: Nej inte min favorit hobby direkt
Gillar du Berg-och-Dalbana: älskar de :)

SENASTE...

Film du hyrde: Irene huss - Eld dansen
Film du köpte:  elvis presley live
Låten du lyssnade på: Brilliant disguise men Bruce springsteen
Låten du hade på hjärnan: Hjärta av sten , med ulf lundell
Låten du laddade ner: Hjärta av sten
Personen du ringde: Snoffiz
TV program du tittade på:  Doctors på tv4,
Personen du tänkte på: . Peter


FAVORIT...

Mat:  Spagetti å köttfärsås
Låt: .Har många favorit låtar
Sak att göra:  Mysa umgås med vännerna
Sport:  Fotboll att titta på, dock inte att utöva .
Dryck: Cola å Öl
Kläder: Jenas
Film: .Still crazy mannen med hjärnmasken
Bil: Impala


ANTAL...

Gånger du varit kär:  Typ tre fyra, men bara riktigt åt h-vete kär en gång
Gånger ditt hjärta brustit: Tre fyra, men bara rejält en gång
Hjärtan brustit på grund av dej: .Nej, eller på sätt å vis, min ålder .
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Fem sex gånger kanske
Ärr du har på kroppen: Tre på en knär, två på de andra, två på foten, ett på axeln . alltifrån bilolycka till utöva vissa saker på en blöt bänk


SENASTE...

Bok du läste: Minns ej maria törnblom tror jag
Personen du fick mail av: Farbror
Personen du fick brev av: Dick
Personen du fick sms av: Peter
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Måste vart min student


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: .Jag har fikat med jennifer, lyssnat på musik, ätit å städat
Var det kul: Ja det var trevligt att fika
Hur tidigt stiger du upp: Jobbar jag går jag upp halv sex, annars kan de bli när som. runt nio tio tiden .
Gillar du att slåss: Nej slår med ord
Vad ska du göra ikväll: Vet inte, peter kanske kommer, eller så kommer snoffiz .

Är du seriös: jag är seriös i de jag gör å säger
Vad är du allergisk mot: Är inte allergisk mot nått,
Var har du ont: Höfter knä fötter leder mm ....
Använder du hårspray: Japp
Kan du stå på händer:  aa i vattnet
Favorit serie: rederiet :D o sex and the city


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Kan inte leva utan de
Är du glad nu: .Njaa
Var du glad igår:  Ja
Känner du någon som jobbar på sjukhus:  japps
Vad dansar du till: De mesta
Stockholm är:  Stort å svårt att förstå sej på
Göteborg är:  det långt till
Kan du sjunga: Ja de sägs så,
Mer värt än guld:  Snoffiz å sanna. Farmor mina farbröder faster, familjen . . . sundet min plattång , lundell springsteen . O mycket mer
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: .Usa
Ska bli skoj:  att sommaren är slut
Ska inte bli skoj: att de kommer regna resterande tid av sommaren som är kvar
Sparar till: ? vet inte ett nytt liv
Väntar på: Snoffiz
Pålägg som gäller:  ost ost ost
Dagens dryck: Kaffe


Lundell och jag

Sitter hemma i lyan . Ett glas vin en rykande cigg som sällskap och den lugnande rösten av Lundell. Om den mannen ändå visste hur mycket sällskap han varit för mig de senaste året som gått. Var och såg honom i Lördags, va helt och hållet underbart. När han körde de låtar jag älskar så kändes de verkligen hela kroppen. "älskling" den låten körde han i slutet, det var den sista, och den mest efterlängtade sång efter att skivan repats sönder.  Lyssnade jämt på den innan han kom hem till mig, associerar väldigt mycket till den låten, då han springer upp för trappan hem till mig, där hemma i byn . Då det var jag han och lundell i bakgrunden, nu är det bara jag och lundell kvar.

Medens Lundell ljuder i lyan ytterligare en kväll, så kommer de minnen , de spelar nog inte någon roll hur långt bort jag flyr, de kommer ju alltid att finnas med mig. Och ju mer jag försöker arbeta bort känslorna så hinner de ikapp mig. De senaste gångerna som tankarna kommit och hackat sig in i mitt huvud och fått mitt hjärta att slå tunga slag, så har de gjort så där ont som de kan göra. Jag vet att ja inte kan göra någonting , det är bara att låtsas som om det regnar , fylla på ett nytt glas och höja volymen , se ut igenom fönstret och inse att de regnar på riktigt .

vet inte

Börjar förstå mer och mer att livet kommer förändras rätt så drastigt snart. Paniken kryper på , tung i bröstet och djupa suckar. Känns som om flyttkartongerna åker upp igen ifrån källaren.  Usch ibland får man frågan om vad man skulle känna om man var fast på en öde ö . Hade tyckt de varit bättre då , då skulle man i alla fall veta att man var kvar där man var. Försöker att se det här som en chans att upptäcka en ny värld, kanske flytta långt bort , kanske fly....igen. Men vart jag än kommer så blir jag aldrig kvar , hinner inte ens slappna av innan paniken kommer inpå. Känns som om allting jag hamnar i är en tillfällig lösning . Orkar inte med att inte veta hur mitt liv ser ut om två månader, är trött på att inte veta hur mycket pengar man får, hur lite mycket man måste välja bort att göra. Helt jävla ärligt talat, så suger livet rätt så hårt nu, låter som en 14 åring,  Men jag hade vart bra mycket lyckligare om jag hade vart 14 å sluppit  behöva dra i alla trådar för att reda ut skiten .

 

Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 25

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Sanna och Ingela

3. Hur lång är du? 175

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Beck pojken i glaskulan

5. Vem ringde du senast? Sofia

6. Vem ringde dig senast? Snoffiz

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? "Vad sa doktorn då?"

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? I Fredags

11. Vilken ögonfärg har du? Blå

12. När vaknade du i dag? 03:20 när jag föll in i väggen

13. Vilken är din favoritjulsång? Tänd ett ljus, och det strålar en stjärna :)

14. Vilken är din favoritplats? Sundet

15. Vilken plats föredrar du minst? ingen aning

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? ! Har faktiskt inte en susning, inte här det tror jag inte. Tror nog jag flyttat på grund av jobb kärlek eller nått annat som gör att livet förändras. Är nog det jag Hoppas på

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Kommer ihåg att när jag sov i farmors stuga, och om man tittade ut mot stigen en bit in i skogen så såg man något som liknande en gumma, såg ut som kommandoran i emil i lönneberga, det var lite läskigt :)

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När jag såg filmerna ifrån kryssningen

19. Hur stor är din säng? 1,20 tror jag

20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Helt näck

22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem stycken , men jag sover inte på någon utav dem .

23. Hur många landskap har du bott i? Två stycken

24. Vilka städer har du bott i? har aldrig bott i en större stad, men har bott i små byar pålsboda hällestad hällestad hallsberg och finspång .

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på vad jag har för skor

26. Är du social? Väldigt social

27. Vilken är din favoritglass? Dajmglass

28. Vilken är din favoritefterrätt? Har många  men spagetti och köttfärsås är jävligt smarrigt :)

29. Tycker du om kinamat?  Älskar kina mat

30. Tycker du om kaffe? Kaffeberoende

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe eller oboy

32. Sover du på någon särskild sida? Delar jag säng med någon så sover jag gärna på den sidan som är närmast dörren, och finns det dörrar på bägge sidorna så sover jag hälst på den högra sidan :)

33. Kan du spela poker? Nope

34. Tycker du om att mysa/kela? Japp det är väldigt trevligt :)

35. Är du en beroendemänniska? Absolut, är beroende av nikotin kaffe och det sociala livet

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope

37. Vill du ha barn? Ibland

38. Kan du några andra språk än svenska? Teckenspråk och engelska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp, men aldrig för egen skada, följt med som sällskap

40. Föredrar du havet eller en bassäng? Havet!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Saker kläder och fritid resor uteliv

42. Äger du dyrbara smycken?  Ja för mej är de dyrbara

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Har nog ingenting

44. Kan du rulla med tungan? ? njaa

45. Vem är den roligaste människan du känner? jadu vi i mitt umgänge är väldigt roliga tillsammans,

46. Sover du med gosedjur? Har faktiskt ett i sängen :)

47. Vad har du för ringsignal? en som ljuder fruktansvärt illa

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?Nope

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?Coners paketet  lock

50. Flirtar du mycket? Om ja känner för det

51. Kan du byta olja på bilen? ja

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Nix pix 

53. Vilken var den senaste boken du läste? oj .....hm måste vara någon bok av mia törnblom

54. Läser du någon dagstidning? japp, aftonbladet och expressen folkbladet nt och na

55. Prenumererar du på någon veckotidning?nope

56. Dansar du i bilen? haha de händer

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? 106,3 rockklassiker

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Smulor

59. När var du i kyrkan senast? på min lilla systers avslutning 10 juni

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? robert eklund hette han

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? ett par timmar


jobb

I går så jobbade jag till 16.00 sedan for jag hem och gjorde mig ve, åkte sedan ut till lotorp och tog mig lite öl med goda vänner . Hade trevligt som alltid tillsammans med sällskapet. Sedan gick vi till fotbollsplan, där de var party, va trevliga pojkar och fin musik. Sedan for vi till byns krog, jag och snoffiz va sugna på dans, och gud va vi dansade, hade jätte trevligt, arbetskamraterna var där, så nu har man väl skämt ut sig, men de tänker säkert lika dant. Gick hem runt halv två tiden, sedan 05.45 ringde klockilock, och det var bara att ta på sig den glada minen och gå och jobba. Gick hem på timmar sen, eller jag sanna och patrik åkte in till staden, jag mådde inte allt för bra, blev väldigt slö. Sanna skulle köpa en kamera, jag slog mig ner i en soffa inne på elgiganten och spelade intresserad av något reklam blad som låg där, men i själva verket va jag tvungen att vila min onda rygg och mage. Efter ca 100 år hade sanna bestämt sig för en kamera, och sen for vi hem, jag sov en timma hemma, sen var de bara den där mien som skulle sätas på, för sen var de jobb dags. 

I morgon är jag ledig, hela dagen ! Kanske ska in till stan till E och se på film, sugen på skräck film och lakris, helt sjukt är väl nå fe på mig, har roliga veckan så nu kan man va sugen på allt mellan groddar till apa.  Nåja ska snart sussa, helt slut ! Får skylla mig själv när jag är ute och ränner på nätterna, men jag drack en hel del vatten oxå:D de gör susen :D byebye

RSS 2.0