Det handlar om


"Inte kommer du att lämna mig?"
"Inte lämnar jag dig Liina"



 


Det jag saknar är de dagar som jag visste att du skulle komma förbi på en kaffe, eller två. Du satt vid köksbordet, och jag under fläckten och rökte , vi pratade i timtal om allt och ingenting. Du va den som jag kunde förlita mig på i allting. De fanns inget ja inte kunde berätta . Du va på de sättet min enda trygghet , vi ställde upp på varandra i vått och torrt. Delad de mesta broderligt. Fanns inte en dag vi inte skratta inte en dag som vi inte hade det trevligt tillsammans . Men så visste ju att en dag kommer komma då du hittar någon som inte kunde förstå den vänskap vi delade, jag visste att de skulle uppkomma problem, vilket de gjorde . Du träffade henne och allting blev upp och ner, helt plötsligt skulle jag behöva dela dig med någon annan , någon som inte kunde förstå sig på vänskap på riktigt. Hon pratar om den vänskapen hon delar med dig, den vänskapen hon  försökte ta ifrån oss. Vilket hon gjort, du är antagligen upp över öronen kär, kanske hon med. Men jag ser bara falskhet i henne. Hur hon behandlar dig , ur den synvinkeln jag ser det hela på så ser jag ingen vänskap. Ser bara en stor förändring av den goda vän jag en gång hade. I kärlek och krig kan allting hända, men i vänskap så ser man det som självklart att den inte ska spricka, om vänskapen är riktigt god. Men den kan spricka, om någon annan kommer in i bilden . Vilket de har gjort. Du sa att de kommer bli svårt när du skaffar tjej, jag såg inge problem så länge hon hade förstånd nog att förstå att man kan ha en vän av de motsatta könet, tydligen är det en omöjlighet för henne . Du får men inte jag , typiskt en sådan personlighet ser jag i den tös du fått tag i . Det är så synd att du inte ser de jag ser, och det som är mer synd är att du inte är den vän jag en gång hade .

"inte lämnar du mig"
"Inte lämnar jag dig Liina"


Så sa du , men egentligen så borde du sagt

"inte lämnar jag dig Liina, inte än"

För du känner inte som jag, jag känner mig lämnad och besviken , av så många anledningar. Du känner fortfarande mig, men jag har ingen aning om vem du är längre , av den enkla anledningen så skulle de inte bli som förr. Men du sa "liina vi båda växer upp" och jag håller med dig, vi båda växer upp . Men man behöver inte växa så fort så man glömmer bort de kvistar som på livets träd betyder något. Vänskap ska vara evig, om den är äkta. Jag behöver saker som är äkta, för det är så många delar i mitt liv som är oäkta falska och betydelsefulla för mig. Det som är oäkta vill ja inte ha , jag behöver ingenting under 24 karat.

de finns tve vänner som  ingått i förhållanden men lyckats att inte inte förändrats , tack ! För ska man förändra, så ska man ändra sig på sina egna villkor och inte någon annans.

Jävla drömmar

Hej

Under ett flertal dagar har jag haft jobbiga drömmar som gör allting komplicerat när jag vaknar . I natt drömde jag att jag satt vid ett uppdukat lång bord och firade min 20 årsdag med släckt och vänner . Men de uppdukade långbordet var uppsatt jämns med riksväg 51 i börjav av hällestad. Och när jag då sitter där med släckt och vänner så for mitt "ex"" mr o förbi i en vit volvo 7.45:a Och det är inte fördta gången jag drömmer om honom. För några dagar sedan drömde jag att vi var på släckt middag med hela hans släckt i Björkvik hemma hos hans mamma, och jag var förbannad på honom för att jag ansåg att ja inte hade någonting där att göra. Drömde även att jag skulle hälsa på ett annat ex syster på sjukhuset, och att ja skulle ge henne mediciner , men dock glömt bort de, så systern hade hamnat i djup koma, och jag vågade inte berätta att jag var orsaken till koman , eftersom att ja inte gett henne medicinerna som hon behövde . komplicerade drömmar . . .

hm nåja tur att verkligheten min inte är så komplicerad . Längtar till helgen då jag tagit ut semester Fredag jobbar jag kväll så det blir en lugn fredag för min del, lördagen ska vitidigt fara till västerås på power, ska bli grymt kul :)  O på söndag drar jag och snoff på ÖSK-AIK i örebro, ska bli kalas kul :)  Hoppas på toppen väder och goa vänner :) men det har jag ju bara så tycker att allting är rätt så Najjs i mitt liv just nu:)

Dalahästar och beatels



Sitter och lyssnar på beatels, blev grymt sugen på att höra Lennon Ringo och grabbarna , så nu ljuder det musik i från de goa 60 talet i lyan . Känner en salgs harmoni i kroppen, Väldigt skönt .


Igår fick jag besök av Dalahästen, han kom runt 10 tiden , vi drack en öl och umgicks hela natten, de ljusna till sist och vi förstod att sängen stod nära till hands, och det gjorde den ........ Han for till jobbet i morse som ligger ett stenkast här ifrån, och jag for till snoff, trevlig varm dag .

RIP




Satte på tv:n i morse , fick då reda på att Michel Jackson hade avlidigt av en hjärtattack . Chock ! Trodde att pop-guden skulle leva förevigt , det är väl nått speciellt när man tänker , antingen dör dem unga i en överdos eller flygcrasch eller så blir de gammla som gatan . Men inte Jackson 50 år och hjärtattack, och nu öppnas de olika spekulationer om hans liv, såg redan nu en rubtik i exressen " Michel älskade sina barn , men var de verkligens hans egna" Nu kommer pressen bara rulla på om hans privat liv, hans ex fruar han´s barn , hans okända dotter som pluppar upp någonstans , säkerligen . Nåja Jackson stod mig inte särskilt nära som artist, men han var ju "the king of pop"


Love Sex And Sunshine



Hej .

Åkte till sjön idag också : ) Låg med tröjan över benen så de inte skulle få färg "kokt kräfta" Så idag har det pressats mage och rygg, hela dagen . I morgon blir det att fara in till stora staden , inhandla diverse tillhörigheter som jag saknar. Sedan blir det grillning i "trädgården" och se Sverige - England i fotboll med folket . Ska bli trevligt, på Lördagen är det Varamobadet som gäller, sola och bada , och spana så klart : ) På kvällen blir det ute servering och se Liverpool spela, ska bli kul, aldrig sett dem, har hört att de ska vara kalas bra, så hoppas på de. Kanonhelg enligt mig, goda vänner vackert väder och pengar på kontot, vad fattas............Hm nej inget, ett svin karl kanske, njaa inte ens det : ) Love sex and sunshine: )


Nähä, ska kanske hoppa in i duschen och se på den vackra brännan och sen gå till ica och inhandla lite käk, allt i från bröd till schampoo, så de gamla vanliga blir det.

Byebye

Sol :) Bränna :(

Idag  kom Sofia och hämtade mig 09.00 sedan drog vi till lien för att pressa, och de gjorde vi med måde sol och kokos olja, så brun och bränd är man ,  ska va neger i slutet av sommaren , men brännan har ju en förmåga att släppa, men det ska den intefå en chans till. Blev även några dopp i det iskalla vattnet . 19,6 grader varmt/kallt : ) Men det var skönt ( när man väl kom upp) är ingen badkruka så jag tog det med storm . Fikade med glass och kaffe mycket trevligt, åkte sedan hem till mor, där jag såg en rekomenderad film "stjärnor lyser i taket" eller nått, riktigt bra faktiskt. Var tvungen att vila ifrån solen någon timme eller två, känner mig hetare nu än på längre, låren bränner och axlarna bränner , men i morgon blir det att pressa baksidan av den såkallade bodyn. Får skylla mig själv över att jag får brännskador . Men jag är under sommaren solberoende: )


Jaha . Ja känner mig faktiskt lite trött efter dagens solljus, tror nästan att ja kan gå och lägga mig, kanske till och med somna i god tid,

Bye Bye

Sol :)

Hej

har just vikit / vikt in mina kläder som låg all over the place i lyan , av någon anledning lär jag mig aldrig att lägga in dem i garderoben . Garderoben är full av plagg varav ca 75% som jag inte använder, av vilken anledning ? Jag är rätt trött på dem de är slitna och använda för mycket så ja ska kunna kännas mig fin i dem. Men på Fredag blir de andra bullar, ska handla något nytt och fint, samt ett par skor eller två.

Idag har jag solat och badat, innan de jobbade jag, gick fort 7-11 är ingen tid. Kom hem för någon timma sedan, plocka lite bland kläderna , är ännu inte klar, ska ta en dusch , framåt elva tiden då jag är som piggast, det är för ljust för att jag ska kunna sova, men faktum är att ja känner mig lite trött, men det är ännu inte läggdags. Nåja í helgen ska de bli kanonkalas väder, då vill jag sola sola sola! Ska bo i solen, Måste verkligen jobba på brännan som ännu inte satt sig , men ge mig en vecka eller två : ) Nåja skulle vilja sätta dit en gadd med, en text, känns mer personligt , har alltid älskat texten " everything dies baby thats a fact, maby everything that dies someday comes back" av bruce springsteen. Den skulle sitta fint . Men vi får se vad jag tar .

I morgon ska jag upp till sjön med Sofia och sola sola sola . Sedan tror jag att jag hoppas av hos moder jord en stund . Umgås lite, om de nu kan uppskattas. Nåja time fore something else to do.

ByeBye

Bergs slussar



Hej . Vaknade upp av den ringande telefonen , det var sanna som ringde för att berätta att det var varmt ute, inte en dag för tidigt . Hoppade in i duschen för att göra mig iordnning för dagens aktivitet. jag och Sofia skulle åka iväg till Bergs slussar, solen sken och det var fint och varmt ute, vi började med en kaffe . Sedan drog vi oss neråt vattnet och såg på när båten "juno" slussades upp . Satte oss neråt vattnet på en brygga och fick lite bränna. Det var skönt som attan ute vid vattnet, tittadepå båtarna som for förbi och snackade skit. Avslutade Berg med en bit mat, klyft och kyckling , gott gott : ) ( Och dyrt) men vi hade en trevlig dag tillsammans. Blir solning på onsdag då jag ska få bort bonabrännan jag fått i dagens , mycket snyggt , lr inte ;)

Har varit iväg till lien och tagit det första doppet för året, var lagom kallt ... Var uppe lika snabbt som jag flög i . I morgon är det arbete som gäller 7-11:00 sedan ska jag sno mormors bil och fara ut till snoffiz tror jag . Nu blir det en kvälls smörgås och oboy, sedan en sävng i sängen innan man ska upp i ottan .


Min helg

Hej
 Midsommar , ja den va bra, eller den dög . Nästa år vill jag fly här i från iaf, slippa stresset om vad som ska hända, att man aldrig lär sig .Nåja blev lotorp och brevens för min del, kubbspel traktor och vagn musik vänner, och givetvis alkohol. Så va den midsommarn över, tack gode gud .

Fredagen , blev de midsommar middag hemma hos familjen B , trevligt som alltid. sedan for vi upp i h-vetes byn tittade på monument, polustus för första gången , fick intrycket (?) Förstod inte riktigt va meningen var, men folk fanns de gott om , såg inte mitt ex vilket jag fruktade för, där i mot ringde jag karl runt tolv tiden på natten , lika glad som alltid , eller inte .... Hon va där, blev inte direkt chokad, hon trodde antagligen att jag öjugit ihop om hans otrohets affär, stackars krake, kan inte vara lätt att vara så blåst. Å Andra sidan vet ja ingen som ljuger så bra som mr o , så de vore ju lustigt om inte hon gick på det, jaja . sedan åkte var och en hem till sitt och gjorde en make over. Snoff kom hit och efter mycket om och men hamnade vi i lotorp, det var trevligt .

Lördagen , vaknade upp i lotorp, hade intagit kort sidan av hörn soffan så jag kan tänka att jag hade en galgliknande stil när jag gick, kom hem gjorde ytterligare en make over . Eken kom sedan och hämtade mig och vi hamnade ute i glottra, där vi hade trevligt med bekanta musik och kubbspel.Traktorn och vagnen var en bra färd upp till brevens , blev dock lite för onykter, dansade inte allt för mycket, till hänsynt av mina medmäniskor. Skorna hade dessutom blivit för stora under kubbspelandet i de blöta gräset, så de åkte av ideligen , men jag hade trevligt.

Söndagen : Vaknade av att snoff ringer , vi talar i någon halv timma. Sedan blir det en frukost pizza på altanen. Åkte sedan hem till pappa, och sedan hem. Riktigt skönt att va ledig i morgon , ska sussa en tid innnan ja kliver upp för att leka med fia .

Veckans planer dårå.
I morgon Måndag blir det att vara med sofia , får se vad vi har för planner, blir de fint väder så ska vi antagligen jobba på brännan.
Tisdag : Jobbar till 11:00 inget att skryta om precis , kanske lånar mormors bil för att hälsa på farmor och farfar . Janne och marie åker till USA , hur ska jag överleva en halv sommar utan mina pratstuder med dem? Kan man undra
Onsdag : Ledig ?
Torsdag : Ledig ?
Fredag : Lön vilket för mig betyder betala bill , och storhandla , har en på tok för lång inköpslista som består av allt mellan en ny tandborste och svinto . Måste spara pengar till ullared med som det vankas för . Jaja verkar ha en bra vecka, ledig i helgen, hitta på nått då kanske? Förslag tas imot .


Jaha ja nu då? Har ätit mat och popcorn sett på tv mm . Är en aning rastlös . . . .  Yea  over and out

Midsommar

Glad midsommar ?

Hej startade dagen med att tvätta , tvätta och åter tvätta. Började vid sju, snart klart hoppas jag . Hoppas på att de ska vara torrt tills kvällen då det blir ......................? Antagligen klubben men har ännu ett öppet sinne för förslag . Ska snart hemma till Familjen B och äta midsommar lunch . Sen blir det nog att fara upp till byn jag fruktar för att se på monument med mina flickor . Snoff och jag ska plocka blommor och ha i håret , Najjs säger jag : ) Va länge sen jag hade en krans i håret, men jag skippar de sju blommorna under kudden i år oxå, kanske får världens skräck upplevelse när jag vaknar , så jag får nog vakna upp med skallebang i stället efter alla öl jag förhoppningsvis kommer ha i mig under kvällen/nattens gång . Dagens klädsel är lite annorlunda imor vad den brukar vara , kör min gamla stil idag, va länge sedan jag hade den på mig, men nu känns jag bekant igen när jag ser mig i spegeln . Kommer säkert frysa ihjäl uppe i helvetesbyn men vill man vara fin får man lida min, tro mig jag vet . Ska kanske dra mig neråt tvättstugan ännu en gång , hoppas min tvätt har torkat, har verkligen dåliga torkskåp och tumlare här, det blir aldrig torrt . Har säkert grymt var och varannat plagg bara för att jag alltid har sådan tur . Jaja hoppas alla får en fin och trevlig midsommar, även jag själv .


Nästa vecka måste jag åka upp till hembyn och hälsa på mina farbröder och farföräldrar, saknar farmor så mycket, har inte träffat henne på två månader :(

Regn regn

Vilket härligt midsommar väder det är ... Usch egentligen varför är man här var midsommar när man vet att det regnar, större chans att grisar kan flyga och månen trillar ner än att det är vackert väder på midsommar. Suck har halv panik inför morgondagen, vet inte vad jag ska göra, Känns tråkigt att behöva vara här i byn, här är man ju jämt annars . Nåja hoppas på att någon ska ta initiativet till någon impulsivt och bjuda med mig typ till månen .

Va och fikade med Sofia , typ två år sedan vi träffades av olika anledningar. Men det  va mycket trevligt att prata fikade i ca två timmar, och jag antar att de behövdes , hon kommer förbi här ikväll så ska vi prata vidare. Mycket har hänt på de senaste två åren :) Bättre de än inget alls. Hon hade lika mycket panik som jag över att midsommaren närmar sig med skrämmande steg, inte helt omöjligt att det blir nått impulsivt med henne kanske ? Ska spendera mina sista pengar över midsommar och sen leva på luft tills nästa lön . Det måste ärligt talat hända någonting väldigt snart

Ska snart gå till ica och köpa en tårta, ska överaska mormor  på jobbet som fyller år idag , har tänkt att köpa ljus med så hon får blåsa ut dem :D Måste ju visa sin uppskattning , själv har jag aldrig blåst ut ljus på en tårta, kanske inte mormor heller gjort, får bli första gången idag .
 

Nåja usch vilket svinväder det är, men jag tror bestämt att de ljusnar , eller jag kanske bara önsketanken . Apropå svin igår hade de vält en lastbil utanför Björkvik, fick mig ett gott skratt tå min tanke hamnade på mitt ex som kommer där ifrån, hela byn full med grisar, dock är det störta svinet fortfarande löst:)

Tisdag

Hej


vaknade runt fyra tiden , hade då sovit ca fyra timmar, stallde mig i duschen , och inväntade jobbet, sov fruktanvärt dåligt inatt . Hoppas på bättre sömn i natt , jobbar dock inte i morgon men gar personalmöte och datakurs (som ja inte behöver) men för att lugna chefen som tycker det är nödvändigt så är det väl bäst att visa att man kan, sedan ska vi till moromor som fyller 64 hela år. Ska bli trevligt och trägga lilla släckten, hoppas inte mammas idiot till karl kommer bara, orkar inte träffa honom, total idiot. I morgon vill jag bara ha trevligt och de kan ja omöjligt ha om han är med. Nåja cyklade hem till morbror efter jobbet och lekte lite med kusinen som ä ett år gammal, brukar inte vara road av barn , men han är söt och go så det var trevligt, blev bjuden på thai mat oxå och kaffe, de satt som en smäck kan jag lova. Cyklade sedan hem till mitt. Och här är jag nu, skulle ha tagit tag i lyan och städat, men jag tar de som vanligt sen ........ Måste hitta kläder till midsommar firandet. har inga planer ännu, bara speckulationer, kanske följer med mormor upp till polustus i grytgöl...........eller inte har inte lust att möte den byn någonsin igen. Tar den smällen en annan gång . Ikväll blir det dejt med soffan, chips och dipp och lite tv. Ska bädda ner mig med myskläder och täcka och kudde . Mys Pys med mig själv .


Äntligen får jag en bra lön snart , Ska handla draperier och lite skit, kläder framför allt, betala lundell biljetten och bjuda vännerna på myskväll tänkte jag . Måste ju ta hand om varandra .

Bara mej o mitt liv

Kom hem till min lya, de va tyst, de va mörkt . Det var bara jag där . Ingen annan . Kylskåpet va tomt, orka handla, ja klarar mig på vatten och bröd, klädhögen låg i soffan , vad gör de ? bara jag som stör mig på den endå. Snubblade över plattången som låg på golvet, äh tar upp den i morgon ..........kul liv, är det så här de ska va, ska de behöva bli så här bara för att de inte blir som man har tänkt sig. De flesta av mina vänner har sina pojkvänner, myskvällar och familjemiddagar osv, jag har bara mej, det är de enda jag behöver bry mig om. Min ena närmsta vän drog till småland gifte sig och väntar sitt tredje barn, min andra väntar barn och min tredje har karl och är kär upp över öronen . Jag trodde kanske jag skulle hitta nått jag sökte när jag flyttade eller komma närmare de jag ville ha, men jag är så långt ifrån allt man kan komma. Vill inte sitta här om 10 år och undra va mitt liv tog vägen om jag ändå bara har mej själv att rå om . Jag vet en "dam" hon är runt 45-50 har säkert aldrig haft en karl, inga barn har bott här hela sitt liv, hon äger en katt. Det är hon och hennes jävla katt liksom som gäller, jag vill inte bli sån . Jag vill kunna vakna upp med någon om tio år , och ha upplevt mer än detta jag har nu. Och om det är omöjligt så vill jag vakna upp om tio år någon annanstans och veta att jag har levt ett liv som jag inte behöver undra över hur det va om jag inte levt. Jag vill resa till okända land lära mig språk, knulla i en rondell risa på en elefant , eller nått i den stilen . Vill inte sucka över att katten inte har någon mat och att jag måste se vädret TV4 för att ja ska åka på bingo i ljungsbro eller nått liknande. Jag är 20 år snart, och börja bli rädd för att inget kommer att hända .

När jag va 15 så hade jag drömmar om vad jag skulle ha när jag va 20, jag ville bi i en lägenhet ihop med någon , jobba på ett fik, och ha en hund. Men va fan , jag drömmer fortfarande om att ha en verklighet som existerar för mina vänner . Är jag den som blev kvar eller ? jajaja jag är ung och har hela livet framför mig, men hur ska jag ha tid att leva när jag lever som jag gör nu ? Jobbar äter skiter och sover ..........ja menar ja måste ju kunna uppfylla mina drömmar, ja kan inte säga hela livet att " en dag ska jag" eller "innan jag dör" Kanske börjar att bli dags att tänka efter vad man ska göra med sitt liv , för livet rullar ju på, men det är ju jag som formar det till en viss del .


För under flera år, så planerade jag att leva mitt liv med någon som troligvis skulle dela de med mig, och 100 fruntimmer till, så jag riktade in mig på den banan , de kändes skönt att få leva ett lugnt fint liv men någon man älskade högt. Meningen med livet är väl ändå så att man ska leva tillsammans med någon man älskar, man ska liksom ligga under samma sten i slutet .Men sen så sa det stopp efter tre år av .......................drömmar . Mitt liv fick en helomvändning, och jag bröt ner mig själv ända in i märgen , mitt liv var förstört, för att ja hade lagt de i någon annan mans händer.och nu har jag bara mej. Allting handlar om mig och mitt liv, tänk om ja kanske kunde börja förstå de nu på riktigt. Om jag någon gång gör de, fattar vad de är jag sitter och skriver så hoppas jag att jag tar i tu med mitt liv. Och lever de som jag vill och lär . Min farmor var nog i min ålder när hon tog båten till Sverige flyttade till en främmande land, i en främmande stad, skaffa sig ett jobb en karl, och flyttade igen , bildade familj och levde nog rätt så lycklig, jag tror hon är nöjd med det hon har presterat under de här åren , hon va modig som gjorde de. Hur långt har jag flyttat ? Till grannkommun 6 mil bort , varken främmande eller skrämmande. Fan ja måste göra någonting .

Måndag

Hej

Vaknade klockan sex i morse första vändan , sen vid tio tiden , steg upp och sen gjorde ja inget mer, har just tagit mig en dusch , börjar jabba om en timma, så jag antar att de blir som vanligt innan ja ska iväg till jobbet, stress... Jag är fruktansvärt trött faktiskt  idag, känns som om ja inte hann vila i helgen . Har väl mig själv att skylla . Veckans planer ? Hm har inga faktiskt . Pappa skulle komma ner någon dag hämta bilen så de blir i ordning gjord, sen är det midsommar, fortfrande oklart vad som händer och sker. Midsommar dagen blir det brevens bruk i alla fall. Det är väldigt kul där, så då blir de att träffa vänner och dansa häcken utav sig : ) Skönt att va på hemmaorder faktiskt, känns som om det var länge sedan. Måste ju uttnytja min semester, hoppas på fint väder i midsommar, men det är ju regn som de typsika midsommar vädret dessvärre . Men men de kommer förhoppningsvis bli bra. Måste träffa farbror med familj innan de drar till USA oxå, fan va ska jag ta mig till då ? Hm jaja de kommer säkert få de kanon, skulle oxå fly sverige och verkligheten om jag fick chansen .

nattlista


stava ditt namn utan några A:
liin

har du ont någonstans just nu?
magen :(

Är du singel?

yes box

Vad är ditt favoritnummer?
Har inget speciellt.

Favoritfärg/färger?

svart och rosa

Hatad färg/färger?

orange är fruktansvärt ful

Vad lyssnar du på just nu?

Ingenting, bara datorn som surrar. konstigt nog

Vart önskar du att du var nu?

typ alanya eller cypern kanske, varmt ställe

Är du nöjd med ditt liv just nu?
njaa , nöjd och nöjd, ja gillar läget

Vad borde du göra just nu?

borde egentligen sova är trött

Kan du nå dina fötter med raka ben?
ää hm jaa de tror jag beror på hur lång tid jag får på mig;)

Är du kär i någon?

nej

Kan du skruva tungan?
?

Har du någonsin velat bli läkare?

Nej men sjuksköterska.

Tror du på gud?

Nej verklilgen inte, anser att de som tror på gud har ett skäl att alltid kunna skylla ifrån sig på honom.
Vad drack du senast?
Vatten

Vem pratade du senast telefon med?
Annie : )

Vem sms:ade dig senast, och vad stod det?
har utbildning hela dagen sen spela fotboll, du då? Puss
Har du några tatueringar? isf vart?
Nopp .

Har du rakt eller lockigt hår?
tuffs;)
Är du glad?
jadå de är jag väl

Är du piercad någonstans? isf vart?
Näsa och naveln

Vad har du för planer för ikväll?
Se på tv, och sussa

Hatar du folk som ljuger?
Ja absolut, falska personer som sårar andra , finns inget värre och vidrigare
Har du gjort något som du inte kommer kunna förlåta dig själv för?
Att ja låter mig själv såras
Har du nånsin kysst två personer på samma kväll?
o ja , duger inte de ena få man ta de andra

Har du någonsin varit helt förkrossad?
Ja totalt

Har du någonsin velat ha någon fast vetat att du aldrig kan få den personen?

vill jag ha någon ser ja till att få de på ett eller annat sätt;)

Hur är det mellan dig och dina föräldrar?
de är väl som de ska .

Vad tycker du mest om i ditt utseende?
ögonen och näsan

Förlåter du eller glömmer du?
inget utav de . jag förtränger

Har du mest tjejkompisar eller killkompisar?

lika mycket , umgås med mina flickor men har min närmsta killkompis holm så klart

Har du någonsin masserat någon?

Yes of course.

Vad är du rädd för?

Att förlora någon närstående, bli sårad och råttor

Har någon försvunnit ur ditt liv?
Nej de försvinner sällan

Har du någonsin haft någon på hjärnan som du bara inte kan släppa?
ja flera gånger

Önskar du att du var kändis?

Njaa, ibland kanske. Eller man undrar ju hur det skulle vara.

Önskar du att du var en av motsatt kön?

ja killar har de för lätt

Lyssnar du på låtar som får dig att tänka på gammal kärlek?
försöker att undvika dem

När grät du senast?
hm ......... minns ej


party



I går var det party party, efter ca 450 klädombyten så fick jag äntligen på mig nått vettigt . Kom till Lisa runt sex tiden , korrkade upp, sen kom flickor och åter flickor, inte en karl på festen , men det var mycket trevligt, med lite tjej kväll. Kom ner till krogen och dansade av mig lite, ölen hade gjort sin verkan. Och de märktes när jag vaknade till liv i morse, dock var ja inte hemma, hade hamnat i stan hemma hos en ny bekantskap. Va trevligt,  tog bussen hem vid ett tiden, "walk on shame" stilen blev de när man gick på stan i gårdagens utstyrsel och stank sex och fylla, när ja kom hem kom paret och hämtade mig, vi drog och beställde pizza , åkte hem till dem och hade en rejäl bakfylla. Har legat hela dagen , inte orkat göra nått, och i morgon jobbar jag , guld pass - kväll, så jag får sova ut i morgon hoppas jag innerligt . Haft en hel helg på mig at sova endå har det kommit saker imellan ................:D  Nåja veckan är tom på planer, jobba jobba jobba. Sen är de midsommar trevligt trevligt, kör en impuls midsommar, inget planerat ännu .

Puss Hej

Lördag

Hej , fick sova ut i morse , vaknade runt tio tiden , sprang ner på hörnet och ladda min telefon . Hem till Sanna och tog i mot Johanna vid utsläppet av alla studenter, jag stod och rös, redan har det gått ett år. Fort har de gott , minns min student som igår, klart den bästa dagen i mitt liv , allt var så jävla perfekt, familjen vännerna betygen och bilen , mm underbar dag . En dag att minnas eller delar av den vill säga . Nåja har bytt om nu ca 45 gånger , så nu får denna utstyrsel duga som vanligt jeans och en svart tröja , har späxa till håret lite idag , som vanligt inte helt nöjd , men vad spelar de för roll, jag är svensk , vi är aldrig nöjda . Dricker mitt halv svaga kaffe för att lindra huvudvärken som har krypit sig på mer eller mindre under dagens gång .  Har ingen lust med någon seg fylla inte. Ikväll ska jag nog satsa på att krypa hem, inte för att det gör saken bättre, men de får tankarna på annat under några timmar i alla fall .

Nåja klockan tickar på, nu får sanna komma så vi kan knäppa upp . Ursäkta mitt omogna språk men de kändes som om det var länge sen jag festade , så jag tycker att jag kan få uttrycka mig lite ungdomligt . Jag är ju trots allt bara 19 små år.

regnet

Regn regn och åter regn . Ska de inte sluta ? Igår kom den krypande stickande känslan i kroppen , sen högg det till . Panik . Bättre sent än aldrig sägs det, men inte i den sammanhanget. La mig i sängen och försökte lugna nerverna, gick mindre bra Runt 23.30 gick jag ut det öste ner regn , va ute två timmar bara gick och gick och gick. Kom hem va lite lugnare och mycket tröttare och extremt blöt, lyckades somna runt tre tiden, sen ringde kockan 05.35 tog en dusch och åkte och jobbade. Det ösregnade precis hela dagen , tror det håller på ännu. Det blir man inte piggare av , har dragit ner perigenerna det är helt nedsläckt i lyan, bara skätmen som lyser upp en liten area. Hoppas på ett tidigt slut på  dagen. I morgon ska det festas, skönt att träffa folk. Kan behöva det. . . Fick ett erbjudande att åka ut till mr o , och "prata" idag, vad finns det att prata om? det kommer inte att förändra nått. Skulle aldrig försätta mig i den situvationen , att se den sidan av honom. Vill inte att han ska se den sidan jag hade lagt till heller, för det är en sida få känner till. Så varför ödla energi på det . Har haft mina tre år , men vad hade jag de till? Jag minns en gång att han sa att det inte var bortslösad tid, men var det värt det då?


Usch , varför ska livet vara så fruktansvärt svårt för?  Känner mig något så fruktansvärt liten och hjälplös. Och något så innerligt sårad.


sanningen om att inse



I
don't wanna talk
About things we've gone through
Though it's hurting me, now it's history
I've played all my cards
And that's what you've done too
Nothing more to say, no more ace to play

The winner takes it all
The loser's standing small
Beside the victory, that's her destiny

I was in your arms
Thinking I belonged there
I figured it made sense building me a fence
Building me a home
Thinking I'd be strong there
But I was a fool playing by the rules

The gods may throw a dice
Their minds as cold as ice
And someone way down here
Loses someone dear

The winner takes it all (takes it all)
The loser has to fall (has to fall)
It's simple and it's plain
Why should I complain

But tell me does she kiss
Like I used to kiss you
Does it feel the same
When she calls your name
Somewhere deep inside
You must know I miss you
But what can I say, rules must be obeyed

The winner takes it all


korten på bordet . Det finns inget hårdare än att inse en sanning man inte vill se. Vi ser den, men kanske på olika sätt . och på olika vinklar , Jag ser den sanning som existerar här och nu, den sanning som vi lever i . Den sanning som är hård att se, kanske inte för mig, men säkert för dig. Men ja kan lägga mig i min säng på kvällarna och veta att där har du bara legat , och ingen innan. Ingen har hållt om mig dagen innan , ingen har delat en flaska vin och sagt de tre orden, det är bara du. Du och ingen annan . Och för mig har det varit sanningen, medens du levt i en lögn till den sanning du inte ville inse.

Tio Budorden

  • Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig.
  • Du skall inte missbruka Herrens, din Guds, namn, ty Herren kommer inte att lämna den ostraffad som missbrukar hans namn.
  • Tänk på att hålla sabbatsdagen helig.
  • Visa aktning för din far och din mor, så att du får leva länge i det land som Herren, din Gud, ger dig.
  • Du skall inte dräpa.
  • Du skall inte begå äktenskapsbrott.
  • Du skall inte stjäla.
  • Du skall inte vittna falskt mot din nästa.
  • Du skall inte ha begär till din nästas hus.
  • Du skall inte ha begär till din nästas hustru eller hans tjänare eller hans tjänarinna, hans oxe eller hans åsna eller något annat som tillhör din nästa

  • Minns du att vi gick igenom dem ? Du har visst dina egna .


    pengar

    Pengar gör bara två saker . Folk olyckliga och folk lyckliga . . . Fick frågan på testet jag gjorde igår om jag skulle välja mellan en miljard kronor och den sanna kärlen , lätt pengar . Vad än folk säger så är pengar inte allt men det är fan inte långt ifrån.


    lista

  • Tre namn jag lyssnar till: Liina du Ramis
  • Någonting jag tycker om med mig själv:  Jag kan få andra att skratta : )
  • Någonting jag inte tycker om med mig själv:  Att ja kan ta saker personligt
  • Detta är jag rädd för: Att bli sviken igen ( enligt min pappa kommer hända minst fem gånger i mitt liv, så jag har alltså två kvar)
  • Tre saker jag vill ha varje dag: Cigg mat vänner
  • Tre saker jag absolut inte kan göra: va tyst , sluta bita på naglarna och yooga
  • Detta tycker jag om att göra: prata fika ha sex
  • Detta vill jag göra just nu: .............åka bort
  • Bästa känslan:  att va älskad
  • Värsta känslan: När någon du älskar , älskar någon annan
  • Egenskaper jag gärna vill att min partner har:  Snäll och go, båda fötterna på joren, trogen och älskar bara mig
  • Är jag kär just nu: Nej
  • Jag vill gifta mig: Ja
  • Följande saker vill jag göra innan jag dör: Hoppa fallerskärm , resa , se bruce springsteen , förlova mig ,
  • Min käraste ägodel:  en ring jag fick av farmor
  • Nägot jag vill ha i present:  En bil
  • Detta har jag på mig just nu:  Jeans och en svart tröja
  • Favoritkläder: Jeans
  • Favoritdjur: Hund
  • Följande musikstilar tilltalar mig mest:  Rock
  • Favoritlåt just nu:  "Im going down" med bruce
  • Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Matte och naturkunskap
  • Stjärntecken: Kräfta
  • En bok jag älskar:   handboken i hemmet : )
  • En film jag älskar:   mannen men hjärnmasken
  • Tv-program jag gillar:  Ingen aning kalla fakta kanske : )
  • Favoritdoft: Mmm en parfym som är för karlar ingen aning om vad den heter men den står i mitt badrum : )
  • Detta äter jag gärna:  Ägg
  • Dricker helst: Öl
  • Favoritgodis: Choklad
  • Hit vill jag gärna åka på semester: Där det är varmt
  • Färg på mina ögon:  Blå
  • Min längd: 175
  • Jag tror på: Mig själv
  • Jag spelar: Bruce
  • Person jag beundrar: ?
  • Såhär bor jag: mysigt
  • Antal döda krukväxter i hemmet:  Inga än så länge
  • Det här tänder mig: heta karlar
  • Det här gör mig avtänd: ........analt
  • Favoritfärg: svart
  • Favoritcitat: "livet är ingen generalrepedition det är på riktigt"
  • En hemlighet jag vet: Att han älskar mig
  • Bästa present jag fått: turkiet resa
  • Senast köpta skiva: Bruce
  • Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:  Ögonen
  • Den kollar jag efter först när jag loggar in på msn: Olika
  • Udda förmåga/egenskap: kan imetera många dialekter och är bra på att förstå mig på hur folk känner
  • Om jag vore ett djur skulle jag Vara : En kåt hund
  • Vad lyssnar du på just nu?:  Bruce
  • Vad har du gjort/ska du göra idag?:  Har jobbat , och jag ska duscha
  • Var är dina föräldrar födda?:  pappa örebro - mamma norrköping
  • Vad är det senaste du installerade på datorn?:  ingen aning
  • Vilken är din favoritresturang?:  en i turkiet
  • När badade du i en pool senast?: januari
  • Har du varit med i någon skolpjäs?: Många
  • Hur många barn vill du ha?: 2
  • Vilken musikstil tycker du mest illa om?: * trance tecno
  • Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: absolut
  • Har du åkt moped någon gång?: ¨är man uppvuxen där jag är så är det en självklarhet
  • Har du busringt någon gång?: massa
  • Har du fått felparkeringsböter?: Mmm : (
  • Har du hoppat/Kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?:  Absolut
  • Vilken är den plats längst bort som du har besökt?: Turkiet
  • Har du en egen trädgård?: Nej
  • Kan du alla orden i nationalsången?: Givetvis
  • Vilken är den bästa film du sett den senaste månaden?: Nyckeln till friheten
  • Chips eller popcorn?: popcorn
  • Vilken färg på läppstift använder du?:  Mörkröd
  • Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Nopp
  • Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?:  Nej
  • Apelsin- eller äppeljuice?: Apelsin
  • Vem är den senaste du åt ute med, vad åt ni?: Sanna - hambrurgare
  • Favoritchoklad:  Marabo
  • Hur många personer skulle du kunna ge ditt liv för?: Många
  • Har du vunnit en prispokal någon gång?: Ja
  • Är du duktig på matlagning?: Nej
  • Klarar du av att tanka själv?: Ja
  • Har du beställt något från de där shoppingprogrammen på tv någon gång?:  Nix men oerhört nära
  • Pepsi eller coca cola?: ´coca cola
  • Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: nej
  • Vad var det senaste du handlade?: en gurka
  • Har du kräkts offentligt?: japps
  • Vill du helst bli mångmiljardär eller finna den sanna kärleken?:  mångmiljardär , den sanna kärleken finns inte mer
  • Tror du på kärlek vid första ögonkastet
  • Har du ringt något betalnummer?: japp
  • Kan man vara vän med sitt ex?: beror på hur mycket ex man är
  • Hade du mycket hår som liten bebis?:  ingen aning
  • Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: vi ses snart.
  • Vad har du i din väska?:  gummisnoddar tamponger , block penna cigg
  • Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: skriver
  • Antal personer du kan lita till 100 på?: mina farbröder faster farmor sanna snoff annie sofie och holm


  • Ibland




    Ibland saknar jag att bara känna av den närhet du ger, ibland vill jag bara ha dig här hos mig . Det finns stunder jag vill få ögonblick tillbaka då vi ligger brevid varandra och du smeker mig på kinden och bara älskar mig. Ibland tänker jag hur de var hur det är , ibland älskar jag dig , ibland saknar jag , ibland längtar jag : ibland är ganska ofta

    Rökförbud





    I några dagar har jag hört om att folk vill att det ska bli rökförbud på ute serveringar i Sverige . Jag blev uppriktigt sagt förbannad när jag hörde de , Ska vi då behöva flytta på oss ut ifrån ute serveringen ifrån vårt sällskap och ställa oss någon annanstans för att ta ett par bloss, fånigt ! Då kommer vi i ställe få höra när vi rusar fram och tillbaka att vi är i vägen och borde sitta stilla. Jag tycker att de som inte röker kan gott sitta inne om det är ett sådant stort problem, eller välja en rökfri plats, det finna faktiskt, men då har ju inte Sveriges "icke rökare" något att gnälla på. Jag personligen röker inte i sällskap där folk exempelvis sitter och äter , eller har barn i sällskapet. Om det händer så har jag givetvis frågat om ett samtycke. Jag röker ogärna i folksamlingar som på marknader , i köer osv...Men måste jag så  måste jag.  Jags tod i en kö in till Ullared, stått i ca 45 minuter , när vi sedan började närma oss ingången så tände jag en cigg, en farbror sa då till mig väldigt otrevligt att " släck den där för fan, " mitt svar blev då " jag ska vistas i den där byggnaden i fyra timmar, och NEJ jag släcker den inte" då flytta han sig ur kön , visst kunde jag ha gått bort en bit, om han bett mig vänligt, men anledningen till att jag tände ciggen va att mannen bakom mig hade gjort samma sak, och det var inga problem. Men men . Jag förstår inte hur de ska bli framöver i dagens, ska vi få rökrutor på stan , eller kanske små apburar?Folk har ju rökt i alla år, och dessutom är de väldigt många som slutat under de senaste åren. Så vad gnäller folk om, de som inte röker kan gott och väl sitta inne när de vet att folk röker ute. Eller så kan de ge fan i att gnälla. Jag är den yngsta som röker i min släckt, och på min pappas sida är jag den enda. Men de klagar sällan , de står ut. Jag vet att jag luktar illa, jag vet att jag bolmar rök. Men de vet ju att jag röker och vet att jag tycker om de, och inte tänker sluta, varför kan inte resten av Sveriges befolkning bara vara tysta då. Det finns värre saker att irritera sig på en lite rök, det är ju inte svårare än att flytta på sig när de kommer ett bloss , eller hur ?



    Onsdag

    Hej

    Idagens har jag städat här hemma, känner sig i alla fall lite duktig. Gjorde nått galet med ryggen så jag går som om jag hade en inopererad galge i ryggen . Tur det är bed time snart så man kan försöka sträcka ut sig. Men är inte ett dugg trött , inte än i alla fall. Som tur är så är jag helt ledig i morgon, känns kalas skönt, att få sova ut. De är inte de att jag jobbar mycket, men det är just på morgonen som jag är så satans trött, klockan ringer 05:30 eller klockorna ! Men jag vaknar 06:00 och de står och ringer fortfarande . Helt sjukt ...Ja är med om en nära döden upplevelse varje morgon när jag ska upp, för de första ser jag ingenting, och för de andra, bär jag börjar se nått så är oftast de första jag ser är mig själv, och det gör ju inte saken bättre direkt. Nåja

    Fick de bästa sms:et jag fått på länge, Snoffiz karl har beställt biljetter till Lundell ÄNTLIGEN ! : ) Så jävla fint då! Ska bli riktigt kalas kul att få se honom, inte snoffiz pojkvän alltså utan Lundell hehe.

    Jaha ja , undra när snoff ska vakna ifrån de döda... Vet inte vad hon pysslar med :( Hm ajja det är som de är . Fan snart en vecka sen ja såg na :( jaja Sanna och jag ska köra runt på lördag , conny boy och ingela pingela ska ut på party, så jag har blivit anförtrodd chaufför, eller aa chaufför i alla fall. Får väl svänga förbi Snoff då.

    Byebye

    Hjälp !

    Jag är i stort behov att hjälp nu . Fan va ska jag göra !


    RSS 2.0