Sömnlös

Jag har så svårt att varva ner på kvällarna , måste försöka att hitta nått knep för att sova . Gör allt man inte ska för att inte kunna sova .
Äter
Ser på tv
Röker
Dricker te

Men vad ska man göra då? Meditera och käka örter . Nepp börja gå hem ifrån jobbet kanske så man varvar ner . jag grubblar för mycket över saker jag inte kan påverka just nu i alla fall . Eller i varje fall som man ska säga :)

Usch undra hur länge man ska vara vaken idag ?


Sista rycket igen

Torsdag hoppas jag att ja skrivit mitt sista prov. Jag väntar på svar om föregående prov om hur det gick , bara för att jag är så möte nu så gick det väl åt h-vete . Usch ! Är så trött på detta nu, ventilerade med Malin om detta , hon sa någonting som jag inte tänkt på " jag fattar Liina att du är trött och bara kan slå ihop , du har så höga kravpå dig själv så det är inte konstigt att du mår dåligt " oj ett wake up call? Så nu sänkte jag kraven mig själv . Sista kursen visseligen men alltid nått, bara jag får godkänt nu så är jag super nöjd. Har toppbetyg i alla kurser och jag har slitit arslet Av mig dag och natt. Det har varit och ÄR en stor pers! Men det är värt det, det vet jag. Och alla har peppat sur kärringen. Framför allt P som har varit den mest underbara pojkvän man kan tänk sig!

Oj oj, helt tom i huvudet.

Vill bara önska Sanna och Snoff världens största lycka till med utb'n och att ni kom in. Bara att köra på !


Det finaste som finns

Kärleken till den här mannen är så obeskrivligt stor .

Jag älskar dig så fruktansvärt mycket. Du är allt ! Ingenting kan få mig att sluta älska dig . Lyckan är total ! Tack för att du alltid finns för mig och håller i mig när jag inte orkar stå , att du alltid ser till mitt bästa, och älskar mig för den jag är.

Du är en fantastisk person och jag älskar dig av hela mitt hjärta !


En cykeltur

Ville ha syrener så tog min fina hoj och knyckte en häck :) hade vapendragaren Pirre med mig till min hjälp .

I morgon är schemat fullt.
Frukost med Malin 08.00
Marknadsgång
Plugg
Lunch
Plugg
Plugg
Och plugg
Fan va jag är tråkig som skriver om det, men saken är den att när mina vänner inte orkar höra om plugget så måste jag ventilera mig delux! Å då får ni ta det :)

Fia kommer i helgen :) pressa sol ! Love it . Helan och halvan på stranden typ.

Lördag är det party
Staden med Snoff på morgonen och försöka att trä på sig en outfit till kvällen.

Kommer bli bra den här helgen. Och så Lite plugg på det:)


Plugg

Sitter på uteplatsen och pluggar och tar en rejäl kaffe. Näst sista provet idag sen startar sista kursen. Får försöka att kompromissa med solen och plugget.

Så underbart väder ute . Love it ! Blir nog första doppet till helgen :)


Summer

Oj det slog till och blev sommar! 20-25 grader varmt , jag tackar ja.


Stulen lista


Hur gammal är du?
23 i Juli, men ligger väl runt 30 i huvudet
Har du många vänner?
Nja, de röcker för mig
Vad gör din bästa vän till din bästa vän?
Ja, herre gud. Sofia . Jag vet inte hur man ska skriva. Hon är den bättre delen av mig, vi kan prata om allt, allt allt allt, finns ingenting jag inte skulle kunna berätta för henne eller behöva tvivla på¨att kunna berätta. Vi ställer alltid upp på varandra vad det än gäller , hon kan tänka en sak och så säger jag det, vi avslutar varandras meningar och behöver inte alltid säga vad vi känner utan vi vet det utan att berätta det. Samtidigt så är vi så sjukt olika,men enå så lika.  Men hon är absolut den bästa , men som jag sa till henne en gång " jag skulle aldrig klara av att vara tillsammans med dig "

snoff . vi har alltid lika kul tillsammans och jag kan ringa om jag behöver goda råd och när jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till. En äldre och visare vägvisare kan man säga ;) Vi har samma humor och kan skratta alltid. Och så är vi lika i mycket, men olika i massor .




Har du några vänner du inte behöver?
nej, behöver inte dem
Om du skulle vara otrogen, hur många av dina vänner skulle du anförtro dig detta till?
2

Om du skulle vinna en stor mängd pengar, skulle du berätta det för dina vänner?
Ja i alla fall några

Har du haft någon vän som svikit dig?
 Ja , hade en underbar killkompis, vi gjorde allt ihop, och stallde upp till 100 på varandra. Vi sa att vi absolut inte skulle skiljas åt den dag vi träffade någon,medans min pojkvän accepterae totalt att vi träffades så blev han totalt annurlunda då han skaffade flickvän. de värsta var nog allt hån och lögner jag fick höra och falska anklagelser, då förstod jag verkligen hur en vän kan svika . Usch

Har du gjort slut med en vän?
Japp
Har du varit med några av dina vänners pojkvänner/ex?
Ja, men jag kan tycka att man inte alltid kan fråga om lov,( då det gäller ex) har de gått flera år och det fortfarande är känsligt tycker jag att man kanske borde uppsöka en terapeut för då behöver man hjälp att gå vidare i livet liksom.

Hur gammal var du när du träffade din första kärlek?
14

Hur många seriösa förhållanden har du haft?
2,5 kan man nog säga

Är du i ett förhållande nu?
Japp

Är du kär?
Nått så fruktansvärt. Jag och pirre har vart tillsammans i tre år i höst, och jag kan längta så fånigt mycket efter honom, vi kommer nog inte ut ifrån "gull-sms" fasen och allt är nykärt oftast :) 
Hur länge dröjer det innan du säger Jag älskar dig i ett förhållande?
Hm, svårt att säga, i detta förhållande gick det undan, tror det kommit efter tre fyra månader kanske.

Vad är det viktigaste i ett förhållande?
Tilliten till varandra, att man är 100 % ärlig mot varandra, självklart ska man ha hemligheter, det har alla ( jag med) men man ska inte trampa på någons integritet och verkligen visa respekt till varandra. Vill du va otrogen, ja, gör slut då, förstör inte en människa genom att ligga med någon annan, att såra någon är en sak genom aatt göra slut, men att ligga med någon annan blir så mycket onödigt skit på köpet. Om man kan uttrycka sig så. Sen så klart är ju det som händer i sänghalmen viktigt, är det döda havet så fungerar det inte så mycket , i alla fall tycker jag så. Närhet och kärlek kan inte alltid uttryckas i ord om man säger så.

Hur många har du haft sex med?
fia svarade på denna lista ( inte fler än vad jag har tatueringar) så jag svarar ( fler än vad jag har tatueringar )
Hur många barn vill du ha?
tre , ska ha en sladdis . Efter att jag fått mina första två

Vill du gifta dig?
Ja

Pollen

Är helt slut i kroppen satans pollen kroppen är kass just nu, men bara att bita ihop. Förra veckan knacka jag på pärleporten men jag fick inte komma in. Så nu försöker jag återgå till livet igen genom panodil och snokspray.

Prov på torsdag .

Snart är Turkiet nära. Ska bli så skönt att släppa allt och åka. Bara tänka på mig själv en vecka . Sola och bada och dricka goda drinkar och koppla av .

Dags att gå till jobbet. Kör kvällspass, i morgon blir ser att klippa av sig håret, nä vars , men en rejäl ut tunning av barret i alla fall :)


Citatet

Te och den underbara filmen notting hill !

I am just a girl standing in front of a boy and ask him to love her.

Älskar det citatet.

Njuter vidare av kvällen.


I like

Idag är det en sån dag som man får ta ut täcket i soffan och dricka kaffe och mysa ner sig .


Ny dag

I går var jag så trött. Idag tänkte jag att det är en ny dag med nya tag. Mej nej . Fortfarande lika negativ . Återkommer när jag kommit på bättre tankar .


Klaga

Har inte Orkat plugga idag å det kommer jag få fan för. Är så slut i kroppen och själen. Orkar fan inte mer nu.

Sova regelbundet
Äta nyttigt o regelbundet
Pausa
Egentid
Vila
Motionera

Detta är saker man bör göra för att må bättre och få ett piggare liv. När ! NÄR ska jag ha tid att pajas vila motionera ? Allt består av jobb plugg och magont, nått fort som går att laga , sova så man drömmer om katetrar och blidprover sen en ny dag ! Ska försöka hinna
Med allt annat oxå, som min gammelmormor som jag i te besökt sen länge, hinna med allt jag vill ha gjort på uteplatsen , åka till stan , fika allt de där som jag vill göra ! Jag vet att jag klagar , men jag känner ett stort behov att få kräkas just nu.


Skit dag !

Kom hem efter fyra, och så ligger jag fortfarande är helt sjukt trött. Orkar inte! Orkar inte ens ta mig till solariet . Nä fy! Är sur och arg och trött. Men jag som är så ung kan ju inte vara så trött! Fuck off! Jag måste ha rätt att bli trött men inte enligt vissa .


Veckans måsten

Plugga mån - ons
Göra pass
Börja ny kurs tisdag
Prov 09.00 torsdag.
Boka in nytt prov torsdag
Jobba helg

Vilken rolig vecka ! NOT . Fy fan vad det ska bli skönt när detta pluggande är över . Dka bli så skönt att göra en välförtjänad semester till Turkiet . Exakt en månad kvar , och jag längtar ihjäl mig ! Hoppas innerligt att alla kurser gått bra så jag slipper ha ångest på semestern. går allt enligt planerna och att jag piskar mig själv och puschar mig till tusen så går det . Ska köra gärnet nu. Två kurser till om 3 veckor. Det måste gå !


kvällens lista

Random Blogglista

Namn: Liina

Ålder: 22

Längd: 1.75

Sko-storlek: 41

Född: i juli

Bor: finspång

 


Allmänna frågor:

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: En jävel på inredning , rapp i käften och omtänksam

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: kort stubin , stressad


 

Vad är du rädd för: Råttor att få någon konstig sjukdom, och att huset ska brinna ner.
Vad är du mest nöjd med hos dig själv: att jag är mig själv

Har du körkort och egen bil: Ajjemän

När tod du ditt körkort: 8 maj 2008 klockan 08.00

När grät du senast: Inte en aning

När skrattade du senast: när tuva dansade

Vem åkte du bil med sist: steiner snoff och tuva .
Vem åt du mat med sist: Pirre

Vem sov du hos sist: Hm farmor

Vem sov hos dig sist: Pirre

Vad var du rädd för när du var liten: råttor

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: bagare

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: 155

Värsta smärtan du råkat ut för: Bortsett mensvärken varje månad så tror jag det var när jag tatuerade mig. Så sjukt ont!

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: Pirre
Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: Blir alltid sjukt förbannad när folk" lilla gummar " mig och folk som underskattar min förmåga att klara och genomföra saker.

Någon du ser upp till: massa personer. ser upp till folk som vågar säga vad dom tycker utan att påverkas av andra.
Vad finns alltid i din handväska: allt i från blyertspenna till hårsnoddar

 


Har du varit utomlands någon gång: Japp Turkiet två gånger norge två, finland en massa gånger , spanien en gång, grekland en gång och Danmark.
Vilken plats var finast: Mumindalen så klart !

Största stad/städer du varit i: äh, ja stockhom , oslo typ


Lite mer personliga frågor:

Har du någonsin tagit eller provat droger: nej

Rökt: Ja.

Snusat: ja.

Druckit: Ja

Har du piercing eller tatuering: öron , navel näsan och läppen, har dock bara navel och näsa öron kvar, 

Finaste komplimang du fått: Oj då. Tycker om att höra att jag är duktig. Då sträcker jag på mig.

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: ja

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Ajjemän

 

 


 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Landet, men gillar storstad med.

Hamburgare eller pizza: Pizza!

Kött eller fisk: hm, kött.

Hund eller katt: Hund!

Aftonbladet eller expressen: aftonbladet

McDonalds eller MAX: MAX

Vin eller Öl: Öl!

Charter- eller skidsemester: dum fråga
Sverige eller Utlandet: beror på.

Sport eller nyheter: Hmm. Nyheter

Hockey eller fotboll: båda.

Sommar eller vinter: Sommar.

Vår eller höst: höst!

Flyg eller tåg: tåg

Bil eller buss: Bil


Tjoflöjt!

Ska till världens bästa farmor idag !


Tillökning .....i garderoben.

Hitta lite smått och gått idag .


Sommarstuga



Vi har bestämt oss, nästa år blir det sommarstuga :) Vi har funderat och det känns optimalt ! Kommer att kika fromför allt i Närke då jag vill ha ett ställe där hemma. Kommer bli så bra och jag är så taggad över valet . Vi ligger och drömmer oss bort blans gigantiska grillar och vedeldad bastu, kommer bli drömstället.


RSS 2.0