Nyår

Förra året va vi hemma
Med nyårssupé och Malin samt Emelie . Var jätte trevlig , året innan var lika dant . Året dessförinnan hade vi en riktig nyårsfest , året dessförinnan var vi på nyårsfest . Och i år ? Vi
Bestämde oss för
Nyårssupé , bara vi två . Förr var man helt galen över nyår , va skulle hända , vad skulle ske ? När , vilka ? Osv . Nu kom jag på att det var nyår
När instruktören på gymet önska oss
Gott nytt år .
Så  det blev lite panik, kände att man måste handla hem lite gott tills morgondagen . Gott nytt år på er 

Snabb byxor och springskor

Va uppe å träna igår och idag . Känns bra . Kroppen har fått en chock typ" va gör du? Det rör sig" Sofia borde
Bli pt
Hon tvingar mig in i crossfitburar och säger åt mig att göra massa
Övningar . Jätte
Bra för mig ! Beställde nya skor å träningstihgts igår , snabb brallor och springskor . Beställer alltid nytt när jag börjar träna . Ger mer pepp till träning tycker jag. Dyra som attan så blir Haninge smal så stämmer jag dom 😈 :) Jag ska upp igen på fredag å svettas lite . 



Ledighet

Skön helg ! Har mest slappat , fikat
Med Sofia , åkte in till stan igår på rean , hittade faktiskt ingenting , jo en plattång ( inte på rean ) vill ha ett par nya kängor . Prio 1 men jag hamnar alltid bland jackorna , jag jack galen . Som tjejer brukar vara vid skor så är jag vid jackor . Tror jag har 7 vinter / höst jackor . Men Gud ! Nej kan de stämma.  Jo de kan de nog . Ja men jag skulle vilja ha en till , bara en till :) nåja Sofia tyckte att jag borde köpa en jackställning , jag titta på henne å tänkte " Du vet inte vad jag har i källaren " haha , det har även
Varit filmens helg kan man säga . Vi har sett på film varje kväll , vilket är ovanligt . Jätte skönt att ha 1,5 timma med bara film. Jätte mysigt också . 

Träningen har jag börjat med smått , bara för att komma in i det igen . Sen är Sofia hemma och hon är ju en spark i baken vilket är jätte bra :) så nu ska jag dra mig upp till gymmet . Sedan väntar man på kvälls jobb efter en relativt lång ledighet . Känner mig utvilad i alla fall . Väldigt skönt ! 

God jul !









Julafton

Julafton 

Vaknade kl 7 , försökte väcka Pirre . 7.30 försöker väcka Pirre , 7.48 pirre vaknar . 8.00 frukost i sängen . 8.30 paketöppning . 9.30 uppstigning . 9.45 piff-puffar . 12.45 inhandling av den sista klappen . 13.00 middag hos svärmor , med hur mycket mat som helst , och hur gott som helst . 14.00 spel , 15.00 Kalle anka med alla i soffan.   männen somnar , barnen ser på tv,n och frågar tre gånger i minuten när tomten kommer . 16.00 fika . 16.30 tomten kommer . Paketöppning 17.00 paket bingo .17.45 paketöppning  18.00 fri lek ! 

Perfekt julafton ! Av Pierre fick jag massa fina klappar , tillökning till änglasamlingen , en tröja som jag velat ha hur länge som helst och ett
Presentkort på Kocy&co . Pirre fick en fritös av mig en morgonrock och så en hotellnatt i Stockholm med mig såklart i februari :) 

Perfekt :) 



I ena hörnet av sängen

Lillasyster ligger och sparkar bredvid mig , hon ska sova här tills fredag , kommer anmäla henne för misshandel i morgon . Jag fattar inte hur man kan sparka så mycket när man sover  . Jaja , ska se om Pirre har någon gammal hockey utrustning i källaren som jag kan skydda mig med , eller
Någon slags Sköld . Hon far runt som hon skulle få elstötar . Jaha och nu kom hunden upp oxå , exakt vad jag behövde , fyra ben till i sängen. Perfekt ! 

I övrigt en bra dag . 



Julhandeln

Vaknade i den senare halvan av morgonen . Åkte ganska omgående in till stan för julhandeln . Trivdes att gå om kring och lyssna på julmusik och julhandla . Tog en kaffe och titta på folk i jul stressen köpte mig två tröjor till mig själv , det var  jag säkert värd . Nu är tamme tusan varenda klapp klappad och packad . Eller , Några få paket väntar på posten . Sen så är det klart . 

Har hitils varit en bra adventstid , klapparna under kontroll , semester beviljad , julkorten är skickade och nu r det vara att vänta på julaftonen . 

Begravning

Begravning idag . Jag grät så min klänning var blöt . Den var en fin begravning , Dock var prästen dåligt påläst riktigt dåligt . Hon hette elsie och inte Elise som han sa upprepade ggr , det störde jag mig verkligen på då jag anser att det inte ska vara så svårt att hålla ordning på vad den man begraver heter . Men det var en fin begravning med många fina hälsningar och fina ord om Elsie . 


God natt Elsie . 

Magsjuka

Trevlig vecka ,efter att ha jobbat klart i måndags kände jag mig inte bra , inte alls bra . 123 - ja ! Magsjuka ! Tycker att det är illa att man får karens på nästan 1000 kr när man blir smittad på jobbet. Alla är verkligen magsjuka eller har varit .  Pirre har  varit en Gud , han har tagit hand om mig hur mycket som helst ! Jag var jätte ledsen för att jag missa jullunchen på jobbet , så han bokade ett julbord i slottsmässen nu på lördag . Men vad händer ? Jo klart han blir sjuk han med .

Tycker synd om Pirre och mig själv . Försöker ta mig ut med
Fia så hon får komma ut . I förrgår kom Frank och hämta
Fia så hon fick vara där , jag kunde inte ta mig ut alls :/ snälla vänner har
Man i alla fall . Och mamma
Kom och handla åt mig och hämta ut packet . Så nu
Börjar klapparna rulla in och pengarna ut .  

Mycket bra vecka . 


RSS 2.0