Förberedelser

Igår kom annorna hit , två av pirres bästa vänners flickvänner . Jag stod för middagen och sällskapet för vinet :) hade verkligen jätte trevligt . Avslappnat och pladdrigt och mycket samtal . Mycket uppskattande ! Idag mår jag väl lite värre än vad jag faktiskt förtjänar . Malin fick vara chaffis å köra mig till stan så jag kunde inhandla mig ett par stövlar till bråvalla . Eken kommer i morgon Så ska vi in å sätta opp tält å hela faderullan . Kommer bli super kul ! Jag å Sanna har köpt rosa filt tält å solstolar :) allt in the perfect match :) 

25 år

Jag fyller år snart . 25 år , det är ingen ålder . I år blir det fest för vännerna , jag och sophie har gått ihop för att fira då vi fyller med ett par få dagars mellanrum :) det kommer bli riktigt kul . Hoppas det blir som vi planerat , vi är lika i många sätt så att planeringen kan gå åt samma håll i ena sekunden sen kan det vända och så blir vi sju år igen :) haha jag skyller på hennes gravidhormoner , låter bättre så :) 

Jag tycke om att bli äldre , jag lider inte , kanske för att jag alltid känner mig äldre . Jag tycker det ska bli intressant å se vilken ålder jag faktiskt kommer vara i både mentalt och på riktigt , kommer det vara 26 37 eller 30 ? Eller kanske 25 . Jag tycker det är så otroligt larvigt med  folk gärna över 30 , kvinnor . Som blir tillfrågade hur gamla det är , och svaret blir "27" men i själva verket är runt 40 . Jag tänker att man skäms över sin ålder . Jag tycker man blir vacker ju äldre man blir . Det som där i mot är helt oatraherande är att inte stå för sin ålder . Jag är ju som sagt runt 35 fast jag är tio år yngre , så jag har ju tur på det viset :) 

Midsommar

Midsommar 

I morgon är det midsommarafton , de heligaste dagarna för mig på året . Jag älskar midsommar ! I morgon ska vi åka med vänner till stugan i Laxå . Det kommer bli super bra . Sill potatis kubb och grillat . 

Idag är det bara det roligaste , handla
 ! Fasan är ju om typ sillen skulle vara slut eller köttet . Vem har sagt att macaroner och falukorv inte går hem på midsommar ? 

Nu är det kaffedags

RSS 2.0