När jag gifter mig

Idag ska vi på bröllop . Ska bli kul faktiskt, är ju någon speciell känsla att få vara med i den stunden som två personer bestämmer sig för att ge sina liv åt varandra .

Hoppas så mycket att de inte kommer regna, inte bara för min egen skull utan för deras skull oxå :) Vem vill ha regn på sitt bröllop ? Nåja när jag gifter mig kommer det förmodligen vara storm regn åska och hagel, allt på en gång. Har sådan otur , å andra sidan så gör det nog ingenting vad de är för väder, bara man får det där "jaet" där i mot är det dubbla helvetten om man får ett "nej" plus att det regnar . Men jag tror de svarar ja till varandra .


Jag har under ånga år sagt att jag inte vill gifta mig, bara förlova mig, de räcker, men med åren så har man väl kanske ändrat sig. Bara de där att få vara bruden som kommer in i kyrkan, den vackraste av dem alla, alla blickar är på mig och på min klänning , och alla är glada för min skull, den känslan måste vara mycket mycket speciell. Det är bara min mamma och min morfar och farmor som är gift i min familj, och jag har bara varit med på ett , och det var min mors. Så jag har inte så stor erfarenhet av bröllop , större erfarenhet av motsattsen. Men jag tror att jag någon gång vil gifta mig. Men jag har en sak som jag förvarnat P med om han någonsin skulle fria .

FRIA ALDRIG I FINSPÅNG !


Lista för att fördriva tiden

Har du pojkvän/flickvän? Pojkvän
Är du kär?Upp över öronen  
Hur tidigt stiger du upp? när jag jobbar kliver jag upp 05:50 och en ledig dag runt nio.
Vem/vilka vet mest om dig? Mina närmaste vänner
Gillar du att slåss? Nej

Vad ska du göra ikväll? Ingenting , tråka framför tv:n
När var du senast full? Hm Minns ej
Har du utländska föräldrar? Ja till viss del
Är du bra på att måla? Är inte så dålig på det .
Vem kramade du senast? Pojkvännen
Vad längtar du till? Tills vi flyttar in i nya lyan :D
Vad heter dina husdjur?  Ruffe
Har du körkort? Japp sedan två år tillbaka
 Favoritgodis? choklad och sura saker
Morgon- eller nattmänniska? Bägge
Sparare eller slösare?  Slösare !
Har du några homosexuella vänner? Nej inte vad jag vet.
 Bio eller promenad?  Bio och en promenad .
Är du kittlig?Rädd för insekter?
Anser du att du är stark?


My Love



Älskar dig så mycket ! Tack för att du är du min kärlek .



Vaknade tidigt idag, låg och tittade på den person som jag älskar, han sov fortfarande . Tittade länge och kände verkligen hur lycklig jag är , tack vare honom , min älskling !


Stockholm

Stockholm

Åkte runt åtta på morgonen , bra resa upp, efter ca fyra felkörningar så var vi trötta på att åka tunnlar och halvägs tillbaka hem, så vi tog kontrollen och hamnade rätt. Vandrarhemmet , skandal ! Sovsal vilket betyder att man hyr säng inte rum, sex sänger, fyra personer som kände varandra och två personer som var totalt främmande för oss. Döpte dem till hasse och frasse. De märktes knappt. Vi var på grönan och åkte , mycket skratt blev det.  Riktigt kul . Tills det började regna, och regna och regna. Det regnade konstant i 9 timmar, sedan somnade vi. Utgång va inget att tänka på, det var inge väder för de. Men vi gick ut och käkade på kvällen , jag beställde lax och alla dess tillbehör, sedan tsatsiki med "grekiskt bonbröd" hell yea ! Jag döpte om det till "äkta svenskt rostbröd" Vanligt rostbröd två halvor , det var vad jag fick, skulle ha klagat ,men jag struntade i det. Jag var irriterad över vädret . Men dagen där på slutade det regna, då var problemet var vi skulle äta, med tanke på att inget verkade vara öppet i kvarteret där vi bodde så var det bara att leta sig fram med taxi. Socker halten låg på noll de gjorde dock inte priserna för frukosten, men gott var det. Träffade sedan svärfar och hans fru i gamla stan, mysigt att gå runt där och kika.

Jag kände mig dålig, har gjort det sedan Torsdags, men när vi for hem ifrån huvudstaden kände jag verkligen hur krafterna höll på att ta slut. Febrig och yr och ingen röst kvar så var de rätt skönt att komma hem. P tog ner alla soffkuddar på golvet, la två stora duntäcken över dem, tog fram täcken och kuddar och så bäddade vi ner oss framför tv:n . Mysigt . Där har jag legat sedan dess , frusen öm och hosstig. Känner mig som en flykting, ligger på golvet bland kartonger och flyttlådor , men men ska bli ändring på allt så fort jag blir friskt. Flytten stressar mig,verkligen nu när jag är sjuk och inte kan hjälpa till p med något, men tiden finns, tack och lov .


DippDagNeJjobbDag

Vaknade runt åtta i morse, hade faktiskt alarm på bara för att komma upp tidigt , men jag har aldrig under dagen piggnat till . Vi har vart i stan , Pirre la ut pengar för två par nya skor (TACK !) så snällt ! Sedan byggmax för att köpa .......Hm färg just ja så var det, sedan Jula för att hitta en bra blå färg till köket, sedan var det rusta för att titta om vi hittade färgen som vi inte hittade på jula osv ... Slutade med att vi inte hittade någon färg över huvudtaget till köket, och jag vägrar ha vitt i hall, sovrum och vardagsrum plus kök , de får räka med de två vita rummen, köket skall vara blått ! THATS IT !:)

Nåja som sagt tröttheten har slagit till i mig, vill verkligen bara köpa en stor påse med onyttigt och dipp, en stor cola och hyra en bra film (och ja , jag är förmodligen den enda som hyr film fortfarande ) dock är de filmen slut som jag vill hyra så jag kan inte vara den enda laglydiga människan kvar i Finspång . Men men nåväl , jobbar kväll, så jag kan dessvärre inte vara onyttig idag, men i morgon hoppas jag på att få bara vara . Efter klockan 16.00 då förstås . Önskar nog kanske till och med lite dålig t väder så man kan sitta inne och mysa, men på Lördag måste det vara fint igen :) För då är det huvudstaden som gäller .


Nähe nu är det hög tid för mig att dra mig till Östermalmsrakan .
Tjing !


Prästen på verandan

Åkte ut till Mamma förut, vi var tvugna att låna en tvättmaskin , nåja blev ju kvar där ute . Och de satt och semester smuttade på flaskan . Prästen kom förbi och frågade efter en familj som han skulle överlämna någonting till. Det slutade med att han satt med en grogg i sin hand. Har nog aldrig sett en präst dricka annat en nattvardsvin , men det gick bra med starksprit med . Trevlig kväll, fick tvätten tvättad och ren blev den oxå . (Givetvis har jag sett prästen dricka annat än nattvardsvin, så som vatten kaffe mm)

I morgon ska vi in till stan , handla .............TADA FÄRG ! Vilken överasskning , men bra blir det, lite till att göra, sen kan man börja flytta saker , thank god !


Längtar tills helgen , då blir det huvudstaden , ska träffa svärfar och hand fru en sväng oxå, kanske svägerska med :) Ska bli trevligt . Guld helg igen , bortskämd blir man :)


long time




Satt hemma hos Fia igår, och vi tittade på kort si så där 8-9 år gamla, jisses . Va snygg man var :)


Höst jacka i Juli ?




Såg den på HM´s hemsida, och ja , jag kunde låta bli den, men inte länge till ! Så himla fin den är . Men men lägenheten i första hand, och kläder i andra ? Och givetvis en del där i mellan är ju inte helt oansvarig.
Nåja fick hem HM katalogen idag höstens urval, jippie kände hur paniken spreds i kroppen för att hösten snart är här. Nej fy ! Men man blir påmind om det hela tiden, såg senast på mjölkpaketet, "bäst före 28 juli" Vi närmar oss Augusti och där efter september . Dock älskar jag höstens kläder, stövlar leggings, knästrumpor, västar rockar, Älskar höstens luft. Men jag ska försöka njuta av sommaren som faktiskt ät här, och den är helt underbar !




"Baravara-tid"





Vakna just, var så trött, har varit under hela dagen, började med frukost sedan ner till lägenheten, målade tre fönster, grabbarna gjorde hallen som inte blev färdig, färgen tog slut. Men i morgon kommer mer färg så då blir det till att måla . Färdigt ? Ja kanske . Hoppas på att få ner lite kartonger och så nästa vecka .

Som sagt just vaknat, vilade en timma tror jag ? Ska snart fara ut till Fia ute i sonstorp, Känner att jag behöver komma ifrån ett tag, släppa alla kartonger alla färgprover målar burkar och alla måsten. Semester en vecka, de var bara en smakbit på hur det kan vara , hur det kan vara att ha fler veckor . Vaknade med ett ryck i morse 09.30 kände direkt att jag var tvungen att göra nått, måste upp upp upp. Kan inte sova bort en ledig dag, skakade på P , men som sagt han har tre veckors semester och vill sova , och jag såg på honom att han verkligen njöt av semestern medans han sov, han behövde inte gå upp, han kunde äta frukost vid ett, han har tre veckor på sig att inte göra nått bara vara. Själv så har stressen börjat . Men jag försöker ta det vackert. Ska bli skönt att få träffa fia, bara vara . Ibland vill man bara vara . Det är en mycket uppskattad tid, "att bara vara-tid"
Man kan vara helt tyst, bara sitta ner och inte säga nått, sedan kläcka ur sig en fråga som är helt tagen ifrån luften, det finns inget "vad ska vi göra" man bara är sedan om det händer något är det en bonus.

tror att jag är lite ivrig med, vill bara komma bort ifrån det här berget, flyttat hit massa skumt folk, (luktar fortfarande dött i trappen) lägenheterna förfaller snart. Nåja ska bli så skönt att flytta sjunde åttonde gången jag flyttar så jag borde vara vän med min ivriga sida.


Roxette !




Jag och fia ska kämpa för att få biljetter till Roxette i Halmstad , jag hoppas verkligen att vi kan fixa fram två stycken vore kanon kul . Många av mina vänner tycker att Roxette är ett gammalt urdankar 80/90 tals band, och det är de, men deras låtar funkar fortfarande , och man har växt upp med det, i alla fall jag , så Halmstad here we come !




Huvudbodnad




Igår var de livemusik i lotorp, vi var först på förfest såklart, och när vi skulle där i från så öste det ner regn, så vi skaffade snabbt fram huvudbonader . Eftersom att mitt hår reagerar bara jag ser en vattenkran så var vi tvugna att sätta in huvudet i en påse. Men vi hade sådan tur att Elin kom med bilen, så vi slapp gå i alla fall. Några bland annat min kära sambo sprang i regnet och sjöng " Im singing in the rain" Och han blev väldigt blöt och sursur så att säga, han for hem occh bytte kläder , jag vet inte om han förstod att om man springer i regnet blir man blöt. Men men vi klarade oss bra.

Idag vet jag inte om vi ska ner och fortsätta i lägenheten, spackla och maskera. Vi hann faktiskt med rätt mycket, men nu har nöjen kommit i mellan, så idag ska vi ta tag i det .


Parkhäng .

Parkhäng igår, va nice . Jag och fia köpte oss en treliters, som vi även har glädje av idag :) helg alkis ? Nej bara livsnjutare . På Måndag är tillbaka till jobbet, usch skulle behöva haft två veckor för att vila upp mig, men jag har haft en otroligt bra vecka !

Snart ut till Grannbyn, liveband och trevligt, ska bli riktigt kul, kul att fia följer med, ibland kan hon vara lite svårövertalad . Men jag fick med henne :)

Lekplats som äldre




Hittade en lekplats i västervik, jag måste säga att jag skrattade så musklerna fick sin verkan :)


Västervik




hemma från västervik,haft en underbar vecka, med 30 graders värme , sol och bad har varit helt underbart !
Gick ut och käkade en kväll i stan, hur mycsigt som helst, allt har varit som de ska vara , ingen stress, press eller någonting, bara avkoppling .


Kom hem isag då stinker det i lägenheten , så fruktansvärt, tittar i köket, då har frysen stått öppen sen Måndags, hemskt ! Fick slänga alliting , och vi storhandlade för inte alls länge sedan, MISS ! ,Men man lärde sig en läxa.


Jtm



Jonny the moonliner , kallar han sig .

Min farbror . Sitter och lyssnar på hans låtar på myspace , blir lugn av höra hans röst komma ur högtalarna . Känns som om att familjen är lite närmare på något vis. Saknar dem mycket mer än vad jag egentligen säger, Skulle vilja träffa dem mer och umgås mer, men det är långt i mellan.  Tyvärr ! Farmor ringde idag, saknar henne otroligt mycket, vill så gärna åka upp vara där en helg, och hinna med att bara spendera tid med henne , vi har alltid haft en bra relation och jag älskar henne så mycket !


Farbror är mentor, han kan man alltid ringa till och be om råd, bägge mina farbröder faktisk. Glad att jag har dem .


Man ska ha Husvagn !




Jag och min snoff far till Västervik med våra män , vi ska tillbringa 4 dagar i en husvagn. Har sätt fram i mot denna länge nu :) Kommer bli en hej dundrande vecka. Kommer vara som en liten början på svensson livet, vi ska snigla oss fram på vägen med husvagnen , hälsa på alla som har husvagn och dricka pilsner utanför förtältet på campingen . Kommer bli guld !

I morgon är det födelsedag för mig , 21 en oslagbar ålder . Vad mycket som hänt sedan jag fyllde 20, bodde i en etta på stations vägen , singel jobba 62% . Nu sambo på norrmalm och jobbar 90, plus att jag klippt mig, OCH jag blir av med tandställningen innan  jag fyller 22, this is gonna be a gold year :)


Stresset det är jag .

Ni som känner mig vet att jag är stress...Jag har givit hjärtattacken ett ansikte, vill hinna med allt, planera fokusera och utföra. NU ! Min kära sambo höll inte med min vän när hon sa " det är är fröken planering" Kanske är det för att jag för första gången i mitt liv tar det lugnt, jag kände de som om jag kanske inte riktigt visat mitt rätta jag. Men efter mycket om och men så kom jag fram till att varje gång jag planerar blir jag ofta så stressad att han vill lugna mig, så jag verkar inte som om jag är speciellt planerad utan mer stressad, you see? Nåja , nu har jag tappat fokus, jag är stressad...

Flytten ska ske som alla vet , jag kommer nämna det hundra gånger till bara för att jag är så glad över det :) Men det ska

Köpas färg
spacklas
torrkas
slipas
grundmålas
målas
hyra släp
flytta

Åå ! Men det är ju så, det vet jag inte mer synd om mig än någon anann, bara det att jag blir så stressad, helt plötsligt är vi två, och det älskar jag ju, men det är två viljor, jag menar som färgen i köket, jag tror vi har säkert sju stycken nyanser av blått, inte ens jag visste att de fanns så pass många olika blå färger, men tydligen och detta ska ju ta en vecka att komma överens om vilken färg man vill ha, ska det vara så svårt, sedan ska man köpa färgen , då kommer problem nr två, den färgen finns inte, och så får man börja om.... Jisses !
Undra om jag alltid kommer vara lika dann ? Fast den egentligen tanken är god, jag vill bara att det ska bli så bra för alla som möjligt . Så det är utav en god sak jag stressar. Nåja


I morgon klockan fyra startar min semester , underbart, bara en vecka, med kommer att njutas som om det vore fyra. Underbart ! Är för övrigt nöjd med livet som det är nu . DET ÄR SOMMAR !


Hem klipp !




Mitt nya hem klipp. Kan verkligen inte sitta och nät schoppa men ibland är det okej :)


Den är fin !

Funderar skarpt på att köpa :) Så nära att klicka hem den .


shame on schyman



100.000

100.000  Lyckas denna människa elda upp för att visa klyftan mellan män och kvinnors lön . SOM OM VI INTE REDAN VET ATT DET FINNS EN KLYFTA ! Vad hände med sstapeldeagram, procenträkning , siffror, vad som helst ! Hur många barn kunde hon stillat hunger, hur många hemlösa kunde hon ha givit tak över huvudet? Hon har eldat upp mer än vad jag tjänat under detta år. Jag skäms ! Jag förstår inte hur hon kunde , och hur hon tänkte, och hur hon fick tillstånd till detta. JÄVLA KÄRRING det är de jag kan säga, finns det så pass mycket pengar att vi helt plötslifgt kan elda upp dem , ordagrat !


100.000 spänn , det kommer jag aldrig kunna släppa, hennes förtroende lär ju inte stiga i kurs .


21 vuxen ?






Min älskade sambo tyckte vi kunde se film, Vi satte på en film de dröjde exakt 40 sekunder sedan låg han på mage och sov. Jag som har sett filmen tusen gånger stängde av den och övervägde att somna då klockan var 21.15 men nej, gick upp i stället. Nu känner jag mig dock lite tröttare än när jag klev upp då jag var överpigg .

Åkte och sola med snoff isag, härligt var det ! Jag skulle raggat kartonger till flytten , men de får bli i morgon . Var otroligt skönt att vara ledig idag, och i morgon med ! Behövdes efter denna helg, jag och vikarier en del vana andra ovana . Men jag har vart där en gång jag med, jag försöker hjälpa så gått det går, men som sagt till och med jag behöver råd ibland i vissa situationer så det var lite jobbigt att vara ensam i helgen, men alla fick sin hjälp sitt insulin, tabletter och läggning , thank god !

Jaha ja fick nyckeln till nya lyan, är på jakt efter lite möbler, doffa spegel mattor och små saker, tv-bänk tavlor och lite sånt som ska fylla upp. Jag övertalade min andra hälft om blått i köket, och de känns som om ja kanske kan övertala honom. Med tanke på denna helvettes månad så ska de gå, han har fått sett precis vilket match han har velat i vm, fått mat på bordet när han kommit hem och jag har inte nekat honom någonting. Så vi får se hur det blir med köket, för tillfället är det grönt, lime/snor/gul grön, och det gillar jag inte, vill ha blått blått blått:) Är någonting med mig och blå kök .

På måndag åker vi till västervik med husvagnen ska bli riktigt kul, samma dag som jag fyller 21, fan 21 va är det för en jävla ålder ? Ingen ålder alls, händer inget, ingen ovanlig utåtstickande ålder, man är bara en helt vanlig 21 åring. Nåja när kan man sluta önska sig saker ? Om det är ett bäst före år på de så bestämmer jag 30 och eftersom jag blir 21 vill jag gärna ha pengar och pricent kort på IKEA i samband med flytten , gud så vuxet ! Minns när jag fick guldtackor av min farmor som jag kunde handla smycken för dessa gick inte att byta in till pengar (provade) för jag ville hellre köpa alkohol, och nu önskar jag mig pengar till flytten, ja jo man börjar väl närma sig vuxenåldern. Men läkarboken i bokhyllan och en snarkande sambo i sängen kan man väl inte säga annat än att man är vuxen, suck !Men jag fuskar ibland, måste erkänna att jag just i detta nu sitter med en cigg i handen och skiter i om det luktar rök i morgon, lite omoget jag vet, men ibland är det skönt att vara lite omogen och ansvarslös.



Men jag gör fortfarande saker som är mindre vuxet.
Jag kan slarva med att plocka undan ifrån bordet
jag skiter i om jag somnar framför tv´n
Jag kör för fort
jag kan kliva över sop påsen en gång för mycket

Usch jag brås på min far , ändring ! Dock vet jag att jag även har min mors drag . Jag stressar ofta , de är nog de enda .

Mina farbröder har jag fått mer av , lite filosofisk av bägge och ett jävla humör av den ena .


Mumin and I





Det går ann

Min stackars mage , vad har jag gjort för ont för att det ska smärta så mycket ?! Gick och spattserade på östermalmsgator i byn och så kände jag verkligen hur ont jag hade usch ! Hatar denna eviga smärta , intervallsmärta .

Igår var det arvingarna för hela slanten i byn, trevligt trevligt . Jag jobbade då dagen efter, och hade även en "dagen efter dag" men med clear eys och två panodil och em samarin går det susen:D Älskar att jag är ung och kan kombinera , hatar verkligen att jobba varannan helg , missar så mycket, och då får jag ofra mycket, men det är de värt. En bakis dag på jobbet går ann någon gång ibland :)

Sommar planer !

  • Sommar planer 2010


Husvagnsemester i Västervik med steiner och snoff och kärleken v 28 Måndag - Torsdag
Fylla 21 år 12 juli
Stockholm 24-25 Juli med Sofia Björna och Pirre
Kalle Baah 30 Juli
Bröllop 31 Juli
Göra iordning nya lägenheten
Flytta till nya lyan :) 1:a Augusti
Sola & Bada såklart !


Klaga inte på sommaren !



Njuter av sommaren och värmen . Minns ni när det såg ut så här ?

Love summer !


MEN ! Endå kan vi inte låta bli att klaga.
Va varmt det är, gud vad det är kvaft, de blåser idag är det kyligt , undra om det blir regn, lite regn gör inget om de kommer nu. osv osv ...Fan njut av sommaren om tre månader gulnar löven, det blir disigt på morgonen och det är mörkt klockan tio . Njut av att det är lite för varmt och att man kan bada, att glassen smälter fort och att myggbetten kliar .
Jag säger som Tomas sjunger .
"sommaren är kort de mesta regnar bort, men nu är den här så ta för dig , solen skiner idag !"


RSS 2.0