I denna ljuva juletid

Och så va julen slut . Nu vill jag packa ner gran och all dekoration , men det får bli senare . Vill bara pusta ut att det är slut . Nöjd med alla klappar som tomten kom med. Hann med morfar , svärmor mamma och farmor och så den klassiska kommentaren " nästa år åker vi bort över jul " Och jag har ätit julmat så jag kan hålla mig till påskmaten . Juldagen var vi hos Danne , men jag fick så ont i huvudet så jag gick hem , men det blev inte bättre för det , hade fortfarande kvar huvudvärken när jag vakna . Konstigt nog . Snart vankas nyår och då blir det en get together hos Sjöbergs . Mycket trevligt , måste pröva festblåsan , observerande att julklänningen fick hänga kvar i garderoben , tydligen fukt i garderoben så den hade krympt sen förra året ... 


Lördagen min

Helgen i bilder och text .

Har en ledig lördag och jobbar i morgon , lyx säger jag ! Har haft en jätte bra dag , att få vakna utan en klocka och äta frukost med kärleken det är det bästa ! Åkte sen ut i lunddalen men fee , som var överlycklig över snön . Fikade sen hos svärmor och så blev det lite julprat. Fixa till min pall och en gammal stol med hjälp av en konstpäls från rusta . blev jätte fint . så min krativa sida har fått jobba och då trivs jag . 

Jag och Pirre har en liten tradition , att vi alltid äter ett julbord tillsammans han och jag bara . Och så blev det ikväll . Och nu efter maten känner man sig svullen som en julegris. Ska snart gå en promenad nere i slottsparken med Fia , sen ska jag krypa ner i min nya sidenpyamas och bara fortsätta vara . 




Första advent

Firas med Sofia fee och Seth i Trollhättan . 


RSS 2.0