Tidvis





Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?

Vi vinner ingen tid
Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört
Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört

 






The thing is


Omställning

Hej

Jaha gissa vad jag gör ? Städar ! Herre gud jag har hållt på hela dagen , men är ännu inte klar. Jobbade idag yngre än vanligt . Kom till jobbet och satte mig bland mina femton arbetskamrater som är vana att jag ska äta min frukost nr 1 , men jag satte mig tyst trött och belåten ...

(arbetskamrat) - Liina ska du inte äta din frukost ?
(Jag) - Nää klockan är bara sex !
(arbetskamrat) men liina klockan är sju !

I min värld ställs jag inte om förens om en vecka, klockan är redan halv nio exempelvis, och jag är inte ett dugg trött, snart blir det en dusch och kvällsmat, och inte blir man tröttare av det . Jisses , blir sent ikväll, men dessdå bättre är det att man är ledig i morgon ! :)

klippt klart



Måste ju lägga upp bilder på håret som blev över så att säga :)


the thing

Någonting jag avskyr och någonting jag fruktar , de kommer ibland, ibland kommer de ofta, mer eller mindre, det är nått jag inte kan styra över . Min ångest, jag säger de rätt ut, det är inget fult , det är nått som finns säkert lika vanligt som förkylning . Ibland kommer de , ibland ofta, eller mer eller mindre. Hjärtat bankar och tankar snurrar och jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra eller ta vägen . Frågar någon hur det är , svarar man per automatik "BRA" för att inte behöva berätta .....I mitt tidigare förhållande fick jag för mig att jag inte fick må dåligt för att min dåvarande trodde att de berodde på honom, eller nått runt om oss . Visst jag nekar inte till att jag säkert många av de gånger hjärtat bakade som hårdast att de inte berodde på just de förhållande jag levde i. Mitt och min dåvarande förhållande ut spelades sig i en lastbil 12 timmar två dagar i veckan och någon enstaka natt i månaden . Men de va långt ifrån normalt , jag va den andra eller kanske den tredje men trots en andra placering var jag långt ifrån den första .

Jag va i de förhållandet rädd för att sätta ord på de jag kände när allt blev jobbigt, smälta in och vara normal , de var de som räknades, inte sticka ut för mycket . Jag har inte valt att må så här, jag kan heller inte göra speciellt mycket åt det, det är så lätt att läsa om självkänsla och egot när man mår bra, men sen när man kommer till kritan är det inte så lätt att vända allt negativt till det positiva Därför känns det så skönt att jag träffat någon nu som frågar mig hur det är , och jag kan svara utan att bli rädd , nästan....... Det handlar inte om min tillit till honom utan min egen tillit till mig själv, jag är rädd för att må dåligt, och rädd för att andra ska tro att de är grunden till hur jag mår .


förädring här och där




Skulle vilja flytta till nått större , eller mer rymligare , P påstår att någon så mycket större tvåa går förmodligen inte att få tag i , men i denna lilla tvåa får fan pygmeer plats, eller ja max då .  känner panik , ska man köpa nå nytt får man kasta nå annat. Men jag har dock kommit på att köper jag  de jag vill ha så inser han att vi snart måste klättra över saker å ting :) Var är han föresten? Han har inte kommit än , nåja han dyker nog upp, då blir de varma mackor .........säger jag nu ja de kan sluta med ett " Jag skulle precis börja göra varma mackor" eller " JAg har inte hunnit tänka ut nått att göra" Vi får se , förmodligen hinner jag vräka i mig nått innan han kommer . 

blir att jobba i morgon sen åker håret av , ska klippa mig , sist jag kapa håret så var de mindre omtyckt av min dåvarande partner , strax efter de blev jag dumpad, så satt man där  korthårig och heartbrokend, men jag hoppas på bättre lycka denna gång, tror inte han drar om håret faller av , blir nog kortare än va jag själv tror , men det är ju kul med förändring.  


hugger i sten




Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
Det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
Men mycket vill ha mera
Och jag har kvar av sommarn om du behagar
Om du behagar komma hem från England
Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag
Men dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Och inatt kom isen över sjön
Och snön föll försiktigt över Skandinavien
Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års
Innan våren sätter av igen
Och det är nånting stilla mellan dig och våren
Det är nåt kallt mellan mig och England
Och imorgon sveper en dimma in
Som julrusch över staden
Och det vimlar av stressade människor i stan
Men det är tomt på strandpromenaden
Och jag tänkte att du kunde stå där i solen
Men berätta ingenting om England
Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag men jag tänker och tänker
Och vet att du sa

Jag hugger i sten
Men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur


rutschkana

Tråkigt när han inte är här, ingen att bolla med, prata med eller skälla på. Ingen som skäller på mig, att jag röker för mycket eller att jag har sminkväskan på toalocket....Okej ! Jag erkänner, jag lider nu , nu vill jag att han kommer hem , inte för att jag saknar honom, inte alls, jag är bara för översocial för att bli lämnad ensam så här länge , ingen skulle exempelvis behandla en hund på detta sätt ! ;) Nedå jag överlever, men det var en knepig känsla av att vakna å ingen låg där brevid, är ju van att någon smäller i dörren å kommer hem ifrån natten jobb, men inte ens det. Sen har jag kommit på min konstiga vana som jag har när jag sover ensam, den vanan har jag inte haft tidigare, jag ar en lampa tänd i vardagsrummet, alltid . När jag levde ensam så sov jag iof med tvn på men en lampa tänd,hallå ? why?! Va fyller den för funktion , trygghet kanske ?

Hade konstiga drömmar inatt igen , detta är väldigt märkligt.
Jag befinner mig alltså i ett badhus och skall åka rutschkana, det finns två st att åka ,en gul och en grön, jag beslutar mig för den gröna, men jag kommer inte ner i det gröna hålet till själva kanan så jag tar den gula, vilket var absolut förbjudet , för när man väl valt en kana ska man åka den, men jag får och jag minns att jag tyckte att det var kul, bara det att i kanan fanns flera stycken gångar som ledde till alla möjliga korridorwr till min gamla skola i finspång(bergska gymnasiet) Och jag for in i en korridor och stannade mig själv igenom att slå in en vägg( Kaklad bafhusvägg) Jag reste mig upp och kom till ett stort stort rum där fanns det skåp reseptioner cafeteria osv, och där mötte jag min gammla lärare Bruce som var lärare på ett högstadium här i byn, men jag hade aldrig honom, han skällde ut mig och sa att jag hade massa uppgifter att ta igen och att han hade väntat på mig, i två år  ! 

Sjuk dröm, så jag slog upp allt detta i min lilla drömbok, och allting verkar ju hänga ihop måste jag säga , bra med drömböcker .


mina planerade köp



Sur

Det har varit bestämt ca en vecka att jag ska låna bilen för att ta migupp till hembyn, min mormor har lånat ut sin rishög, och det var även bestämt att ja skulle komma hem halv tio , ingen panik och stress skönt ! Försöker att få tag på min kära mormor ett bra tag , sedan ringer jag hennes jobb och äntligen där var hon, hon har inte informerat mig om att hon bytt pass, så hon har tagit dag passet ist för kväll, så bilen står hemma hos henne så dit ska jag gå i piss regnet , det är en bit, så det blir väl taxi . jag blir så sur , hon kunde ha ringt och sagt att hon skulle jobba, hade jag kunnat hämta bilen i går, dessutom kläcker hon ur  sig att jag ska komma hem runt sex. Aldrig i livet , drog en vit lögn och sa att jag kommer halv tio, då säger tanten nio , va gör de exakt för skillnad när fan jag dyker upp 30 minuter hit eller dit. Hon ska ju ingenstans på kvällen iaf. Oh ! Sur !

solen är min energi




(Bjuder på dessa osminkade bilder )

Stallde mig på ballkongen för att få njuta lite av vårsolen , även fast det inte är riktiga vårsolen så kändes det som de, det är på go väg :) Var riktigt härligt och skönt där ute, sen kom p och stängde ballkong dörren oc slog på tv:n , de var det de . Men va skönt att det snart är på gång med lite vår, om ca tre veckor kanske de mesta är borta . Härligt väder är det i alla fall, ger mig enegri .


09:01 steg jag upp




Medans vissa sover så hinner man med en del, gick upp tog en dusch, började plocka i ordning all tvätt (som P ska få tvätta) Koka ägg bryggde kaffe mm , härligt att komma upp i tid, nu bör jag gå och väcka sambon , för annars blir de jobbigt för honom sen när jag inte har kläder till kvällen . Och i morgon bär det av till hembyn , äntligen ! Ikväll ska vi till Martin och Elin, känner mig knappt sugen , skulle hellre vilja sitta hemma med en påse chps dipp och en cola och se en film, kanske överväger den tanken lite . Nu ska jag väcka karln :)


Drömmar

sovit femton timmar inatt, behövdes verkligen det ? Tydligen ! Drömde om att jag hade varit ute och festat och blev osams med pirre, så jag snodde en cykel med punka på och skulle cykla hem till Pålsboda , och när jag kommit längre än halvvägs så kom jag på att det just vid stället jag befann mig på fanns en himla massa djur, som vildsvin och älgar, men jag trampade på, och efter som det var punka på cykeln så var det riktigt tungt att cykla, så jag ringde till pappas granne så bor längre ner på hans gata , sonny , sonny är i min ålder så han kom och hämtade mig , han drog mig på cykeln . När jag väl kom fram till Pålsboda var allt i en enda röra, de hade typ brunnit ner, men till största delen var hela pålsboda en skepp, ett gammalt vrak så att säga, och det var de onda mot de goda, och liv i andra avenyn var med oxå. jobbig dröm!


Men jag vaknade av att p låg och yla, han verkade oxå drömma nått obehagligt , kraken, gick upp och såg på det ljusa stökiga rummet, gav upp hoppet att kunna städa , så gick över till grannen på kaffe. Dagens planer är i alla fall att städa . och försöka hinna ner till lägenheten och städa lite, de kommer en snubbe som ska titta på den , så de måste välk se attraktivt ut så han tar den, så slipper jag en hyra .

Lista

Hur vill du bli ihågkommen ?

Som jag är . seriös galen omtänksam och humörgalen .

Finns det någonting hos dig själv du vill ändra på?
Massa saker , lite mer självdiceplin .

Vad skulle titeln på din självbiografi heta?
Ingen aning.

Vilken övernaturlig gåva skulle du vilja ha ?
Att kunna förflytta mig i tid och rum samt påvärka händelser

Hur var du som barn ?
Social

Vad gör du en torsdag kväll kl 21?
Slutar jobbet eller ligger i soffan och äter nått med P troligtvis

Vilken låt ska spelas på din begravning
The flame still burn ifrån filmen still crazy , och öppna landskap med lundell

Vilken tallang är du mest stolt över ?
jag har ett väldigt öppet sinne för humör. och får folk att skratta, vilket gör mig väldigt glad

Vad har du under sängen ?
säkert någonting jag letat efter länge

Vad är meningen med livet?
älska och att älskas och att leva de så som man vill

Den äckligaste maten du vet
Blodpudding

Hur lyder de senaste smset
pappa är i skogen och jag får inte tag på honom, jag måste ju liksom åka med honom ner till finspång.

Vem är den vikgaste människan i ditt liv
flera stycken , vänner familj och pojkvän

Vad gör du helst en ledig dag?
Tar en lång frukost med p och sitter i myskläder, umgås med vänner dricker kaffe och tar de riktigt lugnt

När är du som lyckligast
När jag är tillsammans med mina vänner och pojkvän, när jag fått lön och alla mår bra

Ingenting

Du har  ett hjärta som slår, det slår säkert hårt. Du har ett brinnande tänk, och du använder de säkert .
Du har dina ögon , du ser . Du har dina öron, du hör
du har din mun, du talar och säger de ord , su använder dig av dig själv för att berätta vem du är .


Har du ett härta, så slår det, och då slår det hårt för de dy bryr dig om .
Du har ett tänk , men tänker du för andras än din egen skull ?
Du har dina ögon, du ser, men ser du något annat än de du behöver se , och öppnar du verkligen ögonen när de behövs, man ser saker man vill se, men för att ditt hjärta ska slå ectra hårt och ditt brinnande tänk ska spridas bör du även se de saker som gör mest ont att se. Du har dina öron, du hör, men lyssnar du på vad folk säger, lyssnar du? Och tar du då in vad du hör och sätter de i ditt tänk , och berör det dig i ditt slående hjärta?  Du har din mun, du talar, men talar du ifrån dig själv och vad du tycker , och talar du ifrån hjärta eller hjärna ?

Behandlar du andra som du själv skulle vilja bli behandlad när du inte längre har någon makt, när du är ord i från de sista , talar du då? Eller lyssnar du på va andra säger till dig. Är vad man kallar medmänsklig gör du båda, gör du ingenting, har du heller ingenting då är du heller  ingenting än den lilla människa du egentligen är, liten på jorden stor i orden.





" berörs du inte är du heller inte medmänsklig "


planer

Känner mig inte alls kry, stel i rygg och nacke och frusen, kan inte va sjuk i morgon, hur skulle de se ut, sjuk fredag jobb lördag semester söndag ....va snacket skulle gå.  hoppas på att om jag vilar blir de bättre P va inte alls bra när han for till jobbet.  Känns hemskt att man knappt vågar bli sjuk, men så dålig är jag inte att ja inte kan gå runt till folket och hjälpa dem med det de vill ha hjälp med.
Å andra sidan ska man väll vara liggandes för att ens få kalla sig sjuk.

Sanna kommer hit på mys ikväll, snoff kunde ju pallra sig hit med, va väldigt länge sedan vi alla tre umgicks, inte som förr nu när alla har pojkvänner, har vi blivit de vi inte ville va? Saknar dem mycket faktiskt, men glidit isär kan jag absolut inte kalla de, men de går väl i perioder då man ses, snart sommar och vår, då blir de annat, mer att göra och mer fantasi, synd att de inte kan va me på lördag :/ Å fia ska kolla på melodifestivalen, kanske skulle försöka övertala de alla att ta sig hit på lördag och festa till melodifestivalen sen utgång.


vuxutb








Hej . Vaknade runt sju och kunde verkligen inte somna om, persienerna i sovrummet har effekt Noll ! Jag skulle vara på vuxenutbilldningen 09.30 och betyg va jag tvungen att ha , så de började med en morgonpromenad 07:30 hem till lägenheten nere på byn för att hämta betygen samt dyskalkyliutredningen. Syon jag fick tala med konstaterade att det inte alls fanns någon uskautbilldning i byn utan att distanskursen var i Linköping, så frågan va vad jag gjorde där. Men jag ska ta kontakt med dem i Linköping för att höra hur de ser på saken att jag inte ligger i närheten av nivån att kunna räkna matte A , eller grundmatten . hoppas på att de nöjer sig med en utredning på de och att ja kan börja läsa, vill verkligen börja plugga nu, saknar de faktiskt ! Folk undrar om ja kommer palla att pllugga på distans men de är de jag tror jag kommer göra, distans passar mig riktigt bra. De var de jag plugga när jag läste kurser i trean , jag pluggade ifrån hemmet och de gick ju hur bra som heslt, så jag ska ringa till dem och höra va de säger.Jag vet att ja kommer få avstå ifrån mycket och offra mig för pluggandet, men bättre nu än sen, om fem år kommer ju troligtvis mitt liv se helt annurlunda ut och har man ungar och sånt så kommer man ju verkligen inte ha tid. Jag är ung nu !


Jaja , idag blir det nog att plocka här och städa, boka tvätt osv, kanske ta sig ner på byn, men jag är så osugen på det, ingen sol ute, alltså ingen ork . Imorgon blir det delat pass på jobbet, tur jag såg extra passet på morgonen annars hade troligtvis glömt bort det. P jobbar eftermiddag som sagt, tråkigt känns som att man inte alls får många timmar tillsammans, tack gode gud fick jag semester på söndag, blir utgång på lördag :) Ska bli kul, ingen av flickorna följer med dessvärre, men Sofie skulle ut, dock nykter, men trevligt endå :) Sen går P på natten på söndagen , redn tänker jag , fan va de går fort. Snart har ett halvår gott för oss, känns ibland som hundra år, men samtidigt känns de som om de var igår.


My lundell





Haft möte idag, tre timmar sen är de träsmak i arslet som gäller . har verkligen försökt att börja städa, men jag är så trött på de ! Men jag ska hämta ork till uffes stämma, han kommer till stockholm föresten den 30 jule, i be there ! Måste se honom igen, underbara karl ! Sitter och lyssnar på honom nu, "ett hjärta av sten " Underbar låt , hörde en person som i helgen sa att han sjunger så djupa låtar att det bara är han som förstår va han sjunger om.........Nea jag och uffe i sånna fall, och många med mig, djup ja de kanske man måste vara , men hellre djup än att ha en ytlig party låt , som den låten jag la till för ett par dagar sedan, men de handlar inte om att vara ytlig, jag har en bred musik stel, men jag förstår de ytliga och de djupa, jag är på god hand med bägge dera.


Nåja upp till huvudstaden ska jag , P följer nog med han släpper mig inte lös i storstaden , hittar ju knappt hem ifrån jobbet här i från ;) Hur skulle de då gå i "statera" ? Farbror kanske har lust att följa med, han ä ju ett fan av Lundell , och dessutom är ryktet att sista konserten blir i sommar, och jag missade alla möjliga konserter i somras så jag har och ta igen .


Still



Värsta flicklåten I know, men ibland får man bli 17 år igen och bara .......bara vara de ett par minuter , ett par låtar av tillbaka blickar på livet och va de innebar då.  Kommer så väl ihåg när jag satt i flickrummet på skogsvägen hemma hos pappa och lyssna på alla låtar   som spelades på spellistan och hur jag undra hur var och när, de ständiga frågorna om hur de skulle bli. Skriv sidor i dagboken om mina tankar och bara lyssnade på alla dess låtar man tyckte passa så bra in på ens liv. Och jag sitter fortfarande där ibland .


långt kvar




jag längtar så mycket tills vi åker 4juni 06:00


Skämma bort



P är på jobbet, eftermiddag denna vecka, midre tid , mindre kul . Tog en lång dusch efter att jag varit i lägenheten min på stationsvägen och packat, fan vad saker man har när de kommer till kritan . Men gud va jag kommer sakna den lyan så mycket tankar och dunderingar som satt sig i väggarna , allt snack som sagts där allt som gjorts, inte ett minne där inte , första lägenheten är väl alltid speciell . Kommer så väl ihåg hur stolt jag var över den när jag flyttade in och hur kul jag haft där, och hur mycket jag gråtit i den med för den delen, men nu börjar nått nytt, jag och p i våran lya....som var hans, men mitt namn står på dörren , dock kommer inte posen hit men de är väl en tidsfråga , eller kosnads? Har faktiskt betalat adressändringen. nåja de märks väl när de kommer ett brev nerfarande på golvet in igenom dörren.

Inatt sov jag som en stock, somnade såklart i P`s knä till wallader, som alltid, men jag älskar de där förbannade knät, dessutom när han pillar mig i håret går det inte att göra annat än att somna. Sen kom Fia på frukost i morse, i förrgår var de sofie som kom hit på långfrukost, gillar att skämma bort mina fina vänner :) Snoff och sanna är för lata för att pallra sig hit på morgenen så då får man visa sin uppskattning på annat sätt, kanske om snoff kunde få arslet ur vargen och tillbringa lite tid här i byn så kunde man ju utnyttja lite kvalitetstid med henne med, men granbyn där hon bor är inte långt bort, men för långt för att ta sig dit .


Nåja har som sagt packat och städat större delen av dagen, jobb i morgon, ska bli skönt att komma igång efter en helg ledighet, har dessutom tagit ut semester på söndag, och sedan är man ledig helgen efter de och semester igen helgen därpå . Älskar semester , men man blir väl säkert inkallad på jobb . nää nu ska vi tänka posetivt. Nu är de högtid för kvällsmat, är hungrig igen .....fortfarande ?

Break your Heart



Har blivit drabbad av denna låten , älskar´n :) Rycker i dansnerverna  .


det bidde inget ica

Hej

veckan som gått har jag tagit igenom mig med storm. Idag kom de bästa , jag skulle in på ica och köpa fredagsmys, hamnade dock på bolaget och ikväll blir det fest hemma hos lisa :) De ska bli trevligt, känns som om det var åratal sedan jag va ute och träffa folk, i morgon ska vi upp i ottan och åka till linköping med, blir nog inte så hårt , sedan blir det olé och se aik- göteborg med vänner och bekanta sedan blir det fest här :) Tycker de låter som en bra helg med mycket trevligheter :) I like .

Igår var jag och P hemma hos mamma och käka, innan de så skulle jag gå till kyrkogården och lämna rosor till lasse som vart borta ett år, det har varit så otroligt tomt, just detta år skulle jag behövt honom vid min sida, han är verkligen saknad ! Men när vi kom fram till minneslunden så var de mycket snö att det inte gick att komma fram, såg inte en grav ,allt var täckt av snö, så jag slängde rosor över hela lunden, saknar honom så ! Kommer ihåg det som om det vore igår, mamma ringer till jobbet och säger att lasse somnat, minuterna innan har jag pratat med en sköterska på sjukhuset och bett henne gå in till honom och säga att ja skulle komma snart, peder skulle köra in mig efter jobbet , men då var de redan för sent, ännu en gång kom jag försent, ville inte att han skulle försvinna själv .


Lyssnar på lundell Mmm ! Njuter , borde väl göra mig iordning , kanske , just nu vill jag bara njuta en smula .



Bild



En bild som får mig att le :)
Kan behövas denna dommedag . By the way älskar sannas min haha .

Veckoplanering

Bang bang bang bang bang ! Aj ! Mitt huvud är det idag som inte är bra vill inte ta någon panodil eller nått de bör gå över, ska lägga mig en stund , jobbat idag , blir ett kvällspass ikväll med , så fritid ? Nea de finns inte, ledig i helgen, ska bli så skönt !  veckans planer.

Tisdag . Jobb 07-1100-16-21:00 fika med svärmor , ta ut pengar till Grekland plus handla mat.
Ons Möte i morgon 10:30 , hälsa på g-mormor jobb 16-21
torsdag jobb 07.00-16.00 låna bil av mormor hem till mamma och käka
fredag jobb 07.00-14:15 tvätt 14:30-19:30 Frefags Mys ?
Lördag IKANO med mamma och P :)
Partaj på kvällen i grannbyn med goda vänner
Söndag ? Absolut ingenting


Måndag

två dagar kvar till mötet,
håller på att dö av klumpen i magen ! Nervös och sömnlös, sover , vaknar sover, vaknar osv...Hoppas att det går bra och att jag verkligen oroar mig för ingenting. Men så som magen känns så kommer troligen allt gå åt h-vete jag brukar ha rätt. Förväntar man sig de värsta av någonting så blir man inte lika besviken om det går åt helvette .

Ser fram i mot helgen, P och jag lediga samtidigt ! Och Fia kommer hem, forever ifrån Norr , ta mej fan på ti`n ! Saknat henne så mycket , i helgen blir de fest i grannbyn om jag inte misstagit mig, annars blir det här på berget, de har jag bestämt :D Vill träffa nära å kära och bara umgås och ha riktigt kul, kanske blir Örebro på Lördag med om min kära mor vill, hoppas det, skulle vara kul, mamma lillasyster jag och P i Marieberg(köpcentrum) men men beror väl påväglag och hur mycket tvätt mamma ska vika och hur mycket damm som ska sugas upp mm, men men .

Ikväll . Lugnt te mackor och tv. ska hoppa in och ta en dusch sedan städa ........eller i alla fall så kommer duschen bli av :)


RSS 2.0