Pt uppdatering

Studentpresent ordnat till lillasyster som tar studenten på fredag. Hon har flyttat in här tillfälligt för studentveckan , den började förra veckan kan jag intyga , vi har gått igenom alla faser , fråga att ha spytt i trappen till att behöva hämta henne för klädbyte , och i veckan är de fest fest fest och åter fest . Nåja så är det bara under en studentvecka .

Jaha , pt träffen gick jättebra . Och jag hänger på gymmet så fort jag kan . Jag har liksom riktat en osynlig glock mot huvudet på mig själv och tvingat mig själv att åka dit , desamma gäller maten . Jag vill så gärna göra de fetaste smörgåsarna med köttbullar med rödbetssallad som jag kan tänka mig , och ett stort glas oboy . Men då tar jag fram glocken ur hölstret  i stället och äter från det superbra kost schemat jag fick . Nötter och bär får jag äta hur mycket som helst av . Kul ! Tror fan att jag ska plocka bär i sommar . Träningsschemat går också bra , på pt träffen tog hon " före bilder" min reaktion var "oh herre Gud !" Trodde inte jag såg ut sådär bakifrån. JÖSSES ! Men nu blir det ändring på det ! Tack gode Gud . Sen ska jag be om ursäkt till alla som någonsin sett mig bakifrån . Så förlåt ! Jag förstår att ni är traumatiserade för livet . Målet är 10 kg ner och dit ska jag . Jag kan liksom inte se ut på det här viset .




Pt träff

I morgon är det träff med pt'n . Ska vägas och mätas samt fotas , som en jävla bebis . Men men , har man en gammal modellkarriär bakom sig så är man ju van ...... ( haha ) ska bli skönt att  komma igång nu . Har ätit allt som jag inte får äta sen , vilket är pizza, hamburgare , vitt bröd . Dock är den sista burkcolan inte tagen . Är väl ett minne blått . Kommer köra stenhårt för att nå målvikten , hoppas bara att det handlar om vilja och inte något lidande . Brukar alltid komma massa bakslag i form av trötthet huvudvärk eller nått annat skit som gör att man ger upp . Men nu kommer jag köra stenhårt . Hoppas på ett bra kostschema , brukar se ut som så att man ska äta mest hela tiden , så det passar väl mig 

Igår var jag och Sanna på bio , såg en ganska dålig film som hette mothers day . Långtråkig och pch inte alls vad Jah förväntade mig , dock en trevlig kväll . Somna som en stock , P kom hem mitt i natten efter whiskyprovning , stank bryggeri lång väg . Gillar whisky , men med is och Cola i . Skulöe där i mot vilja gå på ölprovning . Får boka in det någon gång . 



Hej !

Oj ! Vad länge sedan det var jag skrev . Sorry! 

Vad har hänt ? Jo det är vår , jag har blivit så pass gammal att jag njuter av att lyssna på fåglarna som sjunger utanför sovrumsfönstret . Jag har skaffat mig en PT som ska piska mig gul och blå , eller egentligen två pt's, en som är mig hack i häl hela dagarna (  Judit ) hon peppar och kommer med bra och realistiska råd och vi ska peppa varandra tills vi nått våra mål , perfekt att ha en arbetskamrat som man gymmar med , samma jobb tider och samma rutiner i stort sätt , så det funkar och är riktigt kul . Det är vad som hänt den senaste tiden . 

Fredag kväll . Just intagit middagen , ska sätta på en kopp lut och sedan slappa i soffan . I morgon ska P iväg på whiskyprovning , jag och Sanna ska skeda hemma i soffan och hänga som två 17 åringar . 

RSS 2.0