Dagens morgondagens och helgens

Sitter och dricker morgonkaffet framför tv,n ska snart bege mig till sjukgymnasten , mina axlar är åt skogen och ländryggen har kollapsat . Så måste dit och få lite övningar . Usch , nått är ju fel det fattar ju alla , axlarna har jag ju haft problem med sen jag var 19 , Pirre får hjälpa mig på med kläder ibland för att det låset sig totalt . Sen är det dags för att åka till frissan och så blir set kvälls jobb. Jag funderar på att klippa lugg . Men jag vet inte är väldigt skönt att få upp allt ruffs . Världsproblem ...
Städning annars på schemat , Peter och vanna ska sova här eftersom maskeraden äger rum på lördag . Så de kommer på lördagen å då ska det vara rent och fint ! Hoppas på att det blir kul på maskeraden , men det lär de bli  Lägger upp en bild på min outfit :) 

Veckans lista

To do lista 

Gå till gymmet 
Storkok 
Måla mitt nya loppisfynd
Beställa tid hos 
{Sjukgymnast 
{Frissör 
{Massör 
Göra en månadsbudget 




Min helg

Oj vad bra jag haft det . Badat badkar med massa skum och promenerat med hundarna fikat, gått på second hand , långa frukostar , fotmassage , spontan prat god mat , kaffe i mängder , trånga sängar osv . Min helg har vart super bra ! Längtar till nästa gång :)
Resan hem blev lång , fick sitta i bilkö i närmre en timma på grund av en olycka vid Laxå . Farmor och farfar ville bjuda på mat, men ville inte köra i mörker , skulle gjort desamma för det hann bli bäckmörkt . nu är jag hemma å det känns inte som jag vart iväg . I morgon blir det kvälls jobb och lite andra små måsten under dagen . Ställer in mig på jobbvecka plus helg , jag behöver inte undra vad jag ska göra .   



Resmålet

Ligger på min madrass hemma hos Sofia . Resan gick bra förutom att jag körde fel i skara som jag inte ens skulle åka igenom . Men hitta till slut rätt , va så trött när jag åkte att jag fundera på att stanna och sova , fanns knappt någon mack att stanna vid för att inhandla kaffe , det hitta jag dock i skara :) 

Vi har lagat tacos , letat efter skartkabel på stan och sett skilda 


världar . Tagit promenader med hundarna och kört mot enkelriktad trafik . Morgon dagen är  oplaberad än så länge :) 

God natt 

Axelfan

Har ont i axlarna igen sover Max tre fyra timmar på natten . Är helt förstörd , Känns som att alla ben i skuldrorna och axlarna har gått sönder . Så måste ringa till sjukgymnasten , nåja . 
I morgon bitti åker jag och Fee ner till Trollhättan för att hälsa på Sofia , det ska bli jätte kul .  Oroar mig lite för bilresan har ju en förmåga att förvirra bort mig . Men det ska nog gå bra det med. Åker tidigt för att slippa trafik och så är jag nere tidigt med :) 

Hunderiet

I måndags hämtade vi farmors hund , som besökter oss under en tid , det går väldigt bra med Fia så det känns bra . Folk undrar om det är jobbigt att gå ut och gå med två hundar men de gör det samma när man endå ska ut med en . Har idag vart ute vid mässeln och släppt båda hundarna vilket gick super bra . Så efter 40 minuter med bara spring så blev de båda trötta . Är sugen på en hund til



l , fee börjar ju bli äldre , men vi får se , jobbet med en valp är ju enormt , dessutom undrar man hur det skulle funka med jobb osv . Oj oj 

Min kreativa sida

Drog upp till badhuset med Jezzy och simma , sedan bada vi och blev barn på nytt för en stund . Hem och tokstäda för morgondagens festligheter . Igår kom pelarbordet upp och byråhelvetet åkte ner i källaren . Nu har jag ro i min inredningsjäl . Ska göra med ve och fara och inhandla diverse mesans p vilar middag . Han är så gammal att han behöver det . " gubbvil kallas det visst . Själv kör jag microvila mellan varven . Tvätten och golven får vänta . Sen tar jag ledigt . Ska måla min pinne som jag hitta i skogen och trä upp i fönstret på något trevligt vis . Pirre tror jag har en kris säkert , men är inne i en väldigt kreativ period . 

RSS 2.0