snabbskrivning

Vaknade lite efter tolv idag hemma hos mamma efter en hård utgång på byns hotell, blev mycket igår. Mycket dans mycket öl mycket mycket mycket. Lite sömn känns de som , kom hem runt halv fyra . Försökte visstas lite i solen, men bakfyllan satte sina spår i solen, skallbang som attan. Kom hem till lyan runt tre, la mig och såg på ointressanta program , slummrade till en stund. Vaknar av att dörrklockan ringer, P som står utanför, satt och snacka en stund sedan bad ja honom att hämta bakfyllekäk åt mig, sen blir de la film tajm. Jobbar i morgon : / inte så stor lust med de med tanke på att arbetskamraterna va ute igår, gillar inte att visa de två sidor jag har, speciellt inte i onyktert tillstånd, gjorde väl kanske en del saker som de gärna får höra om på kaffe rasterna, men kanske inte ska se live. Men men jag bjuder på de, va gör de om hundra år .... Ätligen hämtat  min kalender , på tal om ingenting, så nu kan jag planera mitt liv igen , skönt. Hoppas innerligt att jag får mina pengar nu i veckan, då kan ja planera lite vad jag vill hitta på, min fritid är rätt tom, för tom enligt mig . Skulle vilja ha lite mer att pyssla med , mer en trasiga bilar och mopeder. Ska höra med mitt kära ex om han typ kan sno bilen eller nått, så blir jag av med den. Kan ju va skönt . Moppen måste säljas , suck ! Och den är ju i sitt egna skick så att säga ..Hm bara problem med fordonen. Nåja helgen den har gått, och tur är väl de . I morgon är de ny vecka , hur känns de då? Hoppas på mycket sol, då ska jag utnyttja sannas gräsmatta väldigt mycket denna vecka :D Tar nog en fika med flickorna också till veckan, va länge senn vi va alla tre, jag brukar köra en åt gången :D Jajaja byebye

glömde berätta en sak


"jag har inte varit riktigt ärlig mot dig "

Tack för kaffet, jag glömde berätta att jag har en flickvän.......va säger man, vad gör man ? När man träffar någon man tycker om sedan blir de så där, igen . Jag är så jävla härdad så jag känner de inte, känner inte sorgen känner inga tårar. Men ja känner det. Ja känner mig sviken lurad förbannad, ja känner mig rent ut sagt blåst . Varför ska jag alltid behöva råka ut för detta, om och om igen. Ljug inte för mig var ärlig . SKA DET VARA SÅ FÖRBANNAT SVÅRT ? Jag vet inte, men de hör väl till vett och etikett att säga sanningen eller ? Men är det något karlar kan, så är det att ljuga, i alla fall för mig, de kan ljuga mig till månen om det är så. Och när jag väl är uppe i de blå så berättar de sanningen om sig själva. Nåja thats life..

Livet är en dans på rosor, bara de att ibland trampar man på en törn, och måste sluta dansa ett tag...Jag verkar vara karlarnas ros med törn,


fy fan . Idagens har man jobbat, ska upp till olearys senare med vänner, dricka öl och se när AIK krossar hammarby. Blir roligt att se . I morgon blir de hembyn med dans, med eller utan rosor, ska träffa holm, den enda karl som är bra för mig, träligt att vi inte känner nått för varandra , bror och syster relation rakt av . Men han har ett lite svin inom sig han med, han är karl och är inte nått specialfall. "min pojkvän skulle aldrig göra så mot mig" tjejer säg inte så, för de era pojkvänner inte skulle göra mot er, har de redan gjort med mig mig... Utan kännedom för att jag visste om att ni fanns. Så känns det. ajja Lördag blir det utgång med flickera, gravida eller ej, ut ska vi. Nu ska jag gå och ta mig en dusch , sen ska jag invänta kvällens händelser .


Puss och kram 
vill även tacka Peter som hjälpt mig att ännu en gång förstå hur mycket svin det finns i karlarna , han ska inte känna sig ensam, det finns en drös till, nämner inga namn . jag vet nog hur detta kommer sluta i alla fall.


Tisdag

Hej

Vaknade vid Nio tiden och frågade ut mig om byns hemlighet, och eftersom att min förmåga att ljuga inte är alls bra så fick jag ju berätta hur det var, efter att ha varit ångerfylld hela morgonen fick jag ringa vederbörande som bär på hemligheten och försöka be om ursäkt, efter att ha väntat mig en uskällning så fick jag istället ett skratt, vilket var lättande. Gick hem till g-mormor på en kopp kaffe , försökte äta en bulle, men efter att tandläkaren förstört munnen på mig gick de inte bra. Gick sedan ut på byn och träffade mor, vi åt lunch. Sedan gick jag en promenix nere vid slottsparken, va skönt ute så jag drog ut på tiden. Kom hem och pratade med gos i telefon. Mmm vill träffa fanstyge nu om man får säga så :) I morgon kanske, eller om jag tar bussen ikväll in to town... : )

Bruce




Sitter och lyssnar på Bruce ...Mmmm love ove love ! Delar med mig av honom här på bloggen. Fick mitt lönebesked i dagens. hm inte bra inte bra. Riktgig katastrof denna månad får leva på luft och kärlek .

I veckan
Måndag : Tandläkaren har varit hos sanna och tagit en kaffe på torget samt en glass
Tisdag : Äta lunch med Mamma  och Jobba 16-21
Onsdag : Möte 13-16:00
Torsdag : Jobba
Fredag : Jobba , sedan ska jag nog gå med snoff på marknaden , åka till PB och dansa med Holm : ) Vi buggar icke bra tillsammans.
Lördag: Bakis  sen hotellet med mor ? Eller hur de nu blev
Söndag : Antagligen fyllemys i soffan

Vin måndag

Hej

Ikväll blir det vin med Sara på hennes balkong , trevligt som attan. "PÅ EN MÅNDAG" är alla reaktion . Hm ja de slinker ner då med I morgon blir det lunch med mamma , kanske en kram kan man hoppas på ifrån P om man är snäll : ) Sedan blir det jobb på kvällen. Suck känns som om jag bor på jobbet, så jag är värd allt vin i världen.

puss och kram

Klagomål



Känner mig trött lite värdelös, en aning irriterad och rejält jävla orkeslös. Jag är trött på att gå upp och jobba , jag är trött på att komma hem och inte vilja vara själv i tystnaden, jag är förbannat trött på att hålla koncentration på alla som är viktiga i mitt liv och se att de mår bra, jag är trött på att känna att responsen inte når . Jag är trött på att ha all negativitet i mig . Jag är helt enkelt trött på den vardagen jag lever i . Jag är trött på att hela mitt liv går i en upp och ner nivå. Ena dagen glad, andra dagen mår jag skit. Fan vad trött jag är rent ut sagt. Jag behöver ett miljöombyte ellernått slags mirakel. Jag behöver inte vardagen som den ser ut för mig just nu. Jag satt på jobbet och hör hur de klagar på allting som är fel, på de själva , på dess karlar , på samhället osv...Sen slog dig mig att jag är precis lika dan. Men hur skulle de va om allt var underbart ? När jag ser på mig själv och mitt liv så är det nog inte så jävla roligt en då. okej ja är ung har heeeeeeeeeela livet framför mig - SÄG ALDRIG DE ÅT MIG. För jag vet det, och de stressar mig att veta att jag är 20 år och har inte någon plan för hur mitt liv ser ut om 6 månader. En sak är säker jag vill inte att de ser ut som de gör nu. För då lär jag gå i ide lagom till vintern kommer ...

Lördag

Hej

Blev en lång natt. Mycket tankar lite tårar och en massa cigg ...Vaknade vid fem och försökte somna om, men klockan hann ringa. Gjorde mig iordning efter att ha sett mig själv i spegeln, såg ut som en påtänd cortney Love . Men efter en snabb dusch och några lager smink på det såkallade facet så gick det väl ann. Gick till jobbet, kändes som om ja nickade till några gånger på vägen. Var trött som attan , men  sen kom man igång efter lite kaffe på jobbet. NU är jag hemma några timmar , ska till Gammelmormor som fyller 86 : ) Ska bli trevligt ... Sen är det jobb igen som gäller . I morgon är det äntligen Söndag börjar 7-16 skönt skönt, sen är jag ledig , på måndag ska jag in till den stora staden till käftis (tandläkaren) Och se om de ska göra nått speciellt, men antagligen spänna trådfan och så får jag väl veta när jag får ta ut skrotet ur käften ..Suck

lista

SEX/KÄRLEK
Är du singel nu? Ja
Föredrar du långa förhållanden istället för massa strul hit o dit? Ja det gör jag, tycker det är jobbigt när en person inte vet hur den vill ha det och fram och tillbaka, antingen eller .
Är du redo o satsa på ett förhållande nu?   Absolut
När hade du sex senast? Hm ........Minns ej
Har du en kk? Det vill jag inte påstå
Har du kört oskyddat nån gång? Ja . Dum nog som man vart
Har du playat någon nångång? Nej inte så det vart meningen , men klart man strulat
.Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Ja på sätt och vis, jag valde fel
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de?

Sparat något från ett gammalt förhållande? Absolut, säger bara de orden om jag själv är 100% säker
Somnat gråtande pga kärleken? Många många gånger

KOMPISAR
Har du nån bästa vän?
Japp har många kompisar och sedan har jag vänner som jag umgås med intensivt
Är du ofta med dina vänner? Varje dag i stort sätt , ibland lite tid för sig själv
Va brukar ni hitta på? Åka runt och se på olika monument: ) snacka skit fika sola, äta :)
Bästa minnet med nån vän? Har så många bra minnen . Alla minnen är fina minnen .
Säg namnen på någon riktigt bra vän? Sofie och Sanna brangenfeldt
Kan du vara dig själv med dina kompisar? Ja absolut
Har du hatat din bästa vän? Nej
Har du alltid kul med dina vänner?  ja oftast
 

ÖVRIGT

Har du nånsin smygit ut utan lov?
  Japp många år sedan , ja kröp ut genom mitt fönster
Brukar du tjuvkika in i andras fönster?. Hehe ja sanna har en förmåga att hålla koll på min granne, och då kan man inte låta bli att kika : )
Längtar du till sommarn igen? Jaa!
När du kollar dig i spegeln, vad säger du då?  Hur ska jag handtera den här situationen
Hur svarar du i telefon?  Beror på vem som ringer " Heeei, hallå , eller aa den är liina"
Vill du ha barn? Ja det vill jag , men inte just nu
Har du gjort något olagligt? .Många ggr kör oftast för fort
Vill du så får du gärna berätta vad? Redan gjort
Har du några tatueringar/piercingar?  I naveln , dock ingen tatu ännu
Hatar du någon riktigt mycket just nu? Ja , kommer alltid hata den personen
Bäddar du ofta sängen?  Ja
Vad gör dig riktigt glad? När jag är med mina vänner, när lönen kommer .
Går du i kyrkan? Nej
Gillar du att sjunga? Japp
De värsta du vet?  Herre gud blir en lång lista . Men det är nog olycklig kärlek
Vad vill du jobba med sen? Vet ej ....sjuksköterska kanske

Hello

Hej .

Vaknade i morse som ni kanske märker, ringde och väckte sanna, klockan var då märmare nio. Sedan gjorde jag mig iorning för dagens aktiviteter, åkte ut till snoff . När ja kom in såg hon ut som " hej kom ich hjälp mig" Två pippi toffsar på skallen och myskläder , söt endå : ) vi diskuterade en stund innan vi drog ner på byn för att käka lunch. Mys satt och åt lunch med, men missade honom totalt . Pratat med honom större delen av dagen , han åker bort över helgen , kommer hem på Måndag. Längtar så efter att få träffa honom . Gullet själv . Känns konstigt att känna så här igen ... Efter alla dessa år av väntan och längtan så kanske jag får vara den första och inte den andra. Bara den tanken känns en smula overklig . Att jag kan ringa sms:a och få träffa honom när jag själv vill och kan.  Var väldigt länge sedan en person fick mig att känna mig så speciell , jag är den han tycker om, inte en av dem han ligger med. Är en viss skillnad. Nu ska jag bara konsentrera mig på att överleva helgen som han är borta, sedan ska jag konsentrera mig på något helt annat :D



Sitter hemma hos Mamma, hon färgar mitt hår, mörkt mörkt mörk.Nästa vecka ska jag klippas ...Sen kommer lönen och då ska jag shoppa , skor framför allt. Dags för ett par nya run a way shoes. Men nu behöve rjag kanske inte springa iväg , hade tänkt att stanna upp ett tag och njuta av stunden tillsammans med dig:)

Big Smile

Ååååå : ) Fick somna med ett leende på läpparna igår : ) Fick de sötaste messet  igår som jag fått på länge . Mmm Så söt och rar. Är det någon som är rar så är det han . Kors i taket. Undra om man ska bli så där fjollig och hoppa runt på rosa moln nu ? Thihi


Lagt ner så mycket energi på allt annat som är oväsentligt , nu kommer jag bara vara med det som är väsentligt .

mys har fått ett ansikte

Städat lite , diskat lite sugit av golvet lite , bäddat lite osv ... Rent blev det nog men det känns som allt ligger under mattan Sugen är dålig, holm får köpa en ny åt mig när jag fyller 20 hehe , fick ju den sugen jag har nu när jag fyllde 18. Hehe bästa prisenten jag fick , välanvänd och sliten med hälsan . Väntar på ett eventuellt besök :) Mmm hoppas det går ihop sig ikväll så jag få träffa karln som givit ordet "mys" ett ansikte : ) Idagens har jag jobbat och vart med flickorna , mycket trevligt som vanligt . Satte oss i de fina vädret vid slottsparken och fillosofera på våra liv som nu kommer genomgå en förändring till max. Själv är jag mer orolig en bägge flickorna Men det ska bli jäkligt kul, inget kan sära på benknäckargänget :)  De tre musketörerna never die ...

Nähe om man ska ta och ............ stirra sig blind på något medens man väntar

Byebye
Me Happy

Me Happy




Lite för tidigt att säga om det kommer fungera ....Men han är ju så underbar : ) Me Happy ! Thihi





blind dejt med en kackaduva

Hej

Har gjort något mycket impulsivt för första gången i mitt liv. Efter att ha låtit mig övertalas av en vilt främmande man att jag ska komma till honom så sätter jag mig i bilen efter mycket om och men. Tar min lilla resväska packar ner kläder smink cigg och pengar och plattång allt man kan tyckas behöva . Och tar mitt lilla vrålåk och far upp till.....tro det eller ej huvudstaden. Blind dejt med andra ord . Vilket var åra tal sedan jag utsatte mig för, men det var första gången på borta plan. Efter att ha rökt fem cigg och min nervositet höjts en smula då ringer jag flickorna, och informerar dem om mitt beslut. Flickorna blir givetvis mycket förvånade och chokade, och säger åt mig att ta det mycket försiktigt.När jag närmar mig huvudstaden så får jag en exakt vägbeskrivning ifrån södertälje enda fram till hans dörr, körde förvånadsvärt inte fel mer än en gång. När jag sedan hittat honom så fick han fick parkera mellan två bilar som stod ca 25 meter ifrån varandra, det tyckte han var mycket lustigt , och roligt. Välkomnades i alla fall varmt med en kram och en kall öl. Vi satte oss ner i hans soffa efter att han visat mig runt i hans lya . Han ägde även en kackaduva , som jag vaknade av vid halv sju tiden av på morgonen.

- Aaaaaa
(Jag) - Va fan var det där ?
(Han)- Jackie
(jag)- Oo vem fan är jackie?
- Aaaaaaa
(han) Kackaduvan

Jag höll på att skratta ihjäl mig , lätet va verkligen speciellt . När han steg upp ur sängen och ut i köket frågade han om jag ville ha kaffe . Givetvis kaffe klockan 07.00 på morgonen sitter ju inte fel. Gick ut i köket efter att ha klätt mig . Blev då mer eller mindre ordagrant på flugen av Kackaduvan, livrädd satte jag mig till bords för att dricka mitt morgon kaffe ( ur en hammarby mugg) dock fick jag inte riktigt dricka morgonkaffet själv, kackaduvan som attackerade mig delade mugg med mig.........tydligen. Försökte så gott jag kunde fly kackaduvan, som sannerligen inte tyckte om mig. Satte mig vod tv, och till min stora skröck kom den efter iän himla fart, inte han utan kackaduvan. Jag försökte snällt klappa kackaduvan, och det gick bra enda tills den reste ragg, eller vad man ska säga, naffsa mig i armhålan av alla ställen, och jag flydde ut  till sängen, och klev sedan inte upp förens kackaduvan var i säkert förvar i buren. For i från huvudstaden i den tidiga timmen, efter att jag fått en vägbeskrivning ur staden, den gick bra. Har haft en trevlig natt , kväll och morgon .


:D Me Happy !

Bra sång



Sången som borde varit skriven av mig....till dig

van vid det



Jag lurar mig själv varenda gång jag sätter mig i bilen, och far ut mot byn där han bor. Jag sviker ett löfte som jag gett mig själv...."aldrig mera ska jag såras" jag kan inte direkt säga att jag såras längre, jag är så van vid det. De känns ju men de känns inte på samma sett. Jag vet hur det ligger till, jag vet förmodligen mer en vad någon annan vet, hur det är. Jag vet mer en honom och henne om den är förbannade jävla situationen som jag försatt mig i. visst känner jag när bilen står där min bil brukar stå, visst känns det när jag ser , det känns när jag hör. Men det har känts värre. Det är som att snubbla på tårna när man går barfota. Det gör ont som fan , men man vet om det och tillslut känner man inget, men likt förbannat så blir man trött på att man aldrig lär sig att lyfta på fötterna. Jag ska tala klarspråk. Jag är totalt dum i huvudet , jag har inte ett rätt när jag gör så som jag gör. Jag åker dit ..................varför? Ja det är ett enkelt svar, dock inte den enklaste situationen Jag älskar karln, men vad kan ja göra åt det ? Jag kan inte visa de, jag kan säga de, då han antingen njuter av det, eller inte tror mig. Jag är tydligen för ung för att kunna älska, jag är för ung för att va med i de livet han lever i. Jag är nått jag inte kan rå för. Jag är för ung  , andra blir homosexuella och kommer ut ur garderoben , de kan inte rå för det, de kan heller inte göra någonting åt det, jag är inte homo eller bi men därimot är jag för ung , de hade nog varit lättare att acceptera att jag vara homosexuell.........Det är orättvist. hade jag varit fem år äldre, eller kanske bara två eller tre, hade det förändrat saker och ting? Det här har varit faktiskt den svåraste och jobbigaste sitts i mitt liv. Jag älskar någon som inte kan älska mig, och det fåniga är att jag går på när han säger att han älskar mig. För att jag tror honom,eller så är jag för ung för att fatta bättre. antingen är han en bra lögnare eller så är jag bara dum. Men allt som han gjort måste ju vara mer värt en sex, som egentligen allting ifrån början gick ut på. Men jag i alla fall fick känslor, och tydligen han med, även fast vissa inte tror det så vet jag de. Det var ömsesidig kärlek. Kanske hade det varit lättare om det inte hade varit så. Kanske, kanske inte. Men den ständiga tanken "om" finns ju där, "om jag hade varit 23, om jag hade si , om jag hade så" osv. Jag kan inte göra nått åt min ålder. Hur mycket jag än önskar att jag kunde de, så kommer jag alltid att vara yngre. Jag har alltid varit yngst och det har ju ingen annan haft problem med. Varför ska då han ha det ? Förmodligen är de inte han, utan alla runt  om...Vad ska de säga vad ska de tyck osv...Jobbigt när folk ha problem med sådant eller hur. Det finns så mycket man kan göra någonting åt i dagens samhälle, har jag exempelvis lust med att bli tio centimeter kortare, så kan jag bli det utan problem. Jag kan färga läpparna blå, förlänga håret byta plats på kroppsdelar. Ge av mig själv ...Men jag kan inte göra någonting åt min ålder.


Det är många stunder under åren som jag tänkt , som jag har velat säga till honom. Men de är bara ord för honom och känsla för mig. Känslan av att vilja ha något så mycket men aldrig kan få det, den känslan är hemsk. Sträckbänken och väntan på att under ska ske den är evig, det har jag förstått. Jag kan åka ut till honom 100 ggr till, och åka därifrån med samma vanliga vanvida känsla att "jag kommer inte få mera" drömma kan  man göra, det är gratis känslor kosstar, inte pengar men någonting som är bra mycket mer värt en det. Sanningen är den att drömmen om att han ska ha en nyckel hit och att hans tandborste är här, och att semestern är inplanerad, det är bara en dröm. Och personen som lever i min dröm,  det är inte jag. Det är hon, hon som inte har en aning om att det sitter en liten flicka som längtar efter det hon har tagit. Förhoppningsvis vaknar jag upp med klara ögon och ser saker på ett annat vid, men de kommer inte hända förens någon ersätter den  känsla jag har för honom. Kärlek . .
.

i will




Det är sånna här stunder som jag kan sakna ....

Utkast: Hej ...



Hej
I Dag vaknade jag irreterad över att jag inte kunde få sova länge, tog en titt på klockan , 09:32 dags att gå upp trots att de kändes som om klockan var runt åtta tiden. Tog en lång och varm dusch , sedan åt jag min frukost som bestod av .........Hm nej jag åt ingen frukost idag, gjorde mig istället iordning och for hemma till Sanna och käkade lunch. Somnade i hennes soffa en dryg timma, det var skönt . Sedan tog vi vrålåket till snoff och åkte på en roadtrip. Första stoppet , Igenfors sedan bar det av på vägar som ja inte kände till, hamnade till slut uppe i mina hemtrakter. Bjöd Sanna på en glass, snoff satt och smutta på sin loka. For hemåt efter monument färden. Strax innan hembyn möter vi Mr O . Jag blinkade på honom och sa till flickorna " att han kommer att ringa mig ikväll" vilket han gjorde, jag hann knappt komma innanför dörren så ringde telefonen. . . . . .  Ska hem till G-mormor en sväng och hälsa på. Är kanske lite sent, jag är väldigt trött efter dagens ansträngande bilkörning.... Men trevligt var det .

Ärlighetens namn

Hej

Och så var vi där igen , de där med ärligheten ....Suck ! Det verkar vara någonting som ligger på utelistan . Prata gärna om mig, men dock med mig. Jag fungerar på de sättet att är det några funderingar tankar eller känslor som är kring mig om mig, ta det med MIG. Inte ofta jag blir riktigt arg, och det är jag inte nu heller, bara ännu en gång besviken . . . Som tur är hade jag i åtanke att hålla mig i skinnet och minnas de ggr jag blivit baktalad. Tack för att jag har lärt mig min läxa. Dock har jag så mycket stake i kroppen att jag faktiskt kan säga ifrån, men i det här fallet så ska jag inte säga nått alls. Det finns personer som tar åt sig när de läser det här. Och jag  skäms inte för att säga att orken inte finns  för att  ännu en gång berätta att ärlighet varar längst. . .


Oärliga personer , får mig att må riktigt illa ....det säga att alla ska få en andra chans, visst är de så, men ibland är det inte ens värt att fundera på ....

Nåja sagt mitt nu. Idag har jobbat och umgåtts med Flickorna, drog med Sofie en sväng ut till Näset och drack kaffe och käka bulle, trevligt trevligt. Sedan åkte jag tills snoff tog med henne hem, skulle se en film om en seriemördare, sann historia , vilket gjorde allting mycket mer intressant, Det är de som hänt i mitt liv idag. helgen i övrigt var trevlig, hälsade på mina farbröder , och det är alltid lika trevligt . Min far var inne i staden på party, han började kvällen med att fråga mig om ja kunde köra han och hans gäng in till the city, och givetvis kunde jag de. Efter ett par timmar så ringer pappa och ber och bönar om att ja ska komma till staden, grunderna för de var att han slagit sitt första slag i bowling och brallorna hade spruckit ifrån skrevet och neråt. Såg för taskigt ut, när jag åkt ifrån kumla till Pb och vidare till örebro för att överlämna de hittills hela byxorna, trevligt var det. Pappas vänner tyckte att jag blivit stor, "det har hänt saker både här och där" sa jag då, och log. Pappa som stod på parkeringen mitt i the city och bytte brallor gav mig kanske inte den klassiska men kända " du rör inte mina vänner flicka lilla" blicken, fanns faktiskt folk i lovlig ålder i hans sällskap , mellan 25-30 . Men innan en olycka skedde så satte jag mig med faster i vrålåket och for tillbaka. Det var min helg de...Den enda karl jag hade inom nära håll var holm , han fick en kram , vilket han får för sällan , så det är möjligt att jag gav honom två. Så nu kan folk prata om de, ett under har skett liina har inte raggat runt ...Kors i taket .... haha tur man har humorn kvar :)


tarkan

ovie" value="http://www.youtube.com/v/mtJGJP50zNw&hl=sv&fs=1">

10 år kvar ?

Hej hej ¨

Idag är de Fredag för de som har missat det. Fredagen den 8 Maj . Idag är det ett år sedan jag fick körkortet i min ägo. Helt otroligt va fort de går. Idag fyller även min käraa vän Annie hela 20 år:) Grattis till dig ! Dessa 20 år har gott extremt fort , kommer ihåg när vi var små och lekte med Barbie dockor ute i trädgården i hembyn Pålsboda. Och byggde små hem till dem med hjälp av kartonger osv. Nu 20 år senare har Barbie dockorna blivit utbytta till karlar som vi tar hem till våra kartonger och leker med. Måste faktiskt påstå att Barbie dockorna var bra mycket roligare , de kunde man gladeligen vrida nacken av när man blivit trött på dem, sedan gick man till affären och köpte en ny. Riktigt så går de inte till nu för tiden. Appropå karlar  så fyller faktiskt mitt "komplicerat" år idag hela 34 långa år. helt sjukt va fort et gott de senaste åren bara rusar iväg. minns när han va nyfyllda 30 , och när jag tänker på siffran och åldern 30 så inser jag att om tio år så är jag 30 år. Jag undrar verkligen hur mitt liv ser ut då.

Dessa saker vill jag ha gjort
¤ Resa
¤ studerat
¤flyttat
¤skaffat karl
¤skaffat barn

Faktum är att jag har ju 10 år på mig, och nått av dessa saker ska jag väl ha hunnit med. Barn givetvis innan 30 annars vill jag inga ha, första barnet vid 23-24  andra vid 26 - 27 . Även min klocka tickar ...Suck känns tungt att säga det, men än så länge är jag bara 19 år med varken karl barn resor eller studier i sickte. Så antingen tar jag ett djup andetag och njuter av friheten, eller så lägger jag i en högre växel. Om jag måste välja så tar jag det lugnt och njuter av tiden jag har . Jag har faktiskt hela livet framför mig, men det är ju ingen bortförklaring. Men jag längtari nte heller till Svensson livet, kommer nog aldrig heller bli en Svensson, kan inte se mig själv på en campingplats med solhatt och träningsoverall och badtofflor, vissa gillar det, men det är inte min grej. När jag tagit reda på vad min grej är så ska jag börja leta efter den som känner lika dant...


Nåja . Helgen är här. Och kvällens planer är att snoffiz kommer komma hit, vi ska dricka några kalla och sedan dra oss upp till Olearys för att se Sverige i hockey, blir förhoppningsvis en guldkväll: ) Dagen började bra, och förhoppningsvis slutar den så:)


Bye bye

ordlista



Utan den här blir du antagligen hjärtekrossad


Kvinnors svenska i vardagen
1. Ja = Nej
2. Nej = Ja
3. Kanske = Nej
4. Vi behöver = Jag vill ha
5. Jag är ledsen, men... = Du kommer att få ångra det här
6. Vi behöver prata.... = Nu har du ställt till det...
7. OK, gör som du vill = Passa dig jävligt noga
8. Jag är inte alls arg = Klart jag är arg, din idiot.
9. Vad du är uppvaktande ikväll = Tänker du bara på sex?

Mäns svenska i vardagen
1. Jag är hungrig = Jag är hungrig
2. Jag är sömnig = Jag är sömnig
3. Snygg klänning = Snygg urringning
4. Jag älskar dig = Jag vill ligga nu
5. Jag har tråkigt = Vill du ligga med mig?
6. Ska vi dansa? = Vill du ligga med mig?
7. Kan jag ringa dig nån gång? = Vill du ligga med mig?
8. Ska vi gå på bio? = Vill du ligga med mig?
9. Får jag bjuda dig på middag? = Vill du ligga med mig?
10. Dom skorna passar inte till dräkten = Jag är bög

my song


My runarway shoes




Hej . Mina "Runaway shoes" är inne på den sista refrängen :( De är mina räddare i nöden. Eller de var i alla fall. Måste berätta den storyn . Jo jag och mitt "komplicerade" som inte längre är mitt "komplicerade" utan är mitt bortblåsta glömda och tidslösande problem. Nåja hur som haver så ca för 1,5 år sedan befann jag mig i "komplicerats" lya och hans "komplicerade" som han vid denna tidpunkt bodde ihop med, var och arbetade i byn. Givetvis visste hon inte om mig och mitt "komplicerade" som om ni inte redan förstått det var hennes sambo. Nåja det var lördag kväll, och jag hade spenderat två timmar med mitt "komplicerade" och hans säng. Som vanligt mycket trevligt och oroande efter som att vi var på hans och hennes revir. Men 22:00 skulle hon avsluta sitt arbetspass och jag var lugn för klockan var 20.00 och vi låg sked i soffan och såg på Svensson Svensson Jag frågar då "när komplicerat" kommer hem, han svarade mig att hon skulle komma hem samma tid som sist jag frågade , alltså efter klockan 22. Vi var lugna i soffan , enda tills jag ser att de reflekterar ljus i fönstret ute i hallen, jag frågar du rätt förvånat var det var som blinkade till, han frågar då med skrämd röst "vadå ?" han springer fram till dörren, och kommer sedan tillbaka , och gör de klassiska " du kommer troligtvis dö inatt- tecknet" Hon var hemma, tre meter ifrån ytterdörren, jag fick tag i mina nycklar och mina cigg samt mobiltelefon, och en sko , den högra för att var exakt på bilden :) Jag sprang ut  i köket, jag var kvar i huset medens hon kom in  och hörde hur de familjepratade så gulligt, det var då jag hade chansen att sabba allt, mer en vad han redan gjort. Men snäll som jag är så smög ut ur den klassiska köksdörren. Och stod i snöovädret med en sko på hans veranda, livrädd och hade hur många tankar som helst i huvudet, vad jag skulle säga om hon kom ut och ser mig. "hej hej liina heter jag och här står jag med min ena sko" herre guud. Ringde mamma panikslagen hon fick komma och hämta mig, men vägen till mamma var inte lätt, sprang så fort och smidigt samt så snyggt jag kunde över trädgården i hopp om att ingen skulle se mig, hinder nr 1 kom när jag försökte göra ett hopp över staketet och fastnar med mina jeans i staketet och faller handlös med ena skon i behåll åt marken. Försöker att inte skrika , men svär endå åt min klumpighet, den enda jag kunde tänka på var vad fan hon skulle säga om hon fick se mig, men men efter att  ha trasslat mig ut ur staketet så stallde jag mig och min skadade kropp vid ett litet hus, tände en cigg, en granne gick förbi, han sneglade på mig och min ena sko, som jag lyckats satt på foten. min andra sko  fick lämna till min mamma innan hon hämtade upp mig , de hade haft telefon kontakt efter mitt försvinnande . Pga av denna´tragedi så fick dessa skor heta "runaway shoes"

Kommer nog alltid kunna minnas de när jag stod ute på en altan en lördagkväll, med en sko och den andra inne i huset. Kan man snacka om att fasta med skägget i brevlådan. Men jag klarade mig den gången oxå. Tack vare skorna. Blir hårt att göra sig av med dom . Eller så ska jag slänga iväg dom jävlarna med ett sant nöje :D


Byebye Liina

orkeslös



är så trött ......Jag vill bara sova . Vill inte dra upp persienerna vill inte se nått ljus vill ha mörkt och bara få sova .
jag Orkar inte .

Vill inte



Hej

vaknade i morse av att tv`n stod på. Försökte somna om för att slippa undan så mycket tid av dagen . Efter många försök så gav jag upp, gick upp satte mig framför tv`n. Kände att den här dagen va inte min dag, Ingenting är helt enkelt bra idag. Vill bara dra täcket över huvet och sova bort hela dagen. Mamma vill att vi äter lunch på thai, jag har ingen lust att gå utanför dörren ingen lust att prata med någon eller träffa någon. Ingen lust med någonting idag . Är helt enkelt orkeslös till att göra någonting. Idag är det en minut i taget man får ta .

promenad



Hej

Ledig idag efter en helg av hårt arbete . Gick upp tog en dusch och lagade frukost, gick sedan till gammelmormor drack en kopp kaffe. Därefter så gick jag hem till sanna där det blev fyra avsnitt av tre kronor, gick sedan hem till mig där de inte hände så mycket, jag va trött och troligvis var sanna raka motsattsen. Sanna ville gå ut , visst var det inget fel med det, bara de att de enda förslaget hon hade var att sätta sig på en parkbänk och glo, vilket jag inte var mycket för, men tillslut gick vi ut och köpte oss en glass för 20 riksdaler, och när vi åt på glassen gick vi en promenad genom Finspångs slott park, och kollade på monument. Satte oss på en parkbänk och glodde en stund. Och därefter gick vi vidare . Hon hem till sig och jag hem till mig. Känner mig trött , lite hängig. Blir nog tidigt sänggående för mig ikväll. I morgon har jag inga planer mer än att städa hemmet.

RSS 2.0