Im Going Down



Kul ! Inne i min roliga period när inget är bra, allt är bara grått. Och jag är den minst osiciala personen just nu, som bara skäller på allt. Knappt att jag vågar mun för att jag bara låter sur och tvär. Kan inte glädjas åt de som är bra, vilket är mycket. Har en underbar pojkvän, de har jag verkligen han är så otroligt snäll och go, frågar alltid hur det är och om de är nått han kan ordna om de inte är så att allt står rätt till, jag har underbara vänner som bryr sig. Men näää varför är jag så otroligt sur. Är förmodligen mig själv som felet ligger hos, jag är inte nöjd, jag skulle vilja komma iordning helt och hållet här "hemma" få mitt namn på dörren köpa de jag tycker fattas. Känns som om orken och lusen är borta, har fan gett allt nu städat och gjort iordning här och tagit hit de mesta av mina saker. Men endå så är de hundra saker kvar att göra. plats som ska ordnas saker som ska upp på vinden , möbler som måste plaseras någonstans mm . Fan jag orkar inte , jag är slut . Folk undrar hur jag kan vara de .....Jag försöker jobba samtidigt som jag flyttar lite saker åt gången , hålla rent försöka vara en god dotter bra vän och en underbarflickvän . Just nu känner jag mig bara som en satmara .


Pirre frågade i morse om jag vaknat på fel sida...Vadå jag är ju alltid så här .
brukar ju inte va så här, känns som om jag måste anstränga mig för att vara trevlig .






plus och minus

Sitter och lyssnar på Bonnie, känner mig gråtfärdig . Vem ska jag ringa vem ska jag prata med ? Vem orkar höra , vet inte ens varför känner mig bara lite ensam . P jobbar och ut kan man absolut inte under några omständigeter gå, för mycket av de vita h-vetet på marken, det är inte ens fint längre som alla säger . Jag skiter faktiskt i om barnen tycker det är kul med pulka eller om de blev en bra skidsemester. Ge mig sommar sol, bad bra väglag fungerade bilar kalla öl och uteserveringar, uppvikta jeans och solglasögon . Avskyr vintern så, och hur ska all denna snö ta sig bort ? Den kommer ligga kvar till majbrasan tar eld. Suck  ! Fan va posetiv jag är .


Vill ha fredag nu, ska börja dagen med brakfrukost en lång sådan , en dusch sen bolaget , sen kommer snoff och steiner så blir de lite dricka av och massa skitsnack, ska bli riktigt bra. ser fram i mot det. Nått som är posetivt :)




kom igen

gh




Usch läste att fia hade de jobbigt uppe i norr . Fan känns jobbigt att försöka få henne på bättre tankar igenom att säga " kom igen, du klarar det, visa dom jävlarna osv.." Fan är de jobbigt så är det för jävla jobbigt , men de är ingen semester heller, hoppas hon gör som hon brukar, försöka glömma bort smärtan och köra på. Jag hade aldig klara av det , möjligvis flottan .......havet, mmm love it, men inte uppe i norr. Jag tycker verkligen en synd om henne , saknar henne . Usch vill att hon kommer hem snart.








Adams






Jag var så ung oc galen , kan inte påstå att jag är mer erfaren.

humöret





Jag avlyr mitt humör .Ena stunden är jag glad, sen kan jag börja stortjuta och därefter bli förbannad. Idag blev jag förbannad för att vi inte hade någon slagborr så vi kunde sätta upp alla hyllor . P lägger döcöra till när jag blir på de humöret, jag blir liina 8 år helt enkelt . Vart kommer dessa extrema humörsvägningar ifrån ?! Sist tjöt jag för att jag var så arg och less på att tjuta , suck ! De slår om helt och hållet, måste försöka med tio sekunders metoden , från och med de ögonblicket man blir arg ska man räkna ner ifrån tio till ett. Jag bör nog börja med hundra för att va på säkra sidan, P jobbar enda till kvällen så han slipper ju humöret mitt . Men saken är väl kanske den att jag har lite mycket i huvudet nu så det är väl kanske inte så konstågt att jag är som jag är, det är i alla fall en bra anledning att dra till med...

Blåbär

klockan är va 06:45 och jag är försst på plats . Trött och hur sugen som heslt på . . . . Blåbär . Jag tror aldrig jag varit sugen på blåbär men nu så idag den 27 Januari 2010 så sucktar jag efter det . (O)Normalt ?

Kommit i en period där nätterna är oroliga...Vaknar för att titta på klockan , orolig för att försova mig vänder och vrider. Usch de tar så mycket att behöva vakna, kan man inte bara få sova om nätterna


storstädning

I morgon blir det stor röj på berget :) Möblera om och sätta de mesta som går på plats, älskar att inreda och göra om (rätt) pirre kan nog inte låta bli att tycka att de blir bra han har å göra med experter (mamma&jag) Ska få ett skrivbord i morgon, hoppas de blir bra bara trött sladdar och kablar och allt skit som ligger. kommer bli kanon :)

Är för övrigt hur hungrifg som helst , jag är sugen på pizza men saken är den att en skulle inte räcka . Blir mackor och smörgås festivalen när man kommer hem, P jobbar oxå kväll så jag hinner nog plocka fram lite kvällsmys innan han kommer .


allt går

Oj oj oj , hälften av mina saker är inte ens här och det är mycket redan  . Vill egentligen bara sätta allt på plats redan nu . Roligt att pyssla lite och göra hans  till vårt så att säga kommer nog bli kalas :) Hoppas vi blir klara i veckan med det mesta, dock önsketänkande , pirre jobbar och jag med hela veckan . Fast jag har tagit ut semester på lördagen då vi förhoppningsvis på fredagen ska till kalle bah i stan med steiner o snoff, så man är nog inte så pigg på lördagen, men ska nog gå. Allt går , min nya fras :)

Rent h-vete

Mormors bil är trasig, kan inte komma upp till farmor på söndag ! :( Fy fan saknar henne så himla mycket, funderar på att be pappa hämta mig i morgon så tarjag tåg hem ifrån hallsberg till norrköping  på Måndag . Fanva jag vill ha en bil  ! Usch hatar att bo sålångt ifrån alla de tar all min energi att förska  få in en dag som passar mig att åka en dag för karln, och så ska man låna en bil .......hm känns som allt är för ingen nytta nu, hade verkligen sett fram imot att åka å slippa ha dåligt samvete för att ja inte kommer upp så ofta . "de kan ta sig hit" säger en del, visst bär upp farfar med polio fyra trappor så varsågod. Ringde mamma och frågade om ja kunde låna hennes bil, haha jo visst säkert, hennes karl skulle hellre dö än att låna ut bilen till mig , jag är fortfarande sju år i hans ögon och klarar inte av  någonting . Orkar inte bry mig längre försöka visa att man faktiskt inte är helt blåst är ju förgäves speciellt när det gäller någon som har lika många celler i huvet som bokstäver i förnamnet vilket är fem. Under kan ske, så sista hoppet är ju mammas med fam`s bil, annars dröjer de säkert 5 månader till . Usch om hon bara farmor visste hur mycket jag saknar henne så skulle de inte göra så ont att berätta att man  inte kan komma .....den här gången heller.



Things To Do

  • Torsdag - Städa
    Jobb 16-21.00
  • Fredag - Jobb 7-11 packa
  • Lördag - Ledig packa .....
  • Söndag - åka till farmor
  • Måndag - Betala räkningar
  • Tisdag -Åka till staden och handla
  • Blommor
  • Ljus
  • ramar
  • Onsdag - HomemakeOver
  • Torsdag - Pålsboda
  • Fredag Kalle Baah i Norrköping
  • Lördag - Semester
  • Söndag - jobb 07-13-16-21:00

lyckas jag med dessa saker så blir ag ytterst nöjd över mig själv.

räcker inte .........

Jag har i alla fall gjort så gott jag kan .

tvillingar

 

 

Var ute idag hos jzzy och höll henne sällskap med tvillingarna, de har vuxit så det har nog knackat i både det ena och de andra . Vi hade jätt trevligt ihop alla fyra :) Mycket skratt och prat . Sen åkte jagoch hämtade pirre och pizza till hela högen , pirre blev förälskad i freja som  tyckte hon hamnat hos en rolig farbror vilket resulterade i en spya på bröstet . Haft en bra dag , skulle ha ägnat den åt städning, men idag behövde jag tänka på allt annat än de jag borde tänka på att .

 

 

 


dagens



DAGENS VILL HA: pizza
DAGENS KLÄDSEL: . Hm just nya trosor och linne,
DAGENS SMINK: för tillfället inget alls
DAGENS FRISYR:  ny duschat
DAGENS HÄNDELSE:   Grekland bestäälld, och två springandes rådjur kommer på cykelvägen rätt i mott mig, två meter ifrån mig kubbar de ut på vägen och det blir kallabalik i trafiken !
DAGENS LÅT: Pirre lyssnar på bosnisk musik här hemma på brget , så det är väl nått "schammla schamla"
DAGENS PLANER: . ÄTA kvällsmat !
DAGENS SAKNAD: snoffiz
DAGENS DUMMASTE:Ingen aning.
DAGENS SJUKA: måste fan va de där med rådjuren
DAGENS DROG: cigg
DAGENS ROLIGASTE: När kerstin (svärmor) berättade omsin botning mot flygrädslan sist de åkte till grekland, hon söp ner sig totalt för att palla flyget , sedan var planet försenat
DAGENS FAVORIT: max
DAGENS KÖP: cigg
DAGENS GODIS: chokladkakan jag fick av en farbror som jag går till på jobbet
DAGENS HUMÖR: oj ..........har varit trött arg irreterad men nu är jag bara hungrig
DAGENS ORD: meeeeeeeen

Grekland !

 

 

NU har jag och pirre vart iväg till resebyrån och bokat Vår grekland resa :) 3:de Juni bär det iväg, och det ska bli så otroligt skönt och kul å komma iväg tillsammans.

 

 

 

Årets höjdpunkt ! Men ja kommer sakna mina flickor så klart som jag tycker om så mycket ! Blev lite sentimental nu men de vet att jag tycker om dem ;)


sortering



Jag trälar med dessa kläder, pirre äger så mycket kläder så  det får fan i plats med mina . Funderar på om man kan ställa in en halv lagerhylla i garderoben det skulle betyda att de finns tre hylllan extra ? Hm ....Jävla meck att få ihop vilka saker som ska ut och vilka som ska in .

dream




Under många år har jag lidit av panikångest och deprissioner , men under ca ett 3-5 månader har jag varit fri ifrån dem, dock inatt återvände skuldkänslor paniken ångesten osv. Jag och Pirre att hade varit på fest iHallsberg,där hade jag tydligen träffat på mitt ex andreas och hans klasskamrat och mina gamla vän micke larsson. Helt plötsligt så kysser jag micke , och därefter går jag och berättar för pirre hur jag varit otrogen , sedan gör han givetvis klart för mig att det ä helt slut, jag får panik och gråter och ber honom att ta mig tillbaka . Vaknar sen upp med skuldkänslor ångest och är helt skakig i kroppen, minns även att jag undder en lång tid försökt att få prata med honom  om det som hände via telefonen, pirre ignorrera mig totalt ! Vilken är olikt honom i verkligheten vilket fick mig att få mer panik.  . . . Fruktansvärd dröm ! Pirre hade gått till jobbet när jag vaknade, låg och drog mig till sent på förmiddagen, håller på att städar. Ska träffa sanna sen , nice ! kanske tar en fika, va länge sen, åker säkert ut till snoff och umgås lite, men det blir efter jag städat klart. Hatar att städa nu mera !

Dyskalkyli

Dyskalkyli ..............Ja va fan är det ? Specifika mattesvårigheter heter dt om man vill vara len i truten , men för mig är det något som kommer med på köpet, busstidtabeller är en plåga , att preoritera tiden och pengar är förgäves. Jag läste lite om min diagnos på nätet , det är vanliare än man tror , rätt intressant om att läsa om alla småinlägg i tidningar om mattmatiska svårigheter som fått ett namn .

Jag har alltid så länge jag kan minnas haft svårt för matte, SVÅRT jag har inte vart lat, har dessutom gått i specialgrupper i alla år , det var jag och tre fyra tycken till som fick gå iväg och försöka räkna så gott det gick . Men det gick fan sällan, usch vad jag hatade mattelektionerna , det gick varken in eller ut, de kom aldrig in, att ställa upp och låna, strycka tian och låna av grannen , liggande stolen och alla möjliga räknesätt, what ! Jag kan fortfarande inte räkna  är riktigt usel på det, gångertabellen är ............det finns inte . Men vad jag satt och blev förundrad över när jag kollade runt på nätet var alla unga som råkade ut för samma sak som jag , att få ta tag i problemet själv, varför gjorde inte skolan någonting? När jag fick i sjuan och åttan tröttnade jag på mattes totalt, min lärare sa att jag var lat och attjag förmodligen inte kommer kunna komma in på ett program på gymnasiet eftersom jag inte ville räkna, ville räkna ! Jg kunde ju för an inte räkna, mamma och pappa kom till skolan på möten för att  jag hade hög frånvaro ifrån mattelektionerna samt andra lektioner med min mattelärare . Min mattelärare berättade då hur läget var, min far frågade då om det inte fanns någonting som var som ordblindhe fast i matte. "Jo det finns men det har inte liina hon är lat" Var det vi fick till svar. Senare flyttade jag till grannkomun där jag själv fick gå till matteläaren och berätta om mina svårigheter men tvingades vara med på lektionerna, efter ett tag så tog jag konakt med kuratorn som fick kontakta en pedagog i matte som gjorde testet, jag gick då sista halvåret i nian . Vi kom senare fram till dyskalkyi 25 sidor utredning 8 timmars tester , sen var det klart. Jag åkte givetvis till min gamla mattelärare i hembyn och lämnade en kopia av utredningen ....... Märkligt han sa ingenting, sedan dess har jag inte talat med honom . några år senare  på min praktikplats på skolan där jag gck som liten berättade jag även om mina mattematiska svårigheter för den läare jag haft under alla år. "vet duliina att vi anade det" det var vad hon sa, va i helvette gjorde de ingenting för ? Då kanske jag haft en chans att förstå, förstå att jag inte var dum i huvet, jag kanske hade fattat att det inte var så fel ....Jag fattar inte hur skolan kan göra sådanna missar, totalt !


DETTA ÄR DYSKALKYLI

• Dyskalkyli är en specifik inlärningssvårighet som drabbar normalbegåvade människor. Att den är specifik innebär att den påverkar delar av matematiken, medan andra fungerar problemfritt.

• Diagnosen har funnits i Sverige sedan 1940-talet. Men trots att det är lika vanligt som dyslexi, är det relativt okänt. Även bland pedagoger finns en stor osäkerhet. Men dyskalkyli är en medicinsk diagnos, och läkare är ense om vad det handlar om.

• Dyskalkyli är medfött, precis som dyslexi. Människor i alla samhällsgrupper och av båda könen drabbas lika mycket. Här skiljer det sig alltså från dyslexi, som drabbar fler män än kvinnor.

• Ett tecken på dyskalkyli kan vara att en skolelev presterar ojämnt. Men dyskalkyli visar sig även utanför skolan.

• Man kan ha svårt att lära sig klockan, tyda kartor eller läsa tidtabeller och diagram.

• Många har svårt att organisera ett projekt, som att städa sitt rum eller söka information på nätet.
– Personer med dyskalkyli blir ofta missförstådda, berättar Björn Adler, neuropsykolog och expert på dyskalkyli.
– Många av deras svårigheter förväxlas med bristande intresse eller trots. En elev som ofta kommer för sent, är inte nödvändigtvis slö. Kanske kan hon inte "känna" hur länge hon står i duschen, eller hur lång tid det tar att äta frukost.

• Diagnos ställs ofta av neurolog, efter utredning av specialpedagog, logoped och/eller neuropsykolog.

• Någon bot för dyskalkyli finns inte. För barn, som ju är i utveckling, gäller en diagnos i ett år. Därefter prövar man vad som hänt. För vuxna kan diagnosen vara ett redskap för bättre självkännedom, så att man förstår att man inte är dum.




23.30 lista



Frågor i testet
1. Vilken är din favoritfärg?
Svart och rosa
2. Vilket är ditt favoritrum?
Vardagsrum
3. Vad skulle du vilja lägga mer tid på?
Min familj uppe i närke skogar
4. Vad ger dig starkast kväljningar?
råttor och blodpudding och oliver
5. Hur många barn vill du ha?
två
6. Hur vill du bo?
I ett guld hus med vita knutar litet och sött och avskilt ifrån andra hus
7. Vad gör du helst på semestern?
dricker öl och umgås
8. Vilken hushållssyssla avskyr du mest?
Diska
9. Vad lägger du oförsvarligt mycket pengar på?
Cigg och alkohol
10. Vilken är din inställning till vardagsmiddag?
behövs
11. Vilken inredningsstil föredrar du?
Gammalt med ett inslag av nytt

12. Vad är det första du gör när du går upp på morgonen?
slårpå tv , dator ochkokar kaffe
13. Vad är viktigast i ett vardagsrum?
Tv
14. Vad får dig att tappa humöret mest?
När detär stökigt och jag har ett inslag av hunger
15. Vad väljer du på tv en lördagskväll?
Film
16. Vad har du aldrig riktigt fattat som du helst inte vill erkänna?
vad en offside är
17. Vilket klädesplagg ger dig alltid gott självförtroende?
snygga jeans
18. Vad oroar du dig mest för?
pengar och goda kratt
19. Vilken teknisk pryl klarar du dig inte utan?
dator och mobil
20. Hur sover du?
på mage uta kudde

sweet home .......satationsvägen





Det känns både jobbigt och riktigt spännande att behöva lämna de som jagkallade hem, mitt hem .Mitt riktiga hem där mitt namn stod på dörren, dit min post kom, dit mina vänner hälsade på , Fatiskt den första tryggheten jag hade på länge, min egna lägenhet , älskar den lyan jag verkligen älskar den, mitt mysiga kök min varma färg i vardagsrumet, fan im gonna miss it ! Vi har bestämt oss nu för att flytta ihop, min regel om att flytta in och inte ihop bröts .  jag flyttar in här på berget till april, känns kul och spännande, tycker pirre med vi vill de bägge två. Pratat om det ett tag och så i lördags bestämde vi oss:) Jag berättade för honom hur mycket min lägenhet betydde för mig, han frågade varför, förklarade då att de är den platsen som verkligen är jag . Han sa då att jag få ta hit "mej" känns skönt att höra , de är lätt att prata med honom om sånt, han kanske inte alltid förstår mina metafårer och mina förklaringar, tankar och funderingar, men han lyssnar , han lyssnar verkligen han vet hur han ska handtera en sådan situation , han lär sig hur det är att handskas med mig, jag har alltid åsikter och funderingar , vill alltid diskutera över de saker som jag har funderat över, jag är jävligt öppen, stänger inte in min känslor , och just nu är jag både rädd och lite vilsen över hur de kommer fungera, men jag tror attdet bir bra, vi funkar hur ra som helst och han älskar mig och jag honom. Mycket . Livet är för kort för att dribbla bort och skjuta i ribban . Är i alla fall otroligt glad för att min kära blivande sambo är en avde beundransvärdapersoner jag känner . Vilken tur att jag fick just honom :)

BANG BANG !






Har legat vaken ett bra tag , grannen fick för sig runt åtta tiden på morgonen att han slkulle hammra lite ....Och han hammrar inte allt på en gång utan de verkar som om han tycker att han skonar oss grannar om han hammrar lite lugnt och sakta .

baank 2 sekunder baaaaaaaank 2 sekunder baaaank 2 baaaaaaank......................................10 sekunder senare baaaaaaaaank 2  baaaaaaaaank 2 baaaaaaaaank.



efter att han hammrat 5 minuter så gav jag upp att få sova, jag klev upp otroligt irreterad och förbannad över att jag faktiskt blivit väckt av grannen , och nu hör jag inte ett ljud av idioten . Jag tycker att  bor man under och över och tio 20 meter brevid varandra så finns det säkert en skriven eller en oskriven regel om att man inte börjar renovera före 09.00 .


Nåja idag är det personalmöte mellan 13-16.00 avskyr det, tretimmar utan nikotin . Tre timmar med tjat om ekonomin hysterin och teorin....Jag ska i alla fall ta upp en sak som har jag har stört mig länge på, det står mig upp i halsen , vissa följer regler till punkt och pricka andra tänjer på gränserna. Så nu när jag enå är förbannad kan jag lika gärna fortsätta att vara på de viset.


Pirre ligger fortfarande och sover han stördes inte av oljudet, tror han ska jobba idag, natt ... Usch inge roligt att sova själv . Nu blir det morgon kaffe :D

dagens kopp

så lycklig .


Sitter på jobbet, dricker de nybryggda kaffet . Mmm ! Första kaffe på morgonen är det bästa !  Ska hålla mig ifrån ciggen efter morgonkaffet med, kan bli svårt, rutinen när jag jobbar är att ta en cigg efter morgonkaffet. Nåja måste ge mig fan på det, men igår var de hemskt, ville gråta skrika slåss, och pirre han låg där i soffan och han var ingen boxnings säck direkt, han va tyst ovh from som ett lamm det var som att skrika på en vägg, de hjälpte inte alls, så till sist blev jag tyst . Kanske var där han fick in sin poäng, helt otroligt att han står ut med mig. Mitt humör och temprament, men antagligen är de väl för att han växt upp med två systrar, han vet hur vi ska tas :D   måste påmmminna pirre om den deal vi hade om jag slutade röka .....så skulle han försöka ta tag i körkortet sitt, bara för vi skulle se vem av oss som var envisas och vem so hade strarkast viljor, men jag tror vi är lika på den punkten . Vill man så går det , så är det .

Idagens så ska jag ringa och ändra mitt liv . Återkommer om det:D kan bli spännande , and im sure it the right to do:)


long time








Fiakomupp på den sista kaffen nu innan hon far, ses som sagt till Påsk, vi åkte en sväng sedan släppte hon av mig hemma, gick direkt in till köket och gick fram och tillbaka och försökte att inte släppa ut någa tårar . Sen gick jag in och pirre frågade hur det var, "inte bra" det var de enda jag fick ur, sedan började jag gråta. Trodde att ja skule hålla mig men det gick inte , kommer verkligen att sakna henne. Hon är inte borta föralltid sa pirre, nää men ett helt år de räcker. Har man setts dagligen i över ett halvår så blir det en stor omställning. Nåja det kommer gå fort , hoppas jag .Ska ringa henne ikväll och se så allting går som det ska , är nervös över att hon ska missa tåget ifrån stockholm, det är bra stort där. Men de kommer gå. Usch ! Kommer sakna henne otroligt mycket .

Söndag

Igår hade vi en riktigt trevvlig dag, förstlång frukost och skit snack vidköksbordet, kors in the ruf ! :) Sedan så for han ner till sin far, efter det blev de middag hos min g-mormor hon uppskattade det mycket tror jag,hon början ju komma till åren  nu 86 år , tycker hon ärduktig som orkar med att laga mat till fem sex personer och hålla humöret uppe. Sedan efter middag nr 1 så åkte vi in till karlns syster i staden för att fira hans pappa . Hans pappa blev glad över överaskningskalaset och middagen, mycket trevlig kväll. Vi avrundade dagen med spel och tv-tittande somnade i varsin soffan med tv`n på. Som det ska var .


När jag vaknadei morse så lågjag och tänkte , sedan slog tanken mig att fia rycker in i morgon och hon far i väg idag med tåget på till norr. Usch, kommer sakna henne , men den största omställningen är ju för henne, herre gud 25- rubbade tider och en helt annan miljö , jag hoppas hon kommer tycka att det är bra, minns när holm röck in, det var ju karlar som bad om frisedel, men jag har inga tvivel att hon klarar det. De kommer gå bra .


Hon kommer snart, så ska jag bjuda på kaffe ochskitsnack, pirre sover, han ska vända på dygnet och sova nu. Jobbar natt, vilket innebär att ja måste vara tyst som en mus, inte min starka sida de. Men de ska väl gå det med

lista

Vad heter ni?

Hur träffades ni? först gången för ca två år sedan på freddys ballkong , stod och diskutera Turkiet medens vi rökte.

Hur länge har ni varit tillsammans? 3månader

Är ni förlovade? Nä inte än .......men man smider ju lite planer;)

Bor ni ihop? Näst intill, ock inte skriven här, men som sagt planer smids även där

Har ni barn ? Nope

Kommer du ihåg er första kyss? ajjemän , mot pelaren inne på byns hotell:)

Vem sa "Jag älskar dig" först? jag

Vem är äldst? han åtta år äldre

Vilka stjärntecken är ni? jungru och jag kräfta

Vem fyller först på året? Jag juli, han september

Vem är längst? han 183

Vem sjunger bäst? ingen aning .... vi sjunger bägge

Håller ni i handen på stan? japp

Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja lite ytligt ,

Vad har ni gemensamt? Mat sex, nikotinberoende, öl vänner mysa politiska åsikter och frågor inom samhället . AIK

Blev du kär i första ögonkastet? nae, men jag har alltid tittat åthonom under åren som gått, minns att jag frågade vem han var första gången vi sågs , och sen under de senaste halv året , året har jag hft mina små blickar

Har ni någon speciell låt? skin med las kricket

Har ni stora framtidsplaner? framtidsplaner har vi

Har ni gråtit i varandras armar?nej

Har ni varit utomlands tillammans?nej

Vilket är ert bästa minne? när han kom till migpå nyåt och sa att de skulle bli vårat år, och när aik tog guld

Vem lagar bäst mat? han gudomligt gott !

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? tittar på tv tänder ljus och käkar, och somnar i soffan

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? absolut

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? absolut första gången bodde jag åtta mil ifrån han , och han ifrån mig dårå

Blir du lätt svartsjuk? nja, beroende på olika situationer såklart, men inte sjukligt svartsjuk

Brukar ni bråka? nä, har inte hänt,

Ringer eller SMS:ar ni mest? smsar

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? bröstkorg och armar ögon och leende om de räknas :)

Brukar nån av er prata i sömnen? ne men vi ger ljud ifrån oss


The Baseballs





Älskar detta band ! The baseballs . Gör om nya låtar till gamla godingar ifrån de ljuva 50-60 talet ! Mmm I love it,
nu blir det att snabbt köpa skivan ! Det är någonting med mig och män i rutiga skjortor och bakåtkammat bakåtlugg och stora boots. Oj oj oj , jag njuter till hundra och lite till .


gott nytt år


Vårt år börjar nu :)


Inte skrivit på ett tag nu, det har gått fyra dagar på de nya året och mitt nyår blev riktigt lyckat, började i godan ro att göra mig iordning hemma på berget. Karln var till Norge en vända för att hjälpa en vän att flytta , så jag kunde lugnt och fint i min egen tackt göra mig iordning . Började ju vid ca 14.00 och var klar 17.00 så de tog sin tid, men efter att jag bytt outfit ca 6 gånger, gjort 14 olika frisyrer och stått i olika vinklar i spegeln så blev jag klar. karln kom hem och var helt slut, jag la fram de kläder jag strykit åt honom så han slapp de problemet, ett problem vi oftast har ihop, varken han eller jag är särskilt nöjda med de första plaggen kläder vi klär oss i . Och de som jag lagt fram dög inte heller . Nåja for iväg med öl sprit mm till festen som var hemma hos systrarna B , började med lite tilltugg och prat, sedan blev de spel , "svensk pop& rock historia" riktigt roligt spel måste jag säga . Och som vanligt var de så att man kunde alla andras frågor men inte sina egna,  hade kanon trevligt. Karln var på en annan fest, så de blev jobbigt med saknaden efter honom.  Fia dök sedan upp, de var trevligt alla skratta och var glada. Runt 23.30 började de dra ihop sig för tolvslaget, jag gick upp för att pudra näsan och så som ett skott upp för trappan kom pirre :) Kände mig då som världens lyckligaste.

"Ska man fira tolvslaget ska man göra de med den man älskar & jag älskar dig Liina Ramstedt"
Kan man få de bättre ? Var otroligt glad :)

Sedan blev de utgång efter att BIG BERTA smällt. Väl ute var de folk här och var sanna och jag sjöng sofie var full som ett ägg och glömde väskan, jag tog fel jacka och fick på mig lisas skor ....Men alla vara glada och hade en bra början på de nya året.


Problemet kom 8 timmar senare när man vakna....Det är inte roligt att vakna och tro att man är död, de va så jag kände, och tankarna var bara hur i h-vete jag ska orka till svärfar för att  ära kalkon. Men de gick de med, hade en trevlig kväll med trevligt sällskap .



Snart rycker fia in i lumpen, hon kommer hem till påsk, tur den kommer tidigt i år , suck ! Nåja får väl hålla ut. Minns när holm låg i lumpen tyckte de var långa dagar. Men de går fort ...



Annars leker livet tror jag , är kär och galen . Lyckligt lottad och ser ljust på detta år, nyårslöften är ej påbörjade men som sagt året har ju 365 dagar tack och lov !? Börjar redan smida sommar planer :) Längtar så till sommaren :) Nåja nu ska jag vara social med sanna ..


Hej


RSS 2.0