Idol junior

Har haft taco & idol kväll här hemma, ville att lille Maikel skulle vidare, men så blev det inte.MEN är det någon över 23 år som är med i år? Bara små, visserligen har de yngre varit bra, mycket bra till och med, men tycker att de mer ser ut som lilla melodifestivalen än idol 2011. Nåja har något som förgyller mina fredag kvällar. Ännu en fördel med hösten. Det finns tv program att se på . Massa tända ljus god mat, riktig potatis , rött vin, stickade koftor ulliga tofflor, & mörkret utanför. Mysigt med hösten. Bye bye grillat vitt vin, feta ost , myggor tubtoppar och sommarplågor och välkommen varma ljuva vackra mysiga höst !

Folk tycker att jag är konstig , men jag älskar hösten, äntligen får man pälsa på sig, en snygg stickad tröja ett par tuffa boots och en sjal , me like !

I morgon jobb, enda till måndag sedan ledig, men jobbar man helg så går man in för att jobba äta toabesök och sova för att sedan åter jobba. P åket till Stockholm i morgon, så jag får kanske spendera natten ensam, usch egentid är skönt, men inte om nätterna. Då vill jag ha honom brevid mig alltetnativ Fia som extra knäcker som jourhavande med människa och sovsällskap :) usch vad tomt det kommer bli utan henne, på miljoner sätt! Hon är liksom en del i familjen och av mig . Men jag om någon önskar henne all lycka !

Nä, nu har man varit känslosam oxå . Bäst att sova så man får vakna för att sedan jobba, för att sedan gå hem, efter det jobba å komma hem och sedan till jobbet för att efter det komma hem sova, å för efter det gå till jobbet för att sen ta ledigt :)

God natt .


The do day

Ligger kvar i sängen . P gick ner i källaren i hopp om att få i ordning där nere . Jag stannar här uppe i hopp om att orka göra någonting .

Dagen to do.
Plugga
Handla
Tvätta
Åka till tippen
Rensa garderob
Plocka ner saker i källaren

Oj vad mycket det blev, och så ligger man här . Jobbar i helgen så det känns som om man borde göra nytta likaväl som man vill vila upp sig . Älskar nya schemat då jag jobbar två helger av fem , underbart att jobba varannan helg är hårt, så nu kan man inte klaga .

Nähe om man skulle gå upp .

Ps gårdagens citat från Fia
" om du fick välja inredningstil , vilket skulle du ta? Barockt eller vikinga stuk? "
Haha


Kvällslista

Namn Lina Helena Ramstedt

Kallas för: ?

Stjärntecken: Krädta

Höger eller vänsterhänt: Högerhänt

Piercingar: Naveln näsan, fast de är nig igenvuxen så att säga

Tatueringar
: En bakom örat

Längd: 1.75

Skostorlek: 41

Hårfärg: Blont

Fräknar: nej

Motto: det löser sig alltid

Kär? galet kär!

Önskar du att du bodde någon annanstans? Japp

Tycker du att du är attraktiv? har mina stunder

Dricker du? kan jag inte neka till

Röker du? ja

Vilket schampo använder du? Hm varierar

Vad är du rädd för? Råttor, mörker .

Gillar du att tvätta? Näe fy, det är nog det tråkigaste

Gillar du berg- och dalbanor? Älskar dem

Senaste…

Filmen du hyrde? Maria Wern "pojke försvunnen"

Filmen du köpte? Springsteen konsert

Låten du hörde: Minns inte

Personen du ringde? Pirre

Personen som ringde dig? Pirre

TV-program du såg? Idol

Person du tänkte på? Alexander bard, haha

Favorit…

Låt: oj,  Ingen aning, går i vågor de där. Men är nog något Ulf, fast kärlekens tunga med Eldkvarn är nog den, eller kanske....näe jag vet inte

Sak att göra:
vara med vännerna

Kläder
: Rosa mysdress :)

Film: Har ingen

Bil: bmw Cadilac

Serie
: desperat  efter skilda värlar

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? ja

Blivit arresterad? hm nje

Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal…

Gånger du varit kär? Puuh två , tre ..

Gånger ditt hjärta brustit? 1

Hjärtan brustet på grund av dig? Faktiskt inte , eller nej .

Tjejer du kysst? ska man minnas det ?

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Två tre stycken

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Oj ingen aning

Senaste…

Boken du läste? psykologo, räknas det?

Personen du fick e-mail av? hm

Personen du fick brev av?haha  Kronofogden , men dock inte för att jag misskött mig ( så farmor och farfar ni kan vara lugna )

Personen du fick sms av?
Posten

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Oh god. Ingen aning. Tror det var när farfar fyllde 70..

Saken du köpte?  Badrumsmatta

Vad har du gjort idag? Städat

Brukar du svära mycket? det händer några gånger

När stiger du upp på morgonen? runt 05.50-06.10

Vad har du på dig? rosa mysdress

Vad ska du göra ikväll
? Duscha , hänga tvätt, göra te.

Var har du ont? höger axel

Använder du hårspray? ja

Kan du stå på händer? ja, men jag ramlar lika fort som jag kommer upp

Håkan Hellström eller The Ark? svårt, får väl säga the Håkan

Salt eller socker? salt

Gillar du ketchup? Måste ha det till allt, speciellt kött ! Skiter i om det är oxe eller gris, ketchup ska finnas!

Är du glad nu? ja

Var du glad igår? ja

Vad dansar du till? allt

Stockholm är… ? Mmm love

Göteborg är… ? En stad

Kan du sjunga?
Det sägs så, men delar inte med mig av rösten så ofta.

Spaghetti eller makaroner? Makaroner

Land du vill besöka? Thailand, USA Frankrike Italien


Fy skäms !



Tittar på "sol fest och oroliga föräldrar" Oh jisses, finns det sånna föräldrar? Jag hade blivit skogstokig på min mamma eller pappa om de for efter mig ner till utlandet för att se att jag sköter mig, snacka om brist på tillit. OCH visserligen så kanske inte alla uppför sig si så där korrekt i fyllan och villan, men har de aldrig varit unga själva ? Eller började de virka dukar och spela bingo redan vid 14 års ålder? Åker man till Cypern , Turkiet eller var som helst som 18 åring då går man inte ut på tre rätters middag och sedan hem och tar en konjak inte. Nä då partajas det. Och gör man bort sig så lär man sig av sina misstag. Sådant har föräldrar förträngt.

Vet ni varför? Jo, för de har minsann aldrig betett sig på de där viset.
Eller?


Klippa sig längre ...



Detta är mina två standardfrissor. Jag får aldrig längre hår än den frisyren på vänstersida och klipper mig helst inte kortare än den på höger sida..

Sofia frågade mig, "varför sparar du inte ut ditt hår"
Ja varför inte? Det blir ju aldrig längre än lite nedanför axlarna i alla fall. Så nu är det väl ca 1,5 månad sedan jag klippte mig och mitt hår växer så som jag på bredden så nu tänkte jag beskära delar av håret i morgon för att se om de kanske har lust att växa fortare.. Vill ha de där långa fina blonda håret, inte den där julgranen på huvudet. Men men får se i morgon :) Ska för första gången toppa håret :) Men ja kanske honner ändra mig.


Puggandet



Vaknade vid nio idag. Kände något i kroppen som " jag måste plugga  " Så jag kravlade mig upp ur sängen, letade mig fram till kaffebryggaren. Och sedan hamnade jag framför böckerna, pennan pappren och datorn nu 4,5 timmar senare så ser jag att klockan är närmare halv två, börjar jobba om ca två timmar, kanske borde äta mat, kanske borde duscha, kanske borde byta om... 

Men nu har jag i alla fall varit lite duktig idag, känns alltid skönt när man skickat in några uppfifter, hoppas man får bra respons så kan jag få upp humöret lite granna. 


Sallad från Lidl? Med tillbehör



Sofia skulle hacka en sallad från Lidl..
Kommer aldrig mer köpa sallad från lidl!


tillbaka till verkligheten




oj ! Vad roligt jag hade igår, twistade ordentligt allt var så prefekt igår, god mat, trevligt sällskap god dryck och härliga människor, det är härligt att återvända till 50 talet, trots att jag aldrig upplevt det:) Men kom ihåg när jag var 14 år och pappa knacka på dörren och frågade varför jag lyssnade på musik som farmor lyssna på när hon var ung.. Det är ju bara så bra.


Lady in red



Ikväll ska jag pryda mig själv med rött. Älskar rött ! Röda läppar, röda naglar , its ladylike . Jag Malin ska med vår kavaljerer ut på en liten tripp tillbaka i tiden, närmare bestämt till 50 talets ljuva musik och människor och givetvis bilarna och hela kulturen. Ska bli riktigt trevligt . Pröva nya utestället ikväll med och se vad de har för käk att erbjuda .

Sitter med blondering i huvudet, så nu hoppas jag att alla gula nyanser försvinner .  Så man kan bli blond och fin igen:) Kommer nog inte bli brunett igen, och inte svartskalle heller,Nej nej, inte min grej det där. Man är det man är, och jag är ju trots allt bäst på att vara mig själv.


Just nu, i detta nu


Godaste kaffedrinken jag druckit (alkoholfri) snickers på fräcka fröken i stan, så god ! Och värd de 33 kronorna jag fick betala:) Inhandlat lite inför morgondagen, kommer säkert bli fint bara de blir målat.

 Sitter och stornjuter nu, ett glas rött , Ulf Lundell i högtalarna och ni vet resten, kärleken står i köket och hösten är här. Jag bara älskar detta ! Länge sedan jag kände just denna sinnesro som infinner sig just precis nu ! Tända ljus överallt och värme och kärlek överallt. Jag kunde lika gärna ligga i soffan och sappa mellan tvprogramen och halvsova, men i stället så njuter jag just av detta nu .

Tänk vad lite Ulf, och lite rödtjut kan göra.


Brödbak.

Bakar bröd, Elvis hjälper mig, Presley alltså, han ljuder i mitt kök. Bara jag & han hemma. Egentid känns just nu bra. Men saknar såklart kärleken som hjälper herr A. Kan tänka mig att han inte kommer än på ett tag, så jag kan fortsätta att stöka i köket. Nu kom Bruce och hälsa på med ( springsteen) Håll tummarna nu för att brödet blir gott:) Skyller på Arbetskamrat Malin annars som givit mig en flyktig förklaring på hur detta bröd ska tillredas:)


slut !

Vaknade , orkade inte gå upp, kände verkligen för att skita i alla måsten, som faktiskt måste göras, å då snackar vi inte disk eller tvätt. Läxor i överflöd! Psykologi, matte etik och livfrågor, sedan ska jga jobba, å äta nått med . Vet inte vad jag ska skita i ärligt talat. Usch, magknip så de räcker, tack gode gud att jag är ledig i helgen... Plugg blir det för hela slanten och varje dag efter jobbet. Usch , kommer jag orka ?

Verkar som att vissa tror att man bor hemma med mamma och pappa å får allt serverat, du hinner med sidorna 84-110 i ena kursen 55-67 i andra kursen för att sedan plugga till provet i den tredje. HALLÅ ! Jag har ett hem, ett arbete som jag måste sköta, en pojkvän som vill hinna bli älskad, en gammelmormor som undrar varför jag inte kommer, en framor som jag inte hinner åka till , mat som bör ätas och behov som är en mänslig rättighet...Hinner inte. Men vissa tycks inte förstå .. Vet inte hur det vore om man kanske kunde vara tjänstledig mer..En dag i veckan är det jag har, men då är jag ju i skolan hela dagen så jag får inte direkt någon tid för att plugga ...

pust !


Dagens

Dagens humör: Trött & seg, just vaknat ..
Dagens mående: Ont i magen , måste ha frukost tror jag :) KAFFE !
Dagens borde: Jag borde ringa skolan, borde städa bilen, borde börja göra mig i ordning, borde ringa massören.
Dagens frisyr: " god morgon, du har visst sovit gott frissa"
Dagens smink: Eyeliner och röda läppar
Dagens klädsel: Nattlinne¨
Dagens planer: stadsbesök , kvällsjobb
Dagens materiella vill ha: ? Skilda världar box 3
Dagens fundering: ska jag köpa skilda världar box ?
Dagens beroende: Kaffe som vanligt ..OCH WORDFEUD ! 
Dagens tråkigaste: Att behöva göra nått..
Dagens längtan: måste vara att jag läntar till Mars då:)
Dagens superlängtan: längtar till löven blir gula och röda, och höstsolen lyser jätte varmt:
Dagens låt: The moment that met you, med vincent


Bjuder på bilder



Bjuder på den :)


En kasse svamp !



Möttes av en underbar doft när ja kom hem, min älskade vän Sofia hade lämnat en kasse kantareller till oss, underbart ! Hon är för underbar, jag har verkligen underbara vänner ! Så nu blir det att rensa , frysa och äta. Älskar verkligen svamp ! Mmm, får mig att tänka på stugan i Laxå, där luktar det kantareller och skog:) Mys, mys med hösten .

Jaha denna jobbar helg över, pust ! Jag och Malin var i vårt esse på slutet, hon satt och vek loppor , och jag pappersflygplan, haha lite övertrötta. Nu är jag i alla fall hemma och ser på karln som steker svamp. Försöker att varva ner lite. I vecknan blir det plugg , jobb och sedan ska jag nog upp och bubbla och basta på gymet, men jag tar mig i alla fall upp dit:) Fia kommer b
väl tvinga mig till nå pass.

Maila med en kennel idag, fick svar , hon lät posetiv och ville träffas osv... Valparna kommer i Mars då håll tassarna:)
Nu blir det te och svampsmörgås.


Ny familjemedlem



Nu är det bestämt, det blir tillökning i familjen Malmqvist/Ramstedt, de ska komma en liten Holger, eller nått annat hit:) Det blir en liten mops
När ? Så fort Valparna är födda och jag hittar en från en bra kennel så till Januari möjligen .
Har haft en liten mops här under två dagar, underbart ! Så otroligt gulliga och fina.
Och ja, jag har tid, ja, jag har kärleken, och ja jag har intresset.

Ni får jätte gärna skicka förslag på namn, men jag gillar Holger

Säg grattis, jag ska bli med Mops :)


Det bästa


Du är den person som står mig närmast, jag kan berätta allting för dig, jag vet att du alltid lyssnar och försöker att förstå, du finns där med hela ditt hjärta och jag känner det hela tiden. Du skiner och det får mig att älska dig något så oändligt mycket. Det viktigaste i mitt liv, det är du ! Jag är så galet kär , å aldrig kommer jag sluta älska dig min bästa vän!

Grattis älskling på 30 års dagen !
Du är det absolut bästa .


Minnen


Hyllning

Blev inget Lasse T i Lördags.

I stället så slog jag till med fest som jag planerat sedan i Maj. Pirre fyllde 30 år och jag ordnade en överaskningsfest för honom , det har varit så mycket jobb, hemligheter och makeri med det eftersom att han inte skulle få reda på något. Efter att ha

bokat lokal
göra inbjudningskort
hitta adresser
planera
handla
blåsa ballonger
skaffa band
göra spelista
beställa mat
handla dekoration
gömma allting
ljuga stort
lägga undan pengar( utan att de ska märkas)

så blev det en sådan otroligt lyckad kväll! Jag är så glad att det gick exakt enligt planerna alla verkade ha så trevligt, bandet var underbart och jag är så glad över att pirre har sånna underbart fina vänner som kom, OCH som höll tyst enda tills den stora dagen jag är så stolt över er alla ! Och Jag kommer aldrig kunna sätta ord på denna kväll, den var verkligen helt fantastik.

Tack så mycket
Pirre
Madde
Linus
micka
danne
björna
sara
sjöberg
madde
Peter två meter
jimmy
jenny
danne
anna
milan
rille
lilina
emelie
g.son
natta
sabina
rickard
patrik
ramona
peter
adde
sofia
tobbe
magda
david
martin
elin
steiner
snoff
jonny
tess
josse
nick
sofia
sofie
andy
cicci
jossi
amel
ag
pappa
kertsin
lasse
arvid
isack
nono
evy
zymer
calle

Jag är verkligen jätte glad ! :) Utan er alla så skulle detta inte blivit av, och ni alla har faktiskt medverkat på ett eller annat sätt, alla ni har varit tysta vilket gjort hela grejen, den ena har styrt upp present den andre har blåst ballonger, spelat gitarr , sjungit , lugnat ner mig! Jag säger det igen, jag är så tacksam !

Och ett stort hjärtligt tack till Pirre w, danne och Linus som spelade sjukt bra musik, ni är guld värda och jag är verklgen evigt tacksam ! Helt underbara !

Dagens ord är Underbar & glad, för det är just de jag känner :)



Lasse T , har ni hört honom?

Hej på er. Lördag idag, jag vaknade klockan sex i morse, jag vred och jag vände, tillslut vaknade P, han somnade dock om HÖRDE jag, men jag gav upp hoppen 06.45 gick jag upp, i stället för att störa Min kärlek, störde jag min lillasyster som ligger på vardagsrumsgolvet sedan en vecka tillbaka. "måste du se en film där de skriker?" det var den kommentaren jag fick när jag låg ocg tjöt till Änglavakt. Skitfilm, men jag verkar vara känslig på morgonen ...

Ikväll blir det Lasse Tennander i Hällesta Körka, ska bli jättekul att få se honom, äntligen ! Jag undrar om han kör rötter ? Varför har de koserter i kyrkor? Blir inte så mycket Kosertkänsla, men men det ska bli kul att se honom. Nu väntar jag bara in att Lundell ska tillfriskna och göra en spelning, tror biljetterna kommer gå åt som smör i solsken när han väl hittar sig en krage att ta sig i. Men gå det ska jag ! Men först tar vi Lasse T i kväll :)


hösten i mitt hjärta



Jag kan skriva detta. JAG VILL HA HÖST ! Jag kommer inte ångra att jag skrev det, vill ta på mig boots och skinnjacka, min nya kappa, sjalar, min beiga väska, vill sätta på min mörka kläder, jag orkar inte med jesus tofflorna och pastell-linnen, tubtoppar och leggings, nu vill jag ha höst ! Jag älskar hösten, lika mycket som jag älskar sommaren, hösten är mysig, och färgglad, många biopremiärer och nya program på TV,n te-påsarna åker fram och man kan plocka fram plädarna. Folk färgar sitt hår i brunt och beställer varm choklad och caféerna Mys mys !

Jag och P firar två år också, men det känns som vi vart gifta i 40, vi känner varandra in och ut och vi kan avsluta varandras meningar. Efter 2 år, det låter lite, 2 år ?! 365+365 = 730 dagar det är ju ingenting, det är en fis i rymden ! Haha, jaja men jag kommer älska honom en jävla massa dagar till. Vad gör man när man firar 2 år då? Tycker vi firar varje dag, varför måste man göra nått speciellt för? Ut och äta och bio det är standard, rätt trevligt är det, men det är bra mycket mysigare och vara hemma med en flaska vin och mat, och sen en bra film på tv, eller så ska det låta, eller dobidoo, ja nåja inte riktigt 730-dagars firande så det hinns med att tänka :)

730 dagar haha ...


Long time!

Okej, jag har varit riktigt dålig på att blogga , men jag drar en snabbresume av mitt liv.
Förra veckan skapade jag ett livslångt minne, jag var på dolly parton i stockholm, det var så underbart så att det går inte att beskriva! Att se henne lilla lilla hon kliva ut på den stora stora scenen, det var helt otroligt, hade jag haft chansen hade jag kunnat köpt en biljett och åkt till Göteborg för att se henne dagen därpå. Jaha vad har hänt mera ? Fia ska flytta sig till Norge, känns bättre en Hamlstad, känns tryggare att hon åker till Norge men hennes vän i stället för till Halmstad helt själv:) Lillasyster sover här i veckan, då mamma inte hade fått nog av en vecka i Turkiet och fyra veckor i sverige så hon drog till capri, lillasyster ville inte följa med, så hon är här, eller hon är 14 hon sover här. Jag ringer någon gång om dagen och hör så hon käkat och har kläder på sig. Kommer ihåg när jag var 14, så jag sköter mina kort helt rätt , tror jag :)

Börjar bli riktigt blond nu :) Love ! Nu är det gamla vanliga Liina igen . P tycker oxå det är fint, men jag tror han gillade mer när jag var mörk, fast de säger han inte , men huvudsaken är att JAG trivs .


Du finns , du ser, du hör. Du lyssnar och förstår .
Älskar min vän !


RSS 2.0