Bion

Bion igår var bra, måste erkänna att jag faktiskt inte blev så rädd. Ettan var fruktansvärd , men tvåan helt okej. Jag och P ska se saw två tänkte vi. Va reklam om den i stan i 3d och de verkade riktigt fränt . Nåja.

Lördag snart. Då är det ett års dagen för mig och P . Vill ge bort min pricent snart, jag är så dålig på att hålla mina överaskningar hemliga, men jag ska hålla mig :) Vi sa att vi behöver inte gå ut och äta , gå på bio och hålla varandra i handen, vi kan lika gärna göra de vi gör bäst. Vara hemma ligge i soffab , äta gott dricka gott och slåss om dosan, jag vet att jag älskar honom mest och över allt. Jag vet oxå att responsen från honom är den samma . Jag kommer få uppleva så många speciella dagar med honom endå, så varför göa ett års dagen till sådan stor sak. Blir oftas bara tillgjort och konstigt. Bara han och jag hemma hos oss. Kan inte bli bättre.



Tjuvrökt

"I den här lägenheten röker vi inte inne"

Det var vad P sa när vi flyttade in. Jag höll de , de gjorde jag . Men jag höll oxå hemligt att jag tjuvade under fläckten då och då, och han äger en röntgensyn min kära sambo, så.......Han hittade askfragment på spisen . Jag min dumma jävel hade inte städat tillräckligt, ack ack ack, jag som var så noga. Nåja jag erkände att jag var en dålig människa utan moral och respekt. Men jag glömde fråga om jag kunde fortsätta om jag torrkade bort askan ordentligt . Haha skämt och sido, men jag står för att cigg är godast med en kopp kaffe lite lundell och en vrålande fläckt.


paranolmal Activity



Snart dags att sitta på en bio och skrika, kan jag gissa. Ettan var jag livrädd men då var man endå hemma och kunde skrika. Men jag har ju fia med mig och hon lär sitta och blunda. Roligt att se skräck med henne, hon blundar halva filmen sen tycker hon endå att den är jätte otäck :)

Ska bli skönt med lite vardagslyx .


De heter björnfitta






De heter väl pälsmössa i affären men jag säger björnfitta. Av ett enkelt skäl. Jag måste införskaffa mig en ja kommer frysa håret av mig. Känner redan nu attt mössor som jag hade på mig förra året de värmde inte, de bara satt där. Som en prysnad på skallen . Nåja blir ett bra inköp.

Sov med radion på vaknade av "klockan är fem är är ekot" Somnade dock om tack och lov, bara till åtta med sen tyckte jag att det var dax att gå upp. Så här sitter jag två kaffe koppar ett ägg och ett par nyhetsändningar senare. Kanske ska göra mig iordning i fall man skulle behöva gå ut idag. Jobbar från halv fem till halv tio, ingen hitt att gå hem i detta mörker, hoppas p kan möta mig. Lång mörk väg hem. Nåja senare problem, nu ska jag värma på plattången .

Byebye


365 dagar

Japp på söndag är det ett år sen jag och pirre beslutade oss för att bli tillsammans . Och här är vi nu två flyttar en bortagen tandställning en greklandsresa en semestervecka i västervik samt en massa annat senare. Och ja skryter gärna om att jag är lycklig, men det är jag verkligen . Och har man följt bloggen ett tag vet ni att de inte alltid varit så lyckligt. Men som sagt ett år de ska firas, inte med dunder och brak men med massa annat. Vi ska göra de vi tycker om mest, vara hemma god mat lite rött vin och bara vara tillsammans. Resturang bio mm de kan vänta. Jag har tänkt att fira en del års dagar ihop med honom så de hinns med. Fixat en liten "ettårsklapp" idag, älskar att ge bort saker, hoppas bara han blir glad. Men jag tror jag lyckats.


Naken ner för gatan




Köpte två skivor av Lundell, älskar honom, hans texter är så underbart bra . Ikväll är det han och jag , pirre är iväg . Jag är ensam med jag och mig själv. Och ulf texter. Har tagit en dusch tre koppar kaffe, kanske borde äta lite kvällsmat snart. Egentligen skulle jag vilja gå ut en stund, men nej inte själv och utan pengar på mobilen farligt här i byn. Säkrare inom dessa väggar.



När jag lyssnar på den här texten så känner jag igen det, eller kände. Är väl så att man förknippar texter med situationer, längtar verkligen inte tillbaka . Tack för att jag hamnade här . Just här ! Jag slipper gå naken ner för gatan själv.


back to


Utomlands? Ja det skulle jag behöva .


Dagens



Två uffe skivor , jacka och kofta blev dagens inköp .


Till skott?

Nu var de länge sen jag gjorde nått, åkte iväg eller köpte något, till och med länge sen jag hitta en ny låt att tycka. Vill hitta på något. Jag och fia funderar på Ullared.

!ska vi bestämma ett datum till Ullared då?"
"Mmm ja de ska vi"

sen kommer vi inte längre, vi har en del datum, men inget är sagt. Tror det blir i November. Ska försöka komma längre i den konversationen i veckan :)

Personalmöte idag då. Guud va kul ! Usch sitter och har myror i brallan och jag blir rastlös varje gång jag har "dagordningen " Budget budget och budget .... Vet inte va vi ska ta upp idag. Budget kanske ? Nåja håller ut till 16.00 sen vill jag hem , ta en dusch och ha soffläge. Skulle tyligen bli snö idag ?! Kan de vara möjligt ? Säkert inge jävla Hawaii här inte. Bara att vänja sig, ska köpa en vinterjacka när la lön kommer. Och ett par skor så jag klarar vintern, de sägs att den ska bli värre än den förra. Och då ! Då vet jag inte vad ja gör, köper en bil är de största troliga. WELL WELL.

Got to go.


Höstkoma?

Höstkoma?

Finns det någonting som heter det ? Om det gör det så tror jag att jag fått det, känner mig inte alls "het på gröten . Bara trött och slö, dessutom har det öst ner regn här men jag måste pallra mig till affären. Jag ska stå för maten idag . O är nere i småland och jobbar så han är väl vrålhungrig när han kommer hem, han har dock inte ringt och sagt när hhan kommer så jag vet ju hellere inte när jag bör lyfta på arslet och sätta igång.

Funderar över min farfars 70 års present som han inte vill ha ... Men jag fick ett vykort (älskar att få kort trevligt) Att man kan ju "glömma" kvar någonting, så jag ska nog tänka ut någonting, ringde min farbror för att prata lite med honom angående, det lät  verkligen som han saknat sin brorsdotter ljuva stämma(Något ironiskt) Men men den andra har jag inte pratat med på ett par månader.  "du är så duktig som ringer" brukar jag höra men jag orkar inte vara duktig jämt och ringa. Någon får fan i mig någon gång lyfta på röven och ringa mig ! Nu har jag sagt det. Nåja den enda jag är sålig att ringa till är farmor, men nu ska jag snart hälsa på dem som sagt, och så ska jag klura ut någonting jag ska glömma hos dem :)


Mopsar



Har nästan övertalat min andra hälft att skaffa Mops ! De är så söta .

Vi diskuterade namnförslag .

Mina:Gunvald Och Bruce .
 Pirres: Brooklyn eller chicago
 då kan det lika gärna heta Eslöv eller överkalix.


Tacos



Ikväll blir det Tacos ! Ja igen ...Det är så gott, skulle kunna äta ihjäl mig på det.
Idol blir det
chips& dipp blir det
Och masa mys

JA! Det blir det . Jobb i morgon så ikväll ska jag njuta utav att vara ledig !



Ska snart skicka ut flyttkort tänkte jag till alla som behöver .


Roses !



Han kan min man ;)


Oktober Love



Hösten är säkert grå och tråkigt, men när solen är framme och sjalen är på och det blir lite friska väder, då älskar jag Oktober !


Werner !



En utav mina närmaste vänner är gravid ! Det ska bli så kul att skämma bort allihopa:) Jag kallar filluren i magen för Werner så de får den lille bli, en liten Werner . Idag gick de ut med de på facebook med att lägga ut en ultraljudsbild för allmänheten, klockrent !

Är så glad för deras skull


Och vad som än händer , hur än jobbigt de kommer bli kommer jag alltid att finnas för mina två betydelsefulla vänner, och finnas för dem. Kommer inte bli som ett flertal exepel , kommer inte förvinna som vän för att man fått deagnosen "gravid" Detta kommer bli spännande :)


Hur sover du?

Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov he

la 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.


I dont want to work today !

Usch det  regnar och regnar och rengar . Och jag är mindre lycklig till de eftersom att vi cyklar runt inom hemtjänsten, blir de gröna regnkläderna på. Jag är skitsnygg i dem jag lovar. Men men bara att bita ihop och hoppas man har ett bra varv ikväll .


Söndag



Man mår som man förtjänar idag, riktigt lyckad dag igår. Började med vattengympa, älskling hade sedan gjort brakfrukost när vi kom hem. Farmor och farfar kom sen på eftermiddag för mat, tyckte det var så kul att de kom, saknar dom varje dag. Mina bästa ! Sedan knäcktes några öl  här hemma, linas fest var riktigt kul, gammla vänner fick man prata med riktigt trevligt mycket skratt . Riktigt lyckad Lördag , idag har det varit lugna gatan här, fotbollen är på i bakrunden AIK-DIF ser inte bra ut för gnaget men kärleken är uppe på arenan och hejar och skriker sig hes med 18.000 till. Jag har 1,5 kg godis som inhandlades i fredags som jag trycker i mig, har hållt på ett tag nu så nu är det väl bara 1,2 eller något:)


Party


(old)

Ikväll ska det bli öldricka med Fröknarna brangen :) Mycket trevligt . Va allt för länge sen !


RSS 2.0