You will be mine!

En dag ska jag ha en sån här liten gosig skapelse :) längtar så mycket !


Valborg

Ligger i soffan , har jobbat kväll. Valborgsfirandet för mig blev två kvälls smörgåsar och en kopp te, men jag klagar inte. P firar med kusinen sin , jobbat kort dag i morgon så det blir sol och plugg i morgon resten av dagen, å så var vi inne i maj månad :) underbart !


Söndag


Skryter

Måste skryta lite med ett MVG på provet och på kursen . Underbart ! Så otroligt skönt! Asså jag är ju bara så jävla bra !

Firar med hembakad pizza massa kärlek vänskap och ett glas vitt. Pålsboda marken och utgång i morgon ! Långt firande och peppande till nästa kurs !


Klapp på axeln och en spark i röven

Jag låg uppe hela kvällen å plugga . Gjorde prov idag . Varför måste man handskriva allt ? Vi har ju faktiskt dator , 14 sidor knåpa jag ihop så nått bör vara rätt ! Boka in ett nytt prov om två veckor redan . Så helgen blir det plugg . Ska hinna med tre stycken kurser till juni . Jag fattar inte hur jag ska hinna. Men jag ska fan klara det ! Sen är jag undersköterska, å det kommer dröja innan jag ger mig på nått sånt här igen. Pust! Jag är grymt stolt för hur det än blir så har jag offrat å kämpat nått så fruktansvärt ! Nåja . Idag blir det plugg , boken kommer på posten i morgon så får försöka göra nått så gott det går. sen ska jag färga håret , har en skunkrand i mitten av skalle , satans utväxt . Pirre jobbar till klockan tolv i natt, så blir ensam hela dagen , usch . Men då kanske ja kan få lite gjort :)


Du är oförskämd

Jag tror inte att jag ät oförskämd av mig , men jag blir lika förvånad när jag hör folk säga saker som jag tycker är oförskämda . En del kanske inte ens tänker på vad de säger eller framför allt hur de säger det. Och andra kanske bara inte har vett nog att knipa igen foderluckan . För ett par dagar sedan så fick jag frågan eller snarare en antydan , den löd .

" men Liina det är väl snart dags för dig att skaffa barn, åren går "

Så oförskämt! Enligt mitt tycke , det kan Finnas flera anledningar till att jag fakiskt inte skaffar barn nu. Denna människa har inte en aning om varför vi inte har barn.

Det andra oförskämda är när man komententerar ett utseende .
" du passa bättre i mörkt hår"

Men hallå! Jag ägnade större delen av hela förra sommaren åt att se ut som en missfärgad kyckling i huvudet . Plus att jag betalade nästan 3000 för att få den färg jag har idag !

Jag tycker inte att jag överreagerar . tycker snarare att jag ska skaffa mig lite stake och säga " va oförskämd du är föresten har dy gått upp i vikt?" kanske reagerar folk bättre med samma medicin ?

Tack för mig !


Dagböcker

Fan va glad jag är att jag skrivit dagbok under alla år . Har viktiga händelser dokumenterat av mitt liv . Gick ner i källaren dag och läste dagböcker sin ligger i " i det sket sig lådan" bland foton och andra gamla minnen som ligger där. Och så ju mer jag läste förstod jag hur lyckligt lottad jag är och att det faktiskt va så här, just så här jag ville ha det . Fast jobb en underbar pojkvän och ett stabilt liv. Jag satt i två timmar nere i källaren och läste bok efter Bok. Vilka tankar jag hade och hur jag som 17 år såg på livet . Vill säga att jag utvecklas men jag känner igen mig så mycket fortfarande i den 17 åriga tjejen som låg hemma i flickrummet med hög musik på sterion och skrev olika saker om livet. Tänkte på personerna som då fanns med mig. En del är kvar andra är definitivt inte kvar , vissa finns och andra har jag förstått att man växer ifrån. Sorligt men sant ! fick en liten tankeställare om mig själv , och jag ska fan ge mig själv en klapp på axeln för många gånger jag rest mig upp och klarat mig riktigt bra.

Ska nog ta mig tid att börja skriva igen . Så jag kan gå tillbaka om tio år och se om jag då som 33 år kan känna igen mig i den jag var. Jisses 33 år om tio år ! Det kan inte vara möjligt . Och jag som varken har villa Volvo eller vovve ännu !


Jag väntar

Väntar på att maten i ugnen ska bli klar
Väntar på att Pirre ska komma hem
Väntar på att äta
Väntar på ork
Väntar på att göra prov på torsdag
Väntar på att det ska bli lördag
Väntar på våren
Väntar på turkiet
Väntar på lön
Väntar på att tatueringen ska sluta läka
Väntar på att jag ska börja med nästa kurs i skola
Väntar på ork igen
Väntar på att mitt humör ska bli stabilt
Väntar på sinnesro

Njuter av nuet ? Nej !


Min nervositet

Oj ! Jag blir lika förvånad varje gång jag drabbas av nervositet . Ska in för gaddning snart. Hatar att va nervös, jag riktigt bra på hantera olika situationer , men när jag blir nervös så slutar jag att funka helt. Jag blir stirrig, tyst och hamnar i psykisk koma. P är sjuk så han kan inte följa med mig å hålla handen , förlitar mig på att tatueraren kan handleda mig.

I övrigt så är jag trött på vädret! Vill ha sommar ! Eller en ordentlig vår, vart är den ? Det bara blåser å regnar, mer oktober än april! Men snart är det pålsboda marken å då är det alltid alltid fint väder! ;)


Älskade hem !


Vilken dag !

Jööses är mör i kropp & själ efter gårdagen ! Var riktigt kul med fotboll och för att inte tala om hockeyn som var en upplevelse, har aldrig i mitt liv upplevt så mycket ...... Testosteron på samma gång hehe . Var inte sista gången jag var på hockey i alla fall blev glatt överaskad . Bussen hem var ett tokigt rolig då alla var glada och uppåt . Så går dagen var kanon ! Trots iskalla fötter , litet intag av mat och skitväder så var alla glada !


Alanya

Och så var resan bokad ! Love it . Är riktigt peppad:) 7-14 juni med Sofia och lida.

Dagens citat
Sofia - å vi som aldrig varit utomlands förut!
Liina - jo det har vi ju, vi var ju på Åland förra året :D haha.


RSS 2.0