Balkongfint

Vill Köpa blommor och plantera på uteplatsen . Men det är väl för kallt än ? Vill ha stora som skymmer och lite som hänger :) kommer bli fin fint :)


Bruce


Makes me happy

Fick kort i går av farmor och farfar och deras hund inte att förglömma . Kort gör mig glad , lite mer känsla , lite mer engagemang . Blev väldigt glad !


Pannkaka al'a Liina

Pirre gjorde smeten med mina instruktioner , och jag satt på en pall vid spisen och grädda . Och det blev jätte gott ! Ser inte så otäckt ut va ?


Off

Är på off läge i sängen. Värker satan
I foten. Har sovit till och från i två timmar , men det är så lyhört här så jag är reda och köra en krycka genom väggen till massören som gapar som en nötskrika . Helt otroligt ! Så fort jag somnat så har det ringt , tack alla som bryr sig ! Alla är jätte snälla , Sofia ska hjälpa mig med däckbyte , Sofie ska ta Fia på lördag Andy och frank har forslat bort skrotbilen och malin är medlidande per telefon , farmor och farfar har ringt och chefen har ringt och mamma har ringt ! Underbara personer har man omkring sig . Vilken tur man har !

Foten är i högläge och jag är snurr på morfinet . Ska snart få mat sen är det sovtime igen .


Skräddarknuta

Vilken tid det tog igår ? I stället för den beräknade tiden som var fyra timmar så tig det åtta timmar . Fick när jag kom till sjukhuset anmäla mig , sedan blev vi informerade om att det skulle ta tid , och Sofie behövde inte vara kvar då vi endå inte kunde sitta i samma
Rum . Jag fick snyggkläder på mig och fick plöja igenom olika tidningar i tre timmar , sen var det min tur . Fick hoppa upp på en brits och blev uppkopplad på ett EKG , sen så fick jag sömnmedel och fick andas in syre och så slockna jag. Vakna runt fem . Var så hungrig eftersom att jag inte ätit någonting på hela dagen och inte heller druckit . Men fick en smörgås kaffe och saft som försvann lika fort som det kom till mig . Sofie ringde uppvaket och fick sen komma upp . Så himla fin vän man har som väntar i åtta timmar på att man ska bli klar . Sen fick jag bevisa att jag kunde kissa , fick min snyggsko och kryckor. Fick åka till röntgen sen hem , var hemma runt nio , så det tog sin tid och så har jag inget körkort på kryckorna . Har jätte svårt att gå med dem eftersom att man alltid stött sig på höger ben när man hoppat på kryckor när man lekt . Har fått hem alla
Möjliga smärtstillande mediciner , som jag ska äta . Gör rätt så ont i foten , kan inte stödja alls på den . Men allt är som det ska och jag blir hemma till 15 juni .

Pirre har tagit ledigt idag så jag får personlig assistans hela dagen . Sen lova Sofia att byta däck på bilen , har underbara människor runt om
Mig !


Till en av dom bästa

Vill gratulera en av de två bästa farbröderna i världen på 50 års dagen !


Rensning

Rensar i kök och garderober . Va Saker vi har ! Nu ska bara alla tallrikar in i ett skåp alla glas i ett , kastruller och grytor osv osv . Jag är en jävel på att städa , och det blir oftast bra . Problemet är att jag är överallt och plockar så när jag börjar tröttna ser det ännu mer för jävligare ut än när jag började . Men nu ser jag ljuset i tunneln . Måste hinna med saker innan jag blir i horisontellt läge i några veckor , operationen är i morgon , och jag känner mig lugn . Bara att jag vill ha ro i kroppen och inte behöva känna att jag måste göra massa
Saker när jag inte kan . Det är tydligen ärftligt i vår släkt säger p , ingen kan
Sitta still. Har massa saker för mig i min städmani, vill exempelvis alltid städa kylskåpet innan jag handlar , måste alltid städa innan jag handlar och dammsuger gör jag minst en gång om dagen . Måste ju vara nått fel på mig ?

Men jag kan inte ha stökigt runt om mig då mår jag automatiskt psykiskt dåligt , känner en super stress och irritation . Men men måste kanske ta tag i skiten rent ut sagt . Har två fulla kartonger
Som ska ner i källaren och fortfarande är de fullt i skåpen ! Suck .


Helgens bilder

I Helgen var det 30 plus fest , mycket trevligt ! Sen gick jag och mötte upp Snoffiz och Sanna och dansa knäskålarna ur led . Riktigt rolig kväll, söndagen bestod av mat i stort sätt . Var vrålhungrig på kvällen när vi kom hem från krogen, så jag beslöt att vi skulle gå och äta hotellfrukost morgonen därpå. Kommer till hotellet , men kökspersonalen kunde bara ta i mot jämna kontanter, de kunde heller inte hantera kortläsaren så det var jämna pengar som gällde . Så vi gick
Till pressbyrån för att växla , men de hade ingen växel så tidigt på morgonen , och inte en enda affär i Finspångs centrum var öppet . Jag blev så satans sne ! Fick bli knäckemacka i stället hemma . Usch ! Det stör mig fortfarande att inte ha någon anställd personal som kan hantera en kort automat eller att det inte ens går att växla pengar
På en pressbyrå, det var fan bättre förr



Bloggjävel

Har inte funkat att gå in på bloggsidan på hur länge som helst skapligt irriterande ! Men nu verkar de funka ?


Löparkläder .. Inte rätt läge .

Ville köpa mig Ett par löparkläder så man kan kuta Runt , men så kom jag på att operationen är nästa vecka så det blir ju inte så mycket kutande med gips runt foten och hör här ..... En specialsko ! Nice . Nåja knölen försvinner ju tack och lov . Börjar känna mig nervös tack Och lov följer världens bästa Sofie med in till operationsbordet kommer ta ca fyra timmar allt som allt . Men sen är den borta resten av livet !


Vårkväll

Vårtecken när man kan sitta ute på kvällkvisten


Orientera mig

Va ute på lång promenad med Fia , tappa bort mig på vägen , så malin fick komma och hämta mig , men motion har jag fått vill jag lova . Ska inte ge mig ut så där ensam i skogen , men är man Orädd och nyfiken på nya vägar kan man inte göra nått åt det . Bara och knata på .


Fin dag

Jobba till elva , sen mötte jag upp Sofia , gick till Ica och köpte sallad och kaffe , tog en filt och bilen och for ut i en välbesökt hage på landet och lät hundarna springa och leka . Vi drack vårt kaffe och åt vår sallad och njöt av stunden .

I morgon blir det gymmet , 06.00 och 08.00 ska ja möta Malin för frukost sedan blir det vanliga fredagssyssslor , handla laga mat äta , jäsa vila och bara ha fredag .


Bilköpardjungel

Jag behöver hjälp !


Rockabillykväll


I samma säng

Isabell har sovit hos oss i helgen så pirre har tagit soffan , i fredags jobba jag till fyra sen gick kvällen och pirre drog ut jag och Isabell kolla film och somna sen gott , pirre och pappa åkte på trav lördag morgon , när han kom gick jag på rockabilly fest som var jätte kul ! Kom hem mitt i natten vakna runt åtta , pirre gjorde sig redo för en stockhomsvisit, så idag har jag i stort sätt bara legat i ett horisontellt läge. Nu ligger vi i alla fall i samma säng . Äntligen !


Snabbvisit

Idag åkte jag och Malin till Marieberg , fynda massa blommor en skjorta och massa Krims krams :) mycket trevligt ! Stannade i pålsboda och köpte en kaffe och andades in lite hemma luft . Ville stanna hos farmor och farfar men tiden fanns inte . Måste åka dit snart , då jag saknar dem jätte mycket ! ville hälsa på farbröder och pappa men det var som sagt bara 24 timmar på de här dygnet med ! Men hoppas på besök från släkten snart .

Isabell ville sova här så släpa med mig henne hem och tvinga henne att diska. Blir att hänga ikväll sen är det jobb i morgon kväll . Pirre är på fotboll i Borås , så han infinner sig nog inte här förens i natt . Så har har min dag varit :)


RSS 2.0