Gräsänka

I helgen var jag gräsänka . P var på grabbhelg i Dalarna . Så, fredagen åkte jag upp till gymmet.
Sedan spenderade jag resten av tiden framför tv'n . På lördagen vaknade jag såklart 05.50 efter att ha jobbat dag hela veckan . Låg i sängen jättelänge . Hämtade bara in frukost och kollade på nyhetamorgon . Älskar att äta frukost i sängen ! Det är lyx . Sedan tog jag en långpromenad med fee och så kom Judith och hon lagade paj , och så satt vi och pratade på balkongen och drack gott . Tog bussen in till stan till augustigfesten , det vat verkligen en lyckad kväll. Så kul att göra nått annat . Kom fem 03.30. Var helt slut på söndagen . Gick en promenad i skogen , blev helt slut och la mig på en stor sten och tog en pause . Fee satte sig bredvid mig och undra väl vad jag höll på med , så vi fortsatte att gå . P kom hem vid två tiden. Ett kärt återseende , Både han och jag är helt övertygade om att det är bra att vara ifrån varandra i korta perioder . Det är en sak att leva ihop , men att få andrum och få vara ifred är liksom lite syre för förhållandet . Snart får vi äntligen åka iväg tillsammans . Det ska bli så skönt ! 11 dagar kvar . Sommaren har bara försvunnit och det känns som om jag och p inte sett varandra på evigheter . En vecka tillsammans men inga måsten , det är är vad Vi behöver efter den här sommaren .


Jobb jobb jobb jobb jobb

Gått över till dag-jobb tills jag ska ha semester i september . Sedan börjar jag natt igen . Skrev på anställningen i förrgår , och det känns så bra ! Eftersom att jag inte visste att jag skulle byta jobb när jag la mitt schema i våras så la jag mig att jobba så mycket som
Möjligt när jag skulle tillbaka till dag från nattjobbet för att slippa ta ut så många semesterdagar , vilket gör att det är den tredje helgen som Jag jobbar nu . Känns som Jag har atbetakläderna på mig hela tiden , har jag inte det så går jag omkring i myskläder eller morgonrock . Börjar längta riktigt mycket efter att få ha ett par veckors semester nu . Först Kroatien en vecka sedan ytterligare tio dagar hemma för att bara ta det lugnt . Hälsa på Isabell några dagar som nu flyttat till Örebro , planera matrummet som snart kommer ta form förhoppningsvis . Vi har mycket planer och idéer , men eftersom jag har de 51 % vad de gäller möbler och inredning så känner jag mig säker. Nåja , det ska bli riktigt skönt och välbehövligt med semester . Men nattjobb har verkligen varit min grej , har mått bra under hela sommaren , inte någon gång jar jag kännt att det ska bli tråkigt att gå till jobbet , och jag har sovit bra ( förutom när det varit varmt ) och man vaknat utav det . Har verkligen inte haft samma trötthetkänsla efter ett avslutat arbetspass . Trots attman går hem och sover , men det är ju meningen också . Men att vakna utan en väckarklocka och kunna få sova ut varje dag har varit nr för både kropp och själ . Jag är så otroligt glad att jag får fortsätta med det jobbet . Kan inte vara gladare faktiskt !


Stockholm


Sommaren hitils

Ok , det verkar som det blir ett inlägg . Ok , detta har hänt . Under sommaren fick jag möjlighet att pröva på att jobba natt . Samma jobb som tidigare fast natt. Det kom ut en tjänst i samma veva som jag hade börjat jobba natt så jag sökte den . Och fick den ! Helt otroligt , jag blev och är fortfarande så glad över det . Det ska bli så kul !

Sommaren har varit varm, endå har det blivit två ynka dagar på stranden . Har mest jobbat och sovit . Men jag har också hunnit med Bråvalla två dagar , bäst var Volbeat helt klart . Jag har gått in på mitt 27.de levnads år . Har aldrig fått visa legitimation så mycket som under året jag var 26 , märkligt nog . I helgen var jag och Judit , eller nej måndag till tisdag var det , jaja .. Strunt samma . Vi var i Stockholm och riktade in oss på underbara söder . Helt fantastiskt vackert ! Mosebacke , Katarina kyrkobacke , Monteliusvägen , taxi genom stan mitt i natten , bra sällskap , god mat och roliga människor .Inge shopping bara söderandan . Vi bodde mitt på Medborgarplatsen , perfekt läge ! Superbra dagar . Tåg är ju för smidigt alltså ! Och nu är det nedräkning till Kroatien . En månad kvar , sen måsta jag skaffa nått annat att längta till . Augusti nu och sommaren har gått fort . Jag längtar till hösten . Mina månader med bitande kyla och röda löv . Jag är nöjd men sommaren 2016 . Det har bara hänt bra saker . Nytt jobb. Nya vänner , nya erfarenheter och nya utmaningar . Känner mig glad ! Isabell flyttar snart till Örebro så de känns som att det kommer bli många helger tillsammans med henne där . Kommer sakna henne jätte mycket . Nästan sorligt att behöva åka upp varje söndag till henne för att äta sushi , det har blivit lite av våran grej nu att tillsammans äta sushi på söndagar . Menar får väl offra mig . Jag är inte speciellt ledsen för att behöva åka upp till Örebro , nästgårds typ . Man måste hålla på traditionerna .


Hjälp

Jösses . Bloggen har tydligen uppdaterat sig här , och jag förstår ingenting utav den . Blir det ens ett inlägg av detta ?


RSS 2.0