Går back

Lämna in bilen på rekond som sagt . Alla fläckar väck , så betalade kanske inte med världens största leende på läpparna men nöjd var jag , 1600 pang bom . Sedan åkte vi ut på promenad i skogen , och får därefter för att handla . Hundarna fick vänta i bilen . När vi kommer ut till bilen sitter den hunden vi är hundvakt åt i baksätet med blöta fina skitiga tassar ! Stora tassavtryck och härliga lerfläckar . Trots gallret mellan bagaget och baksätet hade han tagit sig igenom en springa på Max 20 cm .

Det går bra nu !


När tiden springer

Tiden har bara sprungit iväg . Vakna käka frukost , köpa cykellås och lysen . Lämnat bilen på rekond , lång promenad med hundarna ,Pirre fixa cykeln . Käkat hämtat packet . Snart promenad igen och se. Cykla till jobbet . Puh.

I morgon ska vi hämta bilen , hoppas de får rent sätena . Jävla skit , att vatten kan ge sånna fläckar ! Men nu skulle den få en dunderkur så det skulle inte bli mer fläckar så de hoppas vi på . Man kan ju inte alltid garantera att man har torra kläder när man ska sätta sig i bilen .

På tisdag ska vi gå en handledar utbildning på körskolan . Jag ska bli handledare åt Pirre , det kommer gå så bra ! Ser inga konstigheter alls . Blir en långdag på tisdag , först jobba mellan 7-12.30 Sen planeringsdag mellan 13-17 sen handledar utb mellan 17-21 . Kommer var helt död . Men det är det värt bara jag slipper åka och handla , hämta pizza , bada hund osv :)


Morgonhumör

Börjar med att jag blir väckt av ett sms . Hoppar in i duschen , och ska
Dra ut i lunddalen innan frukost , det blir försenat , börjar bli hungrig så kokt ägg som spricker blir ännu mer förbannad , kaffet tog slut och brödet var inte tinat . Hatar sånna här mornar, vill ha mysiga och lugna mornar. Och att börja diskutera saker
Med mig innan jag fått mat är bara då fel ! Skit morgon . Nu börjar jag bli människa igen . Ska tvätta och städa ut bilen eftersom den ska in på rekond i morgon . Sen ska jag måla en pedistal som jag inhandlade på loppis igår .
Vill upp och träna men det hinner jag inte . Mycket man vill här i världen .


Dagens fråga

Igår skulle jag iväg på utbildning . Dö stressad sprang jag ut för att ta mig till kommunhuset , de tar 1,5 minut från oss . Och tidsoptimist som jag är då och då så sprang jag ut lite sent . Så stannar en man mig , och frågar om jag pensionsparar . Jag säger att jag har super bråttom och inte hinner men sen så i samma Veva så babblar jag på och en diskussion uppstår . Han frågar vad jag heter och vad jag jobbar med . Och jag svarar snällt . Sedan så sliter han upp jordens kamera bakom ryggen och säger" nu är det bara det roligaste kvar , jag är ifrån Norrköpings tidningar och du har just svarat på dagens fråga "
Kul ! Fortfarande stressad och orkar inte vägra . Klick ! Bild tagen och idag var det en fin bild i tidningen . Jag insisterade på att ha glajerna på mig .

Veckans händelse i mitt liv . Haha


Dyskalkyli som hinder

Ja , jag har ju tidigare skrivit om min dyskalkyli , nu till hösten börjar alla plugga . Alla har bra betyg , alla klarade matten , alla går på universitet och uppfyller sina drömmar . Jag måste börja om , börja med grundmatten , det kanske tar ett år eller två , sedan klara matte , för att sedan kanske komma in på en utbildning på universitetet . Typ om fem år . Då är jag ca 30 år . Varför kunde jag inte ha fått födas utan en hand eller nått , känns som om man kunde få bättre hjälp och respons vägledning Osv . Och att ta tag i allt med vuxen utb ringa runt , förklara problemet , visa utredning osv de tar tid . Och sedan att ha pressen att klara det med . Det är väl de tuffaste . Lyckades ju gå i skolan utan att lära mig matte på 13 år . Så hur i helvete ska jag klara det nu ?

Jag vill ju också läsa och plugga . Och bli nått innan jag blir stor .


Jag kanske visa intresse

Facebook och instagram i all ära . Detta underbara fenomen som får folk att prata med varandra , lära känna varandra och hålla koll på varandra är det inte underbart . Bilder på mat ock barn och träningsoutfit's en cola där det står ditt namn på , en incheckning på restauranger flygplatser och hotell . Jag spyr ! För att inte tala om alla gravida människor som tar kort på sina växande magar och och har nedräkning till BF . Finns det inte något annat att skriva om ? Ursäkta om jag är gammaldags men har ni inte läst en bra bok ? Vart på en bra film på bio, eller träffat någon gammal vän ? Eller är hela världen den växande magen ? Klart jag gillar en växande gravidmage på bild , men när den växande " gravidbildsmagen" blir till en bild på en barnvagn barnstol, bröstpumpar eller babybjörn senaste häng och slängpåse så blir det lite mycket . Man kan ju variera sig , lite bara .

Ännu värre blir det ju senare när det kommer 133557 bilder på ungen i alla möjliga format . Och inget annat , barn är söta och gulliga och en dag ska jag ha ett par själv. Men jag kanske kommer skaffa en blogg eller nått , jag menar det finns ju många blivande mammor där ute som är ett exalterade över graviditeten så då kan man väl läsa varandras bloggar eller va vet jag , hänga på familjeliv.se .


Arbetsdagar

Känns att man börjat jobba . Sömnproblemen är inte direkt med mig , går och lägger mig och somnar som en stock hela natten . I morgon är jag ledig och går på helg jobb på lördag till måndag sen utb . Sen är det ledigt i två dagar.

Igår glömde jag mina kontokort på jobbe tack vare att de befann sig i mina arbetskläder , som tur är badar vi ju i pengar ( skämt och Sido ) så jag klarade mig över mina lediga timmar , men så idag la jag över korten i mina nya arbetskläder så det är bara att åka tillbaka.

Drog en cykeltur med Fia , hon är jätte duktig när man cyklar , men det är klart att om hon drar om kull mig så hoppas jag det sker på ett ställe där det inte är allt för mycket folk.

Har en köttfärslimpa i ugnen och potatis på spisen . Sen blir det städ så man slipper det i Helgen när man bara är konsentrerad på jobb . Vi ska börja med varannan helg igen , förhoppningsvis så går det att lösa med att man får jobba två helger i rad och ledig två . Tycker det är bättre . Då har man gjort sitt sen .

Nåja det är som det är och det blir son det vart .


112 dagars sjukskrivning

Äntligen tillbaka på jobbet ! Handlade frukost så jag har på jobbet så blir det ett moment mindre på morgonen , känns skönt som fan att vara tillbaka ! Ligger utslagen i soffan och ser på idol , äntligen är bästa programmet tillbaka näst efter doobido och på spåret :) haha pensionärsvarning på mig .

Nu ska jag tagga för en ny dag på jobbet :)


Mentalt inställd

For till jobbet idag , läste på dator och gick igenom mejl hängde in mina kläder i skåpet , pratade med kollegor och gjorde mig mentalt inställd för att börja jobba på måndag , känns bra ! Inte alls någon jobbångest , ska bli skönt att få rutin på livet . Fattar inte hur folk som myglar med sjukskrivning orkar gå hemma , tillslut blir det riktigt långtråkigt . Dessutom spyr inte försäkringskassan ut pengar till en. Så vad lever folk på ? Tack för att jag har ett jobb !


Motionsdag

Starta dagen med gym, bara kondition , sen ut med Fia & Fia en halv mil i sonstorpskogarna . Nu känns det i på sin plats att få pusta ut . Kör igen på onsdag . Känns skönt att vara igång igen nu måste man bara hålla det .


Storkok

Har haft kökstjänst idag , tre matlådor köttfärssås och en form lassange senare är jag trött och mätt ... Så nu finns det back up i frysen när man får idétorrka . Borde alltid ha storkok och frysen full med mat . Men det går åt som smör i en het stekpanna .

Helgen innehöll god mat, kräftor och trevligt sällskap , filmkväll kärlek sol och ösregn , allt man kan önska :)


Back to the gym

Klockan ringde 5.30 , jag hade bestämt mig för att åka upp till gymmet efter att ha sett på "super size me" herre Gud vilket vidrigt program , men de fick mig hit lite tidigare . Plus att jag slängde allt snacks hemma ... Kom hit halv sju , i tron om att det öppnar sex . givetvis är det sommartider så öppnar sju , jag kunde ha valt att åka hem och vänta , men efter det där
Programmet så tar jag inga risker , här ska tränas och det är nu !


Pics

Bilder från sommar rocken i lördags 👊


Galna


Äntligen

Jag får börja jobba igen ! Träna , gå och vara "frisk " maraton rekommendera doktorn inte . Men det hade jag i gen tanke på . Så det känns kanon !

Min älskade vän Sofia har kommit in på skolan i Trollhättan , som mäklare ! Är så stolt , men också ledsen
Över att jag kommer se henne Mycket mindre under de kommande 3,5 åren . Men ser fram i mot att få besöka Trollhättan mycket :) och ha en bästa vän som är mäklare är inte dåligt.


Sommar rock

Sommar rocken i lördags var jätte bra , sånt drag och stolt blev jag över Pirre som var grym på scen , och en sida i tidningen med bild och allt . Mådde som jag förtjäna igår , och idag , det håller i sig . Känns som att sommaren lider mot sitt slut , men det är ju hela augusti kvar . Känns märkligt att sitta på stranden och beställa höst kläder , längtar till mina träningskläder kommer, ska bli skönt att ta tag i det igen .


Jobbångest

P vaknade med jobbångest idag, eller den började redan igår. Jag försökte få honom på bättre humör utan att lyckas . Idag gick jag upp och gjorde ägg mackor o kaffe och då minsann så började det ett litet leende att komma . Själv börjar jag nästa torsdag men jag tänkte besöka jobbet redan på
Tisdag för att hänga upp kläderna läsa dokumentation gå igenom allt efter dom jag vart borta sedan april . Brukar försöka att för varje gång man vart bort att ha nya mål och jobba för dem , brukar funka . Men nu ser jag bara fram i mot att jobba då man tappar allt som har med rutin att göra .


När saker inte blir som jag vill

Då blir min värld svart ! Nu har jag under flera dagar försökt att ladda upp bilder på bloggen ifrån stugan , men det går ju inte , irreterande !

Har under dagar plockat , rensat , fixat i garderoben och donat . Så nu ser det ut som man ska flytta då det står diverse kartonger i hallen som ska helt åt h- vete men det kommer nog troligen ner till källaren förhoppningsvis . Behöver bär hjälp av min kära man som inte behövt flyta ett finger dessa dagar utan bara kommit hem till ett städat hem . P brukar säga att jag ska ha mitt hem som en Ikea katalog , till mitt försvar kan jag säga att jag vill att saker ska vara på sin plats. Disken ska diskas tvätten ska hängas och vikas . Sängen ska bäddas och Dammet ska vara väck . Jag kan inte alls påstå att jag är pedant . Men jag vill ha ordning i mitt hem, känner jag att jag behöver oreda kan jag ju låta P ta över hemmet över en helg ;) ( haha)

Nåja ligger i sängen och känner att sockret börjar bli lågt , så borde kanske äta nått ?


RSS 2.0