Hänghelg

Sitter hemma hos Sofia i Trollhättan , tar  en helg här för lite kvalitetstid , åkte till överby när jag kom hit . Ett stort köpcentrum , blev en kjol rikare . En röd , årstiden till ära . 

I morgon ska vi gå på stan och på loppis , fika och massera varandras fötter och slappa . Sånt vi är bäst på . Underbart att vara här . Och ha tjejhäng , jag och Sofia kompenserar varandra bra i vårt hängande , därför är det skönt att vara här , man märker hur hur mycket man saknat henne när man kommer hit . Det är värt 30 mil och ett par feökörningar :) 

Pirre betalade min resa hit , han vet vad jag behöver . Han Är helt otrolig som människa och pojkvän . Jag kan med all säkerhet säga att ingen kan ta den platsen ! 




Första advent

Första  advent på söndag , folk har redan tagit upp julsakerna , jag har noll julkänsla . Å dessutom så åker mina julsaker fram på första advent . Rubbet , förutom julgranen som får vänta tills den tredje advent :) mina små husregler . Mysigt när alla stakar och julstjärnor kommer upp , men har sett att folk som Satt upp för en och två veckor sedan. Jag är inte på deras sida . Julen är nästan spikad , bara julafton som är helt oplaberad . Julmat och klappar glögg och choklad är ett måste , och skinksmörgåsen . Där det finns , finns jag ! P och jag struntar i klappar i år ill varandra , alla pengar får läggas på resan i januari . Fats jag brukar aldrig kunna hålla mig i skinnet :) köper säkert nått litet i alla fall .  Ska i alla förbereda inför julstöket till söndag .  




Pepparkaksgubbar

Att det ska  vara så kränkande , läste i tidningen att Åhléns ska dra tillbaka ett par pärlplattor föreställande pepparkaksgubbar för att det är kränkande . Jag undrar om det är svenskar som tror att folk som är gula , bruna , blå  blir kränkta . Ingen är ju lik den andra och med de skulle väl alla känna sig kränkta . Blir pepparkakora också kränkta ? Jag är så trött på allt " låtsas kränkande " SPECIELLT när Sverige idag är ett mångkulturellt land så ska sagor bort för de är kränkande , pepparkaksgubbar ska väck å nationalsången ska slopas och säger du neger så är du rasist , med negerns är ok..  Jag personligen kan säga att jag skiter i vart du är född var du kommer ifrån osv jag tycker det är jätte intressant med människor och olika kulturer . Men jag undrar om folk från andra länder blir kränkta eller om vi tror att de blir de och försöker anpassa oss efter dom . Och då drar till med att det är kränkande . 

Jag blir kränkt av att Sverige inte får behålla den svenska traditionen . Och jag vill gärna veta varför ! 






Glädjande besked

Pirre fick igår tillbaka jobbet , så ett problem mindre i vår värld . Känns väldigt bra för oss . P blev förstås jätte glad och möjligheter för oss i vårt framtida liv fortsätter . Helt plötsligt förstår man vad man kan göra som man ställt in sig på i ett år att inte kunna göra  . Jag har alltid haft jobb sen jag sluta på skola , inom industri , jag har jobbat i kiosk och inom barnomsorgen och äldrevården . Så jag har haft tur . Så nu kan vi leva vidare med våra drömmar :) 


Önskelista

Snart är det jul , och har börjat få förfrågningar om vad jag önskar mig . 

Systemkamera 
Beautibox . Eller en större sminkväska 
Pengar till resan till i januari 
Karmstol 
Presentkort på något av :
Ikea
Åhléns
Hm
Gina 
Panduro 
Heminredning 
Frissören 

Hårvårdprodukter 
Finare glas " cocktailglas whisky glas öl glas " 






Morgonstund har guld i mund

Kändes som om det bara var jag som var vaken i morse när jag var ute med Fia 06.10 i morse innan

 jobbet . 



Ingen Ågren !

Tvinga mig själv att inte ha söndags ångest idag . Pirre var redan uppe när jag vakna , för han skulle iväg , jag låg och kolla på Nyhetsmorgon och så gick jag en promenad med Fia i de näst intill varma liknade vårvädret . Målade min pall som jag sagt att jag ska göra i veckor , plus en pedistal , och så bakade  jag bröd i mängder . Så söndags Ågren har inte infunnit sig . Nu blir det nybakat bröd med ost och te . I morgon ska jag upp till jobbet , sen är jag fri i agendan . 

Flyter på

Fredags åkte vi upp å hälsade på pirres pappa å fru , underbara människor ! Skulle kunna stanna hur länge som helst , men efter 24 timmar var vi hemma i tråkstaden Finspång igen. Ja skulle kunna flytta i morgon till Stockholm ! Älskar den staden ! Men p är svårövertalad . 

Nåja , kvällen har bjudit på god mat och trevligt sällskap . I morgon ska jag vara lite kreativ å måla lite möbler  . Sen är jag tillbaka på jobbet igen och verkligheten igen . Bra helg även denna . Livet flyter på .

God natt 

Virrig

Lyckades med det o omöjliga idag , men inte om man heter Liina . Kom till jobbet , va jätte trött eftersom jag somnade sent inatt . Sov skit och kämpa mig upp när klockan Ringde , kom till jobbet och skulle leta fram mina jobb som inte fanns . Sen så gick jag in till de som planerar ut jobben och fråga om jag inte  skulle få något att göra " äh du har semester idag " 

JAHA ! Snacka om virrig , arbetskamraterna fick sig ett gått skratt ! 

Farsdag



Grattis på farsdag , farsan ! 

Min gråa söndag som inte blev så grå

Jag avskyr ju söndagar , de är ångestfyllda och långa , tysta tråkiga . Men jag börja dagen med långfrukost , sen en lång promenad med Fia , sen ringde farmor och fråga om jag ville komma på mat . Men tackade först nej , men efter lite betänketid och söndagsångest över mig så tänkte jag överraska dem , så jag packa in fia och mig i bilen . Överraskningen gick inte så bra då farbror N inte verkar förstå innebörden av ordet " övervakning " men det var trevligt att få träffa dom på lite fika och mat . Även om de var väl förberedda på att jag kom . 




Glider med dagarna

Haft en jätte skön helg ! sist jag mådde så här bra var när jag åkte till Sofia . Bara glidit med dagarna fast utnyttjat den maximalt . Igår så lyckades jag åka till prästköp och köpa ett till pelarbord , åkte till mamma för däckbyte . Ut med Fia , hem lämna Fia, fikade med Sara och Ella . Hem och städade , tvätta bilen utvändigt och invändigt .  lagade mat , ut med Fia , köra svärmor med man till partaj. hämta Frank , Kvällsfika med Frank och Pirre . Sen såg jag på tv innan jag slog ihop. Idag har jag hittills bara sätt på tv och ätit långfrukost med mig själv . Sen ska jag ta en lång promenad med Fia och ringa till Sofia och prata massa skit . Pirre ska iväg till replokalen och fortsätta med renoveringen , måste vara därför jag får så Mycket gjort , att han är iväg :) 



Lista

Varit medvetslös:  Ja
något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Gjort är gjort . Men ja
Åkt ambulans? Ja
Åkt polisbil? Ja
Gjort nåt olagligt? äh, Ja
Fått din mamma att gråta? Säkert
Slagit ner någon? ner och ner ..
Skämts över dina föräldrar? Nej
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Vilka kläder sover du i? Trosor 
Vad hatar du verkligen? Våldtäkter , barnmosshandel djurplågeri , och särbehandling , skrytmånsar 
Är du ensam nu? Nej
Vill du ha barn? Ja 2 st och en sladdis:)
Vill du gifta dig? Ja
SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? Pirre
Såg dig gråta? Pirre
Fick dig att gråta? TV4 nyheterna 
Du delade en dricka med? Pirre
Du gick på bio med? Malin tvinga med nig på nån vampyrhistoria 
Skällde på dig? Pirre tror jag , han sa nått om städmani . 
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? Ja
Kramat någon? Ja
Pussat någon? Ja
Köpt någonting?
 Ja
Sjungit? Ja
VEM
Vem är i rummet med dig? Ingen
Vem fick du senaste sms av? Sofia
Vem tänker du på nu? Att jag vill äta mer mat
vem pratade du senast i telefon med? Sanna
Vems hus var du senast i? Mammas
Vem önskar du var med dig? Sofia så hon kan ge mig fotmassage
VAR
Var är din mobiltelefon? I handen 
Var handlar du mest? mat
Var åkte du senast bil? Hem
VAD
Vad åt du senast? Färskpasta med mögelostsås med fläskfilé .
Vad drack du senast? Cider 
Vad är det för färg på dina byxor?svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? Mitt kök 
Vad har du på fötterna? Vita strumpor 
Vad är din favorit färg? Turkos
Vilken film såg du senast? Tjenare kungen 
Vad hör du just nu? Postkodsmiljonären 

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i någon annans säng? japp
Kört över hastighetsgränsen? Ja
Fått hicka? Ja
Stulit pengar från en kompis? Nej
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? ja
Smugit ur ditt hus? Ja
Älskar eller saknar någon? Ja

Du är inte glad förens du fått barn

Såg en en kommentar få Facebook , där en person skrev att " man har inte upplevt äkta glädje förens man fått barn " 

Ursäkta språket men , Thats bullshit ! Jag har inte ett enda litet barn , och jag vet inte när jag kommer få , men det kan jag säga att jag har varit så jävulens glad och lycklig mina da'r . Och så kan jag säga att för dom som inte kan få barn och som kanske läser en sån sak , så vänd bort huvudet och tro mig , att man kan känna riktigt glädje när du inte har några barn . Annars vore ju livet totalt värdelöst . Kanske drar det långt nu men det är ett handikapp att vara ofrivilligt barnlös i Sverige och i hela världen  Och i sånna fall kanske man lika gärna kan säga till en rullatolsburen att " man har inte känt  äkta glädje förens man sprungit ett maraton . 

Jävla Dumheter . 

Rattmuff

Var riktigt effektiv igår , rensade ur papper ur pärmar och organisera upp allt i lådor mappar och pärmar och fack . Så nu är allt i ordning , har ett handikapp att jag mår dåligt när jag vet att det är oreda och ingen organisation på saker , så jag kan ägna dagar åt att rensa . men nu är det gjort som sagt .
bakade en rejäl hög med bröd med och fyllde frysen . Så jag fånga dagen så att säga ;) 

Idag ska vi byta däck på bilen , så det blir gjort , åkte till mekonomen och skulle köpa en motorvärmare , jag tänkte att det kosta 400-500 men inte , 2850 cirkus !" då fryser jag hellre " utbrast jag i butiken , Aldrig i livet ! Fick med mig en rattmuff och en is skrapa . För 134 kr . Dagens dumhet . 

Kvällen erbjuder mig kvallitets tid men Pirre . Fläskfilépasta med ostsås , sen ost och kex . Bara e


n vanlig hedlig hemma kväll . Älskar't !

Ledig

Helgen var väldigt bra . Maskeraden var jätte kul , och jag var en svart
( berusad ) ängel . Det var klackarna i taket å myvket dans . Dagen efter , inte lika mycket dans . Igår måndag låg jag i sängen den tid jag inte var på jobb eller utbildning , idag tog jag mig i kragen efter att ha legat i sängen ett par timmar och tog en riktig långpromenad med fee . Svängde upp till mormor på vägen , och fortsatte hem . Och nu ligger jag här igen ! Hur trött kan man vara ? Jag kan faktiskt berätta vad det beror på . Pirre har i två dagar lagat mat , städat hängt tvätt , diskat så jag har liksom fått ledigt från livet typ . Underbart ! 

RSS 2.0