Skit

Va är det här?! Sjuk igen , feber å hela ballunsen . Jag orkar inte mer ! Tänker gå å jobba i alla fall . Ge mig influensa eller nått ordentligt , feber två dagar hit eller dit är inget att bråka om . Va ju hemma från jobbet två dagar förra veckan , sen bra under helgen och måndag så feber igår och idag . Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Ingen träning heller för då blir blir det väl värre . Skit ! 

Semester planer

Igår bokade jag och P in några stugdagar i Västervik. Vi kommer ner några dagar efter familjen Brangenfeldt som anländer tidigare . Ska bli riktigt kul, jag kom på idéen för några månader sedan och så påminde sofie mig så vi bokade igår  . Man får passa på när man har sen semester . Vartannat år har vi ju semester samtidigt så då gäller det att ta tillfället i ackt . Förra året hade jag bara två veckor semester . Dock kunde vi ju lyxa till det med två utlandsresor vilket var jätte bra . Skulle vilja åka en vecka i höst igen om det finns möjlighet . Skulle vara väldigt skönt , då har man säkrat upp att man får fint väder . Men vi får se. 

Längtar efter sommaren ! 




Fusk

Helgens kryssning var sjukt rolig ! Jag har skrattat så mycket så att jag har ont i magen . Kan le i flera veckor efter detta . Dock är sviterna efter den värre , var sjuk förra veckan och är inte så kry ännu men jag kämpar på . Ska träna i morgon och torsdag fredag samt söndag hoppas på jag inte blir " sjuk " igen . Hatar januari - Mars är jämt sjuk då . Förra veckan låg jag efter med träningen  eftersom att jag fick feber , så blev inga fyra pass då inte . Så har det fuskas med både de ena och det andra , så denna vecka blir stenhårt med kost och träning . 





Gym


Bra igår på gymmet , mycket folk som tar upp onödig plats , alltså sånna som sitter och småpratar vid maskinerna eller har nån social samvaro med varandra . Var uppe idag en timma på morgonen , gick segt idag , trots att jag pressa ben och röv idag och armar och axlar igår så kändes kroppen tung , eller ja den är ju inte lätt som en fjäder heller direkt . Men nu har jag kört tre pass denna vecka och har ett kvar för att fullfölja planeringen med fyra pass i veckan . I morgon är det vilo dag , ska upp på lördag söndag och måndag . Vilodag tisdag sen kör jag onsdag torsdag . Sen vilohelg då det vankas för kryss igen . Alla pass måste ju inte göras på gymmet , men det har inte direkt varit väder för power Walk , is gata över hela byn . Så det har blivit och får bli gym tills man kan ta sig fram . När man går ut med Fia går man inte direkt fort , snarare glider fram .  


Nöjd men veckans träning trots att det har känns tufft . Avbokade ett pass igår och körde gym istället . Men jag måste kombinera . Sofia tvinga in mig på pass på söndag Snoff ska också med . Så det blir bra . Hoppas jag har samma pli på mig o fortsättningen :) 



Motivationen

Vill bara vara hemma . Vill inte till gymmet idag , fy ! Jag går för snoffiz skull, och min egen men mest för Snoff . Fy så omotiverad jag är . Hungrig är jag med ! Har börjat med de här måltidsersättningar  , ska ersätta någon smörgås här å där . Jag drömmer förövrigt om smörgås . Skogaholms limpa och pågen , polarbröd och rostade mackor , men nej då . Här var det kezo Och kvarg , jajamän! Fy fan . Varför förvarnade ingen Mig för 20 kg sedan ? Eller jo jag minns att mr o sa  " det du stoppar i dig efter 20, stannar där" nånsens tänkte jag . " jag sa ju de" skulle han säga om han fick syn på mig idagens. Problemet med mig , är att jag upplever mig inte så gigantiskt som vågen visar , och nya glasögon fick jag i juli månad så det är alltså vågen det är fel på , eller ? Farfar sa att jag har stor benstomme för några år sedan , hur man nu ska tolka de , men jag menar den kan inte väga det vågen visar . Men jag måste ju ha muskler med , för muskler väger mer än fett plus benstommen då, så jag kanske inte är så fet endå ?!  Så jag kan ta en smörgås nu !? Eller ? Jaja träning blir det idag i alla fall . 

Nåja , jag gör någonting åt det nu det är ju huvudsaken , och så länge jag inte är en tresiffrigt homosapiens får man ju vara glad . Upp med hakorna och klampa på . 

Måste ut med hunden, hoppas jag inte ramlar för då tar jag mig fan inte upp . 

Hej hej 

Sviterna efter

Kryssningen var väldigt lyckad ! Pirres morbror , som fyllde 60 skulle överraskas med dunder och brak . En mycket stor del av släkten mötte en hel ovetandes Björn på terminalen i Stockholm , han blev mycket överraskad , sen möttes han av vänner inte i restaurangen . Det blev jätte lyckad . Jag och Pirre kom i säng tidigt , klockan sju , dagen efter . Herre jösses , värre än ungdomarna nu för ti'n ! Helt otroligt kul men oj va trötta vi var .  Varit sliten tills i morgon känns de som . Ingen av oss var speciellt sugen på att gå och jobba idag , trots slödagen igår . Nu
Är det vara två veckor kvar tills nästa kryss . Hua mej ! Men då är det ju med partytanterna så då blir de tidigt i säng . Eller ? Det ska bli riktigt kul ! 

Jobb och träning i veckan . På fredag blir det täcke och kudde i soffan men på spåret på tv , lördag är det tacos hos mamma . Söndag helt oplanerad . Troligtvis träning . Nu blir det sängen .tack och hej !

100 pass

Jätte bra dag igår . Jobbade till 13 , åkte sedan in till stan , inhandlade x antal tröjor och ett par byxor . Mötte upp Malin så vi tog en kaffe . Åkte sedan hem och plockade upp Snoff som var på gymmet . Jag hade  bra flow så jag körde på crosstrainern . Bokat in body pump på söndag . Sedan Box och kick på måndag. sen blir det gym i veckan . Jag ska köra 100 pass innan midsommar . Idén kom från en Facebook grupp där man peppar varandra att göra 100 träningspass innan midsommar. Så denna vecka har jag avverkat min fyra pass . Det är ju fyra pass i veckan innan midsommar cirka . Och ett pass räknas som 30 minuter aktiv träning . Det ska nog inte vara några problem :) denna vecka har ju gått bra . 

Sluta röka går också bra .  Så allt flytet på . 

Easy line

Igår var jag och Snoff på easy line . Jätte kul ! Och jätte jobbigt , fick ju upp pulsen så de räckte och blev över . Var spyfärdig på slutet.  Men det var faktiskt kul , varierande cirkelträning , man visste hela tiden vad som skulle hända , moment efter moment , det gillar jag , då har jag kontroll och så varar inte övningen mer än 30 sekunder . Prefekt !

Igår ringde pappa och berättade att han skulle flytta till nytt . Och jag tar på mig det stora ansvaret som flyttansvarig , ringde min ena farbror och berättade om nyheten , han hade förstås invändningar på delar i mina planer ,
Han ska alltid vara kärriga Mot strömmen . Men nu ska det bli bra i farsans nya lya , för är det nått jag kan då är det att organisera och inreda . Det är det jag kan och mitt uppdrag här på jorden . 

Det hade kommit snö här inatt . Kul för Fia som älskar snö , bad för mig som hatat det . Men nu njuter jag lite . För det är fint och vitt ute . Inte slaskigt och skitigt. Mysigt faktiskt ! 

I helgen ska vi på kryssning , jätte kul !
Ser fram i mot det så mycket .
Havs luft är väl det bästa som finns ?! Och vara på sjön och se ut över kobbar och skär , ja då mår jag .

Nähe dags för morgon promenaden med Fia :) 

Vinterhöstmörker

Idag vill jag göra massa saker .  Tvätta bilen städa ur den , det ser ut som en gris  flyttat in i bilen , skulle vilja färga håret , bära bort julstöket , storhandla , träna . Men orken är totalt borta . Måste bara vila så jag orkar med helgen jobb . Jag läste en artikel igår om att man har lättare Att bli sjuk när man börjat träna , immunförsvaret försvagas lite , för det kan inte vara en slump att jag blir sjuk varje j*vla gång jag börjar träna . 

Vädret är grått , trist ! Jag trivdes med snön , kanske inte de 20 - som vi hade ,
Men gärna lite snö och några minus så det blir ljust . Vi har levt i totalt mörker sedan oktober . Inte konstigt man blir deprimerad . Jag ska tillägga att jag är ett fan av hösten och mörker , älskar höst . Men ett konstant mörker tre månader , blir väl ingen människa glad utav . 

Nästa helg Åker vi på kryss , ska bli kul att åka iväg , Sen dröjer de inte länge tills nästa kryss med tjejerna . Sen blir det Stockholms weekend med P i februari . Så har mycket att se fram i mot i allt mörker :) 


Såg call igår på tv , hade förväntat mig mer utav den . Inget jag rekommenderar . 


Mer morgonkaffe .
Hej hej ! 

Happy new year

Igår var det nyårsafton . Jag blev sjuk och febrig under eftermiddagen . Och nu känner jag mig mör i kroppen . Sov större delen av nyårsaftonen , åt nyårssupén i pyjamas och bädda sen ner Mig i soffan , eller jag blev nerbäddad . Försökte hålla mig vaken till tolvslaget , det gick inte så bra , vaknade dock när Pirre pussa på mig och de smällde hejdlöst utanför . Fee låg. Flämtade i sängen , de smällde ovanligt mycket i år .
Men det blev tyst relativt snabbt. Så somnade Jag om igen . Vaknade när lillasyster kom hem , sen gick hon igen , Pirre tyckte att hon var för ung att ränna ute , så han tyckte hon skulle stanna inne . Jag tyckte att hon var lika ung som hon var vid 23.00 så jag vakna å hörde diskussionen och sa åt henne att gå ut om hon ville . Så jag fick sova vidare i feberfrossan . Sen vaknade jag något senare när hon kom hem andra gången . Hela natten har bestått av ett vaknade å somnande . men ibland blir det inte som man tänkt sig. Tur inte Pirre värdesätter nyårsafton . Annars hade jag haft skuldkänslor över vilken partypooper jag var igår . Nästa år åker vi bort ;) 


Inför 2015 så önskar jag att jag kommer kunna fortsätta att sluta röka , ser mig inte som direkt rökfri så kan säger att jag fortsätter att sluta . Jag vill komma i min livs form , investera i ett annat boende , vill vara mer impulsiv och göra saker som jag tycker om . Satsa mer på upplevelser och resor , mer tid för allt egentligen . Svårt att säga vad man ska göra . 

RSS 2.0