action ...

Helt plötsligt kom jag att tänka på året som komma skall , vad har jag för mål , drömmar och löften ? Jisses alla de år jag har haft drömmar mål och löften, allesammans har de spruckit . mina mål under de förrgågna åren har varit

  • Sluta röka
  • gå ner i vikt
  • sluta bita på naglarna

Alltid de samma mål, och hur många har jag klarat ? Jag röker mer än vanligt, jag har gått upp fem kg eller mer, och jag tuggar förbrilt och är nu mer inne på armbågen . Fan kanske skulle ta och ha första punkten på årets nyårslöfte att skaffa mig själv lite självdiceplin . Jag vet vad jag borde, absolut sluta röka, jag röker mer än vanligt nu, vet inte varför. De är bara ett tidsfördriv jag är inte ens röksugen  i 9 av 10 fallen . Är en slags stimulans eller bara en ful ovana, eller vana  ? Nåja men jag har mitt datum och i med de datumet kommer ett mål, att spara pengar och sen få åka iväg . Skulle vara så fruktansvärt skönt, längtar mer än någinsin till att få åka utomlands, vill verkligen i väg nu , två tre veckor, en känns för lite. skulle vilja sätta mig på arlanda och invänta något härligt resmål, ta en stol på ett plan och sen får man reda ut saker och ting när man väl är framme, men jag antar att jag inte är tillräckligt impulsiv, jag är nog sådan att jag vill ha saker planerade in i minsta lilla detalj, skit tråkigt jag vet. Kanske skulle bli ett litet mål de med att bli lite mer impulsiv ...Men även i de 9 av 10 så går de åt helvette .


  • År 2010
  • jag ska sluta röka .
  • gå ner i vikt
  • vara mer impulsiv
  • skaffa en tattuering
  • läsa till något
De får duga tror till och med att ja kan klara av de, jag är ju trots allt äldre nu , har aldrig varit så här gammal förut så jag bör ju vara lite klokare . . . 




Jaha och vad händer en kväll som denna då? Jo kärleken sitter brevid mig,och vi är på berget som vanligt . Just nu går ett mycket intressant fiskeprogram på tv`n .........Jag ör allt för at fördriva tiden, det är paus i actionfilmen som går på tv4+ , karln är mer inne i alla program som jag är helt ute i så att säga, vi har samma smak i mycket och tycke, men i vad de gäller film så är vi totalt olika , jag tror inte jag ger hans filmer en chans riktigt heller, men de skulle jag aldrig erkänna . Har faktiskt sätt folmen på +kanalen och jag har inget att invända imot den , mer än att den är somvilken actionfilm som helst, de skjuts och sprängs och folk dör, och de är oprationer hit och dit, kupper mm ... Nåja tycker om honom lika mycket för de . I morgon är det jobb några timmar, skule mycket hellre ligga kvar i sängen med kärleken , älskar verkligen morgontimmarna, när man vaknar brevid den man älskar få ligga kvar och bara mysa, gå upp och sätta på sig myskläderna och äta en lång och mysig frukost framför tv`n . Love it !  Hatar at höra de ojämna pipet ifrån klockan och behöva gå upp i ottan och lagra på sig kläder till överflöd och vaka ut i mörket, men jag är inte ensam .


Nu ska jag lägga mig på favoritplatsen . Troligvis somnar jagpå kärlekens bröst .

Ha`t bra :)



PMS

Vaknade 11.00 , va trött med utvilad . Igår ar fia här vi hyrde film, tre stycken , slumdog millionaire och the unborn, och så givetvis en gammal hederlig svnensk wallander , prästen. Slumdog var klart bäst, sett den en gång innan och jag älskar de små inderungarna , herre ud de är så hj'rtskärande söta . Vi åt varma mackor som karln fixade, jag har inget i köket att göra . Sen åt vi onyttigt framför tv`n . Efter att alla tre filmerna vara klara sååkte fia hem , karln hittade en folm som gick på tv`n , vi belöt oss för att se filmen , han hela och jag tills första reklamen var, jag var oerhört trött och somnade som en stock .

Var även på middag hos mamma igår, kött å potatis var de på menyn, ingen jansson :( Blev lite besviken jag hade tjatat hela morgonen om det, men men får väl försöka att ge mig på de ja då . Pirre skrattade åt mormors komentarer om allt , hon är för härlig när hon sätter igång .

Jaha så var de en rolig vecka nudå . PMS härligt fällde några tårar i morse för någontong som inte alls var värt att tjuta för , usch ! Hatar denna vecka , den är påfrestande , tjuter aldrig så mycket som under denna vecka, jisses . Känner mig värdelös om jag mislyckas med saker å ting, känner mig dum och elak mm . Kan man inte få slippa dessa hormoner


Nu blir de en sen frukost och kanske någon film, jag vill bara slöa idagens .

Mitt år 2009

  • Jobbade på dagis i närkes djupa skogar , var ute och frös och längtade efter flickorna i by

  • Tittade på lägenheter nere i gannkommun, tog en liten lya och fixa till den samt flyytade in
  • Fick jobb på hemtjänsten
  • Gammelmorfar gick bort :( Saknar honom så innerligt mycket !
  • Jag försökte sluta röka ...Klarade av 5 dygn
  • Färgade håret ifrån blond till brunett - Lätt:D
  • Snoff tog kontakt med Mr O`s flickvän och beättade de som behövdes vetas om dubbel livet, liv i luckan blev det .
  • uteserveringar :)
  • Jag snoff och steiner spelade minigolf, minnesvärd dag och varm !
  • Jag snoff och steiner for till djurparken , det var hett som i helvettet och steiner höll på att stryka med bland lejonen
  • Åter upptog kontakt med Fia :)
  • Varamobadet :) en hel dag med fia
  • Massa sola med fia i lien
  • sen kom det bara regn
  • Var på Lundell i Bergs slussar med steiner och hand väns låtsas kompis
  • Midsommar i lotorp
  • Midsommar dagen i brevensbruk, lyckade få i mig ohyggliga mängder med alkohol, förstod att jag blivit för gammal för brevens.
  • Fyllde 20 hade partaj, folk ifrån hembyn komner, gjorde mig mycket glad :)
  • 20 års kryssnig, minne för livet. Var riktigt kul med en bortappad lisa, en ickepluggande läkare, och en berusad farbror
  • Arvingarna i Byn
  • Jag och holm sa upp kontakten , tråkigt men men .
  • Åkte till Göteborgmed Fia bakfulla och dana .
  • Familjen B åkte till cypern & jag var kvar kalla sverige åkte land å rike runt .
  • Hotellet ............pelaren ....pirre :)
  • AIK tog SM guld
  • AIK tog hem dubbeln
  • Jag och pirre blev tillsammans
  • julen kom och klappar fick man
  • jlen över



Har varit ett händelserikt år med många olika inslag, jag har varit krossad i bitar, har byggt upp ett eget liv smtidigt som jag sökte efter saker , förlorat vänner vunnit nya . Haft jobb och pengar, glädje och djupa sorger . Förstått hur mycket personer betytt för mig, kommit på hur saker och ting kan förändra  . Har hänt många bra saker i år , och många sämre . Otroligt ledsen över att holm och jag förlorade kontakten, och fruktansvärt glad över att jag hittade pirre .  Vad 2010 gerdet blir mycket spännande , jag tror de kommer bli ett riktigt bra och härligt år , jag hoppas på att samla på mig masa utav fina minnen , och vackra ögonblick , den som lever får se .

Its Over !





Julen är här ......Julen är över !

Herre gud vilken dag ! Och jag säger de jag alltid säger , fy fan va könt att det är över . Vaknade tidigt och kände redan stress över hur jag skulle hinna " vakna" hinna göra mig ve. Hoppade in i duschen , gjorde lite mysJulrukosttill mig och kärleken , väckte kärleken , käkade frukost, bytte julklappar , klädde mig , sminkade mig, for till gammelmormor där julbord väntade, älskar mig gammelmormor hon är så söt, hon hade gjort allt man kan tänka sig på ett julbord, började väl för dagar sedan, 87 år, det är riktigt duktigt gjort . Åt upp, sedan fikade, for de jobbet och gjorde de man skulle plus lite till, övertid idag igen . Suck ! Nåja . Äntligen hemma nu i alla fall, fick många fina klappar , kärleken blev nöjd öve Thaimassagen och klockan , tack och och för det så som jag har letat efter klappar. Jag fick örhängen halsband och lotion :) Mmm han vet va ag vill ha , han ahade tydligen varit likapanikslagen som jag efter klapp letandet, äntligen över . Nu är det bara ett par middagar kvar man ska gå igenom , lagom till nyår brukar de lugna ner sig. Men åter igen , tack och lov att det är över . Ringde hem till farbror en sväng ochönskade god jul, släten var där, en del av dem , fick prata med pappa och farmor, de värmde. Lovade återligen att komma upp, dock inte när .


Jaha och i morgon blir det jobb och lite party på kvällen , hotell biljetterna är slut.... Men men va gör de , jag och ca 700 personer till i en lokal är ingen hitt, klarar inte två minuter inne på damavdelningen på Åhlens en gång . Usch ! Längtar mer och mer till sommaren nu , vill ha sol, strand en kall öl och en stekande värme , snö kyla, och julen borde komma på utelistan .



Nää Nu over ad out .
God jul och trevlig fortsättning .
nu  går jag och knyter mig

Thats the way it is






Jag äger inte speciellt mycket pengar, jag har ingen hel bil. Jag har har inte den pefekta kroppen  , inte mvg i alla betyg . Ingen hög utbildning och är inte speciellt duktig på något .


Men Jag har världens underbaraste vänner, bättre kan man inte få., jag skrattar alltid tillsammans med den och vi får nya fina minnen vrje gång vi ses. och jag har en pojkvän som jag kommer överens med och vi har alltid fina stunder tillsammans och dessutom tro det eller ej så älskar han  mig å det är till och med sant :) Jag trivs med mitt jobb min bostad och  mitt liv, trots att snön utanför gör mig galen, kylan är ett helvette och julstressen kryper på och kontot är i princip tomt . Men ja känner mig förbannat lycklig över att jag har de värdefullaste människor runt omkring mig dagligen och att jag är jag just nu :)


Life is good

my day

Vaknade av den vackra ringtonen i örat "känt nummer" FUCK ! Jobber finger, de är kris, inga vikarier vill komma så ordinarie blev intvingade. Jag for upp och sökne förbrilt efter kläder, fick på mig några tygstycken,pirre gjorde frukost åt mig, alltid lika snäll mot mig, hallkade ut ur byggnaden där jag visstar min tid i , de bet riktigt i kinderna idag iskallt , usch ! Jag hatar verkligen vintern , den är fin å tittapå..............och hur ofta exakt tittar man på vintern ? Jag bara frågar. Nåja dagen gick och jag  kämpade mig igenom den,  visserligen avslutade jag dagen igenom att ge en utskällning av en kollega , men jag var så oerhört irreterad på hennes resonemang , eller de som skulle föreställa de ......resonemang. Jag var tvungen att säga ifrån, riktigt ordentligt denna gång , inte så ofta jag ryter i så på jobbet, men de händer å de hände idag , senare kom en arbetskamrat fram till mig och sa att hon inte trodde ja kunde bli arg, då fick jag mig en tankeställare, hemma är jag jämt arg och irreterad tycker jag . Nåja  Åkte sedan till mamma där lillasyster hade skolavslutning, de va jätte fint, och alla va duktiga . Hälsade på gamla lärare som ville att jag skulle dyka in när de passade och hälsa på, alltid lika trevligt att träffa dem .


Jaha och ..........på söndag ska jag verkligen innerligt försöka att komma upp till Pålsboda

♥ träffa pappa och farmor . Saknar dem så !


Jag säger sommin kära pojkvän sa, "du får aldrig arslet ur vagnen" det är nog sant en stor del av de. Jag är förbannat dålig på att komma iväg . Nåja , i dessa juletider blir man lite mer kärleksfull å vill träffa nära å kära, de kan ju va den sista julen .......Jag kan inte fira över huvudtaget med familjen i Närke, tycker det är synd, men men finns det inte tid så vad ska man göra ?




lista

Lovar du att vara ärlig? nja


Du heter: Liina Helena Ramstedt


Smeknamn: har haft en del , men nu för tiden bara liina , förr var de ramis , linis


Låt som när du är ledsen sörjer till? Hm svår fråga , make love out of nothing at all med Bonnie tyler .


Beroende av: Nikotin kaffe och närhet


Vad tror folk om dig? Tror nog att de som känner mig tycker att jag är en rolig och cool typ, medens folk som inte känner mig tycker att jag är en dryg jävel. det är va de flsta av mina vänner tyckt om mig innan vi blivit riktiga vänner.


Stämmer det? Absolut helt fullt ut, kan nog anses som väldigt dryg i vissa fall.


Vad får du oftast komplimanger för? av tjejer min outfit, av killar ruma och ögon


Vad säger du för att imponera på någon? Ingen aning beror lite på vem jag vill imponera på. Komplimanger om utseende eller outfit går för de mesta hem.


Hur imponerar man på dig? Beror oxå helt på. svår fråga . Bra personlighet som står för sina åsikter stark person.


Brukar du skratta för dig själv? De händer :)


Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "knäppast och sötast i värdeln är du älskling"


Var bor du? På Berget förde mesta


Trivs du där: Ja absolut d gör jag


Äger du några converse: Nopp


Sprit, cider, vin eller öl: öl för de allra mesta, cider för att få nått sött i mig. Vin för att det smakar . sprit om jag känner för att bli odrägligt full


Brukar du bli för full: Ja det blir jag ofta eller när jag dricker .


Vad har du för mobil operatör: halebop


Är du allergisk mot något: Nja ja någon julblomma tror jag ,


Har du haft sex idag: Japp


Nästa mål i ditt liv: undersköterskautbildningen


Hur svarar du i mobilen: Heeeeei heeeei


Vem ringde du senast? Sanna


Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon undrade va hennes arbetskamrat var, sen bubblade vi en del om sjukdommar mm


Antal timmar sömn inatt: typ åtta


Sov du ensam: Nej :)


Brukar du komma i tid: alltid till jobbet, men om jag ska hem till ngon eller ska möta upp kommer jag alltid två tre minuter sent


När mår du bra: När jag får kramar av min pojkvän ,när jag glädjer de på jobbet och när jag umgås med mina vänner .


Hur känner du dig nu: Trött små sek oh sugen på choklad


Vanligaste färg på dina kläder: Svart.


Vad tycker du om fötter: Dom är liksom fötter? vad ska man tycka ? beror på vems fötter


Vad saknar du: SOMMAR ! uteservering få bära solglasögonen , bilen .


Hade du en bra kväll igår: Mjo hade jag väl, tog de enbart lugnt och somnade i soffan med love


Favoritdryck på morgonen: Oboy typ och kaffe


Rakar du benen: Japp


När brukar du oftast gå och lägga dig: 23:00 haha . på helger 03:30

Är du blyg? Nej egentligen inte , jag observerar ofta personer om jag ska uttrycka mig om någonting .


Sysslar du med någon idrott: Nej. Ridning i kammaren kanske ?


Vill du hellre ha mail än brev: Mail är väl lättast men brev är personligt .


Tror du på kärlek vid första ögonkastet:Jao de gör jag


Har du spytt offentligt: japp

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Om jag vore kille ? Hmingen aning. . . . .


Är du nöjd med ditt liv: Jag är tabil i situationen kan man väl säga .


Är du bortskämd: Tycker jag inte .


Vad gör du i morgon: Är ledig.... ingen aning tar de lugnt innan helgen arbete


Vad är det värsta du vet? Har säkert hundratals saker, i dagliga livet är det  när någonting jag behöver 'r slut, när jag inte hittar de jag ska ha . Om ciggen är slut eller om jag vaknat på fel sida och böjar skälla på någon oskyldig. Sen avsyk jag krig, Barn och hustrumisshandel, våldtäckter , sliskiga gubbar, pedofier och barnporr och va de som utgör dessa brott får för straff


Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? 500


Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Absolut ingen aning. Oprah kanske hon verkar vara vettig


Vad längtar du till? Sommar .

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja.

Vad är det finaste du fått? Gudarns det kan jag inte komma på såhär. Är väl jävla massa omtanke och kärlek av vänner och pojkvän .


En speciell dag du minns: Studenten.


Hur gammal är du: 20


Tycker du om någon just nu: Klart :) Pirre


Om fem månader: ? Hm då är de vår !:)


Du samlar på: Absolut inget....jo änglar och dödskallar


Gröna eller röda äppeln: Gröna.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: snoff sanna annie sofie , sofia


Vilken tid gick du upp idag: 10:00


Har du sovit i din egna säng inatt: nej:)


Har du strumpor på dig nu: jaoo med elguror på;)


Är det okej att gråta: Ja.

När grät du senast: Minns ej


Vad skulle du göra om du vann en miljon: ta med vänner och pojkvän utomlands


Bär du glasögon eller linser: glasögonen vid tv-tittande


Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nae. Absolut inte bär hellre kläder än märket .


När går du upp ur sängen en helgmorgon: Beror på när j går och lägger mig mellan 9-11


Har du piercing: yes.

Vill du gifta dig: Ja de vill jag förmodar jag


Vill du ha barn: Ja de vill jag väl förmodar jag


Solar du ofta: Nae. mer sällan


Är du bra på att laga mat: Njae.


Är du flygrädd: Ja tycker de är fruktansvärt obehagligt .


Hur vig är du: Inte ett dugg.


Är du musikalisk? jo


Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola


Vilken är din favoritglass: bara de är choklad i


Tror du på ett liv efter döden: de är möjligt


Tycker du om sushi: har aldrig provat


Vad äter du helst när du ser på film: choklad och popcorn


Har du tandläkarskräck: Nått så fruktansvärt


Är du morgon- eller kvällsmänniska: Det beror på :P

Vilken ögonfärg har du: Grön.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: De har alla


Biter du på naglarna: Jo måste sluta.

Senaste låt du hörde: Melissa horn - vem lämnade vem


drömmer mig bort med melissa



Du ville träffa mig i veckan
Det var nån dag som passa dig
Du tog förgivet att jag kunde
Men du glömde fråga mig
Du glömde fråga mig
Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän
Först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
O lika sorgset som förut men här finns inga brustna hjärtan
Alla ser likadana ut, alla ser likadana ut

Det är grönare i parken
O du ropar högt när du är där
Du säger att jag skrattar bort dig men du var ju aldrig här
Du var ju aldrig här
Du går ensam hem ifrån krogen och jag undrar hur du gör
Det är lättare att falla med ena foten utanför med ena foten utanför

Du ville träffa mig i veckan
Du vill alltid samma sak
Du vill ha det du förlorat
Men mig får du inte tillbaks
Men mig får du inte tillbaks
Men mig får du inte tillbaks
Mig får du inte tillbaks


Så otroligt fin låt, den berör på många många sätt . Älskar hennes lugna och sköna röst . Älskar melodin
som får håret på armarna att resa sig . Melissa Horns texer är otroligt fina, påminner mycket om Ekdal.
Ligger i soffan och njuter troligt mycket just nu. Pirre är på jobbet , ska överaska honom med pepparkakor
när han kommer hem . Ska nog kanske inte säga för mycket , men jag ska försöka att efter städning
disk och sortering av tvätt baka lite pepparkakor :) Klockan är nu ca halv nio så jag hinner nog om
jag släpper melissa horn ett tag . ogillar hans skift jobb mycket starkt, men å andra sidan tycker jag omhonom dessdå mer så jag står ut .




Idag har jag jobbat. Fick så fin respons på jobbet idag :) För både raggsockor och mina goda gärningar,
de kan ja leva med i veckor att få höra att jag är duktig, klippsk smart snäll, omtänksam eller bara jag får någon
att visa löständerna liksom så är ju de underbart. Ett leende kan säga mycket så som en bild, jag glömmer
aldrig när jag blir berörd, och jag glömmer aldrig när jag berör . Kommer bli tugnt att sluta i Januari faktiskt , inte bara för jobb är ett jobb, utan för att jag känner mig behövd och berörd.
En känsla som jag inte så ofta kan känna .






get it over with

Är det inte de ena så är de alltid det andra. Kläder , saker köksprylar smycken , smink blommor bilder . Ska väl vara glad över att barn inte behöver vara med i bilden . Kontroll och nyfikenheten tar över , man måste utreda , prata ha någonslags byteshandel ifrån va som hänt ifrån "the past" Jag vet ju de där, jag har faktiskt själv varit med förr trots mina unga år . Jag har hört de så många gånger förr " nu är allt över " Men likt förbannat dyker de alltid upp någonting . Till och med min mor har halva porslinservicen och min far resterande , efter 13 år åt var sitt håll . Jag bryr mig egentligen inte , de stör mig bara en smula . Så fort han skaffade en ny så var det otroligt viktigt att reda ut saker .

fore once get it over with ...

the best







Ibland är känslor så fruktansvärt svårt att få fram, ibland ger man en kram för att visa någor hur uppskattad denne är .

Sofie Wiklund - En vän som varit med mig under nästan 15 år, som delat de mesta om inte allt med mig. Mitt lilla arkiv, hon vet exakt allt om mig . Hon är och kommer alltid vara inte bara en vän utan mer som en syster som jag alltid kommer finnas för . Bästa minnet Har så otroligt många minnen , men ja minns ramför allt alla gånger vi slitit på gården som barna i bullerbyn och när vi skulle sova på höskullen - det stod faktiskt någon där ! :)

Sofia Lilja(n) Fann varandra första gången i fjärde klass . Har haft och har fortfarande otroligt kul tillsammans , lika som bär , faller aldrig isär. Någon jag är så glad över att jag återupptog kontackten med. Bästa minnet - skrattattacken i mitt rum när britnet hade cancer oj vadvi skrattade !

Sofie Brangenfeldt - Tjejen som är den mest ...........hittar inte ord, jag är otroligt förbannat jävla glad över att fått en bonus syster, så känns de så som hennes systrar, systrarna B över huvud taget tror jag aldrig jag kommer kunna visa hur mycket de betyder för mig, hade de inte varit för snoff hade jag troligtvis varit kvar i mr: O träsket, och väntat med att leva istället för att leva nu, tack vare henne träffade jag den jag lever ihop med idag, och jag kan känna igen mig så otroligt mycket i henne . Vi har alltid roligt, oh har vi inte e så spelar de ingen roll för att mermänskligareoch naturligare mäniska hittar man inte . Hon är otroligt älskad och uppskattad av mig. Bästa minne - varit medom många många många skratt kan inte komma på vilket som har hörts bäst och värst . Men råsuda den 5 april är jag fruktansvärt glad över att du tog handommig, min dretfulla jävel . Jag tror de bästa minnet (jag minns) var finish tiden :)

sanna brangenfeldt. Hur kan man få en sådan fruktansvärt bra vän igenom en slump, sanna är den person som är den mest ...............impulsiv i sitt sätt . Vad mer kan jag säga , sanna har otroligt många fina egenskaper, hon skiter i vad folk gör , säger och tycker och tänker, sanna går sin egen väg,och vill ingen vandra med henne "allrise lets walk by my self then" så skulle sanna säga . Så lik sin syster i många sätt, men endå så otroligt olik . som sagt systrarna B för mig är vänner jag vill ha kvar livet ut. De har stllt upp förmig otroligt många gånger, bägge dom och deras familj som jag ingår i . Sanna s bästa minneImpuls kvällen i amazonen var otroligt rolig , synd att vi supit bort vårat minne under den tiden vi gick iskolan men men :)

Lisa rydell
Oj oj oj , den mest egna i våran lilla grupp. otroligt snäll, vill alla väl precis alla, barn gamla medelåldern, skall alltid finnas till hands. Glad att ja lärt känna dig , du piggar upp oh gör så man faktiskt får ett riktigt gott skratt :)

Angelicka rudin

Jag har kännt dig i 20 år, vi har bott grannar gått hos samma dagmamma , samma lekis samma klass. Vi har ägt påminidiscon i folkethus i hembyn, vi har ralmat av hästar, druckit oss fulla på HB , trott att vi äger dans golv på krogarna i örebro, läxat upp fyllon och gett folk på käften . Oj oj oj vad mycket vi har vart med om ,du r aldri rädd för att öppna munnen säga vad du tycker, och tycker inte någon som du, "yea FINE" du har ett jävla humör och en otrolig personlighet.Du bryr dig om andra mer än dig själv . du kämpar alltid in i de sista och är en riktig vinnare . Du finns alltid där, och jag finns alltid här. Bästa minnet När du påstod att du var merfinne ön mig, och vi tog en bastu tävlig i fyra timmar och  38 minuter , och när vi åkte till mattes 20 års fest och va helt galna , du tjöt för att ja tjöt i bilen , och jag tjöt för duu var ledsen , herre gud vilken kväll:)



jag har en sådan frkanvärd tur att ha dessa underbara vänner,de är fruktansvärt hur mycket de stallt upp på mig under alla år. Inte för att skryta men låt mig gärna göra de, och jag överdriver nog inte när jag säger att jag har världens bästa vänner . Jag kommer aldrig låta någonting komma i vägen för mig och mina vänner . De är de bästa som finns . Och jag älskar dem så otroligt mycket .





















holm .

som många kanske tycker inte förtjnar att vara med, men ............
Jag om någon vet hur in i helvette mycket han stallt upp för mig , när oscar gjorde slu och de gånger allt va skit så satt han vid min säng med sin gura , höll mig i handen kramade om mig när allt va botten, och då menar jag verkligen botten. Han sov kvar för att inte lämna mig, han trösta mig när jag vaknade på natten och grät. Han fanns där jämt jämt jämt. Han körde mig han hämta, klagade aldrig. Vi hade goda skratt tillsammans djupa diskussioner och allvarliga, och ovissentliga saker. Han va verkligen på riktigt som en bror fr mig, har aldrig kännt ett sådant band mellan mig och någon annan .han var en stor del för mig, och jag saknar honom otroligt mycket varje dag, och jag önskar innerligt att ha har de bra. Och jag tycker de är så synd at han och jag inte har någon kontakt längre, för jag vet att han skulle vara så otroligt glad över att jag träffat någon och att jag hade de bra. En vän som kommer vara förevigt saknat och alltid älskad. Så som med alla mina vänner så skulle jag inte tveka att hugga av min högraarm för honom, snoff , sanna lisa, sofia , sofie och annie .

i ensamheten




I ensamheten njuter jag av vissa toner, vissa sånger , vissa ljud .

en längtan till vad?




Ibland undrar jag om allr är som förr "där hemma" eller om någonting har förändrats, de vore skönt om allt vara som förr . Men å andra sidan vet jag att tiden för mig där stårstilla, de är nostalgi för mig där. Jag saknar de faktiskt. Saknar människorna gatorna , till och med den extremt gnälliga tanten i affären som låter som om hon ska skita på sig när hon skalämna tillbaka växeln, "trettooon åååå feeeeeemtiiii" om ni någon gång handlar i pålsboda så se till att gå till ica och få tillbaka växel ifrån den korta mulliga tanten med vitt lockigt hår. Saknar att dricka kaffe med pappa, saknar att gå till kiosken . Saknar Pålsboda ,men när jag åker upp dit är de som om jag bara kan vara kvar några timmar, blir för rastlös eller så är jag rädd för att bli kvar . Men endå är det för mig hem. Va sålänge sen jag var där nu, men inget är som de var då. Hade holm en gång, den enda människa som någonsin förstått sig på mig känns de som . Fast å andra sidan så trodde jag fel eftersom han gjorde som han gjorde, när jag tänker på de blir jag alltid lika förundrad över hur en människa kan göra så som han gjorde, de handlar fortfarande inte om att välja bort utan att kunna preoritera , jag trodde nog att vi skulle vara riktiga vänner för livet, men icke ! Allt förändras . Ibland tänker jag på hur de skulle bli om pappa flyttade, då har jag verkligen ingenting där längre att göra. Mina vänner är faktiskt nu mera utspridda linde, karlskoga örebro hallsberg sköllersta mm .  De är få kvar jimmi visserligen dajje såklart och nordborg , när Roy dog så förändrades en del. Annie har jag god kontakt givetvis, men vi har ju umgåtts sedan barnsben , å andra sidan är de väl ingen självklarhet då.  Men vi har god kontakt,har ångest över att jag inte träffat henne på många månader , har ångest över att jag inte är där för pappa eller ringer farmor oftare. Fick panik i Lördags efter jobbet när jag inspg hur inne jag var i alla på jobbet och hur lite jag engagerar mig i min familj . Fällde en tår, sanna fick höra på mitt snyftande ett par sekunder innan jag lugnade ner mig. Ringde i alla fall min farbror och gratulerade på namnsdagen , inte för att vi firar sånt , men de var väl bara ett litet tecken om att jag inte glömt bort dem . Saknar min familj där uppe så otroligt mycket. Svårt för mig att visa de , svårt för mig att höra av mig . Ibland känns det bättre att låta bli . . . Då kan man i mellan varven glömma hur mycket man saknar och längtar .



Jag är nog mer familje människa än vad jag tidigare vågat erkänna . Känns som om jag är otroligt splittad, delad och kanske inte vilsen, men de känns somom jag inte tillhör någon åt något håll, familjemässigt . Min farbror frågade faktiskt vad jag skulle göra jul, han är dock den enda. Pappa då? Undra vad han ska göra, han åker nog till farmor och farfar. Jag undrar om alla kommer fira jul ihop i år? Förra året jobbade jag, året innan de hadeoscar just gjort slut för andra gånen och julen var skit för mig, men då var vi hos farbror, de va trevligt. Jag och Marie drack vin, de var trevligt . Gillar den avslappnande julen . Minns julana när jag var barn , då var alla tillsmmans på falkvägen 8 . De var fina jular, man behövde inte bry sig, man följde bara med mamma och pappa. Jag behövde aldrig bestämma , jag behövde aldrig välja .



Usch nu blev jag ...........hittar inte ordet sentemental. Ska nog ringa Annie och tala lite , hon känner för de mesta som jag . Och då förstår vi varandra . Kanske ska ner på byn ochköpa frimärken till alla vi ska skicka julkort till, bara för att blåsaur huvet lite. Tror inte jag glömt någon vi har fått till 20 julkort i år. Skickar faktiskt till hom, sänder en hälsning kan man välfå göra, fast dock mest till hans mamma som jag tycker mycket om . Sedan till evelina i småland och alla mina släktingar. Å så på kärlekens sida med såklart, första gången sim jag skrivit god jul önskar liina och pirre. Känns bra att sända en hälsning tillsammans, den enda biten i min själ jag inte känner mig splittad eller vilsen i är min del till pirre, han är för givet tagen , jag vet att han finns, jag vet att han vill ha mig här och jag gör honom glad och lycklig. Han är min bekräftelse på att jag faktiskt finns på något sätt . Å så flickorna så klart. Tack till mina underbara riktiga vänner och till min underbara pojkvän .



frågor

http://www02.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0912080627095266&a=1&&

vanlig skrivning




Idag vaknade jag och var extremt utvilad, va riktigt skönt . Sanna ringde och jag informerade henne om att jag planerat in lite kvalitetstid med henne idag, vi beslöt oss för att åka till stan runt 15-tiden. Ska försöka hitta en klapp åt kärleken min, inte de lättaste eftersom han inte säger vad han önskar sig, å de gör de bara svårare för mig , men det är inte svårt att hitta nått åt honom, han har många sidor och många intresseområden, men jag vill ju hitta den bästa klappen å då blir de svårt. Men men åker nog till örebro å handlar den 23:de hittar mycket bättre där :) Sen blir det väl julstress i år med, men de får man stå ut med. Jävla skit ! Ibland tycker jag om julen och ibland hatar jag den, om man bara kunde få ta det lugnt och hinna fira jul innan man får en hjärtattack vore de skönt .



Nåja jag har fått en nojja. Jag lyssna på ett band som var"inne " för tio år sen, å jag är verkligen glad över att pirre jobbar som han gör så kanske jag hinner tröttna på de innan han får höra vad de är jag lssnar på :) Snoff fia och sanna är de enda som känner till de :) Jag säger bara finish time:) Oj oj oj


Jaha ja , nää nu måste jag verkligen röka.
Heeeeeeeeey

list

I ditt senaste sms står det?

"Gick du vilse i skaferiet ? :) Puss"

Vilken är den senaste låten du lyssnade på?

lady gaga bad romance, den gick på radion

Välj ett ärr på din kropp?

Mina knän åkar ut för saker hela tiden ," väljer väl lusthusetärret "

Vilka är dina favoritfärger?

svart och rosa

Vilka i ditt liv litar du på?

Få Mina närmsta vänner

Om du skulle byta namn, vad skulle du heta?

Absolut ingen aning, någon tufft .

Vad skulle du göra om någon sa till dig att du var den vackraste människan
i världen, och att denne skulle kunna göra vad som helst bara för att få vakna
upp bredvid dig varje morgon?

Troligtvis säga att ja inte går på den lätta igen ,

Hur ofta svär du?
Väldigt ofta .

Litar du på alla dina vänner?

Jaa de vänner som står mig närmast litar jag på. exempelvis snoff sanna sofi sofia annie. Jag förutsätter att de går. Inga tvivel på den punkten ;)

Skulle du kunna flytta till ett annat land för kärleken?
Lätt ! Skulle inte ha några svårigheter med de, om vedebörande inte bodde typ på grönland ,

Tror du att allt som händer har en anledning?

Allt händer på grund aven anledning .

Säg några saker du INTE tolererar i ett förhållande?

otrohet lögner svek och upprepade snesteg

Vem av dina vänner tror du skulle passa bäst som prostituerad?
Haha ingen aning .

Vilka egenskaper hos det motsatta könet tycker du är viktigast?

Manlighet och mogen ! Inga pojkar.

Har du något mål du skulle vilja uppfylla inom den närmsta famtiden?
Undersköterskeutbilldning

Om du vaknade upp efter en längre koma, vem skulle du ringa? Babylon eller nått förmodligen ;D

Neea troligvis karln och fråga varför i h-vete han inte va där:) och flickorna B så klart

Tror du att du skulle bli en bra förälder?

Ja de tror jag .

Var togs din profilbild?
Hemma

Ärligt, vad tänker du på just nu?
Att jag verkligen behöver göra iordning iköket innan Pirre kommer hem , jag lovade de , men jag har verkligen ingen ork , men gör ja inte iordning där kan han inte laga mat, och då får jag inte äta, så jag bör städa där, de tönker jag på .

Vem känner dig bäst?
Sofie-Louise Wiklund:)

Vad är helgens planer?
.Ingen aning umgås med mina vänner & pojkvän, kanske utgång ? Ingen aning. Men vänner på preoritetslistan , LÖrdag ska jag tydligen på julbord

Vad har du på dig just nu?
Karlns mjukisbyxor ulliga tofflor och en blå tröja

Har du någonsin slagit ett träd?

Ja en gång

Aldrig sova eller aldrig äta?
Aldrig sova :)

Är du en morgonmänniska eller kvällsmänniska?
Jag är nog kvällsmänniska trots allt, klockan är liksom 13.35 nu och jag har inte kommit igång ännu.Men det beror på , är kanske bägg dera har inga problem med det. Men å andra sidan är ju fruktansvärt morgontrött. Aaa jag har ingen jävla aning faktiskt

30) Finns du där för dina vänner?
Ja de tycker jag nog att jag gör, så mycket som jag kan, har inga problem med att ställa upp till 100 för en vän

Gillar du att umgås med andra människor?

Ja de gör jag absolut,

Har du lätt att förlåta andra?

Nej det har jag inte, är det någonting som sårat mig otroligt mycket så förlåter jag inte i första taget

Skulle du någonsin dela pojkvän/flickvän med din bästa vän?

Ja absolut inga problem . . . .  Klart som fan jag inte skylle han är min ! :)

Pratar du med någon under tiden du fyller i denna quiz?

Jo Jennifer och sanna

Finns det någon du bör reda ut saker med?

Nej l, agt kort ligger .

Kommer någon ringa dig ikväll?Förmodligen mamma, sanna och snoff. Fia slår nog oxå en signal :)

Vill du ha ett förhållande just nu?

Har redan ett de får räcka;D



the first date



Dessa bilder kan för de flesta vara helt oitressanta. Men om ni ser mig och min numera pojkvän på kortet så har de en liten betydelse.


Jag har under lång tid tittat åt honom, faktiskt . Under de senaste halvåret eller året ,  kan jag sägs att jag blivit en smula glad när jag sett honom. Vi har under de åren jag varit i byn haft samma bekanta och vänner, och under den tiden som sportbaren här i byn så har vi stötit ihop med varandra där, efter som vi håller på samma lag . Jag kan till och med minnas att innan en match mot Örgryte gjorde jag mig lite extra iordning för att jag misstänkte att han skulle komma, dock kom han inte. Inte den gången . Och så hände de då den där kvällen , snoff får ett samtal av hennes väninna , som bjuder henne på fest . Och snoffs vän säger även till mig att jag måste måsta komma på festen, why ? Undrar jag eller rättare sagt de flesta som befinner i min närhet . vännen till snoff säger d att de finns en som är av intresse för fröken Ramstedt, vi undrar vem så klart . Vi lusskar och får då reda på att pirre is the one who wants me. Jag minns faktiskt att ja klappade händerna  i när vi fick reda på de, snoffiz skrev de till vännen sin, som i sin tur skrev att pirre sjöng av glädje . Jag va bjuden till en annan fest, och beslöt mig att vara på fest nr 1 för att så snart som möjligt anlända till fest nr 2 , där han befann sig, jag kommer nog sent glömma de smilet jag fick av honom när jag steg in i rummet.  De dröjde kanske 30 minuter efter att ja anlänt till festen så va vi i varandras armar. Och dessa bilder är tagna samma kväll som vi , ja vad ska man säga " fall in love" Och vi ser ut att ha väldigt trevligt , druknar i varandras ögon . Romantiskt :) Inte kunde jag tro att de skulle bli han & jag . Och jag ångrar inte ett dugg att jag valde att dra ifrån fest nr 1 för att så snabbt som möjligt ta mig till honom :)

Min Fredag

KOm just hem ifrån jobbet,larmen rullade in 30 minuter innan man stämplade ut . Övertid med andra ord...Kom hem , tomt på berget, karln ringde förut med ett extremt "heeej Hjärtat" Jag förstod redan att de va någonting . Och de va de, hans vän hade "tjatat" påhonom att han skulle komma förbi , och med de menas " komma över och dricka öl i stora mängder" Klart jag jag gav mitt medgivande. Han har jobbat natt hela vean och lekt levande lik på dagarna, varför skulle jag neka honom att dricka öl med vännerna ?  Han rullar nog in någon gång fram i mot små timmarna . Kanske lagom tills jag går upp. 07.00 ska jag vara på plats , larm i morgon igen , lär bli händelserikt, sen är halva helgen gjord. Nästa helg har jag planer på att göra en utgång med mina flickor :) Alltid lika händelserikt och trevligt att festa med dem. Måste ta tag i min krage och åka upp och festa till med annie, hur länge har jag inte sagt de, men nu måste jag verkligen fixa de. Va så otroligt länge sedan vi sågs .

Jaha nu då? Vad ska man hitta på, gör mig en kopp te tar en cigg och drar på en lundell låt . Somna i soffan ska jag göra med . Min Fredag de ...

CocaCola

I morse när han snarkade som mest så smög jag ut på lunch med mamma , blev fisk med kall sås på kristallen . Trevligt, eftter de gick jag upp i lyan , såg mig om kring viklade persienerna , tog en cigg och såg mig omkring igen , bor jag här ? De va faktiskt de jag tänkte . Mina saker är där men jag är ju på berget hela tiden , gör de någon skillnad om jag är på ett ställe och mina saker på ett annat ? Men mina saker är ju trots allt en del av mig . De som står i lägenheten är trots allt de jag äger, allt ja äger. Förutom lite "kvarlevor" uppe i hembyn . Va en konstig känsla när jag kom till lyan . Nåja Jennifer ringde i alla fall och vi träffades för en fika, pratade skit, vi ska jobba på ihop på söndag , trevligt :) Jobb hela helgen , hoppas de går bra . Efter fikan men jempa gick ag hem till sanna , tog en kopp, åkte en runda, jag köpte även en tomte kruka med en julblomma i till karln och mej , han vågar vägra julpynt , men en tomte fick jag som sagt in på berget :)

Han slog en pling när jag gick till sanna , sedan frågade han om jag ätit frukost hemma, nää sa jag . Förstod de säger han , jag frågade vad han menade , men han ville inte svara. Sen kom jag hem och öppnade kylskåpet, där stod det en cola burk med ett hjärta på:) Så omtänksamt :) Blev väldigt glad . Hade nämligen vaknat natten innan och haft ett enormt colasug . Och nu fick jag min dos :)

röda veckan / med ekdal

För mig är den värsta veckan i månaden, då ä de hormoner all over, cola i mängder , coklad i berg popcorn i klasar och panodil i alla dess former .

Jagska klaga igen , jag har ont i magen usch ! Pirre sa att han tyckte synd om mig, av någon anledning misstrodde jag honom, och fick uppfattningen om att han faktiskt tyckte jag gnällde, va jag önskar att alla karlar får prova på mensvärk då skulle de tycka synd , och inte anse att de är gnäll . Nåja en vecka i ca 25-30 år till, klart jag står ut .

Ska gosa ner mig i soffan med flisfilten och titta på kvällsöppet med ekdal , ikväll handlar de om förälldrar som låter sina barn SMÅ BARN träna många timmar i veckan med olika sporter, de bygger upp ett livprojekt för barnen , de vill att barna ska lyckas komma upp pallen, stå med guldet i handen och tacka mamma och pappa, kanske mamma och pappa vill trängas där med dem . Jag tycker att barna ska få välja helt själva vad de vill vara bäst i , behöver man verkligen vara bäst? Räcker de inte bara med att va bra ? Känns till och med rätt bra att vaa helt okej. klart att de är viktigt med intressen och hobby, men hur långt får man gå med sitt barn egentligen innan de går till överdrift, de kan ju gå hela vägen så att barnen inte gör de för sin egen kull utan för föräldrarnas stolthets skull . Nåja jag har inga barn så jag vet inte, men jag dock varit ett, och varken min mamma eller pappa har hadt några krav på mig, jag har fått välja min egen väg.Och se hur de gick :) Jag pysslar med de jag tycker om och inte med de mina föräldrar tycker om, där i mot delar jag min mammas intresse för teater , och min pappas intresse för politik och olika frågor. Men de ha varit oundvikligt .

Somnar nog i soffan ikväll .
Godnatt

Nåja

LPK - Lata personers Klubb



Sitter på berget uppe hos pojkvännen , ensam . Blev övertid för mig idag så han hade redan farit till jobbet när jag kom . Satte mig ner och åt maten han lagat till mig , alltid lika snäll mot mig. Jag skulle bjudit honom på mat i Fredags , de slutade med att han stod vi spisen i alla fall, jag hjälpte dock till mig potatisgratängen . och jag har kommit fram till att mellansverges lataste personer fattat tycke för varandra , och det är jag och pirre, vi båda är exakt lika slarviga med upplockning av kläder, papper disk osv. Ingen diceplin alls , bättring ! Jag skrattar åt oss varje dag,de jobbigaste är att inte ha någon att skylla på . Exemelvis detta med attde investerades en byrå förra månaden va totalt onödigt eftersom att kläderna ligger PÅ byrån och inte I . Eller att ta ett nytt glas för varje gång man ska dricka. Igår var vi hemma hos Svärmor och drack en kopp kaffe , och jag påpekade då att de va trevligt att sitta vid ett köksbord å dricka kaffe , eftersom att funktionen vid köksbordet på berget är avlasstningsplats för tillfället av exempelvis papper, min handväska och lite annat :) men de kanske är som pojkvännen säger , vi är inte lata utan bekväma, eller han är . jag är bara lat , de kan ja hålla med om , kanske lite bekväm. Jaha och flytten ner ifrån berget då? Va hände med den ? Jag skulle flyttat ner i söndgs men de blidde inge med de ser ni , men i morgon sover jag förmodligen i lyan tre trappor upp. Ska iväg på morgon kvisten och uträtta de kvinnliga ärendena som alltid är lika kul, varför kan p-piller inte vara reseptfria ? Kondomer är ju de , visst är de skilnad de vet jag med, men jag varken har tid eller lust med att gå igenom med barnmorskan om jag har stadigt sällskap, vilka p-piller jag har gått på, tänker gå på, och önskar att ta, jag har heller ingen lust med att diskuter frågor med henne som jag anser vara helt ointressanta. G mig mina piller tack ! Hur svårt kan de vara ? Dessutom ogillar jag henne och hennes attityd, eller hennes attitysproblem. I telefonen frågade honom jag verkligen var tvungen att ha någt preventivmedel, ja så klart ! Annars skulle jag väl inte boka en tid, jag går ju inte och handlar om ja inte behöver mat . Sedan tycker jag att de är väldigt konstigt att man får en tid ca  30 dagar efter att man har ringt dem, jag vet ju vad det är för piller jag ska ha , varför inte bara skicka ner till apoteket så hämtar jag ut. Ogillar arbetsättet .


Nåja . Kanske är på tiden att gå och lägga sig, klockan är innan tolv , mamma hämtar upp mig 06.15 häri morgon . Börjar en tima tidigare, såg att de behövdes, börjar egentligen åtta, men ska ja sluta tolv så lär de bli trångt med tid. Usch ...Just nu är jag trött på jobbet, inte i sig men de är arbetsmiljön som är i botten, alla är stressade, sjukskrivna mm, idag fck jag jobba över en timma , igen . Mig spelar de inte så stor roll, men de är många saker som gör mig små sur och irreterad, känner mig ibland som världens surkärring när ja kommer hem. Älskar ju mitt jobb och vad de går ut på att göra. kanske inte att torka skit och tvätta nedre , men de sociala och de man får tillbaka . Men de flesta avde vi går till märker stressen , tyvärr . Plus att de ska dra ner en heltidstjänst efter januari, de blir jag och en tjej till om åker skule jag tro, min tjänst blir troligen uppsagt och hon blir förflyttad, om jag får speckulera fritt . Känns inte alls kul . Men jag har trots allt haft stor tur och fått jobbat i ett år, de som är jobbigt är hur de kommer bli sen ekonomiskt sätt, de enda som tynger . Men jag är inte ensam om de , jag har trots allt haft jobb sen jag slutde skolan . Och de är inte illa .


Nåja med de orden avslutar jag dagens blogg, undra om man skata en rök till? Fan jag röker såmycke nu för tiden  Men de har jag alltid gjort tror jag om ja tänker efter , skulle inte behöva många cigg om dagen om jag bara rökte när jag va sugen. Ska sluta , de har jag lovat mig själv nu faktiskt , har ett datum ..........igen , inte en cigg efter de datumet .



Nähä God Natt då .

RSS 2.0