rökare EJ VÄLKOMMEN

Hej

Igårdagens tidning stod det om oss "rökare" och det är väl inte första gången det skrivs om "oss" som om vi vore ett slags pack. Jag måste säga att jag kände mig, kanske inte kränkt men väldigt inplaserad i ett speciellt fack. Det stod att de borde höja priserna för tobaken för allas skull. För oss rökare så att vi inte köper och för icke rökarna som får andas in skiten alltså de passiva rökarna. Men har inte vi rökare fullt med skit att konsentrera oss på endå? För det första att ha råd med de bruk vi faktiskt är beroende av, jag röker upp ca 300 kronor i veckan och då röker jag en av den billiga sorten , och sedan skall vi oroa oss för sjukdomar som tillkommer oss för eller senare, visst jag skyller inte på någon annan när de gäller min rökning, jag har inte blivit på tvingad att börja, men jag blir ju näst intill tvingad att sluta med den favoritsysselsättning jag har, just att röka, och då inte för min egen skull utan för de passiva rökarnas klagande. Vi rökare har själv valt den vägen att röka, och jag tror att jag talar för många när jag säger att det är det dumaste jag gjort att börja, och säkert det svåraste som finns i en rökares värld att sluta. Men det är ju ett val vi har tagit och ett val vi får leva med.

Men för att återgå till det där facket som vi är plaserade i . Jag tycker att under de åren jag har rökt så har de varit väldigt med diskussioner om oss, var vi får vistas att röka och till och med när. Jag minns förra året då jag fortfarande gick i plugget, så tog elevrådet upp just oss rökare, att vi måste gå utanför skolans område för att röka, och dessutom så om vi störde andra passiva rökare som oxå var elever på skolan var vi tvungna att flytta på oss. Jag slog då näven i bordet och frågade om de inte kunde bygga små apburar åt oss med tonade rutor och fläcktar så vi var helt säkra på att vi inte syntes hördes eller störde andra individer. Det är ju helt skandalöst måste jag säga. Jag respekterar folk som inte röker och de som inte vill andas in skiten, men respekterar de mig ? Jag gör så gott jag kan för att inte störa någon annan med min rökning, jag tvättar alltid mina händer efter jag rökt när jag arbetar jag tuggar tuggummi på mitt arbeta för att inte stinka ask kopp ur truten. Och där har ingen klagat. Jag gör mitt bästa och de vet folket på mitt arbete jag respekterar dem och de respekterar mig, men resterande av sveriges Ickerökare folk då? Hur står det till med dom? Är så förbannat trött på att höra allas klagande på oss , fan är det så att de anser att rökare är ett litet pack som stinker och bolmmar fan det är inte svårare än att flytta på sig. Det får ju vi jämt göra.


tack hej .

min kärlek till lundell

Satt i bilen på väg , blev trött på radion och drog valde en skiva slumpmässigt , blev min älskade ulf lundell skiva .som jag inte lyssnat på sedan sommaren, delar många minnen med mr O och lundell. Men efter att låten "hej älskling" komit igång så satt jag och sjöng med och klappade tackten på ratten, minnena med mr O försvann medens låten höll igång.  Blev oerhört sugen på att se honom nu till våren när han spelar igen . Blev inte nu i höst tyvärr kom jag aldrig iväg , men nu till våren vill jag iväg för att se honom köra alla dessa underbara låtar .




"Gå ut och va glad din jävel "


"Jag vill ha dej trots allt.
Jag vill ha dej ändå.
Jag vill ha dej utan sans.
Jag vill ha dej just nu,
utan väntetid,
utan förklaringar och helst utan dans"

"Jag vill gå härifrån och ta en taxi fort.
Jag kom hit bara för att jag vill ha dej.
Jag vill ha dej.
Jag vill ha dej, är det riktigt klart eller
ska jag förklara mig?

Ooooo la la la jag vill ha dig "

"Snön faller och vi med den, långt långt in i sommaren.
Snön faller och vi med den, det blir mycket bättre sen.

Iväg med bilen genom flingorna, ingenvart, ingenvart.
Bara bort.

Snön faller och vi med den, snön faller nog länge än.
Har jag på känn"

"Jag längtar inte längre efter att ha dej här
men jag saknar dej
Som om min själ har gått ifrån mej
för att vara hos dej
så saknar jag dej
Jag önskar att jag aldrig
hade träffat dej där
Såna som vi vet nog inte vad kärlek är
men jag saknar dej
Jag har vandrat längs gränsen länge nog
En emigrant med sviktande mod
Bränd av kvinnor och gamla kontrakt
Med rastlösheten som gift i mitt blod
Hon går förbi här som en doft av hopp
som ett tåg på en nattlig station
som ett rop i en gränd från en förlorad vän
som en ny religion"

"Hon gör mig galen
Jag vill ha henne hos mig i natt
Hon gör mig galen
Hon gör mig galen
Hon kan bli min frihet
Hon kan ta mig ut härifrån
Hon gör mig galen
Hon gör mig galen "

"Jag vill försöka en gång till
Jag vill bygga upp det här igen
Jag vill göra vad jag aldrig gjorde
vad jag borde gjort för längesen
Men det är aldrig försent
att bryta upp och börja gå
Det är aldrig försent när man är två
Jag har fyra hjul som rullar
och ett hjärta som slår
Jag har redan mina händer
mina läppar i hennes hår
Jag har min stund på Jorden
och nån som väntar"


"Jag trivs bäst i fred och frihet, för både kropp och själ,
ingen kommer in i min närhet, som stänger in och stjäl.
Jag trivs bäst när dagen bräcker, d'r fälten fylls av ljus,
när tuppar gal på avstånd, när det är långt till närmsta hus.
Men ändå så pass nära, att en tyst och stilla natt,
när man sitter under stjärnorna, kan höra festens skratt.
Jag trivs bäst i fred och frihet, för både kropp och själ"

Utkast: ...

  

















































































































Jesus och bögarna

Hej

Jag har väl fullkompligt legat efter i dagens samhälle, idag fick jag reda på att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan, hörde de på nyheterna, allright ! För det första så har väl jag tänkt att efter som att vi lever i tjugohundratalet så har väl det varit "lagligt" länge eller ? Och för det andra , va fan är dt att gå ut på nyheterna om egentligen ? Det handlar om mäniskor och inget annat, de ska väl få lova varandra tro och tillit till varandra var fanken de vill , eller ska vi kanske bygga en speciell liten bungalo för bögarna och lebbarna ? Det är och har alltid varit självklart för mig att de ska få gifta sig i kyrkan eller var de nu önskas. Tycker att i dagens Sverige så är det ju makalöst så trångsynta och principfyllda vi är .  Okej enligt kristensdomen så skapade ju Gud Adam och Eva och inte Eva och Eva . Men Gud älskar och förlåter men han tycks ju även fördömma ena sekunden för att sedan förlåta. Om Gud skapade marken vi står på så är det inte konstigt att den se ut som den gör. Dessutom skulle det inte förvåna mig ett dugg om det kom ut en "bibel 2 " där de kommer till kännedom att jesus var bög, tolv lärljungar som svansar efter honom och kysser hans fötter, inte ens jonas gardell skulle göra någonting sådant. Och han är "bögig" men han har ju i alla fall en man och inte 12 . Nåja det där med Guda och co lämnar jag där hän .


Jag är i alla fall glad över att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan, och om vissa antyder någonting annat så bör de nog hålla åsikten för sig själva, trots allt är vi ju mäniskor och individer allihopa. Bögar lesbiska transor och så vi hedliga hetrosexuella som för övrigt är ganska tråkiga om jag får säga min mening . Men men har inte tänkt att byta planhalva även fast jag känner en del som krypigt ur garderoben nu på sistone, jag kommer nog stanna på hetrosidan jag tänder på karlar och dom tänder på mig, jag är rätt nöjd så. Sen skiter jag fullständigt i vad resten av befolkningen vill fotplanta sig med, är det någon av samma kön så skadar det inte mig, bara jag får behålla mina partner så är jag tacksam. Det skulle nog va droppen som fyllde över bägaren om jag fick en karl till att bli bög, då ger jag upp hoppet om ordet kärlek.

Nåja nog skriver om bögar och lesbiska personer , nu går jag och knyter mig . Natt Natt

KvällsKaffe=Ingen Sömn

Klockan närmar sig 01:00 och jag kan lova att jag pröva alla vettiga medel för att somna. läsa skriva titta på tv lyssna på radio och givitvis rökt sista ciggen 8 ggr, men ingenting hjälper, verkar som att jag inte ska få sova i natt, har försökt sedan halv elva hugget att bli trött , varken vill eller orkar se ett tv program till . Nåja vet va boven i dramat är , kvälls kaffen jag tog hemma hos min farbror, dricker jag kaffe efter att uret slagit 19:00 så kan jag inte somna, vet de så väl men kaffe är ju så gott. Kan väl säga att det är som de mesta här i livet man bryter mot spelets regler och vet sedan vad konsekvenserna blir, inte för att att en kopp kaffe efter klockan 19:00 är ett allvarligt brott, men de håller mig vaken , så som så mycket annat kan göra när jag gjort något jag vet att jag inte borde.

Nåja i morgon eller idag när jag förhoppningsvis vaknar så ska det storstädas i lägenheten, packa de sista som jag kan tänkas ha missat, men de mesta är nere inlinndat i kartongerna, till och med mina vinflaskor. har inte druckit vin på evigheter, inte blivit så mycket av det, rött vin förknippar jag med rätt många saker kanske därför jag inte dricker de, mitt vin är som mina skor, jag köper dem bara för att ha, typsikt tjejer vin och skor. För mig blir det väl vin skor och kaffe. Nåja kanske ska försöka sova lite , känner på mig att de kommer bli en dag i morgon kombinerat med stress och olust till att göra någonting .


over and out byebye

Morgon lista

ALLMÄNT...
Namn: Liina
Piercingar: ja i näsan och naveln, har dock aldrig i den i näsan på grund av mitt arbete
Tatueringar: nej inte ännu, känns som om ja kommer säga de i tio år
Längd: 175
Skostorlek: 41
Hårfärg: Blondt
Är du kär i någon: Både ja och nej, vet inte vilket namn hag ska sätta på känslan .
Önskar du att du bodde någon annanstans: Absolut
Tycker andra att du är attraktiv: Ja
Vilket shampoo använder du: Fructis ur uselt men de luktar kanon gott.
Vilken parfym använder du: Lacost och Puma
Vad är du rädd för: råttor
Gillar du att tvätta: ne men jag tycker om när det blir rent
Gillar du Berg-och-Dalbana: Absolut helt tokig i dom

SENASTE...
Film du hyrde: Saw 5 eller nått
Film du köpte: Har inte köpt en film på evigheter , men det bör vara en elvis dvd som handlar om hans liv och karriär mm.
Låten du lyssnade på: Pull some sugar on me
Låten du hade på hjärnan: the river med springsteen
Låten du laddade ner: Only wanna be with you med volbeat
Personen du ringde: Mattias
TV program du tittade på: Andra Avenyn
Personen du tänkte på:  Mr o snoffis och sanna

FAVORIT...
Mat: starkt
Låt: Still counting
Sak att göra: ha sex , umgås med  vänner och bekanta, fika festa sova skratta mysa och givetvis äta :)
Sport: Jag utövar inten sport . Men jag tycker om att titta på fotboll ishockey och handboll.
Dryck: citronvatten cola kaffe öl
Kläder: jeans och ofta svarta tröjor
Film: still crazy
Bil: cadilac 55 - 59 Mmmm
 

ANTAL...
Gånger du varit kär: En Två Tre , typ tre och det har ju gott åt h-vete var gång.
Gånger ditt hjärta brustit:   Tre eller två
Gånger ditt namn varit med i tidningen: var väl med när jag föddes, när jag döptes och sedan när jag fyllt åt ca fem grr, sedan när jag sprang en löpar tävling och vann haha tro det eller ej. Och två grr i en alla hjärtans dag hälsning.
Ärr du har på kroppen:  tre fyra stycken på mina ben, och några ärr här och där.

SENASTE...
Bok du läste: Bibeln ......ne vars skojade bara där jag vet inte läser sällan , men måste vara mia törnblom "mera självkänsla " dyng bra böcker
Personen du fick mail av: Facebook
Personen du fick brev av :Farmor tror jag
Personen du fick sms av: Malin på jobbet
Gången hela din familj åt middag tillsammans:  Oj det måste varit på min stundent som de flesta var samlade, men det är nog enda gången.

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: vaknat
Var det kul: nej
Hur tidigt stiger du upp: när jag jobbar går jag upp 05:30 annars när jag är ledig sover jag oftast till 09:40
Gillar du att slåss: Nej me jag och sanna slåss då och då : )
Vad ska du göra ikväll: kolla på en soffa som jag ska eventuellt lägga vantarna på.

Är du seriös: Ja för de mesta är jag de, folk märker fort om jag är seriös eller inte.
Vad är du allergisk mot:  Gillar inte päronsaft : )
Var har du ont:  I fötterna och benen
Använder du hårspray: Japp
Kan du stå på händer : Om de räknas med att man kan ha händerna under fötterna så kan jag nog det .
Favorit serie:  Mmm rederiet : )


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup:  hahaha  älskar ketchup
Är du glad nu: Njaa det är jag väl
Var du glad igår: Japp
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Japp
Vad dansar du till: Allting
Stockholm är: En utav de städer som man inte kan dricka kaffe i utan att bli ruinerad.
Göteborg är: .......Roligt liseberg finns ju där, haha måste skriva om när jag bad min kära vän holm att åka dit med mig, det enda jag fick till svar var " jag åker ingenting jag inte själv har byggt"haha
Kan du sjunga: Ja det sägs de i alla fall
Mer värt än guld: Sanna snoffiz holm och Annie
Spaghetti eller makaroner: makaroner
Ett land jag helst vill besöka: USA italien
Ska bli skoj: Att åka till cypern med flickorna i höst ! : ) längtar som attan
Ska inte bli skoj:  Betala mina räkningar

Sparar till: Resan till cypern
Väntar på: att holm ska sätta på kaffet
Pålägg som gäller: Ost
Dagens dryck: Kaffe


Kvällsmys blnad kartonger

Hej

Sitter här och försöker skriva någonting vettigt , går inte så bra, holm sitter i vardagsrummet som är fyllt högt och lågt med kartonger , han spelar ggura och tittar på en film där de tycks skjuta ihjäl varandra, mycket härlig atmosfär på skogsvägen 15 där jag har min position . Har haft lite mys jär jag och holm efter som att jag och sanna har ett öppet förhållande nu för tiden så passar jag på när jag är hemma i närke att utnyttja den "läggningen" Vi åkte och köpte glass och drack kaffe och såg på mitt älskade program andra avenyn, holm försökte under 45 minuters tid att prata med mig, det gick dock inte så bra eftersom att jag var helt innne i programet . Men som sagt nu har det slutat och holm försöker göra två saker samtidigt ute i vardagsrummet, låter dock inte som att det går så bra. Nåja .

Vandrade idag rumt inne på IKEA det enda man såg var par som vandrade omkring hand i hand och såg lyckliga ut, stora svenssons familjer som försökte hålla koll på sina ungar. Och så jag ensam lite singel tjej som ska flytta till sin första egna lägenhet, tragiskt, eller så är de dom som är tragiska. Holm sa till mig att han faktiskt trodde att jag skulle flytta ihop med en karl innan jag skafa eget. Trodde jag faktiskt med under en period, men sen insåg jag fakta om att alla karlar är svin och att jag förmodligen kommer att bo ensam större deelen av mitt liv, i alla fall med de fördommar jag har om det motsatta könet. Jag hatar karlar i samma sekund som de kan vara bra att ha . Killar tycker säkert på ett sätt likdant, bara en stor skillnad de hatar oss inte, de älskar oss sannerligen inte heller, men de tycker säkert att vi är jävligt bra att ha. vi frågar dem alltid hur de mår, om de behöver någonting , vill alltid vara till lags, medens man måste själv berätta för en karl hur man mår och att att man kan tänkas sig få någonting att äta . Nåja riktigt så illa är de ju inte, men inte långt där ifrån . Karlar kan säkert vara snälla och rara, men när ? Måste vara typ i början av ett förhållande när man är så där enormt kär och tio tusen fjärilar i magen och allt är underbart, men sen avtar fjärilarna och blir stora klumpar och den där nykära känslan har byts ut i mot samma känsla som man har när man vaknar dagn efter på morgonen oerhört bakfull . Kanske överdrev där igen . Kanske är bra att jag flyttar ensam endå och förblir singel . Kan se det framför mig " Här vilar Lina den sista sigeln"  Kanske är så att vi tjejer överlever om vi beter oss som karlar, vi tjejer blir alltid eller för det mesta deprimerade när ett färhållande tar slut, vi lämnas gråtandes förstörda och knäckta, medens karlarna tycker synd om sig själv ett par timmar i ensamheten, med det går över dagen efter när man sedan tar ett par öl med grabbarna på puben . Och efter en eller två veckor har de " satt på en ny brud" och är coola , medens vi tjejer kanske väntar en stnd med "påsättandet" men när de väl kommer ut är vi slynor ?! jaja Jag är väl en blandfärs av allt då, har gråtit mig tills söms över karl jag älskat, satt på en annan efter en stund tagit ett par öl med flickorna när det blir för ensamt. Är på god väg att bete mig som en karl .


Dock måste jag faktiskt säga såhär att jag har underbara vänner av det motsatta könet, nämner dock inga namn de vet vilka de är, och de vet oxå vad jag tycker om dem när de gäller deras sätt att vara mot och med andra tjejer. Men jag tycker om dem för att de är ju mina vänner, och jag känner dem som vänner och inte som mina ragg, och då blir de ett annat sätt att se. Men ja kommer alltid att hålla karlar kort. kanske kanske

Ett jävla Gnäll

Hej

Det är ett jävla gnäll på mig har jag uppmärksammat, nu gnäller jag över att jag är trött, men jag rokar inte gå och lägga mig. Förut gnällde jag över att jag var hungrig fast jag just precis hade ätit . Och under dagen har jag gnällt på att jag har ont i min rygg och nacke, ont i huvet osv. Men de jag gnällt mest över är fakitskt snön som fallit ner på jorden Tellus område Östergötland och plats Finspång . Jag hatar snö det är det värsta jag vet, jag blir blöt om fötterna och kall, sen blir jag förkylld och sjuk, och då kan jag inte jobba och då tjänar jag inga pengar sen så kan jag inte handla mat och äta, och då gnäller jag över det : ) haha kortfattat .

Jaja för att fortsätta gnälla så ska jag gnälla över alla söndags åkare som befinner sig på vägarna på Måndagar . Har inte folk  bråttom till jobbet i dagens samhälle, åkte 07:25 ifrån min mors hem i morse då ja började 08:00 nere i byn, tar vanliga fall 15 minuter att köa, nu tog det en halv timma, för att det var något slags fordon som inte behaga att svänga åt sidan när man hade halva mellansverige bakom sig. Och folk säger att jag gör som en galning men när man har tre fotbollslag sju skolklasser och trettio sovandes bilchafförer framför sig, då fegar jag ur och ville inteköra om, så 35 minuter tog det för mig att komma till jobbet idag. Fan va sur jag var när jag väl kom fram och alla parkeringsplatser var upptagna. Riktig super morgon, och till råga på allt så var kaffet slut oxå, ingenting började bra. Så nu har jag gnällt lite till känns bra :)

I morgon är  jag ledig, skönt . Ska lata mig enda tills jag ska åka hem och packa ihop saker till helgens flytt : )

lista




SEX/KÄRLEK
Är du singel nu? Japp .  
Föredrar du långa förhållanden istället för massa strul hit o dit? Ja ärligt talat så har jag varit med om så mycket smusslande tisslande och tasslande, så ska det vara så ska de vara. Fan massa strul hit och dit bara jobbigt . Men det är klart lite spänning som krydda då är det helt okej : ) men men spänningen försvinner ju den med
Är du redo o satsa på ett förhållande nu? Absolut ingen aning .
När hade du sex senast?  Hm inte länge sen. Av hänsyn till visa personer nämne jag inget datum
Har du en kk? Ne men jag har en föredetta pojkvän . Haha
Har du kört oskyddat nån gång? Om jag har , killar och kondomer går inte ihop, brukar höra att det är som att äta bananer med skal, hah
Har du playat någon nångång? Ja jag har playat men jag har då visat det väldigt tydligt för att inte såra.
Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? Nej inte ångrat, eller jo en gång föresten, ångrade mig ett bra tag innan de gick över, men nu är vi goda vänner, hans nuvarande flickvän hatar mig så nu har vi inte pratat på ett bra tag, men men vad förväntar man sig av karlar?
Har du någon kille/tjej på g nu? Nej
Haft sex på fyllan?  Ja de händer mer eller mindre :)
Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? Ja det har jag.
Sparat något från ett gammalt förhållande? Haha ja, har väldit mycket saker i den berömda " det sket sig" lådan . Minst en sak ifrån varje karl, och det 'r ju ingen flytt kartong så att så många är det inte .
Somnat gråtande pga kärleken? vilken tjej har inte gjort de?

KOMPISAR
Har du nån bästa vän?Jodå :) är lyckligt lottat
Är du ofta med dina vänner? ett par grr i veckan ca var och varannan dag
Va brukar ni hitta på? fika prata karlar , festar och har de bra
Bästa minnet med nån vän? har många bra minnen tillsammans med vänner. Men ett roligt minne var när jag och sanna hade varit på en fest, och druckit oss berusade, sedan att vi gått vidare till byns krog, där vi druckit oss ännu mer berusade. Några öl senare så skulle vi väl gå hemåt, dock var vi så otroligt berusade så vi snodde en cykel som låg nära intill, som av en ren händelse förstås. Jag sa till sanna att jag kund skjutsa henne, sanna tvekade en stund men gav sedan med sig, jag tog stadiga grepp om styret och kom ca tio femton mener, sedan hade sanna skrapat upp hennes knä. Vi beslöt oss sen för att gå de få meter som var kvar till sannas trädgård, och där vi krockade med gräsmattan . Och sedan låg vi där och as garvade, sannerligen i en kvart, tills två patrullerande poliser gick förbi sannas tomt, då blev de knäpp tyst, och jag får fram rätt fort att "jag bor här" och pekar på sannas hus, sanna tittar på mig och säger till poliserna " nää de är jag som bor här" poliserna tittar rätt undrande på varandra, och ska sedan hjälpa oss upp ifrån gräsmattan . Det var roligt då , de måste trott att det  inte fanns en enda kotte i granen .
Säg namnen på någon riktigt bra vän? Sanna och snoffiz
Kan du vara dig själv med dina kompisar? Klart
Har du hatat din bästa vän? Nej
Har du alltid kul med dina vänner? Jopp

SISTA SOM
Du pussades med? Mr o
Sov med dig i samma säng? Mr o
Du delade ett riktigt skratt med? Haha ja jag skrattade ättså grovt när Mr o drack kaffe under nattens körning i lastbilen , och efter en stund när han skulle ringa ett samtal så såg han att han lagt mobiltelefonen i kaffekoppen, haha . Det tyckte jag var komiskt, och sedan säga att man inte är trött, hm jodå ( :
Du gick på bio med? Måste la varit holm, vem skulle de annars varit ?
Du höll i handen? En farbror på jobbet, så att han inte skulle ramla när han skulle sätta sig i rullstolen ( : inte så gulligt men det var sist jag höll någon i handen.
Du gick på stan med? ¨Sanna snoffiz och Lisa
Delade en pizza med dig? Antingen var de sanna eller snoffiz.
Du ringde? Sofie
Skicka ett sms till dig? Holm, 02:07 "Hej är du vaken " stod det . suck !
Du kramade? Andy

ÖVRIGT

Har du nånsin smygit ut utan lov? Japp, men en gång gick det mindre bra, bodde nämligen på andra våningen på den tiden, resten kan ni räkna ut.
Brukar du tjuvkika in i andras fönster? Ne den tendensen har jag inte.
Längtar du till sommarn igen? självklart!
När du kollar dig i spegeln, vad säger du då? Är det så här man ser ut i dagens samhälle?
Hur svarar du i telefon? Hallå ? Aa Liina ! Eller Mmm
Vill du ha barn? Ja
Har du gjort något olagligt? Japp, när jag var sex år så snattade jag ett jenka ifrån kiosken ( : hehe
Vill du så får du gärna berätta vad? Jag gjorde precis de.
Har du några tatueringar/piercingar? Nej men haft
Hatar du någon riktigt mycket just nu? ja
Bäddar du ofta sängen? alltid
Vad gör dig riktigt glad? Vänner god mat och sex
Går du i kyrkan? Hell no.
Gillar du att sjunga? Mjoo :P
De värsta du vet? Mycket.
Vad vill du jobba med sen? Jag är som sagt liten ännu, och har ingen aning om vad jag ska bli när jag är stor.

Tråkigt tr¨kigt

Hej
 
Har skit tråkigt . Jag har haft skit tråkigt de senaste två veckorna , as trisst ! Har träffat flickorna enormt lite, näst intill inget alls, holm kommer jag inte ihåg när vi sågs sist och drack en två tre koppar kaffe ihop. Har inte festat på evigheter känns det som, kommer inte ens ihåg när jag skrattade riktigt mycket sist . Alltså har jag haft as tråkigt de senaste två veckorna, det har ju hänt jätte mycket med lägenheten osv . Men allting händer liksom runt om kring mej och inte med mej. Så att säga. Jag går upp på morgonen klär mig käkar, blir irreteraad över frosten på rutan, skrapar rutan, åker till jobbet, kör om några bilar på vägen, börjar jobba , äter röker slutar jobba. Sen sitter jag och stirrar in i dumburken . Välkommen in i vuxenlivet skulle en del säga. Jag klagar inte, det är bara det att allting är så förbannat tråkigt. snål med komplimangerna och slösa på kritiken. Ungefär så mitt liv och jag vandrar hand i hand just nu .

Fuck the age

Om det endå hade varit någonting jag kunde göra nått åt, så hade jag till 100% gjort det. Men så är inte läget. Så va fan gör man ? Kan inte göra någonting åt ditt problem med min ålder, tiden går ju, jag kommer inte hinna fatt dig i ålder hur fan jag än bär mig åt.



Fuck va livet är orättvist !


sjuk:(

Hej

Usch har sovit fruktansvärt dåligt i natt . Inte alls någon höjdare i natt, vaknade vid åtta tiden i morse, steg då upp och tog min första cigg, linndrar hostan under de fem minuter som man röker. Har tagit en alvedon som inte tycks verka något speciellt bra . Ska snart hoppa in i duschen sedan ska jag sätta mig i vrål åket och åka ner till grannkomunen , hem till gravida vänninan : ) Dricka kaffe och prata skit, tar väl med lite krämbullar i vanlig ordning, blivit en liten vana att köpa med det när jag åker hem till henne. Jobbar ikväll hoppas det går b ra och att jag inte är allt för seg , igår var det fruktansvärt på jobbet, hade feber och kallsvettades, men det var bara att se glad ut och prata på och hjälpa de äldre, mycket sjukt nu överallt, i Lördags var vi elva vikarier på jobbet. Alla var sjuka, förkylningsepedemi som går .

Brukar bara bli riktigt sjuk 3 - 4 ggr om året, hatar att vara sjuk, eller jag hatar att inte orka att göra någonting, jag gör ju saker även fast jag är sjuk, kan inte ligga och stirra på tv4:as nyheter timme efter timme . Hoppas jag tillfrisknar snart, börjar på mitt nya chema på Lördag, så jag jobbar helgen oxå. Måste spara ihop mina pengar nu tills flytten : 9 Längtar . Ska bli så skönt att börja om IGEN ! Får fan va sista gången nu , hm fast de tror jag ju förstås inte på själv, men om jag låtsas kanske jag lyckas..

jaja byebey

I walk the line ...My line

God Afton

Något så fruktansvärt slut just nu, i rygg och fötter. Jobbat delat i dag vilket betyder att jag gick upp 05:30 började 07:00 slutade 13:00 åkte hem åt ner till sanna började jobba åter igen 16:00 Sedan har det varit full rulle non stop , så det blir sängen snart för min del , kör 07:00 - 16:00 passet imorgon sedan ska jag slappa hela söndag källen, det är jag värd efter en helgs hårt arbete, och mer blir det, fick reda på igår att jag får förlängt vikariet tills April, blev överlycklig när de beättade det . Börjar nästa vecka och går 61% plus extra jobb, blir kanon för mig, och på Måndag skriver jag hyreskontrakt, kommer att få det kanon fint i lägenheten , kommer bli mitt precis som jag vill ha det, det ska verkligen synas att det är Liina som bor där, Vilket betyder en skyhelvetes massa elvis prylar och ljus : ) Mm : )allting går som planerat för min del , känns lite för bra för att vara sant faktiskt . Men någonting kommer säkert att gå snett, det bör de göra eftersom att det handlar om mig, men just nu är jag väldigt glad över att allting går precis som planerat : ) kanske inte kommer gå snett denna gång eftersom att det är bara jag som planerar mitt egna liv nu, och ingen annan är med på något hörn . Det är nog så, My life, my way !




Nu måste jag slänga mig i sängen .
Gnatt Gnat



Shit Happens


It doesn't really matter what you say or do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only knew I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
And ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

Lyssnar på Volbeat nu, underbart band, älskar deras texter och framför allt hans grymt djupa och härliga röst. För tillfället lyssnar jag på låten " i only wanna be with you"  bra låt bra text, synd bara att jag assosierar texten till alla karlar som sagt dessa ord till mig, undra hur många tjejer efter och före som fått hört dem, och för all del ska vi ju inte glömma under tiden de hade mig, ja det har nog hänt att jag inte var den första tjejen, jag var nog tjejen mitt i mellan. Det skulle förvåna mig mera om jag inte var den andra utan den första, helt otroligt vad det finns för karlar. Jag säger inte att vi tjejer är perfekta vi kan vara riktiga svin vi med . Förnekar inte alls det, men jag har nog aldrig sårat en kille hälften så mycket som karlar sårat mig . Har lovat mig själv så många gånger att ingen ska någonsin få såra mig igen. Dock har ju det inträffat ett x antal ggr efter mitt löfte. Senare har jag kommit på att om jag inte ska bli sårad någon mer gång, så får jag helt enkelt sluta upp och träffa karlar, för på ett eller annat sätt så vet jag att jag kommer få ytterligare ett ärr efter någon jävel som jag släppte in i mitt liv .

Jag kommer ihåg  när det tog slut mellan mig och ett utav mina ex, jag var helt förkrossad och grät i floder, ringde då till min far och tjöt som en stucken gris. Min far sa då till mig " Liina de där kommer hända dig minst fem grr i ditt liv, det är inget att tjuta över" och eftersom att jag haft tre stora kärlekar i mitt liv så har jag alltså då bara två kvar som jag ska sörja över. Känns sådär måste jag säga . Kanske därför min far fortfarande är singel efter tio år . Klokt val av honom måste jag säga, ingen vill väl uppleva den man älskar , älska någon annan . Men men Shit happens . Träffade en karl för ett par månader sedan som jag började flirta med, så klart via mess enklaste och fegaste sättet att börja på . Fattade tycke för honom, inte så allvarligt som de kunde ha varit, men våra grytor "kokade " fortfarande efter våra tidigare förhållanden, och jag tror nog att han är en av få karlar som sagt till mig på ett ärligt sätt vad han känner och hur han känner mm . Ett stort plus. Hos mig kommer man ingen vart med lögner och betydelselösa ord . Trots att det är de som jag alltid råkar ut för .


byebye

Lägenhets Visning

Hej .

Åkte ner till Sofie igår kväll/natt klockan var över elva när jag kom fram till byn, vi lagade mat och åt samt lyssnade på musik : ) sedan kom en god vän till oss på natt besök, vi slog på en film, jag somnade dessvärre efter fem minuter . Vaknade sedan av att telefonen ringde och med en stor suck svarade jag. Det var självklart jobbet som ringde, satte mig sovandes i bilen och körde till jobbet, var en lugn dag på jobbet idag, skönt det. Ska jobba hela helgen dygnet runt i princip kommer väl knappt hinna med 11 timmars vila, men det skiter jag i behöver varenda krona . Ska börja spara ihop nu till allting som ligger på listan som skall göras .Flytta köpa möbler laga bilen, och så en bra avslutning med cypern till hösten  med flickorna . Hoppas inget kommer ivägen typ som JÄVLA KARLAR eller nått , är så trött på de där släcktet.

Jag har alltid fått hör att när jag bestämmer mig för någonting så ska det gå undan minsann, ringde på en lägenhet som jag var intresserad av, och var och tittade på den idag på eftermiddagen . En liten etta med kök, dock ingen ballkong eller badkar, men som jag skrev i min tidigare blogg så är lägenheter som karlar, har de inte de ena så har de det andra, jo minsann. Denna lägenhet låg mitt i centrum kan nog inte bli mer bättre , nära till allting och dessutom billig. Så billig att till och med jag har råd att bo där, skulle få om tapetserat om jag ville, och det är väll klart man vill det : ) Måste titta på tapeter , men blått i köket ska de vara annars får de va : ) Nåja har inte tagit den ännu men det är väl så gott som klart bara jag som ska bestämma mig. Helt plötsligt känns det så stort att flytta hem i från , men va fan : ) Antar att jag inte kommer vara själv så ofta heller  . . .  Mer en så

Ikea ? Städning ?


Mamma och Jag

Hej

Vaknade idag att varenda telefon ringde i lägenheten, klockan 09:10 var jag uppe, la mig i soffan och kollade på topp model, jag antar att det var därför min dag började med att jag blev förbannad. Smala "modeller" som beter sig som fjortisar och tycker man ska vara nöjd med sig själv som man är när de själva har BMI 0 , och har aneroxi . Nu har jag fått de sagt . Ska försöka ta tag i städningen igen , har inte börjat, eller jo jag började för ca tre veckor sedan men kom inte så långt. Rensa bort alla ångestfyllda julsaker som hänger högt och lågt här hemma. Sedan vill jag in till IKEA en sväng och titta lite : ) Fick ett prisent kort på IKEA av Mammi i julklapp, känner att jag måste förstöra lite av den sponsringen nu. Kanske ska vänta med de tills flytten ? Men det dröjer ju innan de händer, Mamma ska hjälpa mig lite ikväll med lägenheter och så ikväll när jag kommer ner, ska titta runt lite över förslag som ges. Bra att ha mamma ibland, eller rätt ofta faktiskt , säger det inte så ofta men jag är inte så känslomässig av mig heller nu för tiden, tappade den förmågan någon gång mellan Februari 06 och nu . Jaja de där med känslor är ju som sagt bara någonting som finns där, men ofta ställer de ju bara till med besvär .


Nåja ska väl sätta i gång med städningen, min hemhjälp har redan börjat , med hemhjälp menar jag Holm. Han började rensa ur garderoben och hittade ett par skinnvästar som vi hade på oss på den gamla goda tiden , bootsen har slitits ut tyvärr med de ligger i tryggt förvar, de ska inte slängas, mina första boots. Tror jag köpte dem 2005 på power meet om jag inte minns helt fel. Mycket minnen sitter i kläderna, de där lät himmla fel kände jag nu . Men det är ju faktiskt sant, jag brukar inte direkt tänka på släckt middagar när jag sätter på mig skinnvästen. Var mycket länga sedan jag bar den, måste varit juldagen  för två år sedan på raggarklbben . Det var tider de : ) Nåja . Tror jag har fått bort alla kläder tillhörande mitt ex, det är den största skräcken att rensa garderoben, att någon gammal tröja ifrån honom ska hoppa fram. Har nog ,med tillhörande saker här ifrån honom, en jakt film en jacka tandborste parfym mm . Suck att de jämt ska sprida ut sig över allt . Nåja är ju inte svårare än att slänga skiten .

Jaja nog talat om allt och ingenting . Bye bye

barn nu ?

Hej

¨BabyBoom ! Just nu känner jag fyra stycken som är max tre år äldre än mig som ska ha barn, vad är de som händer ? Tickar klockan fortare än vanligt ? Alla skaffar kidz som jag själv köper kläder , gör de inget annat än skaffar ungar eller ? Blir nervös på det här , på senaste tiden har jag börjat tänkt när jag själv vill ha barn , inte nu i alla fall . Träffade en gammal kompis för ca tre veckor sedan och hon ska ha barn med sin karl, som  hon varit ihop med i 1,5 år, fan man känner ju inte ens karl efter en sådan kort tid, jag har inte kännt en enda av mina karlar ( som jag ioch för sig delade med halva världen , men men ) jag har ännu inte kommit fram till vad de är för några fellurer - det mildaste ordet för idiot jag kunde komma på just nu . Men men de jag menar är att varför skaffa barn så tidigt ? Man har ju näst intill större delen av sitt liv på sig att göra det.  Nåja ingen är väl mer glad än jag om folk blir lyckliga svensson familjer , men just nu så står det mig upp i halsen folk som bildar familjer och börjar baka sockerkaka och har mysiga hemma kvällar, tyvärr men så är det. Jag kommer sannerligen hamna där jag med, men nja det är osäkert. Jag och mina kära flickor brukar diskutera hur våra liv kommer se ut om tio år . Och det bådar gott för en utav oss tre, och det är sanna , jag och snoffiz kommer antagligen om tio år sitta och diskutera om hur våra liv kommer se ut om ytterligare tio år . Jag ser ljust på framtiden .


nåja , håller på att leta lite lägenheter finns en del som passar mig i smaken, men dessvärre är ju lägenheter som karlar, finns det badkar finns ingen ballkong, och finns det ballkong så finns det ingen fläckt . Och finns det allt så har man världens hetaste karl med fru och barn vägg i vägg . Jag vill inte säga att jag är kräsen, men ska jag flytta någon stans ska jga fan i mig bo där oxå, är så otroligt trött på att flytta runt, känner mig som en resväska hela jag. Kan ju bero på att jag inte kan vara still, dock även att jag kanske inte alltid trivs på de ställen jag visstas på . Nåja det kommer antagligen lösa sig för mig med, ska sätta fart på riktigt snart nära alla dessa jävla helgdagar är över . nåja nu är de bäst jag sätter mig i min lånade bil och far iväg ner till byn .

byebye

Dag ett på året


Liina                             Snoffiz                     Sanna  
Hej .

Igår var det nyår oh för dem som missade det, vilket betyder att det är ett nytt år, och jag har hållt mitt nyårslöfte i ca 16 timmar. Jag har slutat röka, eller jag försöker i alla fall, men jag har en känsla av att det kommer gå åt helvete  när som. Igår hade jag trevligt, var i goda vännr sällskap vilket alltid är trevligt . Skålade in det nya året nere på byn, samma plats som året innan . Kanske inte är bra början om ser på hur det gågna året var . Nåja nya tag detta år, jag har egentligen tre nyårslöften, jag har alltid tre av den enkla anleningen till att jag har haft samma nyårslöften de senaste fem året . Ett - sluta röka Två - Gå ner i vikt Tre - Sluta bita på naglarna . Men de kommer nog inte gå nu när man har gett upp rökningen, men gå ner i vikt kan man ju se som en möjlighet, jag hörde någonstans att det var det vanligaste nyårslöftet, att gå ner i vikt, ja tror fan de så mycket man vräker i sig. Anna skipper skulle gå in i väggen om hon var tvungen att göra en utvärdering av vad jag smäller i mig, och då inte per år utan per dag . Nåja men för att gå ner i vikt tänker jag ju inte äta linser och böner, har andra metoder för att bränna kallorier . Ler . Får se vad detta år har att ge, det som är garranterat för mig är att jag kommer med all sannolikhet att flytta och troligvis börja plugga till undersköterska det kan ju vara mina mål för detta år , har ju trots allt 365 dagar på mig. Men då får man räkna bort lördag söndag för då tar jag ledigt ifrån livet .


Jaja . I morgon är det jobb för min del, sedan blir det en lugn hemma kväll med flickorna eller holm, har inte riktigt bestämt mig ännu , slutar sannerligen på olerys, men det har jag bokat in på lördag för bowling med flickorna, sedan finns det en födelsedag som jag inte vill glömma bort : ) han kan få ett sms en puss och en kram ör att han är så snäll och go . Min såkallade nattkompis, sovit illa i natt med diskussioner som vanligt om allt till ingenting , men men folk behöver ju prata u, kanske inte natttid, men det är ju som sagt då man ses så att det blir inte så mycket tid över på dagarna. men i övermorgon hoppas jag att få en sov morgon : ) Har inte koll på dagarna längre, inte sovit på de ställen jag har på de dagar som va beräknat, har inte iktigt haft någon större koll på dessa dagar när de blandar in röda dagar och helger, men men snart är det väl tillbaka till de normala livet , suck ! Men jag ska försöka starta ett nytt .


RSS 2.0