Planering

  • Veckans "got to do"
    Tisdag - Jobb 7-13
    TVÄTTA ! Plugga , köpa pricent åt mamma.
    Onsdag .
    Skola Röntga foten , fira mamma .
    Torsdag . Skola och Plugg /träna?
    Fredag
    Träna Jobb 16.21
    Lördag
    Jobb 7-13(svärmor middag) Jobb 16.30-21.30
    Söndag
    7-16


    Hur fan hinner folk med att hämta barn på dagis, och lämna dem ? Jisses jag kommer få vara kängru och ha en påse på magen och ta med mig ungar överallt.

Mormor



Kärleken och jag beslöt oss i Lördags för att gå ut och ta ett par glas, träffade mormor som beslutat desamma.
Mormor är så rolig hon, inte många som stöter ihop med mormor på krogen :) 


Tack för besöket




Hej .

Hos doktorn gick det bra. Jag kom in betalade , satte  mig inne hos doktorn slängde upp fötterna, och reaktionen blev .
- Oh jävlar, de där kan du operera !
- Tack sa, och fick en röntken tid och ett nytt besök.
5 minuter 300 spänn och en vettig läkare. Det var vad som behövdes efter tio år av smärta ! Tycker det är lågt av läakre att inte kunna veta vad felet på fötterna är, när jag själv kom fram till felet via nätet.  Men nu är jag en bit på väg.

Fredag kväll då. Klyft potatis och kött, sallad och cider. Riktigt svensson kväll. Och jag tycker det ska bli skönt att vakna i morgon och ha en hel Lördag framför mig. Vad ska jag göra då? Jo plugga så klart ! Så det blir någon undersköterska av mig.Nästa vecka är det "överfullspäckat schema " Om det nu finns någonting som heter det. Annars kom jag på ett ord, jag har så mycket att göra att jag förmodligen måste sova med kläderna på och leva på flytande föda. Skola jobb, jobb , skola , träning plugga, skola jobb.


nya skruvar, nya fötter

Förbannade skåp ! Köpte ett skåp på jysk.

"DETTA KOMMER TA DIG 45 MIN " Sotd det i bruksanvisningen . YEA ! Eller hur. Saken är den att det har gått fyra dygn. Jag ringde till dm, rätt så irreterad , vet ni vad de säger " Har du kollat så golvet inte är snett?" Nåja lika bra att snärtan Ramstedt åker till Jysk och får de saker som faktiskt fattas och som de givit mig fel. Skit jysk !


Annars så pluggar jag nu , hela tiden , går faktiskt framåt. I morgon ska jag in till stan med mina vackra fötter , får hoppas för allt i världen att de lägger nmig på en brits och kapar av mig hela foten. Just nu känns det så, lider så av dessa hemska fötter. Jag hoppas innerligt att de kommr fatta ett klokt beslut om mina kommande steg i framtiden.
Där fick jag till det :)


Heja mig

MVG på kursen "människan socialt och kulturellt" fan vad jag är bra ! Känns skönt när man verkligen gått in för detta och så får man högsta betyg. Nu bara ta tag i nästa kurs "Vård och omsorgs arbete" Ska bli kul . Har mina trix för att få bästa möjliga plugghumör.
En stor kopp kaffe någonting bra på tv´n så man kan koppla bort plugget en stund om man känner för det. Och god tid ! Och det verka ju gå prima. Jag var så rädd innan jag började med pluggandet att jag inte skulle fatta någonting, men jag verkar ju faktiskt inte vara så dum.

Heja mig !


Amma !



Att amma, de måste man ju så klart det förstår jag . Men vad jag inte förstår är när man går på stan sätter ig och ska fika på ett café , beställer in en latte och en gräddig bakelse och ska sätta sig och bara slappna av. Sedan får man ett bröst i ansiktet av en nybliven mamma och ett spädbad som suger hej vilt. NEJ TACK ! Det är inte vad jag vill ha på ett café´, och jag förstår verkligen att det kanske inte är det bekvämaste stället för en nybliven mamma att sitta och amma heller, men snälla bröstpump? Tidplanering ? Jag vet inte. Den dagen jag kommer amma kommer jag inte vilja släppa fram pattarna på Caféer och resturanger, mm . Måste man så måste man, ja absolut ! Det är inte så att jag menar att en 30  dagars bebis ska skrika och vara hungrig. Men jag kan bara se till mig själv och hur jag skulle tänka . Men nu  har jag ju aldrig ammat, och kanske ska vara tyst.


Afro power



Ikväll blir det att skaka loss, "Afro power dance"  ska bli riktigt kul att pröva på.


gör om gör rätt.

God morgon !

Byggde skåp igår, jisses, aldrig mer jysk bruksanvisningen är åt skogen ! Fortsätter att göra om ich göra rätt idag .


Pirre kom hem från nattskiftet, 06.30 jag slog upp ögonen, kunde inte somna om sen, klockan är strax åtta, så jag är uppe med kaffe mussli och fil. Fia är inte vaken , erbjöd henne kaffe. Sitter och tittar på vakna med the voice, mysmorgon med mig själv.


min tillvaro



This is my life


Sur



Inte min dag idag, men jag håller humöret uppe, ingen blir ju gladare av att jag är sur.


MVG



Fick högsta betyg på en uppgift idag, riktigt skönt, att få den responsen . Nu är det bara provet som ska göras .
Heja mig !


I detta kök ..



Vägg ord. Nu har jag beställt denna fina text som ska strykas på vid väggen .
Foto laddas upp där det kommer upp.


tiden räcker inte !



var på vuxen utb idag sngående min matte. Ska läsa upp den, de lilla jag kommer få in.
Nu ska jobba 80% sedan studera undersköterska 100 % distans, och matte på komvux alla lediga dagar i veckan . Alla lediga ! Förutom de två helgdagar jag har tillgång till två dagar varannan vecka.
'

Känner redan stress .
Nästa vecka
Ledig från jobb, men 12,15-13.15 komvux
Tisdag - komvux 12-13 - jobb 16-21
Onsdag jobb 7-13 Komvux 14-15
Torsdag Ledig - komvux 10-11
Fredag Jobb 7-13 komvux 14-15


Sedan gång tid mellan dessa ställen , är i all säkerhet tre km mellan ställena, så jag behöver ju inte oroa mig för att INTE gå ner i vikt. Jisses ! Vad har jag givit mig in på?!

;(


Jag ska ner!



Nu ska jag ner, Sofia släpade med mig idag . Eller på ett psykologiskt plan. Hon är värd guld för det hon gör med mig. Får mig att kämpa och inte tappa glöden, eller den blivande glöden. Var uppe på gymet idag . Det givk faktiskt bra, riktigt bra. Ska upp igen på Onsdag och i morgon är det vattengympa som gäller.


Heja mig


Vägde mig idag, och om det är möjligt ska jag ner till 75 kg . Men som Gunde säger "Ingenting är omöjligt


´Veckan som kommer

Jobb
träna
promenader
hämta vitrinskåp
städa hemmet
jobba helg

Mer tid för mig och jag.

Till lags

Jag kanske har svårt för att vara alla till lags, men jag märker att jag inte alltid går hand i hand med själv heller .






Melissa

Vi lever i vår egen värld
Där går vi långt och benen bär
Allt vi behöver det finns där
Vi lever i vår egen värld
Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig
Och jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt
Om hösten hittar hit igen
Då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren
Om hösten hittar hit igen
Ja du behöver inte säga nått
När tiden flytt och åren gått
Om det blivit som dom förutspått
Ja du behöver inte säga nått
Men om du längtar hem nån dag
Och saknar nått precis som jag
Då leder vägen dit den ska
Om du längtar hem nån dag
Nej du behöver inte säga nått
När tiden flytt och åren gått
Om det blivit som dom förutspått
Du behöver inte säga nått
/Melissa Horn


Ulf L




Jag har ont i hjärtat, Uffe har stallt in sin turne, pgr av sjukdom, jag är orolig att farbror fått nån allvarlig sjukdom. Hade det inte vart de så tycker jag han kunde berätta för sina fans varför han ställer in en hel turne. Hoppas innerligt att det inte är nå allvarligt, hade verkligen sett fram i mot att se honom i Norrköping. Men det får vänta tills han kryar på sig.


Hjälp, maskeraddags!




Vi är bjudna på 30-års firande, trevligt ! Men man ska vara utklädd ! En filmkarraktär, jisses ! Vad kan jag vara ? Jag kan ju knappst vara det sexiga sandy , hoppa in i ett par slimmade skinnbrallor, eller alven i sagan om ringen. Hm får väl vara fru flinta eller tsk gumman. Haha , ne ska jag va nå blir det en 50-tals brutta. Pirre var inne på att vi skulle klä ut oss till två kända rånare som härjade på 40 talet tror jag det var. Hm sexiga kläder....Lång kjol och basker, jo tack för kaffet.


HJÄLP ! Vad kan jag vara ?


Klänningar-Nostalgi


städar




Min smak


Posetiv Morgon

Upp och hoppa . Sitter och lyssnar på den puttrande kaffebryggaren , de börjar dofta kaffe i lägenheten . Härligt ! Idag blir det städ . Ledig idag och halva dagen i morgon så jag tönkte få nått gjort idag . Igår var en slappdag med fia, fikade på Åbergs i över timman , mysigt ! Synd att det inte finns nått mysigt fik här i byn . Men med trevligt sällskap går de mesta .  Å absolut Fia.

Jag älskar att gå upp tidigt , eller att vakna utsövd och klockan inte slagit åtta , Man hinner så mycket av dagen . Å så njuter man när man hör alla bilar åker förbi utanför, de ska väl till jobbet, å så sitter jag här i min extremt stora t-shirt och myser med kaffet .


Hopppas på en bra dag , OCH Så är det plus ute 1 + , man kan njuta så länge som det töar bort.


God gärning


Pratade med farmor idag, var tydligen ett program om Per oscarsson på tv, och vi började då prata om de gammla polisdeckaren som Per var med i på 90 talet. Farmor hade de filmerna på VHS, i ett blått pappfodral, men nu var de borta . Så jag klickade hem filmerna till henne och farfar . Måste ju göra några goda gärningar trots att man är 10 mil bort, tack gode gud för internet ! Pratade även med mina två farbröder idag , var ett tag sedan. Allt var bra med bägge, den ena hade mått som han hade mått de semaste 15 åren , så det var skönt att höra att det är på en behaglig nivå.


Idag har Sofia vart här, tog en lång fika på Åbergs. Det finns två fik här i Finspång där man behagar att sitta . Åbergs och Café P2. Men P2 är alltid stängt, de har till och med semester stängt, det är inte så att jag inte unnar dem semester men driver man eget får man offra lite tid för kunder. Har hänt att man gått till P2 sedan har det varit stängt, så då tappar man kunder. Så är det med de.



rutten dag

Börjar bli orolig över att informationen om vuxen utb inte nått mig , fia sa att hon fick brev för länge sen men jag har då inte fått någonting. Bytt arbetspass från måndag dag till fredag kväll så jag kan få på infon även om jag inte fått någon tid . Men får väl gå när fia går , 08.00 skitvecka ! Jobb Måndag till Söndag , kommer vara helt slut på Måndag . Men men . Hoppas bara att det inte blivit något fel. Suck , att allting jämt ska krångla !


Skulle åka ifrån jobbet ikväll , då startade inte bilen heller som vi lånat. Suck suck ! Men hoppas den går igång i morgon bitti, och resten av den kommande helgen med .


Hoppa upp på vågen förut, fy ! Jag vet inte, men det gjorde mig inte gladare. Ska ner tio kg till sommaren ! JAG SKA !


Något större.

Igår var jag tvungen att ta tre bloss. Hjärtat klappa, ångesten kom och jag var fylld av oro, jag oroade mig för saker som inte fanns , som inte hade existerat och allt. Jag tog ett par bloss, och allt kä'ndes för  sekunder bra. Jag gick hem till P och erkände , han gav mig bara en stor kram. Jag berättade hur dåligt jag mådde utav att vara utan cigg. Hemskt ! Men efter de blossen klockan 16.00 så har jag inte tagit mer. Jag vill ju, men det är bara det att det verkar vara något i mig som är större än viljan . Men kan alla andra som slutat , kan jag !


Fimpat!?



Ska försöka ännu en gång . P försöker med snuset. Ska försöka klara det denna gång .


RSS 2.0