Gaddning

Bokat en gaddning 18 april :) blir nått i denna stil. Me like a lot!


Bjuda upp?

Malin frågade om jag skulle med ut i norrköping i på fredag . Ja varför inte ? Borgen å black Jack , jag måste ju va den enda som gått på black Jack i folkparkerna men inte lyckats sett dem av olika anledningar :) kanske följer med och gör stan osäker .


Tavelvägg

Like this


Second hand

Fick bra respons på mina uppgifter i skolan som jag jobbade med på semester veckan så det känns sjukt bra .

Efter jobbet drog jag och Malin in till stan och gjorde second hand butikerna. Fynda ett vinställ och två krukor . Vinstället ska målas om i vitt så lägger väl in en bild när det fått en liten upp piffning . Älskar att gå runt på second hand butiker å fynda framför allt när man hittar nått man kan göra om :) mitt nästa projekt blir en byrå eller nattduksbord. Har funderingar att göra om väggen i hallen med enbart fotografier med olika ramar . Älskar fotografier å tycker man ska ha det framme . Men nu talar vi om närmre 40-50 kort som ska tas ramas in och hängas upp på väggen . Men det kommer bli bra när det blir klart :)


To do list.

Veckans to do list .
1 bli klar med kursen
2 boka kurs prov
3 plugga
4 börja ny kurs
5 vårstäd av bostaden
6 sortering / åka till tippen
7 ringa farbror blå om nytt pass & körkort
8 boka resa
9 boka klipptid
10 storhandla ( usch)

Hoppas på en bra vecka , och att det jag får mycket gjort . Klappar mig på axeln för allt plugg, men oxå ris till mig då diseplinet och insprationen tog slut, men mycket har jag fått gjort . Känner mig en smula mörbulltad efter helgen , men har haft riktigt kul ! Älskar vårbädret som infunnit sig hela veckan och helgen helt underbart ! Hoppas det fortsätter så här .


Våffeldagen

Sov länge , blev en brunch frukost i form av våffler på självaste våffeldagen . Mums ! Letar hotell för fullt i alanya men svårt , men det bästa är att det blir av ! Har sådan längtan dit .


Eldkvarn

Ikväll blir det eldkvarn . Var och tog en frukostfika på Åbergs å så fånga en bild på Plura som var ute och spatsera på Finspångs gator :)


Alanya !

Blev klart idag att jag följer med till alanya ! Jag är så glad ! :) 7 juni bär det av med Sofia och Linda . Längtar så mycket att få komma ner till det fantastiska vädret !

Och jag har världens bästa pappa som gjorde det möjligt att kunna följa med ! Älskart!


Im still good

Jaha så var helgen förbi.

Hade det jätte kul i Lördags, bra folk, härlig musik och allt var på topp! Söndagen så tillagade jag den bosniska rätten Burek för att överasska min kärlek, och jag lyckades . YES ! Han blev så glad och så chockad att jag själv hamnade i chock, men det var riktigt smarrigt. Det kommer det bli mer av. Kan knappt laga svensk husman, men bosnisk går bra:) Nåja . P gick till sin sista nattvecka, TACK OCH LOV , jag avskyr hans nattveckor, finns inget värre. Men nu är det slut på dem då han går över på tviskift.

Idag så var jag och M hurtiga och gick i stormen, det blåste ordentligt, sen blev det en stor kopp kaffe uppe hos henne i nya lyan. M är alltså en arbetskamrat som flyttat till samma hus. Så vi ska bli hurtbullar. Pluggat och försökt fått in något i huvudet, öppnar pluggboken tidigt i morgon bitti, tror ja går upp runt sju för att få så mycket som möjligt gjort. Sen ska jag ge mig på lite bakning. Får bli Mockarutor och bröd i morgon. Har komit ur min mackmani, tack gode gud, man kan inte leva ett normalt liv med den manin. Känns skönt att ha denne semestervecka nu för att kosentrera sig på plugget . Kommer ligga i nu för att sen kunna klappa mig själv på axeln i slutet av veckan.

Jag fortsätter att säga att jag är bra. Gör det för sällan.
En gång till , jag är bra !


Brakfrukost

Vakna som vanligt tidigt. Blev brakfrukost som alltid på lördagar . Frukost är det bästa på hela dagen ! Jag är en riktig frukost människa :) så dagen till ära kommer bestå av lite morgonmys sen gå till byns café för en fika, panik över kvällens outfit , och sedan far vi upp till stå hej'et , för idag firas saint patrics day här i byn med levande musik och goda vänner . Hoppas på en riktig bra lördag !


Mackoman !

Äntligen sitter jag och har kvällsmat i magen . Nått fel på min matsmälltning äter kopiöst. Mackor mackor, hela tiden. Hormonrubbning ( nej inte gravid ) man kan faktiskt vara kvinna och vara sugen på saker och ting, vi är nämligen oxå människor , inte bara till avel ;)

Och på tal om att vara kvinna så bevisade jag ännu en gång för mig själv att jag klarar av att ja flera bollar i luften . Under eftermiddagen så bakade jag bröd , och medan brödet jäste så smetade jag i lite färg i håret . Och sedan när det var klart så formade jag till brödet, in i ugnen och jag in i duschen. Sen ut med brödet in med nästa . Och disk och dammsugning :)

Fart på mig idag . Nu måste jag göra mig en smörgås :)


En snokare, en bedragare?

Hörde nyss att 1 av 5 kvinnor tycker det är ok att smygläsa partnerns mejl och sms om man misstänker otrohet.

Självklart säger jag !
Det är ju inte direkt ovanligt att man nekar till otrohet om det är ett faktum, jag tycker man får ta till rejäla saker om man misstänker otrohet, man vill ju så klart inte bli lurad av den man älskar, men man har ofta en magkänsla, och den brukar ju vara rätt. Det klassiska med att man jobbar över, och ska åka på konferens är väl inte direkt det aktuella nu för tiden, nu är väl nätkontakten mellan varandra större, man chattar på facebook, sms:ar mer nätotrogen. Innan det börjar urarta. Så det är ju i telefonen man finner bevisen. Sen är det ju upp till var och en var de drar gränsen för otrohet, jag skulle inte tillåta någon telefon-flirt eller liknande. Så absolut är det det som krävs såklart man ska ta en koll. Inte för att jag är för snokande och så vidare, men är man 100 på att personen är otrogen men inte har bevis, och partners nekar, så då har man tillåtelse.

För ett par år sen gjorde jag en liknande sak, personen i fråga hade med sig telefonen, in på toaletten , duschen överallt ! Pratade märkligt när typ " Johan " ringde . Korta meningar och osammanhängande . Så en dag så glömde vederbörande telefonen när åkte och hämta pizza. Det var inte bara en tjej kan jag säga. Jag blev så ledsen och kände mig så otroligt sviken. SmS:en var flirt sms inte ren otrohet, men flirtigt och inbjudande. Men det kunde jag inte berätta, han skulle få det till att han var helt oskyldig så klart. Så jag väntade ett par veckor, han är nog den bästa skådis jag mött, jag trodde jag hade läst fel i sms:en så säker var jag på att han ville ha mig. Men så gick det så långt att man hitta  "älskar dig , och saknar dig sms" och då kan ni ju själva dra slutsatserna


Så jag uppmanar alla som misstänker otrohet att snoka på.
Vad är värst, att ha snokat i telefonen eller att ha varit otrogen.
Och finner man inte de man söker, nä dåså. Man behöver ju aldrig berätta att man snokat runt lite;)


God morgon på er!


Jag är så bra

Fick äntligen besked från min lärare om hur det gick på provet ! MVG . Jag älskar det ! Fan va skönt och som jag kämpade med kursen ! Har påbörjat än ny kurs nu har lämnat in uppgifter så på god väg nu, så skönt ! Efter denna kurs Har jag tre kursen kvar sen är jag klar , då ska jag unna mig nått riktigt värdeligt . För det kommer jag vara värd :)

Har pluggat större delen av dagen då jag inte tittat på skilda världar så klart . Så just nu är jag liggandes å njuter av att få vara det. Ska snart ta upp skolboken igen. Med nöje efter det goda resultatet !

Fan, jag är så bra!


Sol !

En sådan dag . Jag älskar solen , men låt det bli en lång vår ! Hade mys på baksidan med kärleken i solen idag . Sen fick jag jordens städryck innan jag drog till jobbet (så klart ) vill få städryck på mina lediga dagar då man har tid att rensa allt skit man samlar på sig , men men , världsproblem . Nu bb ( big brother) för mina äldre läsare:)


Kistan

Så här blev kistan som jag målade om, den va grå innan och sliten, men med lite färg så blev den så fin! Snart måste jag ut på loppis för att hitta nya projekt.


Helgen är över

Blev jag som gick stå för maten , ungsfalukorv, blev en hitt . Fia har åkt , alltid lika tråkigt . Men vi har haft en underbar helg , hon bjöd på frukost på lördag morgonen och så såg vi på melodifestivalen på kvällen , va riktigt trevligt och festligt :)

Haft en bra helg med mycket skratt och mys , underbart väder har det varit med .


Mellokväll


tänk när man var liten



Hitta en urgammal bild :) 


allvarligt men stabilt.

 Vart ett tag sen jag bloggade, fråga mig inte varför, har varit , inte nere men det har vart grymt mycket med jobb , plugg hundletande och hit och dit med tankar och saker. Men nu är jag nog på banan igen, gjorde ett prov förra veckan hoppas det gick bra, startat med en ny kurs nu , känns bra. Varsel på Pirres jobb, så förmodligen kommer han inte ha nått jobb att gå till inom en snar framtid, vilket man har en grymt stor klump i magen för, plötsligt fick hundköparplanerna och utomlandsresan vänta. FAN ! Dubbelfan !  Sommarsemestern ser oxå ut att gå åt h-vete då vi har en vecka max tillsammans då våra semester perioder ligger helt olika. Dubbelfan där med.
Men trots allt så säger jag mig vara på banan , eller tror jag det? Läget är allvarligt men stabilt kan man väl säga.




RSS 2.0