Sällskap

Fia ligger troget här och gosar med mig . Börjar bli trött på att var sjukling , tackar för choklad och skilda världar ! & så Fia så klart ❤


Kryss !

Äntligen lite att se fram imot ! Kryssning med brudsen :) 21:a redan så det är snart , ska bli så kul ! Komma iväg 24 timmar och festa loss , klackarna i taket, fötterna upp & huvudet ner ;) eller hur det nu är .

Taggad blad allt snorpappet & hostmedicin .


Choklad !

Ät choklad och minska risken för stroke ! Glädjebud på nyheterna .


Sick

Natten har varit för jävlig ! Har trängs med P och hunden och jag har inte hjärta att varken köra ner den ena eller den andra på golvet :)

Hasade mig upp och nu ligger jag i soffan men riktigt hett te, hostan river i halsen så jag vill gråta ! Usch febern ligger och gottar sig i min kropp ! Usch för det här , börjar få liggsår , hoppas skilda världar boxen kommer idag så jag slipper titta på animal planet och discovery .


Aatjoo

Dunder förkyld . Går på panodil och näs spray . Ska bädda ner mig idag och hyra film och äta choklad . Låtsas som att jag inte har en aning om att solen skiner utanför . Skilda världar boxen är beställd i alla fall så jag har nått att se , kommer i morgon hoppas jag. Skönt att vara beroende igen av någonting . Har man en anledning att ta det lugnt .


Ut i lingonskogen

Var ute med hunden i skogen idag, Pirre fick ett ryck och började plocka lingon, så nu är vi två burkar lingonsylt rikare :)


Sova !

Sluta elva idag, och jag är en sån person att bara jag får sova tills jag vaknar så kan ja jobba hur länge som helst , men sömnen är a och i för mig , så nu har jag jobbat intensivt inte långa dagar dock förutom helgen, då ett av passen är delat , 7-13-16-21 och då går man hem tre
Timmar, men Har Som sagt gått upp tidigt varje dag nu, och så idag tänkte jag att eftersom jag slutar tidigt så ska jag sova , klockan 12 försökte jag att somna,
Det knacka på dörren
Det ringde
Pirre sa hej då för jobbet
Jag la mig i soffan
Det ringde
Det ringde
Det plinga på dörren
Det ringde
Och så plinga det det på dörren igen
. I fem och en halv timma försökte jag febrilt att sova . Sen kasats ja av mig filten stampa i golvet och åkte ut med hunden . Arg som ett bi ! Kunde lika gärna gjort nått vettigt idag .

Kunde ju stängt av telefonen och strunta i dörren men men .

Nu ska jag göra allt ikväll va det gäller måsten så ska jag ta det lugnt hela långa dagen i morgon !


Things Will be fine

Just wait and see .


Ögonstenar


Älskvärda

Lilla tuva kom förbi hos tant-lina igår , hon tycker så mycket om hunden så det är inget annat än lycka och värme i hjärtat som infinner sig :)


Case 4 Me.

Beställde detta praktiska mobilskal , med korthållare inuti , så har jag allt viktigt på ett och samma ställe . Nu måste någon bara släppa iden om cigg/nyckelspelare i ett .


Frukosten är det bästa !

Frukosten är det bästa målet på hela dagen Och idag fick jag vakna och njuta av den länge !


Träningskor

Behöver nya skot att träna i . Får ont i fötterna av dom jag har ny. Kan lika gärna träna i högklackat . Gjorde ett pass igår kväll, känner verkligen i benen, så de fick jobba ordentligt . Blir Dock ingen träning i helgen eftersom att jag jobbar, samt nästa helg och helgen därpå . Kommer va helt slut när alla helgerna är gjorda . Men kombinerar man allt med träning kommer jag känna mig piggare.

Men prio ett är nya skor ! Ringer min pt i Norge för att få råd :)


My sweet !

My sweet friend !

Hyllar min älskade vän Sofia , bara för hon alltid lyssnar , kanske inte alltid förstår mig och mina tankar , men som alltid finns dag som natt !

13 års vänskap <3


Body combat

Helvete !

Det får man säga , oj oj vilket pass , kört body combat ikväll , kondition och kampsports pass med kickar boxning och slag. Armarna har fått jobba, körde slut på mina stackars axlar , men va tusan , har ju bestämt mig att kilon ska bort nu( igen ) bara att kämpa och ha motivation , tror bästa motivationen finns när man är där, på plats. Man är där och man kör stenhårt .

Nu ska jag sova , klockan ringer fem i morgon bitti , puh !


My time

Godis och Ikea katalogen, i like! Vill ha en massa . Ett stort matbord en fotölj , byrå spegel mattor gardiner en ny servis. Ja, mycket !

Snart långpromenad i skogen , sen ikväll blir det träning . I morgon psykiatriutbildning och träning. Torsdag jobb och så är det ledigt på fredag . Jobb helg och tre helger framöver , så blir det när man ska jobba tillbaka pass . Så helgen vecka 37 kan jag vara anträffbar . P ska på konferans , " ett skäl att supa kryssning " med facket . 2-4 sep , vad ska man då hitta på ? Egen tid dagar - check :)


Första klass

Jag kommer inte håg när jag börja första klass , gick första klass här i byn , mer minns jag nog inte , kommer ihåg hur det var att börja många andra årskurser men inte första klass, den som
Ska vara så speciell . idag har de flesta börjat skolan , ettan ! Jag har många vänner som har barn som börjat ettan idag, SÅ gammal är jag att jag har vänner som
Har så Gamla barn , sjukt! Och då måste de innebära att jag har ..... Äldre vänner ( hehe)

Jag är gammal, om tio år går jag i penssion, så känns det, 19 år va bästa åldern tror jag , 22 var inte så kul, nu har jag ett helt år på mig att va 23 och göra det till ett bra år. Oh fy för att bli 24 , då är man ju jätte vuxen , det har jag egentligen ingen lust med , ta ansvar och bara förväntas kunna koka lingonsylt och sy gardiner !

Skulle kunna göra mycket för att vrida tillbaka klockan ett par år.


Trängsel

Ligger återigen och trängs med hund och man . Jösses så trångt de är , måste köpa en familjesäng :) men va tomt de kommer bli när hon åker , fy ! Så ja kan leva med att det är trångt .

Och nu sover P , hör de direkt andetagen är hälften luft hälften snark . usch är i säng för tidigt , har inte varvar ner ännu. Jobbar man kväll tar det åt minstånde två timmar innan man slappnar av, snart dags att hiva sig upp igen, och så är alla inne i hjulet igen
.




Inredningsug

Älskar att inreda och pyssla i hemmet och nu har jag ett extremt sug. Sovrummet går i vitt och turkost
Köket i vitt ljusblått
Vardagsrummet i vitt och svart

Men nu känner jag att jag behöver ha en annan färg i vardagsrummet, lila kanske ? Så lätt om grundfärgen ligger i svart då kan man piff puffa till det med lilla kuddar, lilla pläd, lycktor krukor mattor, dukar ljus . Men så ska man hitta allt de där :) tur man har en resa till Ullared inplanerad :)


Så dåligt !

Blogg sidan är skit ! Därför jag uppdaterar sällan , bilderna går inte och ladda upp och sidan är allmänt segt.


När man känner sig utanför ;)

En lördag morgon kan de se ut på detta viset :)


Min kropp!

Har så ont i axlarna så jag tjuter! Varje rörelse är en världshistoria . Massör tack ! Har en vägg i vägg så jag får skylla mig själv att jag inte bara knackar på och bokar en tid . Men hon pratar så mycket att de hörs in till oss , och det är väl de sista en massör ska göra . Kläm och va tyst människa !




RSS 2.0