En fredag i all ära

Var hos frissan i onsdags å blev något ljusare 1265 kr å så fick jag rabatt ! Nåja . Man skiter ju pengar så att ... 

Dagen har vart bra , vakna 09.15 , det var inte i förrgår som det hände. Tog en frukoat på caféet 30 sekunder från ytterdörren men Malin och syster . Isabell fick ett utbrott för mitt schampoo och ballsam var slut , skönt att den åldern är förbi när man får utbrott för mindre , haha . Förutom när smöret är slut, då tar det hus i h-vete . Sedan åkte jag till parken med Malin och gick ut med Fia , for in till stan för lunch och köpte en damsugare för två lök , tyst är den med så P dammsög till och med för att han var så förundrad . Fixade i ordning plock mat för kvällen . Man borde äta mer plock mat . Det är gott lätt och nått finns för alla . Dagen slutade med att Malin gick upp till sig Pirre gick in till sängen för att se på tv där , och tvärsomna , å här ligger jag nu och tänker att jag kanske ska sussa . I morgon ska vi upp tidigt för att fara till pålsboda marken ! Nått som jag inte missar . Vårkänsla och nostalgi ! 

Tack för mig ! 




Påsk och så

Annandag påsk 

Bra påsk , middag fix fest och lite shopping . Hälsa på farmor och farfar i fredags en kort visit visserligen , men bättre det än inte alls tänkte jag . Fick upp min nya soffa som jag fixade till . Målat och klätt om . Så nu är jag öppen för nya projekt . 

Måste rensa källaren , det ser ut som tredje världskriget . Rensa och slänga , sortera och organisera . Vi ska byta förråd så det är bra om det blir i samband med det , men det läcker in vatten i källaren i det förrådet så det måste ordnas . Men hyresvärdar svarar in i telefon så det får väl läcka in bästa det vill . Nåja , det blir i alla fall nästa projekt , och piffa till uteplatsen . Blomlådor och möbler ska sättas på plats , lite för tidigt ännu kanske . 

Ligger i sängen och känner mig inte alls bra , börjar jobba om en timma så det är inte läge att inte må bra . 13-21 ikväll , hoppas att det flyter på . 

Frissan på onsdag , mitt hår passar bra med källaren , tredje världskriget där med . Ska färga och klippa , hoppas att det blir bra, de här med att få långt hår är ju bara att glömma , det växer inte alls , får pröva med gödning för ogräs eller nått . 

Dags att bege Sig till jobbet efter tre dagars ledighet . 





Förvirrat tillstånd

Sov till halv tio i morse , helt borta när jag väl vakna , fast de tror jag knappt jag gjorde idag , väntade i 3,5 år på Sofia som var hos frissan , sen drog vi till stan . Myrorna , Forex lunch på maxi som var under all kritik , varm mat är trevligt att få ! Nåja vidare hem , stanna till på family house. Tanka , Willys , hem städa laga mat , slarva bort saltkaret som jag letade ihjäl mig efter ! Fick gå till affären för att köpa lasagneplattor som var slut. Saltkaret var fortfarande borta . Gav upp saltet och hoppades på att lasagnen skulle smaka bra , började vika tvätt och la in i garderoben  . OCH VAD HITTA JAG DÄR ? Det jävla saltkaret ! Är mer förvirrad än vanligt. Hade inte huvudet suttit fast hade jag väl slarvat bort de med . 

RSS 2.0