Eldkvarn

Igår var det Eldkvarn för hela slanten . Mycket trevlig spelning ! Trot det är fjärde gången jag ser som , riktigt bra är dom .  Började med poolparty på dagen , sedan gled kvällen in och dryckerna med . Var mindre intressant att gå och jobba idag . Uj va trött jag var . 

I morgon ska jag jobba , blir Olearys i morgon kväll , käk och live musik med bandet bad & sol som är grymma . Så det blir trevligt . Älskar sommaren med uteserveringar sol och bad å värmen ! 
Nu är det dags att sova . Natti natti 




Pool häng

Ligger å glassar vid Poolen hos Andy , tar en grogg å njuter av att vara ledig :) pool är ett måste en sändande här dag !
Är barnvakt å lilla Syster 17 år som sover hos pojkvännen i ett par dagar , nästa vecka jobbar hon hela veckan å Pirre åker till Stockholm måndag till fredag . Så , vad göra ? Kam nog hitta på nått , ge mig bara sol :) 

Nu är det dags att
Sola andra sidan. 



Underbart

Helgen var underbar ! 
Ett frieri , en möhippa och massor av andra känsloladdade moments ! 

Vi börjar på fredagen , då vi åkte ut till näset för att fira Sophies födelsedag , mitt under middagen går hennes Pirre ner på knä å friar ! Det var så fint , å jag fällde en tår , för jag blev så glad att få vara med om det momentet ! 
Lördagen åkte vi på räk kryss på Roxen , fantastiskt kul ! Räkor i mängder god dryck  , bra trubadur , allt var fint ! Allting var fint . Kommer vi göra om :) 






My day

Måste börja försöka vara mer aktiv här . Drar bara min dag .
Vaknade 05.35 , steg upp en kvart senare . Tävlingskörde med Malin som bor två trappor upp och vi jobbar på Samma jobb , å har skåpet Brevid varandra . Den som vinner är den som kommer till jobbet först å är ombytt först . Liten grej , Malin vann idag . Sedan så blev jag jätte irreterad å det fortsatte en lång stund på dagen . Klockan är ju 18.42 i skrivande stund så att ...
Jojo sedan åkte jag hem. Pirre hade fixat kaffe å smörgås till mig , satte mig i goda ro , då ringer en arbetskamrat till mig , jag hade glömt att lämna in en nyckel , så var bara att åka tillbaka till jobbet igen . Åkte sedan till Snoff å Steiner å hälsade på det senaste tillskottet i familjen :) väldigt kul att få titta på henne , hon sov för övrigt under ela besöket . 

Diskussion om mat uppkom , äta ute ? Grillat  ? Blev hemmagjord pizza som snart ska intas . Vad av hund återstår och jag ska äta popcorn till en film Sen . Så har set sett ut å så ser det ut :) 

Födelsedagsfirande

25 års firandet var helt suveränt ! Kunde inte blivit bättre ! Folk var glada och hade trevligt , sång och musik blev det , farbror gick upp och brände av tre egna låtar , underbart ! Blev väldigt lyckat, prisenterna var jätte bra , och jag blev super glad . En ny kamera , en resa , fina glas och en vindruvsplanta stort som ett hus och ett prisentkort på en tatuering . Lycklig är jag !  Det absolut bästa var att man inser hur inga vänner man har , och att de ville komma och fira min och Sophies födelsedag , det betydde allra mest . 







RSS 2.0