Bröderna butbro och onda fötter

Hej .


Igårdagens va jag och snffiz i stan :) trevligt trevligt . Bilresan gick förvånadsvärt bra in och hem. Men innan vi kom utanför komunen fick vi bilen servad:) Av bröderna carlsson, de är snart värda en dagens ros i lokala tidningen här i byn för all hjälp de ger mig:) Allting började med att vi skulle ta ut pengar, fanns inga p-platser på byn , så vi åkte upp till viberga och tog ut. Sedan så brast jag ut till snoffiz ! faan snoffiz luften är slut " HB - höger back var helt platt så vi drog till macken för att få i lite luft, de såg sannerligen väldigt roligt ut när vi försökte få i luft, men vi lyckades tillslut. Sedan åkte vi till Bröderna butbro där jag ville få hjälp med att fylla på glykol, den störta brodern butbro frågar om den är utblandad, jag svarar "äääh" Vilket betyder i en blondins värld " jag har ingen aning" Så han hjälper mig, fyller även på olja när han konstaterat att det är kruttorrt i tanken. Tur man har dom , de är bra till de mesta bröderna butbro. Synd man är så inkompetent så man inte kan ge nått tillbaka, men de kanske nöjer sig med trevligt sällskap:) Nåja ännu ett tack till er.

Vaknade riktigt tidigt idag, av smärta i mina fötter, blir bara värre och värre. Känner mig som en gammal kärring, kan väl snart inte gå. kan ju kanske få ett litet bidrag på färdtjänst och rullatorer ifrån jobbet, men just nu skulle jag vilja ha nya fötter , de värker något fruktansvärt . Hm jaja . Idagens är det ju femkamp på Olearys, jag har snappat ihop lite information hehe, blir nog jätte kul . Ska la börja göra mig iordning inför eftermiddagens händelser. Ska iväg till gammelmormor och en fik sen runt tio tiden. Eken skulle komma ner runt två halv tre sedan drar vi la igång : ) party party

stel

Hej

Vaknade stel som en pinne idag efter att ha haft ett väldigt intensivt förhållande med min vägg inatt, låg väldigt intryckt inatt , så idag har motoriken inte varit på topp . Jobbade till 11.00 sedan åkte jag hem och upptäckte hur tråkigt jag hade, messade min gode vän och informerade om läget, han erbjöd mig att luncha tillsammans med honom, vilket jag tackade ja till . Vi käkade och hade trevliga samtal . Min kära vän Annie kom senare, och vi åkte hem till mig och snckade skit om ex nuvarande och dåvarande och framtidsblivande karlar, kom inte fram till så mycket mer än att det är bäst att vara själv. Alone wolf och en asfalltsblomma som min farbror sa till mig en gång, han tyckte att jag var en sådan, en asfaltsblomma. Kanske borde bra och dåligt . Nåja trivs med den metaforen . I morgon ska jag och snoffis in to the big town, Norrköping. Go to Norrköping and then die. Själv ska jag slösa ut pengar på kläder och förhoppningsvis några skor och underkläder, tror att det är någon eller något som äter upp mina underkläder, fattar inte vart alla tagit vägen. Så det ligger högst upp på preoritetslistan. Sedan blir de en kväll framför tv:n , skönt ! Och Sedan är Fredagen här, det är då de smäller, after work bad bowling och bira. Kommer säkert bli kul , roligt när de händer någonting för en gångs skull. Kommer antagligen att skämma ut mig för hela byggden , med krulligt och blek hy, thats me , skenet bedrar med de spikraka håret och den bruna hyn, inte lätt att vara tjej när de vankas bad med  60 stycken till, förhoppningsvis ser de inte att det är jag .

Helgen

Hej Hej

Min helg blev lugn och harmonisk, i fredags satt jag hemma all alone, gick och la mig vid tio tiden, vaknade dagen därpå runt åtta, ringde mormor vi skulle mötas hos gammel-mormor runt elva tiden, åt middag och fikade samt såg på skidskytte, inte allt för intressant, jag satt och läste skvaller tidningar vilket jag inte lärde mig mycket utav. Sedan gick jag hem och åkte hem till Pålsboda, till farmor där jag fick ännu än måltid:) Samt fika, vi pratade skit om allt och inget som vanligt. Mycket trevligt, hon sa att hon skulle komma och hälsa på mig snart, och jag skulle komma nästa vecka på besök bestämde vi, "alltid välkommen " sa hon innan jag stängde dörren, se där ja ett ställe till där jag var välkommen ännu en gång. Uppskattande dag . Sedan stallde jag bilen hemma hos holm där jag drack ytterligare en kaffe kopp, han skulle hjälpa mig att laga bilen, vilket betyder laga tutan, samt se över värmen som inte finns ibilen, jag gav honom mitt förtroende som alltid. Sedan åka jag och eken ner till byn med hennes bil, handlade tacos och smått och gott, tittade på melodifestivalen och snackade skit, la oss runt halv tre tiden, och jag vaknar pigg och glad runt nio tiden som vanligt. Åt en lång och härlig frukost, var dock lite förbannad över ovädretsom var utanför fönstret. Vi åkte upp mot Närke och jag skulle ta min bil ner, som hade mer fel på sig än vad den hade när jag lämnade den, lyssknappen trasig tutan mer trasig, avgasrör som hänger och vad var det mer? Jo en ofungerande hastighetsmätare, var inte allt för glad. Tack ! Ska aldrig mer låta mitt förtroende vila i en karls händer, inte ens min närmsta vän. Suck ! "jag försökte laga" va ursäkten, jag tror mer att hans riktiga ursäkt var " jag försökte göra allt för att ta sönder bilen" Så nu ska mitt kära ex laga den, men det vet han ännu inte om. Men han brukar ställa upp, tackar vi för . Nåja det var min helg de.

Stäng dörr

Hej

Jag vet inte om jag ska vara besviken eller förbannad kanske sårad eller ledsen. Eller varför inte allt på samma gång? Plus förbannad. Jag stått ut så länge med ditt sätt , det sätt att välja och välja bort. Och igår kom den berömda droppen. Du valde bort mig, dock för sista gången. Tio år av osäkerhet för för att man är rädd att bli bortvald. jag tar det  inte en gång till, fast än jag går på det omoch om och om igen, du kan veva med pengar saker resor, men det enda jag behöver är lite närhet ömhet, lite kärlek oxå. Men du ligger efter med det ett par år nu . Du säger de juj själv, jag är vuxen nu, och de finns saker jag ska och bör klara av som vuxen. Och jag klarar mig nog utan dig. " Du är alltid välkommen hem till oss" Så säger de som bryr sig om mig, och sina nära och kära, det är ingen jag nekar att ge dom orden till. Men du nekade mig de orden. Jag var inte välkommen . Du kanske inte stängde dörren, men de gjorde jag. Du anklagar honom för att vara ett svin ett as, men de du inte ser är att du gör precis lika dant. Du väljer eller så vill du ha kakan och både äta den, precis som han. De finns en stor skilnad mellan dig och honom , han har aldrig nekat mig någonting , han ljög ibland , rätt ofta . Men han visade att han älskade mig. Han visar fortfarande att han älskar mig. Och de kan jag inte minnas att du någon gång har gjort. Inte på de sättet du visar hur du älskar andra .

utmaningens lista

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Liina
2. Ett ord på fyra bokstäver: lata
3. Flicknamn: linn
4. Pojknamn: lars
5. Yrke: låtskrivare
6. Färg: ljuslila
7. Klädesplagg: legins
8. Mat: lasagne
9. Sak i badrummet: list
10. Plats/stad: ljusfallshammar
11. En orsak att vara sen: ledsen
12. Något man skriker: luder
13. Film: lamen tystnar
14. Något man dricker: lättdryck
15. Band: led zepplin
16. Djur: lama
17. Gatunamn: långstigen
18. Bil: lada
19. Sång: living on a prayer

Morgonens lista

Allmänt

Brukar du komma i tid: ja
Hur lång är du: 1,75
Kan du laga mat: kan jag väll,
Vad har du på dig just nu: Guns and roses tröja och tofflor
Har du någon fobi: Är fruktansvärt rädd för råttor
Hade du en bra kväll igår: Ja den var inte något speciellt annurlunda med den kvällen, hade planerat att se ett program men somnade givetvis.
Vilket är ditt senaste inköp: En röd ros
Din favoritdryck på morgonen: kaffe
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej
Vad hade du sönder senast: haha tutan på min bil måste de vara.
Favoritdricka när du är riktigt törstig: något som är iskallt
Alkoholhaltig favoritdricka: öl eller cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: minns inte .eller jo men de berättar jag inte:)
Saknar du någon just nu: ja
Vad ska man göra för att få dig irriterad: säga nått man inte menar, överdriva skryta och spela allmänt jävla dum.Man kan även ta de sista kaffet när man druckit åtta koppar (förkommer på jobb) Eller prata om mig som om man känner mig väldigt väl.
Någon jag stör mig på: haha ja kan störa mig på väldigt många ,just nu så stör jag mig på mitt ex, och även en person som fyller upp de mesta av kriterierna för att jag ska kunna störa mig på denne.
Intressen: skriva läsa umgås med vänner och familj, parta.
senaste person du kramade: holm
Vad drack du senast: på krogen
Vill du ha barn: ja
Längtar du till din nästa födelsedag: njaa
Har rakat dina ben någon gång: Ja givetvis
Är du sugen på något nu: Japp en kopp kaffe
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 4-5
Använder du hudkräm: ja dagligen
Attraheras du av män med skägg: tre dagars skggstubb i sånna fall
Brukar du baka: haha nja har hänt.
Röstade du i det senaste valet: ne för jag r för liten:)
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: nja till och från, delvis
Vilken låt lyssnade du senast på: my life will suck whitout you
Har någon annan sovit i din säng inatt: nopp
Vad tycker du är äckligt: blodpudding
Har du pengar på mobilen: yea

Vilken svordom använder du mest? fan
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? de beror på
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? antagligen en pizza eller nått
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Nopp eller jo föresten
När var senast någon stötte på dig? i helgen
Vad åt du till middag senast? lax
Kan du vissla? japp innåt
Tittade du på tecknat när du var liten? Jag hatade tecknat, möjligen mumintrollen men inget annat.
Äger du några popband t-shirts? Guns and roses tröja,
När flög du senast? september 08
Pratar du några andra språk? yes
Har du gråtit offentligt? tror inte de eller jo
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Japp
Vad har du med dig in på bion? popcorn och någon annan
Vad har du för väder? kallt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? samhäll
När sov du senast på golvet? Ingen aning
Vilken är din favorit drink? sex on the beach
Gillar du din boendesituation? Ja har inget att klaga på
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Ne men tillsagd
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20
Tror du på liv på andra planeter? kanske inte ufon, men en och annan fluga i rymd drckt finns säkert
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Fan vad trött jag blir på den här jävla skiten. brukar inte ha några peppningsord.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? absolut
Tycker du om att krama folk? ja kramar de jag tycker om
Äger du en digitalkamera? nej
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Helena bergström
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Ja
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
Är du mörkrädd? Ja
Tre saker du alltid har med dig? Mobil cigg och tändare - även fast ja inte röker längre så måste jag ha de med mig. Ifall ja skulle få för mig att börja igen.


Sucking fore cigg:)

Hej

I morse stallde jag om klockan fyra ggr, var så otroligt trött, även fast jag gick och la mig relativt tidigt igår. 06.20 gick jag upp, såg mig i spegeln och gav ifån mig en djup suck. Försökte göra någonting åt det såkallade ansiktet, lyckades även denna morgon. Åkte iväg till jobbet, upptäckte att det som vanligt inte fanns några parkeringsplatser, suckade nnu djupare denna gång. När jag sedan funnit mig en p-plats så gick jag in och tog min morgonkaffe tillsammans med arbetkamraterna, tittade över dagens besök och var nöjd, slutade 11:00 idag åkte hem och sedan lunchade jag och Mamma på thai , det var inte fy skam de inte. Ska bege mig upp till gnällbältet idag, holm fyller år idag så tnkte åka upp och gratta honom, dessutom har jag absolut inget bättre för mig. Måste ha något att göra hela tiden för att minska mitt röksug, som inte släpper, varit röksugen i 4,5 dygn nu, men jag ska försöka att klara av det, men jag vill inte sluta, det är inte min grej, men min ekonomi vill de, jag röker upp ca 300-350 kr i veckan vilket är på tok för mycket för mig, bara jag blir av med suget att kunna ta en cigg så känns det ju lättare, men suget blir bara mer och mer. Kör göteborgs nu för att inte bli helt skogstokig, men det har inte gott så långt ännu att jag flyger på någon, vilket jag tycker är helt ofattbart för mitt humör, men de kommer nog den dagen med.

Pain in mybody, not in my soul fore once

Hej

Igårdagens var jag och snoffiz och hoppade och for  , träningvärk i hela kroppen idagens. De säger att de känns könt efteråt , eller hur ! Det är ju pina i hela kroppen efter detta. Tur att de är en hel veckas uppvilande tills nästa hopp och stutts. I morse så ringdejag till sanna och berättade att jag skulle komma och dricka kaffe, hon satte så klart bara på en kopp som alltid när ja kommer, fast jag dricker gärna tre på raken, vissa saker lär sig aldrig mäniskor:) hehe , var tvungen att dammsuga innan jag till fots skulle ta mig till henne, vilket hon förvånades över, då inte dammsugningen utan att jag skulle gå till henne. Idag tror jag inte att jag har några speciella planer på kartan, första stegetär att genomlida värken i kroppen, och försöka motstå ciggen idag, har nu gått 58 timmar sedan jag "slutade" men de harvi inte sett ännu, fortfarande inte långt ifrån att ta en cigg. Kanske ska hitta på nått med flickorna idagens, men de lär kanske inte gå så bra, igår föreslog jag snoffiz att vi i somma skulle åka till Motala och sola, men de tyckte hon var på tok för långt. Heheh så det blr väl att spendera hela sommaren i finspångs kommun:) Tur man har vänner i närke så man kan ta sig dit : ) Nåja har intge mycket mer att säga, åker nog upp till mamma ikväll en sväng .

Byebye

Stadskörning ?

Hej

kidnappade sanna idag när jag skulle åka till käftis i stan (tandläkaren) Man kan väl säga att jag har inte alla mittlinjer på vägen när jag kör i stan, de mesta jag säger när jag sitter bakom ratten i stora staden är " Får jag köra nu?" " Är det grönt nu" Vart ska jag" " Vart är jag" "Får jag åka här?" osv . Det går inte alltid så bra med mig bakom ratten, så sanna följde med mig och var kartläsare, och bland de första jag säger är att nu vill jag sanna att du är tyst , för jag hittar, sedan är jag på väg och köra in på en väg, och sanna skriker " fel väg" Så lokalsinnet är ju inte de bästa. Dessutom så är bilen helt konstig den åker och tutar av sig själv , så något stå  inte rätt till där. så ser ni en vit golf som tutar är de garranterat jag med mitt tomatröda nylle i. Idagens så ska vi gå occh träna, jag och mina flickor, får se hur de kommer sluta, Måste få bort dessa kilon ja bär om kring på. Dessutom när jag vaknade igår så var jag inte de minsta röksugen, så nu har de gott 36,5 timmar sedan jag sög i mig en cigg, har dock en prilla unde läppen för att inte bli totalt crazy. I helgen funderar över om jag har ekonomi till att besöka min kära farbror, en utav dem i alla fall, kanske kan hinna med två, dock är svårt att avstå ifrån ciggen när man träfar släcktn så jag får överväga saken. Fredagen är jag dock uppbokat som barnvakt/Sällskap. Så kanske ska jag vålgästa dem på Lördagen, vore trevligt.


Byebye

Helgen

Helgen

Fredag :
Jag och Sanna hade bestämt att vi skulle käka tacos, men med sannas moral så gick hon och festa , så då var de bara jag och snofiz som satt med ostbågar och gott gott framför tv. I typ tio minuter sedan åkte vi efter sanna : ) Och festade till.

Lördag:
Vaknade vid halv nio, jag tror inte att jag missade ett enda program på tv4. Vid två tiden så gjorde jag mig iordning för att hämta moffa, vilket inte behövdes han kom fortare en kvickt till mig sedan så åkte vi och hämade hubbe, moffa och hubbe var livrädda med min bilkörning , de kände sig inte helt säkra i den knappt hållbara bilen och den trötta chaffören. Sedan korckade vi upp hemma hos mig, efter en stund kom flickorna och vi drack allt eftersom. Hamnade på olearys där vi tog en bowling och några bira. Trevligt trevligt

Söndag:
Vaknade med en hemsk huvudvärk såg antagligen ut som en blandning mellan alice cooper och en tvättbjörn, sminket över allt och stank bryggeri Och tv:n gick som vanligt på högvarv. Steg upp runt halv tre hugget tog en dusch och åkte till mamma för sällskapets skull. Och nu sitter jag här .

byebye

Ont i mig

Du har så lätt att stampa sönder, när Du väl fått in en fot
Det är så lätt att kasta kärlek där den vackert tas emot
Men det är inte lika lätt att vara såld på nån som inte går att nå
Det är snart en vecka sen Du ringde, så jag börjar nog förstå

Du kan så vackert sätta ord till alltihop när vi är två
Du har ett sätt att bara glömma, när problemen tränger på
Ett sätt att gömma mig för stormen, när Du vill och när Du kan
Ett sätt att glömma mig i regnet; som om "lilla jag" försvann

Du har så svårt att säga om jag ens betyder nåt för Dig
Jag räcker inte fram
Men, Du har så svårt att vara ensam
så Du går till "lilla mig"
Men en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Jag kan känna mig bekväm i Dina ögon, när Du ler
Men Du kan säga nåt så beskt att allt blir kaos och uppochner
Jag tror inte Du förstår allt som Du säger om det vackra i misär
Du har fått sol i Dina ögon och har aldrig varit där

Det vankas höst och Du får ofelbart nåt underligt i Din blick
Det är så lätt att genomskåda Dina spel och Dina trick
Nu faller mörkret över stan, och Du går runt och sparkar löv;
som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jag har så svårt att veta om jag ens betyder nåt för Dig
Du spelar nåt slags spel
Och det kan så lätt bli mitt fel
när Du ser på "lilla mig"
Och en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej

Du älskar bara rött, och leker vacker romantik
Det är så lätt att haka på, det är sån lockande mystik
Men en dag är allting preskriberat och en del av Din lyrik
Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik

Det går ett hjärtligt litet tag, sen tillhör jag ett slag för sig;
ett slag till intet dömt
Ja, snart är allt i tystnad bortglömt
Stackars dumma "lilla mig"
Ja, en dag försvinner jag ur Dina ögon, som en svår och jobbig grej


Usch får så ont i magen av att lyssna på den här låten, kanske för att den är så sann, så sant som jag sitter här och skriver. Fan allt va ju så bra , kommer du ihåg de du sa , allt är som en fjäril en sommardag. Nu är jag flyktfågel på fel kontinent.

Porr pengar och pank

Hej

Igår kväll när jagkom hem ifrån mitt arbete la jag mig med en kopp te och såg på kvälls öppet med ekdal, som en annan kärring jag vet, men disskusionen där var om just porr pengar och att vara pank. Sveriges porrkung ville ge millioner till de hemlösa i Sverige , de penarna skulle komma ifrån de han tjänat ihop under sin karriär som porrkung bara de att personerna som skulle ge pengarna vidare till sveriges hemlösa ville ej ta imot pengarna av olika skäl. Varje år så tackar hjälporganisationer nej till milliontals kronor ifrån såkallade oetniska företag. Vad är del för fel på dess pengar ? Är de smutsiga eller är de själva tanken på att pengarna kommer ifrån någon som tjänat ihop dem via sex ?


Cancerfonden
Har en policy för företagssamarbeten som innebär att Cancerfonden inte samarbetar med företag som arbetar med tobak eller stödjer tobaksindustrin.



Läkare utan gränser
Har en företagspolicy som bland annat innebär att de inte kan acceptera bidrag från företag med verksamhet inom tobak, alkohol, vapen, olja-/gas, diamanter, guld, läkemedel. Hela policyn finns att läsa här.



Plan Sverige
Har en omfattande policy för vilka företag man inte kan samarbeta med. Till exempel företag som har sin verksamhet inom tobak, alkohol, vapen, pornografi och företag som stödjer eller bidrar till utvecklandet av trafficking och handel med barn och kvinnor.



Rädda barnen
Rädda barnen tackar nej till företag vars företag inte överensstämmer med Rädda barnens egna värderingar, detta avgörs från fall till fall. Det finns ett policydokument som bla innehåller följande skrivelse: "Om ett företag har intressen i kontroversiella branscher eller produkter, till exempel våldsfrämjande verksamhet, vapen, penningspel, tobak, pornografi, alkohol eller branscher och produkter som kan innebära hälso- och miljörisker ska Rädda barnen inför beslut om samarbete vara restriktiva. Vägledning ges i Förvaltningspolicy för medelsförvaltning i Rädda barnen. "



Röda korset
Röda korset har ingen skriven policy, frågan avgörs från fall till fall mot bakgrund av Röda korsets egna värdegrunder.



SOS-Barnbyar
SOS-Barnbyar förljer FRII:s antagna Riktlinjer för etisk insamling. De tar inte emot gåvor från företag vars verksamhet är skadlig för barn. SOS-Barnbyar tackar nej till företag som har sin verksamhet inom alkohol, tobak, vapen, pornografi eller kriminalitet.



Svenska kyrkan
Arbetar med att ta fram en ny insamlingspolicy där även företagsgivandet kommer att beröras. Svenska kyrkan har för närvarande en finanspolicy som ger riktlinjer för aktieplaceringar och förhindrar investeringar i t ex porrindustrin.


Tänk vad mycket pengar som finns som behövs men som aldrig ges . Bara för att .......vadå? Ibland kan man undra . I var och varannan tv reklam så sitter de kända tv profiler och ber oss at skänka pengar till barncancerfonden till plan, rädda barnen osv. Men det är ju inte så lätt för vissa närde inte får? I detta fatt ville "porrkungen" som för övrigt heter berth Milton skänka pengar till sveriges hemlösa men fick ett kanske inte blank nej men ett väldigt starkt "nja" Hur u hunda kan man säga "nja" till åtta välbehövda mille ? ja de kan man undra , pengarna komma ifrån porrindustrin och de är ju inte barn eller djur med i bilden, så jag tycker att det är helt okej att ge pengar som folk" knullat" ihop för välgörenhet, ursäkta språket men va fan när tjugohundra talet ser ut som de gör får man väl endå tacka och ta imot. Isbjörnarna börjar snart basta och och barn dör ständigt av svält , och i vårat moderna sverige finns de medborgare som bor i husvagnar och käkar soper. Men nej tack vi behöver inga åtta millioner. För fan inte lustigt att man blir spyfärdig på tanken . Pengar som pengar. Tror ni robin hood tänkte så när han stal ifrån de rika och gav till de fattiga ? Fan världen har inte tid med sånt här.





Vi blev kvar

Hej

Igår var flickorna hemma hos mig , helt plötsligt säger jag att vi är långt ifrån allting. Precis allting relationship with men, children and stuf. De flesta vi känner och umgås med har ju relationship och har de inte de så har de children ifrån tidigare relationship. vi har ingenting utav de, bara riktigt dåliga erfarenheter av hur de slutar när man varken har de ena eller de andra. Jag och sanna vi är då 20 år, och de som vi känner som är i samma ålder har i alla fall en karl som de haft i ca ett eller två år. Och dessutom älskar de varandra, tro de eller ej men kärlek fungerar för vissa. Snofiz är nu 23 år och hon anser att hennes klocka tickar, hon vill ha barn innan 30 men hon ska även varit tillsammans med en karl i ca två tre år innan hon skaffar barn med denne, vilket faktiskt tyder på att hon måste hitta en karl inom ett år om hennes plan ska fungera. Själv vill jag inte ha barn efter 28 års ålder , när jag var yngre ville jag ha barn vid 22 eller 23 års ålder, men jag börjar preskribera de ärendet faktiskt det ser rätt kört ut. Vi pratade även om de att vi kanske är de tre tjejerna som blev kvar, de tre som aldrig fick barn eller karl. Sånna finns ju och man undrar då varför de inte fick de? Vad var de som gick fel ? Och om inte jag får barn så vill jag ha svaret att jag inte ville ha några, inte av den anledningen till att jag inte hitta någon karl att fotplanta mig med. Jaja Det kanske är så att det är vi tre som blev kvar, men det återstår ju att se. Jag kan inte se mig själv sitta själv som 30 bast utan någonting , jag förbjuder mig själv att mitt liv ska sluta så. Och det är kanske en bra början att förbjuda sig själv för ett sådant slut.


Min vän sa till mig att hon trodde att om 10 år skulle jag ha levt mitt svensson liv men sedan tröttnat, jag skulle antagligen efter de sitta i en lägenhet ensamstående med en katt och ett varannan vecka liv. Det var inte särskilt uppmuntrande att umgås med henne då, men det kanske må vara sanningen. En sak står jag fast vid, aldrig villa område aldrig volvo aldrig hund, aldrig svensson. Det går imot alla mina principer. Får jag välja ska jag bo utanför någon liten söt stad när vattnet såklart två barn , men jag vill ha en hund och en fet jänkare, och en motorcykel, en underbar karl som skämmer bort mig och ungarna. Det skulle vara underbart, men det är ju bara en dröm. Men å andra sidan så var min dröm för två månader sedan att ha en egen lägenhet ett jobb och en fungerande bil, man kan äl säga att jag har 2,5 av de saker jag då drömde om. Så varför skulle de gå åt helvete för mig, även de som de har gått åt helvete för, har undrat samma sak, och se hur de gick .

Puss hej


Back in PB with holm



Hej

Hemma i PB nu , åkte tidigt i morse så jag inte hann ångra mig, jag och holm har tagit igen de flesta av kaffetkopparna vi missat under de två veckor vi inte setts, tror jag har druckit fem koppar vid det här laget. Hittade en bild som ni ser på mig och holm, denna bild är tagen för ca två år sedan då holm tog sin student, de slog mig då hur smal jag ser ut på denna bild om man jämnför med dagens bilder, suck ! Jag måste göra någonting åt min kropp ! Eller ska i säga kroppar, Jag snoffiz och sanna började prata om att vi skulle börja med lite nyttigare aktiviter, våran stora hobby nu för tiden är ju att äta, och åter äta . Borde faktiskt börja tänka på figuren igen . Suck . Men de är u trevligt att se att man en gång i tiden varit smal.

stjärnornas offer.

Hej

Igår när jag kom hem ifrån jobbet så stallde jag mig vid fönstret och rökte, jag rökte en cigg , jag rökte en till och sedan när jag var inne på min tredie så satte jag på springsteen och tände min fjärd- Lyssnade på hans texter som jag kan både utan och innan låten gick på repite " everything dies baby thats a fackt" och så är de kanske, i de flesta fall, sedan sjöng han "meaby everything that dies someday comes back" kanske det är så , kanske inte. Men att lyssna på vad bruce sjunger hjälper mig att tänka, kanske även att handla. Jag tänker gärna , men handlar aldrig . Jag tänker att han älskar mig, jag tror att han älskar mig. Men innerst inne har jag inte än aning . I helgen så sa en god vän till mig att jag var pricken över iet jag var en kanontjej. Jag var då dum nog att skriva till mr o och fråga vad som var felet med mig, fick till svar att jag då var som prcikarna i skyn som lös upp hans tillvaro. Dagen därpå när jag ringde honom var de någon som tydligen var där och lös upp natten oxå.  Jag gör mig själv till offer , jag gör mig själv till en idiot som går på trams om prickar i skyn och röda rosor och vackra ord. Jag knäcker mig själv när jag är värd så mycket bättre.

alla brokend hjärtans day

Hej

Mamma var ute på " lill-Lördags runda" igår så jag fick lov att köra henne hem, så jag sov över här , vaknade vid niotiden och kunde inte somna om steg upp och satte mig framför datorn och försöker ha lite kontakt med omvärlden. Igår lekte jag Och sanna efter att jag varit på möte, såg på sex and the city i ca fyra timmar. I ett utav avsnitten så stod carrie och Miranda i en butik, Miranda frågar carrie om hon ska med ut på Onsdag eftermiddag för att äte lunch, carrie avböjer och säger att hon måste jobba, sedan så säger hon till miranda att hon inte alls ska jobba utan att hon ska äta lunch med mr big. Miranda blir arg på tanken att se carrie få förhoppningar och längtan , för att sedan bli sårad och ledsen. Då tittade sanna på mig och pekade, hon anser att så ser min sitvation ut med min egna mr big . My mr O . Mr O gemför mig och honom med carrie och mr big, han påstår att vårat relationship är som mr big`s och carries . Bara de att han har ingen aning om hur de slutar för de två, och jag har ingen aning om hur de slutar för oss två .

yeayea tur jag har mitt på de torra med flickorna och vårat relationship. Kanske skulle passa på och förlova oss lagom till alla hjärtans dag valentins namnsdag ?hate that day ! De skulle in förskaffa en dag som heter alla brokend hearts day istället jag skulle ju lättha namnsdag då. Jaja blir nog lugnt den dagen firar säkert med flickorna lite mys mat och prat. och bara strunta i att alla hjärtans dag finns !

Du med inte du

De säger att jag är värd så mycket mer, kanske hittar jag någon annan som är dig lik och faller mig i smaken, men det är ju fortfarande inte du . Det är ju fortfarande så att det är dig jag faktiskt älskar . Och det känns hemskt att jag någonstans vet och har förstått att det är dig jag alltid kommer att ha i mitt hjärta och älska .


Det är så orättvist

RSS 2.0