hurt

Det var inte så här det skulle bli .


Fia kom upp idag , bjöd på frukost idag, sedan tmma lägenheten , jobbigt  ! Men nu är det gjort . Försöker att le och skratta , tänka posetivt försöka att se de posetiva i allt, men det är inte lätt. Brukar alltid kunna säga nått ord som beskriver uhr jag känner, men nu är de så mycket känslor som jag inte kan handtera hur jag än vrider och vänder blir det fel. Som man bäddar får man ligga , och vems är felet , Vem var det som bädda?


15 timmar








Sov 12 timmar idag, de behövdes jag var helt död efter häst helgen . Jisses , men nu är det ledigt , firade de med att åka in till stan och köpa ett par nya skor (ett par som inte gör ont ) I dag vaknade jag av att jag hade så ont i min stortå, kan den inte bara ruttna och gå av ? Jaja P städar, han städar när det inte är nått bra på tv och jag snor datorn :) Så nu kan jag de , snabeldraken jag trott varit trasig va inte trasig utan den vara bara full med skit i slangen , sa butiksbiträdet som titta på de :) Upps , hade jag kanske glömt att kika ....Men men nu är den i full gång .

I morgon ska jag och fia upp och simma :) Skönt ? Bör nu vara bra för mina stela axlar och knän, är som en kärring, har samma symptom som de på jobbet, de smittar väl. Sedan blir de tippen men saker , bra bra sen byebye till lägenheten forever ...


Haft en härlig dag med fia idag, mycket skratt :)


Grattis farbror i efterskott .


Krupp

Jag höll på att få krupp i morse när jag öppnade sovrums dörren , VA I HELVETTE ! SNÖ APRIL VÅR GONE ! Och så skulle man jobba , fuck . Ja kände verkligen så, jaha va bara att sminka på sig leendet, glömde matlåda och frulle pgr av snön , blöta fötter och lockigt hår, kände på en gång att detta skulle bli en bra dag, kuta land och rike runt, plus övertid , hm . Handla på netto käkat tacos och nu känner jag hur trött jag är, thak god fore not having children ! Fy fan .  Blir tidig säng ikväll, så säger ja jämt med sen ligger jag i soffan och glor på tv i alla fall.

I morgon ska fia skjutsa mig till staden för att gå till käftis.... Får väl ha tandställningen kvar tills jag får högkosstnadskydd typ till 65 . Trevligt undra om jag får rabatt på lständerna sen ? Hm . I morgon åker ALLA på kryssning och ja kan inte följa med för jag får ingen semester , kul, hade verkligen planerat att följa med . Jaja blir fler gånger, det är ju inte så attöstersjön torrkar ut .

Jobb i helgen , lör sön, och mån . Sen ledig tis och ons går på kvällen på Torsdag, tänkte jag skulle hinna med och träffa snoff och sanna , var länge sen nu, tima in ågon fika . Kommer de nån lön snart by the way så man kan börja röra sig om kring . Köpte ju skor i veckan men jisses vilka sko skav, hur fan kan man få sko skav av storlek 41 , ja menar det är inte 38 utan 41 ! Och nej de är inte för stora så de glappar och skaver i hälen . Men men fötterna är ju inte som de ska .

klickat hem







mad

Jag är för arg och för besviken


Tänkvärt

Låt sätta de gamla i fängelse, och de kriminella i äldreomsorgen! De gamla kommer då att få varm mat, tillgång till bad, hobby och promenader varje dag. Ingen kommer att råna dem och de får pengar, i stället for att betala för sig! De kriminelle kan få kall mat, inga pengar, vara helt ensamma, få lyset släckt före kl 20:00 och få duscha en gång i veckan


utb




Satt och solade idag , värmde på som satan , skönt var det. Jobbade till tolv, sedan bar de iväg med sanna , hem till Ingela på kaffe , trevligt . Åkte hem och gjorde igenting, eller jo ringde "tanke rum" i Norrköping skola där de har undersköterske utb mm , men jag måste först fråga min komun om de kan tänka sig att betala för mig i norrköping komun, eftersom de själva säger att jag måste läsa upp min matte för att komma in på en utb i min egen komun, vilket inte norrköpings komun säger , jävla soppa så de får jag fixa så de kan bli någonting av mig, men säger komunen nej, va ska jag göra då? Tycker hela denna komun verkar helt upp och ner . Nåja får väl hoppas på de bästa .

Snart tillbaka till jobbet igen , usch ! Är så trött, skulle bara vilja ta ett bad och sen lägga mig i sängen och sova typ .....eftermiddag ? Men men snart drar det igång igen , 21:30 slutar jag ingen rolig tid alls . Hatar att gå hem , själv !


56 minuter

08:00 ja då slog jag upp ögonen 08:56 var jag tillbaka i sängen och de 56 minutrarna hann jag med att duscha samt hoppa på cykeln för att vakna till, for in på byns Café och handlade nybakade frallor :) Kände för att lyxa till de , och byta ut skogaholmslimpan . Nåja for senare vidare till ica och handlade lite tilltugg till frukost, sedan hem och upp för de groteska backen . Fia kom på frukost, sedan äntligen fick vi iväg de förbannande kartongera till tippen, han knappt komma ur bilen innan skrotnisse var framme och undrade va vi skulle slänga, kul jobb .......intressant utvecklande på nå vis ...Jaja , sedan så skulle jag ringa sanna, nehe ingen mobil, fan men mötte henne och syster ryster nere på byn, tog en glass med dom i vår solen , lika trevligt som alltid. Sedan kom de ett möte mitt i allt, om larmet på jobbet, kändes faktiskt som mom vi stod still på mötet inget givande . Men men . dagen har rullat på klockan är redan mycket, och jag är både hungrig och trött  I morgon blir det dubbla pass , usch va jag vill att det nnya schemat ska rulla igång slippa dess hat tider.

Small town Girl . . .





Jag har en längtan ............bort . Finspång , känner mig inte hemma , känns som om  jag kanske borde ta en paus här ifrån, alla på jobbet vet vem jag är var jag bor, vem min pojkvän är, vilka jag umgås med, vilken öl jag dricker vilken pizza jag beställer, osv. Jag är trött på att handla på netto , två 1,5 liter ett pack lätta och en skogaholm limpa, å så en röd level . 100% jobbande vårditräde med tasskig utbilldning . Mjölk och socker i kaffet , TACK FÖR KAFFET ! Jag vill verkligen inte bli kvar här, mina vänner ser mig säkert som tokig, jag är uppväxt i ett samhälle med korvmojje och bensinmack, tre övergångställe och ica . Jag vill se annat än alkisar på torgets bänkar och röda bussar som går var tredie timma . Jag har ju stadgat mig här, förevigt , nej. Jag är självisk om jag drar ifrån allt , men det är min egen dumet som får mig stanna . Jag har ju alla vänner här, snoff sanna , freddy steiner jezzy , conny ingela . Men de kommer ju alltid att vara mina vänner . Har väl inte med att göra vad man bor . P då ? Jag lever ju faktiskt med honom, delat efternamn pådörren och min post kommer hit, vill han flytta ? Kan han flytta ? Vågar han flytta? Jag kan jag vill och jag vågar, bara ett år eller två, kan man inte bara dra, vill inte sluta med brölopp i hällestad kyrka och hus i lotorp . Froté´morgon rock och förstora tofflor i villaområde . Jag vill nog heller inte sluta i en andra handslägenhet i förorten, men bara för att pröva nått annat. Jisses jag är snart fyllda 21 mamma min är född här och förmodligen tänker hon dö här, så som min pappa som är född i hembyn och kommer väl dö som mest längst bort i kumla .  Beundrar min farbror och hans fru, de bodde i staterna ett tag jobbade och tjänade till sitt levebröd såg sig om , samma sak morbror som möstra på båt ut och båt in .


Va blev det av dig liina ?
Nää jag träffade en karl , vi träffades igenom gemensamma vänner, så blev de vi flytta ihop i en två sen blev jag gravid födde en flicka, kände att lägenheten blev för liten , så vi köpte ett billigt rad hus utanför byn, barnvänligt och nära till dagis, jätte bra ! Toppen grannar som ett härligt kvarter . Och så omskolad jag mig på komvux . . . suck !

Om någon gav mig en allternativ, med de svensson liv och sedan ett allternativ där man inte hade en aning om vad som skulle hända, vilket skulle jag välja ? Skulle jag kunna offra allt och dra ? Ett tag . Då hör jag genast en liten röst som säger, "så funkar det inte " man kan inte bara dra, bli vuxen och ta ansvar ! Tänk på någon annan en dig själv, men om jag kanske någon gång skulle tänka på mig själv, bara så där för en gångs skull . Min vännina har under de senaste året levt med sin pojkvän, hon hade en lägenhet i byn som bara stod, men sen så sa hon NEJ nu gör jag iordning lägenheten sen flyttar jag dit, ett eget liv , en egen vilja , så bra ! Sånna människor beundrar jag . Inte så att jag missunnar sambo livet, tycker det är bra, men jag vet att någon gång kommer jag behöva röra mig, längre än 1 mil utanför byn in i villa volvo och vovve livet . Förr eller senare . Jag kan inte läsa upp mig på komvux , ja kan aldrig bli läkare eller kunna resa jorden runt för ihop tjänande pengar, MEN jag kan fortfarande leva , och fortsätta med de om jag får erfarenheter . Här står det still !


hjortjakt





Igår hade jag en härlig dag med fia, började med att hon kom hem till oss, inget kaffe , de tog vi nere på byn , mysigt ! (gillar ordet mysigt) Härligt i solen, årets första uteglass invigdes, riktigt trevligt . Sedan åkte vi ut på djurjakt, såg ca 5000 dovhjortar kronhjortar, vanliga hjortar rådjur en hund en katt och en springade fågel , som fia beskrev det. Jag och Fia åkte fel såklart började på norrmalm slutade i tjälmo, via kattdala hjortkvarn mariedam och godegård, till slut kom vi hem började 19:00 va hemma 22:00 där P väntade oss med tacos, smarrigt .  Va en händelserik kväll, en polis bil dök upp ifrån ingenstans på en skogsväg, jag va livrädd, jag fick för mig att i de ensliga stugorna hade de minsann begåtts mord , därför bodde ingen där, fia blev så rädd så hon körde in i en skylt som ni ser, fick även fånga ratten då fia va i full gång med att fotografera hjortdjur . Skämt å sido , bilden ovanför är helt normal skylten var redan så, men ur en rolig vinkel ser de ju ut som hon kört rätt in i den, vilket inte alls skulle vara förvånande .


Har vart härligt att jobba i solen idag, cyklat runt som en blådåre . Men skönt att vara hemma, ska bara ta de så lugnt ! Uffe är på såklart ( här kommer hon) Låten är som vanligt underbar ! Karln tvättar , jag håller en låg profil :) Idag skulle karln betala resan till grekland, jag har kämpat för att få ihop pengar till resa osv, medens karln har haft en liten baktanke, idag knäckte han nöten att resan var betald och klar:) Han betala för mig min älskling :)

Jag älskar dig


aga

Jo jag måste berätta .

I Lördags så såg jag ett program som jag tror gick på tvåan, och troligen var det en repris, det handla om lärare och vuxna över lag som slog elever och barn , eller ska jag citera dem "tillrätta ledde" Helt otroligt , en elev hade filmat då en lärare gav eleven en örfil och sa även till läraren att de filmades och att han skulle polisanmäla händelsen "du skulle bara våga " sa läraren som ett hot. Även en äldre herre i 65 års ålder hade till delat ett slag på en tolv årig pojke som kallat honom gubbjävel, provocerande säger rätten , den så kallade gubbjäveln som jag själv väljer att kalla honom fick med sig 90% av en namnlista som resulterade i att han hade stöd av de tillmesta dels äldre , de ansåg att han gjort rätt "lär ungarna att veta hut" säger de i programmet .


Men ska inte de vuxna vara förebilder för unga och barn ? Ett barn i fjärde klass berättar även om hur hon sett att en lärare slagit hennes klasskamrat då gick flickan till rektorn på skolan för att berätta om detta, flickan blev inte betrodd snarare blev hon misstrodd av de flesta lärare på skolan efter händelsen . Jag blir så förbannad på äldre som lever i de gamla Sverige då de tydligen var rätt att slå in vett i huvuden på barn , det finns en anledning till varför de skapades en lag runt slutet av 70-talet om jag inte miss minner mig att man inte ska slå barn eller någon annan , de som inte kan följa den lag ska därför straffas anser jag. Den person som slår ett barn som är ett övergrepp , den person har inte vett i huvudet, jag jag vet att jag går i mot mig själv när jag säger att den personen bör bli slagen i stället, för de är faktiskt de värsta jag vet , barnmisshandel och övergrepp i alla former mot barn . Men äldre i den äldre genrationen lever kvar i den gamla, en örfil hit eller dit är bara bra, ryck i armen skrik gap "du ska göra som jag säger för att JAG SÄGER SÅ"  "jag är äldre du gör som jag säger" Men är det så att de som den äldre säger eller gör är rätt? Akulle inte tro så , visst barn kan vara för jävliga rena helvetten , jag vet själv hur många utbrott lärare fått på elever som expelvis inte vill ta av sig kepsen ANLEDNING - "för att jag säger så" Alltid var de någon jävel som skulle ha keps, och alltid blev de samma tjafs om att den skulle av , va gör de om den sitter på huvudet då? Minns en gång i skolmatsalen i sjuan, Bea en av mina vänner hade åkt på en moped och krockat, Bea hade hår ner till svanken men efter olyckan var de tvugna att raka av en bit av håret för att sy, de blev en del stygn och bea tyckte att det var hemskt att visa de, så hon tog på sig keps , mattanterna slängde ut henne ur matsalen , vi förklarade hur de låg till och visade stygnen , men det spelade ingen roll, lika regler fr alla. Samma sak i klassrummet , hon fick ta av sig kepsen , alla tittade, Bea vägrade sen gå till skolan , hon och jag och många med oss tyckte att det var dikriminerande, men trivselreglerna såg ut , enligt lärarna .


Händelsen i bjärsta? exempelvis när våldtäktsmannen fick applåder på skol avslutningen och rektorn agerade så lite så möjligt, är det rätt ? Att flickan blev misstrodd enda tills de kommer till media då jävlar tycker alla synd och folk ångrar sig mm .

Äldre borde veta bättre


vårdbiträdet tillägger !

Hej

Idag ringde jag doktorn pgr av sambos eviga feber och hossta, vi åkte till sjukhuset runt halv två, jag följer med in när han blir undersökt, som en jävla morsa jag vet , men mest för att doktorn kanske missar nått vilket är allt för vanligt här i byn, och mycket riktigt när P berättat om febern mm och hostan så frågar doktorn om han tar hostmedicin, p svarar att han tar en receptfri sådan , doktorn tycker att de verkar helt okej, MEN  varför han P inte blivit bättre, efter prover mm så är vi klara att gå enligt doktorn, men inte enligt mig inte. Jag ifrågasätter så klart varför han inte kan få en hostmedicin på recept eftersom att de är mycket starkare och effektivare , plus att en industriarbetare sitter ju knappast still och de anstränger sig och belastar sig mycket, vilket gör att hostan knappast blir bättre. Redan där börjar doktor d`little bli irriterad på mig, men han övervägen att jag kanske denna gång hade rätt. Jag frågasätter även om P inte ska bli sjukskriven några dagar eftersom att denna dag är hans första feberfria dag och ska mna brja med att gå till jobbet med en stark hostmedicin i kroppen som säkert tar ut sin rätt borde man kanske bli sjukskriven ett par dagar, doktorn skrev till onsdag. Säkert bara för att bli av med mig . Men vilka nötter till läkare det finns, när P skulle på provtagning, sa han inte vad de skulle ta prov för. Vi båda satt i väntrummet fundersamma , men men han kom där ifrån med medicin och sjukskrivning , bra de .


P sa att han blev nervös för provtagningen när allt kom omkring, jag sa att det inte var någon fara för på lasarettet i finspång som egentligen är en vårdcentral så får man  inte reda på om man är döende eller ej .


Mina måsten och icke

Ärligt ! Vad har jag gjort för att få denna smärta? Detta huggande och svudande känsla i magen får mig att ...............vilja spy, men de går ju dessvärre inte. Jisses ! Biter ihop och ser glad ut , måste nog överväga att ringa "farbror vitrock" I think. Saken är den jag är inte rädd för vad de ska säga, utan hur de tar reda på vad det är för fel, för nå är det ju, jag tror inte jag gillar tillväga gångsättet över situationen , ultraljus slang i arslet tithål? allt jag vet att detta är inget magkatarr , i know this så att säga . Men men den gyllene reglen nr 1 när man går till läkare är att man absolut inte ska säga vad man TROR att det är för fel på en, för då kan de ansolut inte var de. Men men Min kära pojkvän säger att läakre är enda utvägan, och då blir jag Liina 8 år igen, för att han själv bör gå ochuundersöka sin stackars mage, som är 8 år äldre än mig SÅ DET SÅ !

I morgon är de söndag, jag jobbar till fyra,  har larmet, trevligt med bilen slippa cykla trots att jag borde, men när man jobbar tänker man på att ta sig fram fortast möjligt och att ionte bli blöt i håret, tack för att jag slipper tänka på frisyren i morgon, åsa hämtade mig i morse , snacka om sov morgon, sov hela 40 minuter extra och jag var pigg när jag kom till jobbet, UNDERBART ! Härlig känsla att vara pigg. På Måndag ska jag oxå vara pigg, ska städa, jag ska jag ska jag ska . . . .  Sen måste jag sluta röka med, jag bör jag bör jag bör. . .  Fan va jag ska hela tiden , finns det nått jag inte ska ? Ska nog ta ut lite semester och bara göra saker jag inte borde, fast de gör jag ju jämt, jag borde inte röka inte äta inte se för mycket på tv . . .  Men det är de avslappnande sakerna de för mig. Men men , jag har faktiskt för mycket måsten i mitt liv och min tillvaro, ni som känner mig exempelvis hur många gånger frågar jag va klockan är ? P påstår och detta är sanning att det är ca tio gånger om dagen , jag måste veta vad klockan är och beroende på vad den är vet jag vad jag hinner med att göra osv, städa diska tvätta, handla eller nått annat , vad som jag borde kanske lära mig att slappna av , och åter igen vill jag säga att det inte är magkatarr jag har .  Kanske borde gå till någon lugn och harmonisk människa som kan göra nått åt mig? Nja jag är väl som jag är , men jag måste någla koppla till en längre växel.  , ska nog tvinga ut sambon på promenix om det är fint väder (och de där ångrade jag i samma sekund som jag skrev) Där i mot ska jag förmodligen börja träna med fia , kors in the roof i know, vad har hänt med mig, ska jag liina upp bland hurtigbullarna ? Ja kanske för att få mig i form, jag är ju trots allt och tyvärr den enda som kan göra någonting åt den här kroppen ...


Just i veckan ska jag och fia på djurjakt igen;)

Bye


Evangeline




Är detta ett album som ska vara så svårt att få tag på ?
Evangeline , älkar`n ge mig !


Helg jobb

 Vart tog den där våren vägen ? Jobb i helgen ... suck ! Hade hellre varit hemma i soffan , men det är min tur nu så det är bara att bita ihop, hoppas helgen går fort, de jobbigaste är att ta sig upp på morgonen , är så morgontrött ! Men men det går ann . Nästa helg blir det lugnt , riktigt skönt, sova ut sen helgen där på är det dags för jobb igen . Varannan helg går för fort, alldeles för fort, man hinner inte med .


Fick min deklaration oxå, 650 kr tillbaka, whow 6000 förra året, satt en aning finare de , men men 600 är alltid 600 . Karln sitter med brev ifrån statisktiska centralbyrån , fjärde gången de skickar hit ett frågeformulär, en fråga var "Lever du ihop med barn i åldrarna 0-19 år" Vadå barn ! Har jag bara vart vuxen i två år då utan att veta de ? Rolig fråga .

Fan va tiden går fort, jag ser mig fortfarande som 19 men jag kommer så väl ihåg när jag var 17 . Ååå mina juvliga 17 år , sommar 2006 extremt het på alla möjliga sätt , jag jobba på hyttjö i borgård och grävde och la sten , jävla slit göra , lyssnade på "everything i hate" Ifrån eurovision song contest och mådde halv bra , skulle just flytta till farsan , eve skulle flytta till värnamo börja nytt liv, hon lyckades hitta en lärare att gifta sig med med och fick fem bonusbarn . Jag lyckades inte riktigt lika bra, men nu är jag så nöjd så , ca fyra år senare :) Men fort går det om fyra år är jag 25 ...Undra vad jag gör då ? Har säkert åstakommit en och annan unge , utbilldning och en större lägenhet, eller så är jag tillbaks på ruta ett.

Om fem år vet jag bara att jag vill leva ett helt annurlunda liv en vad jag lever nu . Och jag har ju fem ...Nej fyra , fyra år till att jobba på de, fan jag fyller 21 i sommar , åå jag som just fyllde 17 . Hur kan åren gå så fort ?

Bröllop

Bröllop


Jag och fia satt idag och pratade om hur de ska vara när vi gifter oss, jag ska vara i någon slags ruin eller nått som finns utanför nyköping eller katrineholm, har sett kort där ifrån när det var dop, verkade vara jätte fint . Massor av folk massa , massa mat och massa sprit och en rejäl fest , och massa sommar . Och så jag då, vackrare än någonsin, har sett ut min klänning, den som är på bilden näst intill, tycker den är så fin . dock lite längra bra. På tal om det fick vi en inbjudan om bröllop, 31 juli  på pirres vänskapsida så att säga, ska bli trevlig, valfri klädsel var de jag la märke till, och med de menas de med att jag ska ha klänning och samtidigt betyder de att viktgång ner skall ske . blir en stress helg dagen innan ska vi på min älskade lundell, som jag för övrigt skulle gifta mig med om han var ca 25 år yngre, men va jag ser fram i mot det, p hade hittat på massa saker vi skulle hitta på den helgen , men eftersom att folk ska gifta sig här nere i byn så blir de bröllop iställer för massa aktiviteter i huvudstaden .  


the rest of my life

http://www.myspace.com/jonnythemoonliner


 "The rest of my life i wanna live as i am, with all my tears and love, with all my lack of common sence


kan inte sluta lyssna !


Djurjakt

Hej

Vaknade tidigt idag , ont ont i magen igen ....igår var fruktansvärt. Men men ringa doktorn snart kanske ?  Fia kom sen på frukost , trevligt, satt flera timmar och pratade, ikväll ska vi ut på djurjakt :) Årliga turen drar igång idag, lite tidigt kanske men någon liten älgjävla kan man väl få bröla på . Alltid lika kul . Blir att fara upp i hjortkvarns skogarna där finns de så de räcker :) P och frank ska se på fotboll ikväll, inte allt för intressant, men men får väl offra mig, finns säkert något kul ja kan hitta på, typ diska eller föra lite väsen med snabeldraken .

I helgen blir det jobb jobb och åter jobb, har fått mitt nya schema , underbart var de, ledig både valborg och midsommar, plus att jag ska ta ut semester sju dagar när vi drar till grekland, är dock ledig 11 sammanlagt för vi kommer hem den helgen jag är ledig, riktigt härligt :) Lång semester :)

Becuse the night





take me now, baby, here as i am
hold me close, try to understand
desire is hunger is the fire i breathe
love is a banquet on which we feed
come on now, try and understand
the way i feel when i'm in your hands
take my hand, come un
der cover
can't hurt you now
because the night belongs to lovers
because the night belongs to lust
because the night belongs to lovers
because the night belongs to us
have i doubt when i'm all alone
love is a ring on the telephone
love is an angel, disguised as lust
here in our bed til the morning comes
with love we sleep, with doubt the vicious circle
turns, and turns
without you, i cannot live, forgive the yearning
burning
i believe in love
too real to feel, touch me now, touch me now


bingo nötskal !



Jag p fia bkörna och frank ska spela bingo ikväll, pojkarna iväg och hämtar pizza , och jag inväntar med spänning när lottas ljuva stämma drar igång, hoppas man vinner nått, kanske inte en ny lott men nå bil eller en slant kanske :) Fia och jag duskiterade i veckan om bingo

Jag - Vi ska spela bingo i helgen , ska du vara med ?
Fia - ja absolut va kul !
jag - ja jag ska typ ladda mobilen men hur mycket pengar som helst, ca fem hundra, sedan bara sitta å ringa in, för någon gång måste man ju vinna !
fia - Mmmm ?
jag - smart va :)
Fia .- Men du måste ju få bingo först på lotten för att ringa in,
jag - ja just jävlar ja , där sprack min plan, men då ska jag köpa tp fem lotter med:)


Jag i ett nötskal !


Påskafton

Försov oss enligt karln, min älskade sambo får nämligen panik av att klockan är efter nio på morgonen och man ligger kvar i sängen , gick alltså upp på lunchen enligt honom när klockan var 09:44 ooh ! Så skönt att sova ut en dag i veckan . Gick upp och gjorde i ordning min älskade långfrukost , mycket uppskattande , öppen ballkongdörr och en skinande sol, kan inte va bättre , han fick ett påskäg av mig med ett kg godis och två trisslotter, ingen vinst, mig hade han inte köpt nå ägg till inte, tack för den älskling ;) Men min back up var att köpa godis som jag tycker om i påskägget så de gjorde ingenting . Nåja idagens så ska vi ner till g-mormor och hälsa på, var så länge sen , sedan bolaget, hem gubbavil och sedan make over, blir utgång , i morgon är det påskmiddag, så då mår man väl som man förtjänar .

Försöker få tag på fia, går sådär som vanligt gaah !

RSS 2.0