Målöst arg

Vad gör du nu?
vilka är du med?
varför är du där?
Säg vem, du är med!

Jag blir så målöst arg. Jag finner inga ord! Gång på gång ska hon behövas såras , för att han inte kan styra sitt beteende , är det då konstigt att negativa tankar skapas? Smittas det av ? Nea ! Där i mot blir jag förbannad på att en enda människa kan beté´sig som flera idioter samtidigt. Kontrollbehov, tomma löften och enbart massa svek, jag har sett det själv, saker och ting har ser alltid annurlunda ut beroende på hur man ser det. Jag ser helheten , vilket innebär att jag ser ur bådas perspektiv, men det är märkligt att hon alltid ska drabbas av att bli nertryckt till skorna och sedan få höra att " hade du inte gjort så här hade det inte behövt bli så här " Hur märkligt är det att man tappar förtroendet för en pojk som inte kan stå upp för sina misstag och be om ursäkt som en riktigt man ?!



Jag önskar min älskade vän all lycka i världen, verkligen och det vet hon. Jag kommer aldrig acceptera att se henne sårad igen , hon är inte problemet , det är hans dumhet och det kommer jag alltid tycka.


pust !

Helt slut efter helgen, skulle kunna gått och lagt mig vid sex , som sagt helt slut . I morgon är det match, Norrköping-AIK ska bli kul . Och så drar skolan igång, känner mig inte så taggad, men måste hitta motivationen, den finns där någonstans.


back to work

semstern är över ! Har fart och flugit överallt, har varit en jätte bra tid! Men nu tillbaka till verkligheten, jobb och vardag och skola så klart, usch ! vill ha mer semester, mycket vill ha mer !


RSS 2.0