rött vin och rädsla

Hej

Jag brukar alltid tänka tillbaka på hur det var som barn, och hur man tänker osv. Och jag har tänkt att börja tänka i mina metaforer igen. När jag var liten så fick jag ett gossedjur , som skulle föreställa en hund, den är verkligen otroligt ful, inte alls vacker men jag tycker mycket om den. Och enda sedan jag fick den så har jag varit otroligt rädd för att tappa bort den, ruffe heter han by the way, ja nu kanske jag inte bryr mig så mycket om just denna hund på de viset, men han ligger i min säng och jag skulle märka om han är borta, en sådan pass stor plats har han i mitt liv/min säng. Nåja, när man har någonting, eller när man väl har någonting, så är man otroligt rädd för att förlora det, man är vaksam över vad man gör med saken man skaffat osv. Och det är lika dant med kärlekar man finner dem man hittar dem man tar hand om den, vissa har man kvar under lång tid, andra misster man eller tappar bort. Och det stör mig, rädslan som finns inom oss alla, att förlora någonting man älskar. Tänk va skönt ddet vore att bara få vara, vara lugn, finna ro, känna det där självklara , som jag gör med ruffe, jag vet att han finns i min säng där hemma, och det har han alltid gjort, och han försvinner ingen stans förens jag säger det, eller flyttar på honom. Och så önskar jag verkligen att det kunde vara med kärleken, han får fan inte gå någonstans förens jag säger det, men är det kärlek, är de tillit ? troligen inte.  För är det kärlek om man inte kan lita på varandra eller är det enbart desperation. Jag skulle luta det åt de hållet, men kärleken är blind, men är det så? Är desperationen de oxå? blind alltså. Men om kärleken är sann då? försvinner desperationen då , kanske är det en kombination av allt, och de här lever man i ... Blindhet desperation kärlek tillit, osv.. En enda stor smet av alltinf, ska man behöva sätta ett ord på det ? Vad skulle de vara, kärlek inte är det hat i alla fall, men möjligen rädsla, rädsla för att förlora något man kanske har tagit för givet, eller bara vill ta för givet, så som jag gör med mitt gamla gosedjur som ligger där hemma i min säng, han stannar ju alltid. Om jag inte flyttar på honom.


När vet man? Och hur tar man reda på det?

Hej

När man var liten så kunde man fundera över saker och ting, både värdliga och saker som hade än mindre betydelse, och så är det faktiskt när man är kanske inte vuxen , men äldre man funderar över saker och ting, både värdliga och lite mindre betydelsefulla. Men tillbaka till de unga åren då man fundra över saker och ting. När man var fundersam så frågade man alltid, oftast bara rätt ut. Det var alltid lättare när man var liten.

Min väninna har ett stort dilemma, hon har träffats under en mycket lång period, och de har verkligen angagerat sig i varandra, och nu verkar de faktiskt på henne som om de är tillsammans, hon har slutat träffa andra killar, hon har slutat flirta osv, visst kan hon titta åt andra , men inte att hon skulle gå in på den värld kända "raggnings stadiet" så hon anser som sagt att det är ett "par" men som sagt när vet man , och framför allt hur tar man reda på det på ett bra, och möjligen lite deskret sätt. Man kan ju inte bara säga på en rätt halv tasskig östgöta att.

- Hörde du dö, är väi typ ett par elle ? Man måste nog köra den så kallade omvägen.Jag berättade för min väninna att när karln börjar med att säga " vi" och inte bara inför varandra utan inför andra då kan man kalla sig för ett par, om man inte kör den enkla vägen och frågar rätt ut. Rakt seriöst och på allvar, men jag kan tänka mig att när man är så ärlig och rak som frågar rätt ut är man rädd för att få svaret"jag tycker vi väntar med de" persoligen skulle jag bli förbannad, jag menar jag anser att man är tillsammans när man säger de tre orden, "jag älskar dig"  men det finns ju vissa omständigheter. Man kan ju faktiskt älska någon som man skäms över, eller går det ihop, kan man verkligen älska någon man skäms för att visa upp? jag har inte de problemet så jag går inte in på det, men jag tror att vi tjejer har problem , större problem med den där "bli ihop grejjen" än vad killarna har, killarna glider mer och mer in på den linjen att bli ihop, medens vi tjejer vill hadet direkt bekräftat, och dessutom så är ju de flesta killar mer harmoniska än tjejer det är lugnare, vi tjejer är så snabba med allting, jag menar hur många tjejer har inte fått hört " det går för fort" och då har jag inte tanken inom den sexuella. Jag menar jag som tjej har många gånger dumpad, av hundra tals anledningar, men visserligen har jag näst intill aldrig sagt den rätta anledningen till karl, men jag har även blivit dumpad, aj aj aj, de svider, men hur många tjejer lyckas inte bli dumpad av samma anledning om och om igen, så va fan det är nog lättare att ta det lugnt i ett förhållande, låt karlarna ta det första steget , och om man tycker att man slösar ut ens egna dyrbara tid på att bara gå och vänta på att man är tillsammans, så kan jag garrantera att det finns bra karlkar, eller aa det finns i alla fall karlar som vill ha en, och inte går och väntar så länge att de rätta känns fel.


Tiden kanske känns som ett dyrt ting, men saken är den att det är de enda som du har gott om men den bör inte slösas bort på skit.


regn och rusk

Hej
Sitter i sängen, somnar nästan, är hur trött som hälst, och en¨då har jag inte gjort någonting under dagen, börjar bli hungrig, ska se om det finns någonting av värde, orkar inte laga någon mat, få bli en smörgås. Ska jobba ikväll, antagligen därför som jag är trött, jag tror att man blir tröttare när man tänker på de saker man ska göra, som att exempelvis jobba. Usch har inte alls lust, men jag vet att bara jag kommer igång med de så blir jag piggare, ska åka om ca en timma, börjar fyra och slutar vid nio. Passar mig utmärkt, jag tycker om att jobba kväll, faktiskt rätt så skönt. Men just ikväll hade jag nog velat pyssla med andra saker. Usch saknar honom redan bara tanken på att jag måste åka och jobba får mig att vilja krypa ner i sängen och vänta på honom tills han kommer hem. Tror inte att han hinner hem innnan jag åker kanske lika bra, annars kommer jag väl aldrig iväg. Men men så under dagen har jag varit sysselsatt. Jobbar alla dagar utom fredag, skönt de, är dessutom ledig hela helgen, usch fyller år på Lördag, orkar faktiskt inte med det i år, så jobbigt att fixa och styra och ställa med var allt folk ska komma och när de ska komma osv. Visserligen kan jag tycka att det är rätt kul och framför allt trevligt att ha släckten sammlad, men inte just i helgen. Jag fyller faktiskt nästan alltid år när jag inte har någon större lust, samma sak när julafton kommer, det är en sådan över trevligt och famljekär stämmning, och det enda jag kan tänka på är alla de barn som svällter och lider i andra länder, visserligen händer det ju dagligen, men det är just den dagen som de känns mest. Jaja, tillbaka till planerna i helgen, jag antar att jag tittar in hos min käraste , och möjligen blir det utgång senare kanske med flickorna, men just nu är jag inte alls sugen på gå ut, fan känner mig så konstig, de är antagligen vädret , fan det är mitt i juli och det bara regnar, inte klokt, precis som förra sommaren. Skulle ta en sista minuten och bara dra, tror nog att jag gör det. Ha de

Ryggvärk, mensvärk OCH Sugen

Hej .
har inte sovit bra på flera nätter nu, jg har tre sängar i mitt lilla hus som jag är bosatt i under sommaren, men jag sover i en utav de årdast, okej, jag ffår skylla mig själv att jag har ont, fruktansvärt ont i ryggen, och när jag endå har iont kan ju den enda roliga veckan i månaden ta fart å jag får dubbel-upp-smärta. Mens värk rygg värk och att vara sugen på någonting man inte kan sätta ord på, det är fan i mig det värsta jag vet, och i u med att man går runt och är sugen på någonting som man inte vet vad så går man upp i vikt, på grund av att man går igenom hela kylskåpet och äter sig fram tills man hittar va man blir sugen på, vilket slutar i vikt ökning. Jag har allvarliga problem med mig själv och min aptit, eller så är det min aptit som har problem med mig. jag har vräkt i mig massor av ting med riktbart av kalorier, vilket inte alls är bra, men det spelar ingen roll, jag behöver praktiskt taget bara tänka på mat så går jag upp i vikt, behöver ärligt talat bara titta på tv4:as mat program på morgonen innan jag går upp så har jag svält upp. Suck, jag är för lat för att banta, de bör finnas något enklare sätt. Fan, jag vill få bort den där förbannade kulan nu, jag har faktiskt prövat allting, gått ut och gått i typ en timma om dagen i hundra år, bara ätit nyttigt motionerat osv, när jag började jobba trodde jag att jag skulle gå ner i vikt, jag äter tex frukost vilket består av två smörgåsar och kaffe, sedan en liten lunch och någon middag när jag komme hem, plus att jag cyklar inom jobbt praktiskt taget hela tiden, men va händer ? JO jag går UPP i vikt, och min kära pojkvän trösstar mig med att säga "gumman dit fett omvandlas till muskler" För det första har jag inget fett, inga muskler för den delen heller, och jag vill inte ha några helöler. för det andra vill jag går ner ner ner i vikt inte omvandla de så kllade fettet till muskler. Suck. Måste komma på ett annt sätt för att tappa några kilon, luta äta totalt ? Ha ingen risk, den dagen jag slutar ära då är det något riktigt allvarligt, de ska gudarna veta. Jaja dumt och nöja sig med sin kropp. Kan juu fösöka med det.

Well well, jobbar kväll i morgon, ska rensa ogräs innan jag börjar jobba hade jag tänkt, sola en sväng oxå, om det blir bra väder, annars åker jag till solariumet, härligt. Fredag blir det västerås underbart, nostalgi om inte annat, gamla bilar trevliga människor och omringad av vänner och bekanta. Härligt säger jag bara, härligt. Lördag ska jag försöka att träffa min älskade, men våra planeringar går inte alls ihop nu för tiden, ne inte de minst om jag får säga det själv, men så kn det ju vara ibland, ha gått en vecka sedan vi såg varandra, då har man det verkligen svårt att gå ihop med planeringarna. Pratar ständigt i telefonen, men det är ju som sagt inte alls samma sak, saknar honom vädigt, speciellt när man skriver och pratar om honom, hemskt att jag försöker undvika de, men längtan är stor, och svår till vis del, speciellt när han har sitt och jag mitt, vi gillar att ha det så, tror inte på sådanna förhållanden när man invollverar sig i varandra så pass mycket att man är ett "VI" och man har ett enda liv tillsammans och inte något för sig själv. Men men är man kär oh galen ¨å är man, tro mig jag är det men jag örsöker hålla det på en bra nivå, helst av allt skulle jag ju vilja skrika ut hur satans mycket jag älskar honom och att det är honom jag vill vara med för resten av livet, men då är man på den desperata nivån, vilket jag är, men jag försöker bara dölja det. undra vilken nivå hn är på, jag skulle bli ganska så full i skratt om han betedde sig så som jag brukar göra när jag ger mina kärleksförklaringar. Dock har han sitt sätt att visa hur mycket han älskar mig och jag mitt, jag säger han visar, och det är en bra kompensation. Fan va jag saknar honom !

Jaja, bäst att gå till säng med min värkande rygg och svällande mage och mitt filosofiska tänkande. Ha de

RSS 2.0